Wie wil mijn vrouw neuken geile boerendochter

wie wil mijn vrouw neuken geile boerendochter

Veel van haar vriendinnen hadden al een tijdje vaste verkering en zo voelde zij zich steeds meer buitengesloten als enkeling tussen de stelletjes.

Ze zag zelf wel dat zij ondanks haar best goede figuur en haar mooie lange donkerbruine lokken het af moest leggen bij haar vriendinnen met scooters, I-phones, make-up en uiteraard ook de mogelijkheid om ’s avonds op stap te gaan. Voor al die snufjes en vrijheid hoefde zij thuis niet aan te kloppen en van haar parttime baantje hield zij maar bitter weinig over. Het jeugdloon was meer een fooi dan een salaris en zij piekerde zich suf hoe zij aan geld kon komen om zich meer te kunnen meten met haar vriendinnen.

Elke dag fietste zij onderweg van huis naar haar werk langs een mooie gerestaureerde boerderij waar vaak dure auto’s op het erf stonden. De man die er woonde, woonde daar alleen en was een paar jaar geleden uit de stad daar komen wonen. Hoe vaker zij langs het huis reed hoe meer de gedachte in haar hoofd opkwam, dat die man alles had wat zij miste en zelfs veel meer dan hij waarschijnlijk ooit op zou kunnen maken. Haar geloof en haar opvoeding weerhielden haar een tijd, maar steeds sterker werd de gedachte dat het niet zo heel erg was als zij zich wat van die man zijn weelde zou toe eigenen.

Ze begon het huis steeds beter in de gaten te houden en merkte dat op vrijdagavond rond 7 uur de man altijd vertrok en de boerderij verlaten achterbleef. De volgende vrijdag wachtte zij tot ze de man zag vertrekken en ging dan eerst op inspectie. Door de ramen zag zij al gelijk dat het huis van binnen van alle mogelijke luxe was voorzien en er lagen zo al een aantal dure dingen voor het grijpen.

Op een bureau zag zij een laptop en een grote digitale camera liggen en door het slaapkamer raam zag zij hoe op het nachtkastje een glinsterend gouden horloge lag. Ze had wel genoeg gezien en bekeek nog even hoe zij binnen kon komen. De ramen leken simpele schuiframen te zijn, waar weinig voor nodig was om die open te krijgen. Nog een weekje wachten en dan zou zij haar slag slaan. De dagen van die week kropen voorbij en eindelijk was het dan vrijdag.

Met gereedschap uit de kist van haar vader in haar rugtas fietste zij naar de boerderij en lette op dat niemand haar het erf op zag rijden. Ze zette haar fiets uit het zicht en liep toen om het huis heen uit het zicht van eventuele voorbijgangers op de weg.

Ze vond een geschikt raam en met een schroevendraaier uit haar rugtas wipte zij het raam simpel op. Nu was het nog slechts een kwestie van over de vensterbank klimmen en zij was binnen. Ze stond nu in de slaapkamer en het eerste wat in haar rugtas verdween was het gouden horloge. In een la vond zij nog een horloge en dan ging zij verder op onderzoek in het huis. De keuken sloeg zij over, maar de woonkamer was een ware schatkamer.

De laptop, de camera, drie splinternieuwe telefoons, contant geld en zilveren kandelaars verdwenen in de tas. Zij vervolgde haar strooptocht en kwam zo in een soort kantoor waar zij ook weer contant geld vond en een I-pad. Ze was net bezig om deze spullen in haar rugzak te stoppen toen ze verstijfde. Achter haar klonk een stem die op barse toon informeerde waar zij dacht mee bezig te zijn.

Ze keek om zich heen of ze kon vluchten maar dan zag ze de man in de enige uitgang staan met pal naast zich een gemeen uitziende rottweiler. Samantha scheet al in haar broek van een keffende teckel, dus bleef zij stokstijf van angst staan.

Voor ze wist wat er gebeurde had de man haar beet en draaide haar armen op haar rug. Dan voelde ze hoe metaal rond haar polsen gleed en dicht geklikt werd.

Daar stond zij dan als een hoopje ellende met geboeide polsen en pal voor haar een ijzingwekkende hond met opgetrokken lippen. De tanden van het beest leken in haar ogen wel krokodillentanden en ze wist zeker dat als zij zich zou bewegen hij haar met zijn tanden zou verscheuren.

Vanaf het moment dat je het raam open schoof ging het alarm af en hebben camera’s alles opgenomen wat je gedaan hebt. Via mijn mobiel kon ik alles volgen en het gevolg weet je” legde hij haar uit terwijl hij haar de telefoon voor hield en zij de beelden kon zien hoe zij in de woonkamer aan het snuffelen was geweest.

Bij al haar voorbereidingen had zij er helemaal geen rekening mee gehouden dat zij betrapt kon worden en nu kwam langzaam het besef wat de gevolgen zouden zijn. Zeker toen de man zei dat hij haar naar het politiebureau zou brengen met de opnames die hij van haar had brak de paniek volledig bij haar uit. Ze zou in een cel belanden, gevangenisstraf krijgen, haar ouders zouden niet meer met haar te maken willen hebben en het hele dorp zou haar uitkotsen als een crimineel. Ze smeekte de man om vergiffenis en of hij de politie er alstublieft buiten wilde houden.

Ze had toch niets stuk gemaakt en hij had alles toch terug, probeerde zij de man milder te stemmen. Samantha voelde dat dit niet de juiste manier was en gebruikte nu wat zij bij haar vader ook altijd gebruikte, een pruillipje en tranen. Samantha veerde op omdat zij dacht beet te hebben en bevestigde snel dat zij echt alles wilde doen als de man het door de vingers wilde zien voor deze keer en dat zij het echt nooit meer zou doen.

Het woord slet trof Samantha als een mokerslag. Ze wist wat het woord inhield, maar nooit had iemand zo over haar gesproken. Maar wijselijk hield zij haar mond om de man niet alsnog op andere gedachten te brengen. De man maakte haar boeien los en Samantha wreef haar pijnlijke polsen.

Met open mond staarde Samantha de man aan. Iets dergelijks was helemaal niet bij haar opgekomen toen zij haar belofte deed. Nog nooit had iemand haar naakt gezien en deze man verwachtte nu van haar dat zij zich voor hem uit zou kleden? Samantha brak volledig toen zij zich de keuze realiseerde waar zij voor stond. Of de schande van een arrestatie als goedkope inbreker, of haar lichaam tonen aan een wild vreemde veel oudere man.

Terwijl de handboeien alweer aan één pols vast zaten nam zij haar beslissing. Zonder details vertelden de jongens het aan de 4 meiden. Die waren stuk voor stuk enthousiast over wat er zou gebeuren. Toen was het moment eindelijk daar.

Met hun tenten stevig op hun rug fietsten ze naar de boer. Kristel was goed voorbereid, maar de andere 3 meiden totaal niet. Ze hadden hun pumps met naaldhakken aan en klaagden al snel dat het ver fietsen was.

Met het opzetten van de tent kwamen ze niet ver. Dus Ruud, Stef en Kristel zetten alle 3 de tenten op. Er zit hier een beest! Kristel had al snel hout verzameld. De andere meiden tilden de takjes voorzichtig op uit angst dat er beestjes aan zouden zitten.

Eindelijk maar toch was er voldoende hout en maakten Ruud en Stef een kampvuur. Ze dronken wat en maakten marshmallows, terwijl Ashley weer een verhaal vertelde hoe ze ooit in een tentje geneukt had met per ongeluk het licht nog aan, zodat anderen hun silhouetten konden zien.

Ze konden er allemaal smakelijk om lachen, terwijl Ruud ook wat over de natuur vertelde. Sommige dingen over nachtdieren liet hij maar achterwege, want anders durfden de meiden hier niet eens te slapen. Ruud was verbaasd, wat verwachtte ze? Daar in de bosjes, wees hij. Ruud leek het niet zo’n goed idee dat de meiden de boer weer zouden lastigvallen, maar ze waren al onderweg.

Moeizaam op hun hakken door het weiland. Ze klopten aan bij de boerderij. De boerin deed open. Blijkbaar was ze net onder de douche geweest, want ze droeg een badjas en haar haren waren nat. Ze wees hen het toilet. Renate mocht eerst, terwijl Mandy naast de deur bleef wachten. Ze wenkte naar de knecht die verborgen om het hoekje stond. Zodra Mandy en de boerin naar de woonkamer verdwenen, ging hij klaar staan bij de deur van het toilet. Nog net voordat de deur van de toilet weer open ging, hoorde hij een gilletje uit de woonkamer komen.

Ondertussen vond Ashley het bij het kampvuur wel lang duren tot haar vriendinnen terugkwamen. Kristel stelde haar gerust. Toen ritselde er iets. Een beetje gepikeerd dat ze niet serieus werd genomen, bleef ze mokken naast het kampvuur. Gefocust op het bos achter hen. In zijn eentje liep hij het bos in.

Natuurlijk er was niets. Voor de zekerheid liep hij nog een stukje extra. Nu hoorde hij ook een geluid. Snel liep hij er naartoe. Weer ritselde wat aan de andere kant, alsof iemand hem probeerde gek te maken. Hij dacht aan wat hij bij de scouting geleerd had: Hij dacht dat dat voor grote bossen en wildernissen gold, maar hij besefte dat hij hier in dit kleine bos de fout in was gegaan.

Toen begonnen zijn ogen pas te wennen aan het donker en zag hij iets links van hem. Daar stond Mandy vastgebonden aan een boom. Ze was naakt en in haar mond zat een doek, zodat ze geen geluid kon maken. Weer maakte Ruud een fout, in plaats van direct actie ondernemen, bleef hij een fractie van een seconde staan kijken naar die mooie meid, met touwen onder en boven haar ronde borsten.

Haar volle billen stevig tegen de boomstam en tussen haar benen zag hij haar keurige gladde kutje. Het licht van het kampvuur verderop liet haar navelpiercing schitteren. Toen hij naar haar gezicht keek, besefte Ruud dat het al te laat was. Ze leek wat duidelijk te willen maken aan hem, maar het was al te laat. Een touw op de grond trok zich vast om zijn enkels en liet hem voorover op de bladeren vallen.

Van bij het kampvuur klonk een gil van Ashley. Hij vroeg zich af of ze geschrokken was van het geluid van zijn val, of dat er iets anders aan de hand was. Toen sprong er 1 van de knechten bovenop hem en begon zijn polsen aan elkaar te binden met een stuk touw. Bij het kampvuur had Stef nu ook iets gehoord. Alsof iemand in de bladeren was gevallen.

Tegenover hem zaten 2 geschrokken meiden. Dat Ashley weer eens geschrokken was, maakte hem niet zoveel uit, maar nu zat Kristel ook grote ogen te kijken naar iets wat er achter hem te zien was. Hij keek om en zag wat er aan de hand was. Tussen twee bomen aan de rand van het bos stond Renate. Ze was naakt en vastgebonden als een grote X. Haar lichaam stond strak en Stef zag hoe vanuit het donker een hand over haar lichaam streelde.

De hand kneep in haar borsten, streelde over haar zij en haar billen. Daarna vond de hand haar vagina waar deze even over streelde. De gespannen blik van Renate veranderde. Toen verdween de hand weer in het donker en klonken er voetstappen. Eerst werd de eigenaresse van de hand zichtbaar: Ze was naakt en droeg alleen een soort werkschoenen.

Stef keek net als gisteren verbaasd naar haar enorme borsten. Ze liep naar het kampvuur en ging bij Stef, Ashley en Kristel zitten alsof er niets aan de hand was. Toen kwamen de anderen tevoorschijn. Eerst de ene knecht. Hij had een touw vast, daaraan zat Mandy naakt vastgemaakt die trouw achter hem aanliep. Kort daarachter liep de naakte Ruud en daarachter de andere knecht die zorgde dat hun gevangenen bij hen in de buurt bleven.

Uit een soort reflex sprongen Kristel en Ashley op, maar zij werden direct gegrepen door de boer die vlak achter hen stond. Met de 2 meiden nog vast, nam hij plaats. Ashley wilde in paniek iets zeggen, maar Kristel zei dat ze maar beter kon gehoorzamen, terwijl ze haar kleding uit begon te trekken. Toen gaf Ashley een geschrokken gilletje. Ook hij begon zich zonder protesteren uit te kleden. En zo zaten even later drie mannen in hun overal rond het kampvuur, zat er een naakte boerin bij hen.

Voor de boer, zaten Ashley en Kristel op hun knieën. Renate stond nog steeds als een X vastgebonden tussen de bomen en Mandy hadden ze voorover over een boomstronk vastgebonden. Gemeen als ze waren, hadden ze de jongens aan haar vastgebonden. Stef zat met zijn enkels aan de hare en om hun middel was een touw. Zijn pik hadden ze in het kutje van Mandy geschoven, zodat hij gedwongen werd haar te neuken.

Onder haar schouders hadden ze een touw gedaan, waarmee ze Ruud om zijn middel hadden vastgebonden. Zijn pik hadden ze in haar mond gestopt. Hij had voor het eerst in zijn leven een trio, en het eerste wat hij moest doen was zich ervoor excuseren. De boerin zei tegen de knechten dat ze Renate mochten gebruiken, samen gingen ze op haar af en betastten ze haar lichaam. Ze kon geen kant op. De eerste knecht die achter haar stond, wreef met zijn natte vingers tussen haar billen.

Tot haar schrik voelde ze hoe hij daarna zijn eikel tussen haar billen plaatste. Ondertussen was de andere knecht ook bezig om zijn pik in haar drijfnatte kutje te schuiven. Toen kwamen de twee knechten dichter naar elkaar en begon Renate luid te kreunen. Voor het eerst werd ze in 2 gaatjes tegelijk geneukt.

De boer en zijn vrouw namen plaats rond het kampvuur. De boerin nam ook plaats met haar naakte lichaam en de jongens zagen hoe het vuur haar grote borsten verlichtte. Ze maakte het zichzelf comfortabel. Toen trok ze Kristel, die met haar handen op haar rug was vastgebonden, naar zich toe. Ze voelde uitgebreid aan haar ronde billen en haar volle borsten. Gemeen speelde ze even met haar tepels. Het leek de boerin enorm op te winden dat ze deze jonge meid haar eerste lesbische ervaring zou bezorgen.

Krachtig dwong ze haar op haar knieën en met beide handen trok ze haar aan haar haren naar haar kutje. Kristel kon niet anders dan likken aan de vochtige clit van de boerin. Haar man kreeg het laatste sletje: Hij opende zijn overal en riep het blonde meisje bij zich. Zijn grote vingers stak hij in haar mond. Zo waren meiden machteloos. Mandy met een pik in haar kutje en 1 in haar mond. De 2 jongens leken het steeds moeilijk te krijgen met alles wat er om hen heen gebeurde en ze begonnen steeds meer stotende bewegingen te maken.

Renate hing kreundend tussen de bomen. Steeds weer stoten de mannen samen in haar. Even deed het pijn in haar kontje, maar dat maakte al snel plaats voor ultiem genot. Ze voelde de twee lullen over elkaar glijden diep in haar strakke lichaam. Ze begon het nu zelfs enorm geil te vinden en hoewel ze erg geschrokken was van dit alles, wilde ze nu vooral dat de 2 sterke, grootgeschapen knechten doorgingen. Ze keek rond, hier buiten, aan de rand van het bos. Ze voelde hoe ze gek werd van genot en een opkomend orgasme hielp haar in een soort van trans.

De 2 mannen wiegden haar krachtig tussen de bomen en lieten haar rillen door haar hele lichaam. Ze had inmiddels alle controle verloren. Ze maakte kreunende en gillende geluiden van genot. Duidelijk voelde ze hoe de twee pikken in haar lichaam naar elkaar toe kwamen en daarna weer uit elkaar gingen. Genadeloos pompten ze in haar lijf. Het zou niet lang meer duren tot ze keihard klaar zou komen. Iets verderop hoorden ze de boerin kreunen van genot. Blijkbaar was zij de eerste die was klaargekomen.

Even dacht Kristel dat dit bevrijding voor haar zou betekenen, maar niets was minder waar. De boerin gunde zichzelf even een adempauze, maar maakte zich al snel op voor een tweede ronde. Gehoorzaam ging ze op haar rug liggen op de aangewezen plek. Nu pakte de boer Kristel beet en zette haar omgekeerd bovenop haar.

Zo bleef ze met haar gezicht tussen de benen van de boerin en kwam haar eigen kutje vlak boven het gezicht van Ashley. De boer drukte haar omlaag, zodat haar kutje nu hard tegen de mond van Ashley drukte.

Al snel voelde ze hoe zij met haar tong haar werk begon te doen. Wat voelde dat fijn! Kristel gaf een kreuntje van genot. De boerin rommelde wat in de spullen die ze bij zich hadden en haalde iets tevoorschijn.

Ze voelde even aan het drijfnatte kutje van Ashley en schoof het toen met gemak naar binnen. Zo liet ze de vibrator trillen. Dit keer gaf ook Ashley een gil. Natuurlijk draaide dit alles niet om het genot van de kampeerders en al snel trok te Kristel weer aan haar haren naar haar kutje.

Daar begon ook voor haar weer het genot. Kirstel deed goed haar best, terwijl ook haar eigen kutje verwend werd door Ashley. Toen voelde ze ineens wat achter zich. De boer maakte haar sterretje nat met een beetje spuug en daarna plaatste hij zijn grote paarse eikel tussen haar billen.

Kristel dacht dat ze gek werd van alle prikkels toen ze de grote pik in haar kontje voelde, de tong tegen haar clitje en haar eigen tong het kutje van de boerin verwende.

Zoiets had ze nog nooit ervaren. Mandy leek op haar beurt ook steeds meer te genieten van de twee jongens in haar lichaam. Ze gaf een kreun met de pik in haar mond. Ze probeerde zo veel mogelijk te bewegen. In deze geile setting kon ze er maar het beste van maken. Kreunend moedigde ze de 2 jongens aan om zich vooral niet in te houden. Eindelijk kwamen ze op gang. Ze wist niet of het kwam door haar aanmoediging of dat ze zich gewoon niet langer konden beheersen. Tussen de bomen galmde het gekreun van Renate.

Ik kom klaar” riep ze. Ze maakte een soort piepend geluid dat eindeloos leek te duren. Terwijl ze klaarkwam, bleven de 2 knechten ongeremd in haar beuken. Krachtig schudden ze de jonge meid heen en weer. Haar lichaam trilde van genot. Ze merkte aan de jongens in haar dat ook zij het niet lang meer volhouden. Spuit me vol” riep ze uit in extase. Een zin die ze nooit achter zichzelf gezocht had. Ze merkte hoe de pik in haar kontje begon te schokken. Een dikke klodder sperma vulde haar darmen.

Terwijl de ene knecht nog aan het klaarkomen was, werd ook haar kutje gevuld met sperma dat met volle kracht in haar gespoten werd.

Het voelde alsof er liters zaad in haar onderlichaam zat. Ze voelde de twee pikken verslappen en langzaam uit haar glijden. Terwijl ze bleef hangen tussen de bomen, lieten de 2 knechten zich uitgeput in de wijde vallen. Het zaad lekte uit haar beide gaten Kristel bleek talent te hebben om vrouwen met haar tong te verwennen, want de boerin krioelde van genot.

Zelf kronkelde ze ook bovenop Ashley die haar heerlijk likte. De vibrator had Ashley net al een orgasme bezorgd, want Kristel had haar zojuist gesmoord onder haar horen kreunen. De meiden genoten van het geile vocht. Kristel werd gek van de lust die de tong van haar vriendin bij haar opwekte en dan was er natuurlijk ook nog de boer die haar krachtig in haar kontje neukte.

Het zou niet lang meer duren tot ook zij haar hoogtepunt zou bereiken. De boerin pakte haar nog net iets krachtiger vast en gilde het uit van genot. Daar was haar tweede orgasme. Nu hield ook Kristel het niet langer en terwijl ze ruw door elkaar geschud werd, kwam ook zij klaar. Het geil spoot uit haar kutje en lekte over het gezicht van Ashley. Wauw wat een ongelofelijk gevoel konden vrouwen elkaar bezorgen. Hoewel beide meiden onervaren waren in lesbische seks, wisten ze uit hun eigen ervaring de fijne plekjes van elkaar te vinden.

Ook de derde vrouw, Ashley kon een volgende orgasme niet onderdrukken nu de 2 vrouwen boven haar klaarkwamen. Ze kreunde en snakte naar adem, terwijl Kristel nog steeds over haar heen geschoven werd door het geneuk.

Onvermoeibaar trilde de vibrator door, tot hij haar nogmaals heerlijk liet klaarkomen. De boer, die Kristel hard in haar kont neukte, zag de 3 vrouwen achter elkaar klaarkomen.

De ene nog luider dan de andere. Daar kronkelend in het gras. Ook hij hield het niet lang meer. Hij pakte Kristel stevig bij haar heupen en gaf nog 3 krachtige stoten. Toen trok hij met een ruk zijn pik uit haar en trok de 2 meiden naar hem toe. Zijn vrouw hielp nog net op tijd met de 2 meiden bij elkaar houden voordat de grote hoeveelheid zaad uit zijn pik op hun gezichten spoot.

...

Moederdochtersex massage happy end limburg

Ik ben een lekkere, jonge vrouw met een superstrak kutje en kontje, en een heerlijk mondje, die heel erg veel zin hee.. Een aantal jaar geleden heb ik er bewust voor gekozen om weer even een tijd alleen te zijn. Hallo daar heren, ik had even de hoop opgegeven in mannen, omdat ik erachter kwam dat mijn ex man al jaren achter mij.. Tweedehands Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België! Contact Vrouw zoekt Man Alle Advertenties Spannende date gezocht Mijn naam is lola woonachtig in ijmuiden en ben hier echt en alleen voor de seks.

Heb jij zin in mij? Worden wij elkaars uitdaging? Zullen wij het samen proberen? Ik sta veel te lang droog jij ook? Zullen we het samen spannender maken? Op zoek naar een vriend met een plusje.

Gegarandeerd een onvergetelijke nacht Als je mij zo ziet zou je niet denken dat ik een vreselijk geil ding ben. Ik heb plannen genoeg nu de man nog.

Ik sta open voor enorm veel en jij? Antiliaanse Meesteres zoekt slaaf met lef!! Ooit al eens de combinatie van een pittige dominante antiliaanse als meesteres.. Ik ben niet op zoek naar de liefde van mijn leven, maar.. Stevige meid, wil stevige Seks Is hier een leuke man, liefst ook een beetje sterk en stoer te vinden die nooit genoeg van seks kan krijgen?

Bestaat er iets fijners dan seks? Maar dat was nog een eindje weg. Nu wij erheen,en kloppen aan de boerderij aan, er word open gedaan,en een boer en boerin doen open en kijken ons aan,en zeggen kom er maar gauw binnen, eenmaal binnen staan we te druipen in onze natte kleren zegt de boerin trk maar gauw die natte kleren uit.

De bor kijkt naar mijn vrouw en zegt dat ziet er goed uit tegen zijn vrouw, maar ik zie er ook nog goed uit hoor,en ze begint zich uit te kleden,en inderdaad ze ziet er ook goed uit Ze heeft paar grote borsten ik denk een flinke D cup prachtig fier overeind MM Mijn vrouw heeft een fire E cup met hele lange nippels, Nouw zegt de boer dan kan ik ook niet achterblijven natuurlijk,Ik keek mijn vrouw aan en we keken onze ogen uit wat een lul had die boer daar tussen zijn benen hangen zeker wel zo,n 30 cm lang en zo,n 9 tot 9,5 cm dik wauw zei mijn vrouw dat is me een luj,want de mijne is maar klein bij de boer vergeleken zo,n25 cmlang en 5,5 cm dik.

Kom zeggen ze we gaan wat drinken aan de tafel. De boer zit naast mijn vrouw en ineens zie ik mijn vrouw opwippen en verheerlijkt kijken dan pakt de boer mijn vrouw haar hand en trekt hem onder de tafel en mijn vrouw moet zijn pikvast pakken en strelen,mijn vrouw krijgt er een kleur van, Onder tussen heb ik de boerin gevingerd tot dat ze gierend klaar,wam,zoo zo vvrouwtje vraag de boer aan zijn vrouw dat was zeker wel lekker he Het was onderwijl droog geworden,latenwe even een frisse neus halen buiten in on blootje, Zo gezegd zo gedaan, Wij gaan met z,n 4 ren naar buiten, zegtdede boer tegen mijn vrouw ga je mee de varkensstallen kijken?

Nouw zei mijn vrouw die wil ik ook wel in mijn natte kale kut hebben, Onder tussen had ik de boerin al heerlijk gevuistneukt en klaar laten komen,want die had me een kut zo nat en groot!! Dat ik er bijna met ballen en al erin kon, En nu wij zei de boer tegen mijn vrouw ok,maar wij doen het in de varkenstal dus ze klommen over het schot het stro in tussen de balen en zakken mijn vrouw moest over zo,n baa met zakke liggen op haar buik en de boer begon mijn vrouw op z,n hondjes te neuken ik zag mijn vrouw een pijnlijk gezicht trok, dus ik vroeg kun je die grote dikke lul hebben?

Ja hoor zegt mijn vrouw hij vult me helemaal en gtoot iedere keer zalig tegen m,n baarmoedermond aan zalig,en de boer komt luid kreunend in haar klaar,mijn vrouw is helemaal versuft de boer pakt in de hoek van de stal een lap en begint dekut van haar schoon te vegen,daar er weinig licht in de stal is,en mijn nog versuft over een heen hangt zegt de boer tegen mij niets zeggen en stil wezen want ik denk dat je vrouw zo bezoek krijgt de boerin zegt ik doe dit zelf ook en het is niet gevaarlijk alleen ze moet stil blijven liggen ok.

En ja hoor daarkomt de beeraan lopen mijn vrouw wil zich bewegen dan zegt de boer niet bewegen,en de duwt zijn snuit in mijn vrouw d,r kut en mijn vrouw begint te keunen, Dan ineens springt de beer op mijn vrouw d,rrug en begint te zoeken naar een opening mijn vrouw gilt hij zit in het verkeerde gat mijn kont de beer trekt zich terug en springt dan weer maar nu in haar kale natte kut oh roept mijn vrouw hij gaat m,n baarmoeder in enzit denk ik vast in mijn baarmoeder en komt komt klaar in mijn baar moeder,ja dat klopt zegt de boer kijk maar hij blijft nu stil op je vrouw d,r rug liggen en kwijlt op haar rug de boerin vraagt aan m,n vrouw hoe of ze het vond zegt mijn vrouw dit had ik niet willen missen maar zegt de boer hij gaat zo van je af maar je moet stil blujven liggen want hij springt nog een keer en dan gaat hij weer je baarmoeder in en spuit je baarmoeder vol met zijn zaad en sluit dan jou baarmoeder af voor andere indringers ok.

De beer ging van d,r af en ging in z,n hoekje slapen. Mijn vrouw kreeg een dikke buik dat kon je goed zien omdat we allemaal lekker naakt liepen, We zijn nog een paar dagen gebleven heerlijk vrij en natuurlijk naakt, en lekker briun geworden Zo hebben we daar nog meer beleefd op die boerderij,maar daarover later meer.wie wil mijn vrouw neuken geile boerendochter

Veel van haar vriendinnen hadden al een tijdje vaste verkering en zo voelde zij zich steeds meer buitengesloten als enkeling tussen de stelletjes.

Ze zag zelf wel dat zij ondanks haar best goede figuur en haar mooie lange donkerbruine lokken het af moest leggen bij haar vriendinnen met scooters, I-phones, make-up en uiteraard ook de mogelijkheid om ’s avonds op stap te gaan. Voor al die snufjes en vrijheid hoefde zij thuis niet aan te kloppen en van haar parttime baantje hield zij maar bitter weinig over.

Het jeugdloon was meer een fooi dan een salaris en zij piekerde zich suf hoe zij aan geld kon komen om zich meer te kunnen meten met haar vriendinnen. Elke dag fietste zij onderweg van huis naar haar werk langs een mooie gerestaureerde boerderij waar vaak dure auto’s op het erf stonden.

De man die er woonde, woonde daar alleen en was een paar jaar geleden uit de stad daar komen wonen. Hoe vaker zij langs het huis reed hoe meer de gedachte in haar hoofd opkwam, dat die man alles had wat zij miste en zelfs veel meer dan hij waarschijnlijk ooit op zou kunnen maken. Haar geloof en haar opvoeding weerhielden haar een tijd, maar steeds sterker werd de gedachte dat het niet zo heel erg was als zij zich wat van die man zijn weelde zou toe eigenen.

Ze begon het huis steeds beter in de gaten te houden en merkte dat op vrijdagavond rond 7 uur de man altijd vertrok en de boerderij verlaten achterbleef. De volgende vrijdag wachtte zij tot ze de man zag vertrekken en ging dan eerst op inspectie. Door de ramen zag zij al gelijk dat het huis van binnen van alle mogelijke luxe was voorzien en er lagen zo al een aantal dure dingen voor het grijpen. Op een bureau zag zij een laptop en een grote digitale camera liggen en door het slaapkamer raam zag zij hoe op het nachtkastje een glinsterend gouden horloge lag.

Ze had wel genoeg gezien en bekeek nog even hoe zij binnen kon komen. De ramen leken simpele schuiframen te zijn, waar weinig voor nodig was om die open te krijgen. Nog een weekje wachten en dan zou zij haar slag slaan. De dagen van die week kropen voorbij en eindelijk was het dan vrijdag. Met gereedschap uit de kist van haar vader in haar rugtas fietste zij naar de boerderij en lette op dat niemand haar het erf op zag rijden.

Ze zette haar fiets uit het zicht en liep toen om het huis heen uit het zicht van eventuele voorbijgangers op de weg. Ze vond een geschikt raam en met een schroevendraaier uit haar rugtas wipte zij het raam simpel op. Nu was het nog slechts een kwestie van over de vensterbank klimmen en zij was binnen. Ze stond nu in de slaapkamer en het eerste wat in haar rugtas verdween was het gouden horloge. In een la vond zij nog een horloge en dan ging zij verder op onderzoek in het huis.

De keuken sloeg zij over, maar de woonkamer was een ware schatkamer. De laptop, de camera, drie splinternieuwe telefoons, contant geld en zilveren kandelaars verdwenen in de tas. Zij vervolgde haar strooptocht en kwam zo in een soort kantoor waar zij ook weer contant geld vond en een I-pad.

Ze was net bezig om deze spullen in haar rugzak te stoppen toen ze verstijfde. Achter haar klonk een stem die op barse toon informeerde waar zij dacht mee bezig te zijn. Ze keek om zich heen of ze kon vluchten maar dan zag ze de man in de enige uitgang staan met pal naast zich een gemeen uitziende rottweiler. Samantha scheet al in haar broek van een keffende teckel, dus bleef zij stokstijf van angst staan.

Voor ze wist wat er gebeurde had de man haar beet en draaide haar armen op haar rug. Dan voelde ze hoe metaal rond haar polsen gleed en dicht geklikt werd.

Daar stond zij dan als een hoopje ellende met geboeide polsen en pal voor haar een ijzingwekkende hond met opgetrokken lippen. De tanden van het beest leken in haar ogen wel krokodillentanden en ze wist zeker dat als zij zich zou bewegen hij haar met zijn tanden zou verscheuren. Vanaf het moment dat je het raam open schoof ging het alarm af en hebben camera’s alles opgenomen wat je gedaan hebt. Via mijn mobiel kon ik alles volgen en het gevolg weet je” legde hij haar uit terwijl hij haar de telefoon voor hield en zij de beelden kon zien hoe zij in de woonkamer aan het snuffelen was geweest.

Bij al haar voorbereidingen had zij er helemaal geen rekening mee gehouden dat zij betrapt kon worden en nu kwam langzaam het besef wat de gevolgen zouden zijn. Zeker toen de man zei dat hij haar naar het politiebureau zou brengen met de opnames die hij van haar had brak de paniek volledig bij haar uit.

Ze zou in een cel belanden, gevangenisstraf krijgen, haar ouders zouden niet meer met haar te maken willen hebben en het hele dorp zou haar uitkotsen als een crimineel. Ze smeekte de man om vergiffenis en of hij de politie er alstublieft buiten wilde houden. Ze had toch niets stuk gemaakt en hij had alles toch terug, probeerde zij de man milder te stemmen.

Samantha voelde dat dit niet de juiste manier was en gebruikte nu wat zij bij haar vader ook altijd gebruikte, een pruillipje en tranen. Samantha veerde op omdat zij dacht beet te hebben en bevestigde snel dat zij echt alles wilde doen als de man het door de vingers wilde zien voor deze keer en dat zij het echt nooit meer zou doen.

Het woord slet trof Samantha als een mokerslag. Ze wist wat het woord inhield, maar nooit had iemand zo over haar gesproken. Maar wijselijk hield zij haar mond om de man niet alsnog op andere gedachten te brengen. De man maakte haar boeien los en Samantha wreef haar pijnlijke polsen. Met open mond staarde Samantha de man aan. Iets dergelijks was helemaal niet bij haar opgekomen toen zij haar belofte deed.

Nog nooit had iemand haar naakt gezien en deze man verwachtte nu van haar dat zij zich voor hem uit zou kleden? Samantha brak volledig toen zij zich de keuze realiseerde waar zij voor stond. Of de schande van een arrestatie als goedkope inbreker, of haar lichaam tonen aan een wild vreemde veel oudere man. Terwijl de handboeien alweer aan één pols vast zaten nam zij haar beslissing. Zonder details vertelden de jongens het aan de 4 meiden.

Die waren stuk voor stuk enthousiast over wat er zou gebeuren. Toen was het moment eindelijk daar. Met hun tenten stevig op hun rug fietsten ze naar de boer. Kristel was goed voorbereid, maar de andere 3 meiden totaal niet. Ze hadden hun pumps met naaldhakken aan en klaagden al snel dat het ver fietsen was. Met het opzetten van de tent kwamen ze niet ver.

Dus Ruud, Stef en Kristel zetten alle 3 de tenten op. Er zit hier een beest! Kristel had al snel hout verzameld. De andere meiden tilden de takjes voorzichtig op uit angst dat er beestjes aan zouden zitten.

Eindelijk maar toch was er voldoende hout en maakten Ruud en Stef een kampvuur. Ze dronken wat en maakten marshmallows, terwijl Ashley weer een verhaal vertelde hoe ze ooit in een tentje geneukt had met per ongeluk het licht nog aan, zodat anderen hun silhouetten konden zien.

Ze konden er allemaal smakelijk om lachen, terwijl Ruud ook wat over de natuur vertelde. Sommige dingen over nachtdieren liet hij maar achterwege, want anders durfden de meiden hier niet eens te slapen. Ruud was verbaasd, wat verwachtte ze? Daar in de bosjes, wees hij. Ruud leek het niet zo’n goed idee dat de meiden de boer weer zouden lastigvallen, maar ze waren al onderweg.

Moeizaam op hun hakken door het weiland. Ze klopten aan bij de boerderij. De boerin deed open. Blijkbaar was ze net onder de douche geweest, want ze droeg een badjas en haar haren waren nat. Ze wees hen het toilet. Renate mocht eerst, terwijl Mandy naast de deur bleef wachten. Ze wenkte naar de knecht die verborgen om het hoekje stond. Zodra Mandy en de boerin naar de woonkamer verdwenen, ging hij klaar staan bij de deur van het toilet.

Nog net voordat de deur van de toilet weer open ging, hoorde hij een gilletje uit de woonkamer komen. Ondertussen vond Ashley het bij het kampvuur wel lang duren tot haar vriendinnen terugkwamen. Kristel stelde haar gerust. Toen ritselde er iets. Een beetje gepikeerd dat ze niet serieus werd genomen, bleef ze mokken naast het kampvuur. Gefocust op het bos achter hen. In zijn eentje liep hij het bos in. Natuurlijk er was niets. Voor de zekerheid liep hij nog een stukje extra. Nu hoorde hij ook een geluid.

Snel liep hij er naartoe. Weer ritselde wat aan de andere kant, alsof iemand hem probeerde gek te maken. Hij dacht aan wat hij bij de scouting geleerd had: Hij dacht dat dat voor grote bossen en wildernissen gold, maar hij besefte dat hij hier in dit kleine bos de fout in was gegaan. Toen begonnen zijn ogen pas te wennen aan het donker en zag hij iets links van hem. Daar stond Mandy vastgebonden aan een boom.

Ze was naakt en in haar mond zat een doek, zodat ze geen geluid kon maken. Weer maakte Ruud een fout, in plaats van direct actie ondernemen, bleef hij een fractie van een seconde staan kijken naar die mooie meid, met touwen onder en boven haar ronde borsten.

Haar volle billen stevig tegen de boomstam en tussen haar benen zag hij haar keurige gladde kutje. Het licht van het kampvuur verderop liet haar navelpiercing schitteren. Toen hij naar haar gezicht keek, besefte Ruud dat het al te laat was.

Ze leek wat duidelijk te willen maken aan hem, maar het was al te laat. Een touw op de grond trok zich vast om zijn enkels en liet hem voorover op de bladeren vallen. Van bij het kampvuur klonk een gil van Ashley. Hij vroeg zich af of ze geschrokken was van het geluid van zijn val, of dat er iets anders aan de hand was. Toen sprong er 1 van de knechten bovenop hem en begon zijn polsen aan elkaar te binden met een stuk touw.

Bij het kampvuur had Stef nu ook iets gehoord. Alsof iemand in de bladeren was gevallen. Tegenover hem zaten 2 geschrokken meiden. Dat Ashley weer eens geschrokken was, maakte hem niet zoveel uit, maar nu zat Kristel ook grote ogen te kijken naar iets wat er achter hem te zien was.

Hij keek om en zag wat er aan de hand was. Tussen twee bomen aan de rand van het bos stond Renate. Ze was naakt en vastgebonden als een grote X. Haar lichaam stond strak en Stef zag hoe vanuit het donker een hand over haar lichaam streelde. De hand kneep in haar borsten, streelde over haar zij en haar billen. Daarna vond de hand haar vagina waar deze even over streelde. De gespannen blik van Renate veranderde.

Toen verdween de hand weer in het donker en klonken er voetstappen. Eerst werd de eigenaresse van de hand zichtbaar: Ze was naakt en droeg alleen een soort werkschoenen. Stef keek net als gisteren verbaasd naar haar enorme borsten.

Ze liep naar het kampvuur en ging bij Stef, Ashley en Kristel zitten alsof er niets aan de hand was. Toen kwamen de anderen tevoorschijn. Eerst de ene knecht. Hij had een touw vast, daaraan zat Mandy naakt vastgemaakt die trouw achter hem aanliep. Kort daarachter liep de naakte Ruud en daarachter de andere knecht die zorgde dat hun gevangenen bij hen in de buurt bleven.

Uit een soort reflex sprongen Kristel en Ashley op, maar zij werden direct gegrepen door de boer die vlak achter hen stond. Met de 2 meiden nog vast, nam hij plaats. Ashley wilde in paniek iets zeggen, maar Kristel zei dat ze maar beter kon gehoorzamen, terwijl ze haar kleding uit begon te trekken. Toen gaf Ashley een geschrokken gilletje. Ook hij begon zich zonder protesteren uit te kleden.

En zo zaten even later drie mannen in hun overal rond het kampvuur, zat er een naakte boerin bij hen. Voor de boer, zaten Ashley en Kristel op hun knieën. Renate stond nog steeds als een X vastgebonden tussen de bomen en Mandy hadden ze voorover over een boomstronk vastgebonden.

Gemeen als ze waren, hadden ze de jongens aan haar vastgebonden. Stef zat met zijn enkels aan de hare en om hun middel was een touw. Zijn pik hadden ze in het kutje van Mandy geschoven, zodat hij gedwongen werd haar te neuken.

Onder haar schouders hadden ze een touw gedaan, waarmee ze Ruud om zijn middel hadden vastgebonden. Zijn pik hadden ze in haar mond gestopt. Hij had voor het eerst in zijn leven een trio, en het eerste wat hij moest doen was zich ervoor excuseren. De boerin zei tegen de knechten dat ze Renate mochten gebruiken, samen gingen ze op haar af en betastten ze haar lichaam. Ze kon geen kant op. De eerste knecht die achter haar stond, wreef met zijn natte vingers tussen haar billen.

Tot haar schrik voelde ze hoe hij daarna zijn eikel tussen haar billen plaatste. Ondertussen was de andere knecht ook bezig om zijn pik in haar drijfnatte kutje te schuiven.

Toen kwamen de twee knechten dichter naar elkaar en begon Renate luid te kreunen. Voor het eerst werd ze in 2 gaatjes tegelijk geneukt. De boer en zijn vrouw namen plaats rond het kampvuur. De boerin nam ook plaats met haar naakte lichaam en de jongens zagen hoe het vuur haar grote borsten verlichtte. Ze maakte het zichzelf comfortabel.

Toen trok ze Kristel, die met haar handen op haar rug was vastgebonden, naar zich toe. Ze voelde uitgebreid aan haar ronde billen en haar volle borsten. Gemeen speelde ze even met haar tepels. Het leek de boerin enorm op te winden dat ze deze jonge meid haar eerste lesbische ervaring zou bezorgen.

Krachtig dwong ze haar op haar knieën en met beide handen trok ze haar aan haar haren naar haar kutje. Kristel kon niet anders dan likken aan de vochtige clit van de boerin. Haar man kreeg het laatste sletje: Hij opende zijn overal en riep het blonde meisje bij zich. Zijn grote vingers stak hij in haar mond.

Zo waren meiden machteloos. Mandy met een pik in haar kutje en 1 in haar mond. De 2 jongens leken het steeds moeilijk te krijgen met alles wat er om hen heen gebeurde en ze begonnen steeds meer stotende bewegingen te maken. Renate hing kreundend tussen de bomen. Steeds weer stoten de mannen samen in haar. Even deed het pijn in haar kontje, maar dat maakte al snel plaats voor ultiem genot.

Ze voelde de twee lullen over elkaar glijden diep in haar strakke lichaam. Ze begon het nu zelfs enorm geil te vinden en hoewel ze erg geschrokken was van dit alles, wilde ze nu vooral dat de 2 sterke, grootgeschapen knechten doorgingen.

Ze keek rond, hier buiten, aan de rand van het bos. Ze voelde hoe ze gek werd van genot en een opkomend orgasme hielp haar in een soort van trans. De 2 mannen wiegden haar krachtig tussen de bomen en lieten haar rillen door haar hele lichaam. Ze had inmiddels alle controle verloren. Ze maakte kreunende en gillende geluiden van genot. Duidelijk voelde ze hoe de twee pikken in haar lichaam naar elkaar toe kwamen en daarna weer uit elkaar gingen. Genadeloos pompten ze in haar lijf. Het zou niet lang meer duren tot ze keihard klaar zou komen.

Iets verderop hoorden ze de boerin kreunen van genot. Blijkbaar was zij de eerste die was klaargekomen. Even dacht Kristel dat dit bevrijding voor haar zou betekenen, maar niets was minder waar. De boerin gunde zichzelf even een adempauze, maar maakte zich al snel op voor een tweede ronde. Gehoorzaam ging ze op haar rug liggen op de aangewezen plek. Nu pakte de boer Kristel beet en zette haar omgekeerd bovenop haar.

Zo bleef ze met haar gezicht tussen de benen van de boerin en kwam haar eigen kutje vlak boven het gezicht van Ashley. De boer drukte haar omlaag, zodat haar kutje nu hard tegen de mond van Ashley drukte. Al snel voelde ze hoe zij met haar tong haar werk begon te doen.

Wat voelde dat fijn! Kristel gaf een kreuntje van genot. De boerin rommelde wat in de spullen die ze bij zich hadden en haalde iets tevoorschijn. Ze voelde even aan het drijfnatte kutje van Ashley en schoof het toen met gemak naar binnen. Zo liet ze de vibrator trillen. Dit keer gaf ook Ashley een gil. Natuurlijk draaide dit alles niet om het genot van de kampeerders en al snel trok te Kristel weer aan haar haren naar haar kutje. Daar begon ook voor haar weer het genot.

Kirstel deed goed haar best, terwijl ook haar eigen kutje verwend werd door Ashley. Toen voelde ze ineens wat achter zich. De boer maakte haar sterretje nat met een beetje spuug en daarna plaatste hij zijn grote paarse eikel tussen haar billen. Kristel dacht dat ze gek werd van alle prikkels toen ze de grote pik in haar kontje voelde, de tong tegen haar clitje en haar eigen tong het kutje van de boerin verwende. Zoiets had ze nog nooit ervaren.

Mandy leek op haar beurt ook steeds meer te genieten van de twee jongens in haar lichaam. Ze gaf een kreun met de pik in haar mond. Ze probeerde zo veel mogelijk te bewegen. In deze geile setting kon ze er maar het beste van maken. Kreunend moedigde ze de 2 jongens aan om zich vooral niet in te houden. Eindelijk kwamen ze op gang. Ze wist niet of het kwam door haar aanmoediging of dat ze zich gewoon niet langer konden beheersen. Tussen de bomen galmde het gekreun van Renate.

Ik kom klaar” riep ze. Ze maakte een soort piepend geluid dat eindeloos leek te duren. Terwijl ze klaarkwam, bleven de 2 knechten ongeremd in haar beuken. Krachtig schudden ze de jonge meid heen en weer. Haar lichaam trilde van genot. Ze merkte aan de jongens in haar dat ook zij het niet lang meer volhouden.

Spuit me vol” riep ze uit in extase. Een zin die ze nooit achter zichzelf gezocht had. Ze merkte hoe de pik in haar kontje begon te schokken. Een dikke klodder sperma vulde haar darmen.

Terwijl de ene knecht nog aan het klaarkomen was, werd ook haar kutje gevuld met sperma dat met volle kracht in haar gespoten werd. Het voelde alsof er liters zaad in haar onderlichaam zat. Ze voelde de twee pikken verslappen en langzaam uit haar glijden. Terwijl ze bleef hangen tussen de bomen, lieten de 2 knechten zich uitgeput in de wijde vallen.

Het zaad lekte uit haar beide gaten Kristel bleek talent te hebben om vrouwen met haar tong te verwennen, want de boerin krioelde van genot. Zelf kronkelde ze ook bovenop Ashley die haar heerlijk likte. De vibrator had Ashley net al een orgasme bezorgd, want Kristel had haar zojuist gesmoord onder haar horen kreunen. De meiden genoten van het geile vocht. Kristel werd gek van de lust die de tong van haar vriendin bij haar opwekte en dan was er natuurlijk ook nog de boer die haar krachtig in haar kontje neukte.

Het zou niet lang meer duren tot ook zij haar hoogtepunt zou bereiken. De boerin pakte haar nog net iets krachtiger vast en gilde het uit van genot. Daar was haar tweede orgasme. Nu hield ook Kristel het niet langer en terwijl ze ruw door elkaar geschud werd, kwam ook zij klaar. Het geil spoot uit haar kutje en lekte over het gezicht van Ashley.

Wauw wat een ongelofelijk gevoel konden vrouwen elkaar bezorgen. Hoewel beide meiden onervaren waren in lesbische seks, wisten ze uit hun eigen ervaring de fijne plekjes van elkaar te vinden. Ook de derde vrouw, Ashley kon een volgende orgasme niet onderdrukken nu de 2 vrouwen boven haar klaarkwamen.

Ze kreunde en snakte naar adem, terwijl Kristel nog steeds over haar heen geschoven werd door het geneuk. Onvermoeibaar trilde de vibrator door, tot hij haar nogmaals heerlijk liet klaarkomen. De boer, die Kristel hard in haar kont neukte, zag de 3 vrouwen achter elkaar klaarkomen. De ene nog luider dan de andere. Daar kronkelend in het gras. Ook hij hield het niet lang meer. Hij pakte Kristel stevig bij haar heupen en gaf nog 3 krachtige stoten.

Toen trok hij met een ruk zijn pik uit haar en trok de 2 meiden naar hem toe. Zijn vrouw hielp nog net op tijd met de 2 meiden bij elkaar houden voordat de grote hoeveelheid zaad uit zijn pik op hun gezichten spoot.

...

Ik ben geen preutse vrouw, beter gezegd, ik lust wel pap van lekkere seks. Ik ben danielle, 39 jaar en woonachtig in didam. Eerlijkheid duurt het langste, nou dat ben ik! Ik ben op zoek naar een vriend met een plusje. Als je mij zo ziet zou je niet denken dat ik een vreselijk geil ding ben. Ik heb 1 passie, als het gaat om het seksuele vlak, namelijk: De sleur komt er een beetje in, en altijd serieus zijn daar heb ik ook genoeg van. Is hier een leuke man, liefst ook een beetje sterk en stoer te vinden die nooit genoeg van seks kan krijgen?

Ik ben op zoek naar een leuke man die met mij op zijn tijd eens lekker buiten de deur wil snoepen. Ik ben een lekkere, jonge vrouw met een superstrak kutje en kontje, en een heerlijk mondje, die heel erg veel zin hee..

Een aantal jaar geleden heb ik er bewust voor gekozen om weer even een tijd alleen te zijn. Hallo daar heren, ik had even de hoop opgegeven in mannen, omdat ik erachter kwam dat mijn ex man al jaren achter mij.. Tweedehands Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België! Contact Vrouw zoekt Man Alle Advertenties Spannende date gezocht Mijn naam is lola woonachtig in ijmuiden en ben hier echt en alleen voor de seks.

Heb jij zin in mij? Worden wij elkaars uitdaging? Zullen wij het samen proberen? Ik sta veel te lang droog jij ook? Zullen we het samen spannender maken? Op zoek naar een vriend met een plusje. Toen trok ze Kristel, die met haar handen op haar rug was vastgebonden, naar zich toe.

Ze voelde uitgebreid aan haar ronde billen en haar volle borsten. Gemeen speelde ze even met haar tepels. Het leek de boerin enorm op te winden dat ze deze jonge meid haar eerste lesbische ervaring zou bezorgen.

Krachtig dwong ze haar op haar knieën en met beide handen trok ze haar aan haar haren naar haar kutje. Kristel kon niet anders dan likken aan de vochtige clit van de boerin.

Haar man kreeg het laatste sletje: Hij opende zijn overal en riep het blonde meisje bij zich. Zijn grote vingers stak hij in haar mond. Zo waren meiden machteloos.

Mandy met een pik in haar kutje en 1 in haar mond. De 2 jongens leken het steeds moeilijk te krijgen met alles wat er om hen heen gebeurde en ze begonnen steeds meer stotende bewegingen te maken.

Renate hing kreundend tussen de bomen. Steeds weer stoten de mannen samen in haar. Even deed het pijn in haar kontje, maar dat maakte al snel plaats voor ultiem genot.

Ze voelde de twee lullen over elkaar glijden diep in haar strakke lichaam. Ze begon het nu zelfs enorm geil te vinden en hoewel ze erg geschrokken was van dit alles, wilde ze nu vooral dat de 2 sterke, grootgeschapen knechten doorgingen. Ze keek rond, hier buiten, aan de rand van het bos.

Ze voelde hoe ze gek werd van genot en een opkomend orgasme hielp haar in een soort van trans. De 2 mannen wiegden haar krachtig tussen de bomen en lieten haar rillen door haar hele lichaam. Ze had inmiddels alle controle verloren. Ze maakte kreunende en gillende geluiden van genot.

Duidelijk voelde ze hoe de twee pikken in haar lichaam naar elkaar toe kwamen en daarna weer uit elkaar gingen. Genadeloos pompten ze in haar lijf. Het zou niet lang meer duren tot ze keihard klaar zou komen. Iets verderop hoorden ze de boerin kreunen van genot. Blijkbaar was zij de eerste die was klaargekomen. Even dacht Kristel dat dit bevrijding voor haar zou betekenen, maar niets was minder waar.

De boerin gunde zichzelf even een adempauze, maar maakte zich al snel op voor een tweede ronde. Gehoorzaam ging ze op haar rug liggen op de aangewezen plek.

Nu pakte de boer Kristel beet en zette haar omgekeerd bovenop haar. Zo bleef ze met haar gezicht tussen de benen van de boerin en kwam haar eigen kutje vlak boven het gezicht van Ashley. De boer drukte haar omlaag, zodat haar kutje nu hard tegen de mond van Ashley drukte. Al snel voelde ze hoe zij met haar tong haar werk begon te doen. Wat voelde dat fijn! Kristel gaf een kreuntje van genot. De boerin rommelde wat in de spullen die ze bij zich hadden en haalde iets tevoorschijn.

Ze voelde even aan het drijfnatte kutje van Ashley en schoof het toen met gemak naar binnen. Zo liet ze de vibrator trillen. Dit keer gaf ook Ashley een gil. Natuurlijk draaide dit alles niet om het genot van de kampeerders en al snel trok te Kristel weer aan haar haren naar haar kutje.

Daar begon ook voor haar weer het genot. Kirstel deed goed haar best, terwijl ook haar eigen kutje verwend werd door Ashley. Toen voelde ze ineens wat achter zich.

De boer maakte haar sterretje nat met een beetje spuug en daarna plaatste hij zijn grote paarse eikel tussen haar billen. Kristel dacht dat ze gek werd van alle prikkels toen ze de grote pik in haar kontje voelde, de tong tegen haar clitje en haar eigen tong het kutje van de boerin verwende.

Zoiets had ze nog nooit ervaren. Mandy leek op haar beurt ook steeds meer te genieten van de twee jongens in haar lichaam. Ze gaf een kreun met de pik in haar mond.

Ze probeerde zo veel mogelijk te bewegen. In deze geile setting kon ze er maar het beste van maken. Kreunend moedigde ze de 2 jongens aan om zich vooral niet in te houden. Eindelijk kwamen ze op gang. Ze wist niet of het kwam door haar aanmoediging of dat ze zich gewoon niet langer konden beheersen. Tussen de bomen galmde het gekreun van Renate.

Ik kom klaar” riep ze. Ze maakte een soort piepend geluid dat eindeloos leek te duren. Terwijl ze klaarkwam, bleven de 2 knechten ongeremd in haar beuken. Krachtig schudden ze de jonge meid heen en weer.

Haar lichaam trilde van genot. Ze merkte aan de jongens in haar dat ook zij het niet lang meer volhouden. Spuit me vol” riep ze uit in extase. Een zin die ze nooit achter zichzelf gezocht had. Ze merkte hoe de pik in haar kontje begon te schokken. Een dikke klodder sperma vulde haar darmen. Terwijl de ene knecht nog aan het klaarkomen was, werd ook haar kutje gevuld met sperma dat met volle kracht in haar gespoten werd.

Het voelde alsof er liters zaad in haar onderlichaam zat. Ze voelde de twee pikken verslappen en langzaam uit haar glijden. Terwijl ze bleef hangen tussen de bomen, lieten de 2 knechten zich uitgeput in de wijde vallen. Het zaad lekte uit haar beide gaten Kristel bleek talent te hebben om vrouwen met haar tong te verwennen, want de boerin krioelde van genot. Zelf kronkelde ze ook bovenop Ashley die haar heerlijk likte. De vibrator had Ashley net al een orgasme bezorgd, want Kristel had haar zojuist gesmoord onder haar horen kreunen.

De meiden genoten van het geile vocht. Kristel werd gek van de lust die de tong van haar vriendin bij haar opwekte en dan was er natuurlijk ook nog de boer die haar krachtig in haar kontje neukte. Het zou niet lang meer duren tot ook zij haar hoogtepunt zou bereiken. De boerin pakte haar nog net iets krachtiger vast en gilde het uit van genot. Daar was haar tweede orgasme.

Nu hield ook Kristel het niet langer en terwijl ze ruw door elkaar geschud werd, kwam ook zij klaar. Het geil spoot uit haar kutje en lekte over het gezicht van Ashley. Wauw wat een ongelofelijk gevoel konden vrouwen elkaar bezorgen. Hoewel beide meiden onervaren waren in lesbische seks, wisten ze uit hun eigen ervaring de fijne plekjes van elkaar te vinden. Ook de derde vrouw, Ashley kon een volgende orgasme niet onderdrukken nu de 2 vrouwen boven haar klaarkwamen.

Ze kreunde en snakte naar adem, terwijl Kristel nog steeds over haar heen geschoven werd door het geneuk. Onvermoeibaar trilde de vibrator door, tot hij haar nogmaals heerlijk liet klaarkomen. De boer, die Kristel hard in haar kont neukte, zag de 3 vrouwen achter elkaar klaarkomen.

De ene nog luider dan de andere. Daar kronkelend in het gras. Ook hij hield het niet lang meer. Hij pakte Kristel stevig bij haar heupen en gaf nog 3 krachtige stoten. Toen trok hij met een ruk zijn pik uit haar en trok de 2 meiden naar hem toe. Zijn vrouw hielp nog net op tijd met de 2 meiden bij elkaar houden voordat de grote hoeveelheid zaad uit zijn pik op hun gezichten spoot.

Het kwam werkelijk overal. Langs hun ogen, over hun wangen en in hun mond. Nog compleet in extase raakten de lippen van Ashley en Kristel elkaar. Hun tongen raakten al snel in elkaar verweven en het sperma ging van mond tot mond.

De boerin ging met haar rijzweepje naar de twee jongens die nog steeds zo voorzichtig mogelijk met Mandy bezig waren. Eerst kreeg Stef een klap met de zweep op zijn billen. Daarna moedigde ze ook Ruud aan om zijn pik meer in de mond van Mandy te stoten.

Toen kwam ze zicht bij Mandy staan en fluisterde in haar oor: Om dat kracht bij te zetten gaf ze haar een tikje met de zweep tegen haar borst. En zo liet het drietal alle remmen los.

Mandy zoog zo goed als ze kon en de jongens pompten hard in haar kutje en haar mondje. Mandy kreunde en inmiddels keek iedereen toe. Eerst wilden ze dat dit zo snel mogelijk voorbij zou zijn, maar nu voelde het zo fijn dat ze het zo lang mogelijk wilden volhouden.

Stef beukte hard tegen haar kutje. Die meid begon steeds harder te zuigen en ze wist precies hoe ze haar tong moest gebruiken. Wat vond Ruud dit lekker en al snel voelde ze hoe de spieren in zijn pik zich aan begonnen te spannen. Een seconde later spoot een dikke klodder zaad met volle kracht haar mond in. Hij kon ze pik niet uit haar trekken, dus het begon langzaam uit haar volle mond te stromen. Het voelde vies en geweldig tegelijk.

Zeker met al dat publiek. Nu hield ze het zelf ook niet langer meer. Ze kreunde zo hard haar volle mond het toestond en kwam trillend klaar. Stef kon nog een laatste stoot geven in het kutje van de klaarkomende Mandy met haar mond vol zaad.

Toen kon ook hij zich niet langer inhouden en met volle kracht vulde hij het kutje van Mandy met zijn warme zaad. De toekijkende boer, de boerin en hun 2 knechten joelden en applaudisseerden. Eigenlijk was dat best vernederend, maar ze waren alle 3 nog zo in extase dat ze het bijna niet merkten.

De touwen werden los gemaakt en Mandy werd eindelijk bevrijd van de 2 pikken in haar lichaam. Het zaad liep langs haar kin en tussen haar benen. De knechten hielpen haar recht op. Hij pakte Renate vast en trok haar tegen zich aan. De ene knecht kreeg Ashley voor zichzelf en de andere nam Kristel mee. Zo vertrokken ze met de meiden naar de boerderij. De 2 jongens lagen in hun tent en konden nog niet beseffen hoe de avond was verlopen.

Stef was boos op Ruud, want hij had de boer bij hun eerste ontmoeting opgegeild met foto’s van Kristel die hem mogelijk hiertoe hadden aangezet. Ruud was boos op Stef, want die had uiteindelijk de boer overgehaald om hen toch op zijn land toe te laten. Hij was vooral boos omdat Stef hem eerst had verweten te ver te zijn gegaan met de boer aan te bieden dat hij mocht gluren, maar dat hij zelf uiteindelijk de boer overtuigd had met iets dat hiertoe geleid had.

De jongens dachten aan wat er nu met de meiden gebeurde. Werden ze nogmaals uitgewoond of was iedereen in de boerderij inmiddels zo moet dat ze tot morgen zouden wachten.

Uiteindelijk vielen de 2 jongens in de tent in slaap. De volgende ochtend werden ze al vroeg gewekt door de knechten. Ze moeten helpen op de boerderij. Zo werden ze naakt meegenomen naar de koeienstal waar gemolken werd. Daar liep ook de boerin in haar overal en de 4 meiden liepen daar naakt met alleen klompen aan. Ze hielpen met melken en leken er zelfs plezier in te hebben. Snel ging ze verder met het melken van de volgende koe.

Stef en Ruud mochten twee grote hooibalen naar de stallen brengen. Zonder dat ze een woord met elkaar wisselden, verzetten ze het werk. De boerin hoefde er niet eens met haar rijzweep aan te pas te komen.

Stiekem gluurden de jongens naar de hardwerkende naakte vrouwen. Toen het werk gedaan was, kreeg iedereen hun kleding terug. De jongens waren het eerst aangekleed. Daarna konden ze nog even een glimp opvangen van de 4 meiden in hun ondergoed die zich onder het toeziend oog van de knechten weer mochten aankleden.

Zo vertrokken ze stuk voor stuk. Ruud en Stef spraken weken niet meer met elkaar na hun kampeeravontuur. De beide jongens durfden de meiden ook niet meer onder ogen te komen. Ze schaamden zich voor wat er gebeurd was nadat ze alleen maar onschuldig wilden kamperen. Bij de scouting vroeg ook iedereen zich af wat er tussen de twee vrienden gebeurd was, maar daar kwam geen duidelijkheid over.

Zo bleef het totdat Kristel de ruzie helemaal zat was. Ze riep de twee jongens bij zich en vroeg hen wat er aan de hand was. Ruud begon het eerste met zijn biecht: Hij pakte zijn telefoon en liet het haar zien. Zonder boos te worden pakte ze de telefoon af en verwijderde de foto. Kunnen jullie nu weer normaal tegen elkaar doen? Ruud begon weer voorzichtig met zijn verhaal: Hij verwachtte dat ze nu wel boos zou worden, maar ze begon zelfs een beetje te lachen. Ruud keek verbaasd naar Stef dat hij dit zomaar verteld had.

Ruud legde uit dat de boer nee had gezegd, maar dat Stef ervoor gezorgd had dat ze alsnog mochten komen kamperen. Hij moest degene zijn die dit perverse idee bij de boer had aangedragen. Kristel begon nu rood aan te lopen. Eerst dachten de jongens dat het van woede was, maar ze vergisten zich. Ze vertelde dat ze nadat Stef vertrokken was, direct naar de boerderij was gefietst die Stef beschreven had. Uitvoerig had ze met hem en zijn vrouw gepraat.

Voor het eerst in haar leven had ze mensen die haar fantasieën begrepen. Daarmee werd direct een ander probleem opgelost: Kristel vond dat maar aanstellerij, maar nu kon ze met de boer afspreken dat de meiden meegenomen zouden worden naar de boerderij. De jongens geloofden hun eigen oren niet. Was dit alles bedacht door die brave Kristel?

Had zij alles samen met de boer uitgestippeld? Ze maakte met haar vingers een beweging bij het woord logeren waaruit de jongens konden opmaken dat er plannen waren voor meer perverse fantasieën. Ze beloofden het en in plaats van dat ze zich schuldig voelden dat ze Mandy samen hadden geneukt, voelden ze zich nu schuldig dat ze dat sletje juist niet hard genoeg gebruikt hadden. Tevreden gaven ze elkaar een high-five en keken nu al uit naar hun volgende ontmoeting met de meiden op de boerderij.

Dianas Zoete Wraak - 1 Door: Vernedering, Moeder, Dochter, Baas, Werk. Sara, Blond Porno Sletje Door: Tinder Slet Aangepakt Door: Evita In De Villa - 6 Door: Training, Straf, Evita, Bdsm. Onderdanig Op Vakantie Door: Gedwongen, Hard En Ruw. Ik Ben Bezit - 1 Door: Dominante Oudere Buurman - 1 Door: Grote Tieten, Vernedering, Spanking.

Kate Met Een Zwerver Door: Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend.