Strak tienerkutje ze komt gillend klaar

strak tienerkutje ze komt gillend klaar

..

Saunasex gratis gratis pje kijken

Het leek erop of ze wilde weten hoe zwaar ze wogen. Onbeschrijfelijk wat de jongen toen voelde: De jongen kneep in haar billetjes en in haar tietjes, hij streelde haar buikje en bracht nogmaals zijn vingers naar haar kutje. Ik moet iets doen, nu, dringend of anders is het te laat en kom ik tot spuiten nog vooraleer ik de kans heb gekregen om haar te naaien.

De jongen zijn pik stond als een speer naar voor gericht en Wendy had er een handje van weg om hem onder handen te nemen. Haar zachte tienervingertjes maakten hem compleet dol. Toen kreeg hij nog een ingeving. Hij boog zich naar haar toe en fluisterde in haar oor.

Trek je lipjes helemaal open en wrijf de binnenkant van je spleetje over mijn handen. Je mag pas stoppen als mijn vingers onder jouw kutgeil zitten en als je spleetje helemaal rood gewreven is, vooruit, begin er maar aan! Wat hij niet had verwacht, deed Wendy meteen.

Wat moet ze er ook wel zin in hebben. Ze kwam met haar kutje op zijn open handen zitten en zorgde er voor dat haar lipjes uit elkaar werden getrokken zodat de binnenkant van haar spleetje tegen zijn vingers aandrukten. Meteen begon ze toen van voor naar achteren te wiegen met haar heupen. Ze probeerde zelfs om haar klitje tegen zijn vingers aan te schuiven. Wat stond deze trien heet zeg. Moet je haar eens bezig zien! Ja deze teef zal straks gedekt worden. Haar kutje druipt al van het geil zodat zijn vingers weldra een hele kwak te verwerken kregen.

De jongen hield het niet meer uit en duwde toen haar bovenlijf naar beneden. Hij zette zich klaar en bracht zijn pik in aanslag.

Wat er toen volgde gebeurde allemaal razendsnel. Hij stond echt op springen. De anderen hadden met heel veel lust toegekeken en zagen nu hoe hun kompaan, Kris, op het punt stond het meisje te bespringen. Zonder verder nog veel om haar te geven, knalde hij zijn pik rechtdoor in het strakke spleetje. Pats, hij had haar te pakken.

Hij sloeg zijn handen om haar bips en begon toen met een stevig tempo zijn bekken tegen haar heupen te duwen. Het werd een heel loopse bedoening. Zijn pik dramde maar door en vloog heen en weer over haar strak gespannen klit. Zijn ademhaling ging de hoogte hij. Hij blies en zuchtte. Hij beet op zijn tanden en joeg zijn pik krachtig door.

Wendy kermde en brulde maar Kris hield vol. Hij nam haar nog steviger beet bij haar schouders nu en verplichtte haar om mee in zijn richting te schuiven. Zijn pik maalde onverdroten verder en zette haar kutje onder druk. Het eens zo nauw, strak gespannen spleetje werd herleid tot een gapende, geile gleuf waardoor hij zijn pik tot in haar baarmoeder kon pompen.

Wat was dit een neukfestijn. Hij neukte niet zomaar iemand, maar een hete trien van 16 jaar, met zachte, bruine billen, met een heerlijk kontje en jeugdige tietjes. Och wat kon hij heerlijk verder stoten.

Zijn pik sloeg op hol. Hij hoorde hoe Wendy kreunde en smeekte: Hij schoof zijn staalharde pik nog steviger door, diep in haar neukhol, diep in het elastieken meisjeskutje.

De jongen voelde hoe gans haar lijf meewiegde op zijn commando. Zijn hete stam zorgde ervoor dat Wendy niet meer bij machte was om afstand te nemen van het gebeuren. Ze voelde heel krachtig hoe haar jong meisjeslichaam door een stijve knots van een pik in beslag werd genomen. Het was alsof die pik reuzengroot geworden was. Zo heftig ging die kerel tekeer. Wendy riep "Ja, ja, och jaaaaa Eindelijk was het zover.

Joris was door het dolle heen. Hij had juist gegokt om die kerel op Wendy af te sturen. Wat had Kris er een handje van weg om dat heet tienermeisje te bekoren en nu snoeihard te neuken. De andere kerels waren intussen ook supergeil geworden. En toen Kris eindelijk dan toch zijn paal in dat heet tienerkutje had leeggespoten werd hij afgelost door een tengere, maar even hitsige jongen van 17 lentes jong.

Daan wilde niet onderdoen en boorde meteen zijn stam in het druipende spleetje. Op die manier werd Wendy keer op keer gevuld met hete witte jongenspap. Haar kut zat boordevol en werd herschapen tot een echt hoerenhol. Zo'n teef van een tienermeid hadden ze nooit verwacht. Keer op keer smeekte Wendy om niet te stoppen, om door te gaan en vooral om te spuiten. Bij elk schot vloog een klodder zaad door haar holletje en stond haar buikje weldra bolrond vooruit. Wat moet die meid veel kunnen ophouden.

De jongens hadden hun zakken in het jong meisjeslichaam leeggespoten. Ze hadden haar kutje volgestouwd met heerlijke jongenszaad. Ze hadden elk op hun beurt kunnen beuken, stoten en heerlijk klaarkomen. Telkens weer zat Wendy op een paal vastgespietst en werd ze precies doorboord door hete jonge pikken. Hier wilden de jongens nooit meer uit weg.

Hemels vonden ze het om zo'n jonge del te kunnen neuken. Keer op keer draaide Wendy haar heupen op en neer om er zeker van te zijn dat niets verloren zou gaan. Tot de laatste hete druppel wilde ze in haar kutje voelen bruisen. Och ja wat werd ze er zelf botergeil van. En toen iedereen zijn kunnen had gedemonstreerd en haar stevig had bereden, lag Wendy languit op de vloer van de douchecel en zuchtte. Het leek of ze het spijtig vond omdat het nu reeds allemaal voorbij was. Maar dit was zonder Joris gerekend.

Hij was nog lang niet met haar klaar. Hij wist dat in de loop van de namiddag enkele vijftigplussers een badmintonwedstrijdje hielden. En daarmee was hij in zijn nopjes. Het zou voor hem een koud kunstje zijn om hen te overhalen. Hij zou hen laten kennismaken met die hete trien hier. En te oordelen naar haar gekreun en gehijg zouden de heren zeker wel toehappen. Zo liet hij Wendy achter en zei net nog voor hij de deur dichtknalde: Trouwens waar zou ze naartoe lopen, zo helemaal in haar blootje?

Haha, straks zou hij met haar het winkelcentrum ingaan en daarna stond een bezoekje aan het zwembad op het programma. Neen, Wendy was nog bijlange niet van hem af. Wendy was eigenlijk bijna buiten westen want de neukpartij met die jongens had haar veel krachten gekost.

Keer op keer was ze hard aangepakt geweest. Het was alsof ze nu nog die hete pikken in haar kutje voelde rammen. Ze gleed met haar handjes langs de lippen van haar spleetje en woelde tegen haar klitje die onder het vele zaad zat. Wow wat hadden die kerels wild gespoten. Boordevol en dat voelde ze. Slierten sperma dropen aan haar vingertjes waarmee ze tegen haar klitje wreef. Wat had ze zin om zichzelf ook eens lekker te verwennen. Ze zette haar knietjes op en spreidde haar benen zodat ze nog beter haar venusheuveltje kon bereiken.

Haar ene hand sloeg ze tegen haar klitje en draaide er kleine rondjes tegenaan, haar andere hand legde ze op een van haar tietjes en toen begon ze die te strelen en in te nijpen. Och wat had ze het hier naar haar zin. Ach wat genoot ze ervan om met zichzelf te spelen. Die jongens hadden haar echt wel in vuur en vlam gezet. Jammer dat ze hier nu helemaal alleen lag Doch ineens werd de deur opengegooid en hoorde ze Joris honderduit praten tegen twee venten die hem in sporttenue vergezelden.

Meteen viel hun blikken op het naakte tienermeisje. Wendy was danig geschrokken en had nog steeds haar druipende vingertjes in haar spleetje.

Dat was die heren niet ontgaan. Meteen kwamen ze naderbij en werden in beslag genomen door haar slank en knap tienerlijfje. Wat zag het een heerlijke poes uit.

Joris was het roerend met hen eens. Zo'n bedrag kan ik moeilijk weigeren. Vergewis jullie maar zelf van die hete trien. Als je niet tevreden bent, dan krijg je die smak geld wel terug, afgesproken?! De twee heren, beiden kaalhoofdig en met behaarde kuiten, keken neer op Wendy. Ze hadden blijkbaar ogen tekort om zoveel schoonheid gade te slaan. Meteen gingen ze tot actie over en in een mum van tijd zaten ze bij haar op de knieen. De ene, Jos, had zich schrap gezet tegen haar rug en legde zijn twee handen om die zacht glooiende tietjes.

Hij begon ze langzaam te strelen en had echt wel handen tekort om zoveel mals, jong vlees in bedwang te houden. Wat zag ze er beeldschoon uit. Ja haar tietjes waren echt volmaakt en daar hield hij van. De andere man, Henk, was tussen haar benen gaan postvatten.

Hij legde zijn handen op haar slanke, strakke dijen en begon er in te kneden. Wat voelden die zacht en heet aan. Hij gleed met zijn handpalm langs de binnenkant van haar dijen heen en weer en zat weldra met zijn andere hand tegen haar spleetje aangedrukt. Hij kreeg meteen haar lipjes in het oog en wriemelde er eerst wat aan. Wat moet die meid echt wel heet staan om zich zo te laten bepotelen door een stel oude venten. Wendy liet hen betijen.

Ze voelde hoe haar lichaam zachtjes werd aangeraakt en hitsig reageerde. Haar tietjes zaten veilig weggedoken tussen een paar eeltige maar strelende mannenhanden: De druk op haar borstjes nam toe. De man had het naar zijn schik. Hij voelde hoe haar speentjes in zijn handen gloeiden. Hij rook haar wellust en zette zijn verkenning verder. Haar kutje werd meteen het toneel van vier kolkende, porrende en drukkende mannenhanden. Ze streelden niet alleen haar kutje, maar ook haar strak gespannen kontje en haar billetjes werden duchtig geaaid en bevoeld.

Het duurde dan ook niet lang of Wendy werd op haar knietjes gezet. Jos hield het niet meer en duwde zijn mond tussen haar billetjes. Hij rook haar geilheid en snoof met zijn neus tegen het openingetje van haar strak kontje. Ja daar moest hij het fijne van weten. Zo porde hij zijn tong tegen het spleetje van haar poep en liet zijn speeksel de vrije loop.

Wendy trilde op haar knietjes en voelde hoe een tong de binnenkant van haar billetje en het gaatje van haar kontje beroerde. Ze hield het niet meer uit en slaakte een hoog kreetje. Och god, wat zat er nu aan te komen. Die natte, volle tong porde tegen haar kontje en maakte haar krols.

Zo krols als een teefje. Ook de andere man zette zich aan het werk. Hij sloeg zijn pik tussen haar neerhangende tietjes waardoor zijn ballen het snoezige mondje van Wendy troffen.

Ja zo wilde hij het hebben. Haar hete adem sloeg tegen zijn zak en zorgde ervoor dat zijn staaf ineens groeide en zich een weg tussen haar tietjes probeerde te boren. Wendy hapte naar adem maar kreeg een paar behaarde ballen tegen haar tandjes aangedrukt.

Ze sloeg haar tong ertegenaan en voelde de rimpels en de hardheid ervan. Wat moeten die ballen vol zitten. Het kon haar niet meer schelen. Kom laat ze maar opschieten nu want ik wil een hete pik in mijn lijf. Henk wist niet wat hem overkwam toen hij voelde dat Wendy haar handjes om zijn pik had geslagen. Veel tijd om er over na te denken kreeg hij niet want meteen voelde hij ook hoe dat tienermeisje haar tongetje zachtjes om zijn paal liet glijden.

Och wat moet zij wel heel heet staan, ach Ook Jos hield het niet meer uit en had het voor elkaar gekregen dat haar kontje beetje bij beetje haar geheimen prijsgaf. Hij zag het nauwe doorgangetje glimmend openstaan en dat was voor hem al voldoende om aan te vallen. Met een forse greep en een krachtige stoot duwde hij zijn kanjer van een pik tegen haar kontje. Het maakte hem behoorlijk nerveus dat hij niet meteen rechtdoor kon, dus zette hij zich nog wat beter schrap en duwde uit alle macht.

Dat gaatje moest er aan geloven. Komaan, nog wat duwen. Ja hij voelde hoe het strakke elastieken openingetje beetje bij beetje zijn pik in ontvangst nam. Zoiets strak om zijn pik had hij al lange tijd niet meer gevoeld. Met heimwee dacht hij eventjes terug aan zijn dolle jeugdjaren. Nu kreeg hij een tweede kans, zomaar hier voor het grijpen dus zette hij door.

Met wat heen en weer getrek en geduw slaagde hij er toen in om het kontje helemaal aan zijn paal te rijven. Er was geen ontkomen aan. Hij kende geen genade. Laat ze maar kermen en krijsen. Dat wond hem zelfs op. Ja, goed zo, wat is hij goed bezig. En ook Henk stond versteld van de geilheid waarmee die trien aan zijn paal zat te zuigen.

Och het maakte hem knettergek. Hij wreef zijn twee handen door haar volle borstjes, kneep er in, drukte ze plat en probeerde ze als spenen te melken. Wendy zoog zijn stijve stam naar binnen Joris keek en zag tot zijn vreugde dat die twee heren van wanten wisten. Wendy was door het dolle heen. Ze werd echt wel behandeld als een voddenpop nu.

Haar lichaam werd naar alle kanten geduwd. Jos boorde zijn pik onophoudelijk dieper en zorgde ervoor dat Wendy bij elke stoot naar voren vloog. Maar dat zorgde ervoor dat haar mondje telkens weer helemaal diep om de stijve pik van Henk zat. Die deed zijn uiterste best om dat snoetje in toom te houden. Hij had zijn handen nu stevig om haar blonde krullen gelegd en gaf het tempo waarmee haar mondje, haar volle lippen over zijn stam moest schuiven. Zijn penis zat inmiddels diep tegen haar keeltje aan te schuiven.

Hij wist dat het niet lang meer zou duren of hij zou haar het volle pond geven. Ook Jos gooide alle remmen los en kroop op zijn hondjes tegen haar aan. Zijn pik zat nu volledig diep in haar darmen. Hij voelde haar vlezige schacht rond zijn pik spannen. Wat is het er nauw maar heerlijk warm! Hij versnelde zijn neukbewegingen.

Zijn ballen kletsten hard tegen haar billetjes aan. Elke stoot bracht hem dichter bij een ontlading. Hij beukte, kreunde, en beet door. Zijn pik werd nu echt wel naar een fameuze afmeting gebracht. Hij joeg tegen haar darmen aan en voelde hoe het ogenblik er zat aan te komen om zijn vele lekkere zaadcellen de vrijheid te geven. Och wat vond hij het hoerig om dat jong tienermeisje als een dolle hengst te kunnen dekken. Als een wilde stier sloeg hij zijn ballen tegen het warme, zachte, gespannen deel van haar kontje.

Zijn staaf boorde dieper door en toen voelde hij plotseling hoe het hoogtepunt daar was. Er was echt geen houden aan. Jos kwam vreselijk stevig klaar. Zijn pik braakte er op los. Vrouwelijke politieagente straft jonge dame. Achterlangs haar kutje beffen. Als ik je kut lik, bef je mij dan ook. Bondage buiten lesbo sex. Seksuele intimidatie op het werk door haar sexy bazin. Meisjes doen poesjes eten.

Lesbische meisjes doen scissoren. Dildo verdwijnt in strak tiener kutje. Een groep sexy geile meisjes op een matras. Geile cougar plukt een jong nat bloempje. Lesbo meiden spelen met dildo. Spelen met het kontgaatje van haar vriendin. Lesbisch meisje beft haar vriendin.strak tienerkutje ze komt gillend klaar

..
Amsterdam noord sex vrouw ontvangt thuis

  • Daar was het hem ook om te doen.
  • 431
  • 483