Stijve klit meesteres zoekt

stijve klit meesteres zoekt

Hij kijkt zo op m'n kutje en ik voel het schroeien. Ik schaam me een beetje en sluit m'n benen, maar hij haalt ze weer uit elkaar en haalt een dikke vinger tussen m'n lipjes door, waardoor ze open gaan staan en het vocht eruit druppelt. Ik richt me iets op om een vinger tussen m'n lipjes door te halen.

Als ik m'n ogen open doe zie ik twee mannen van een jaar of 40 op 15 meter van me afzitten. Ze hebben hun hand in hun broek gestoken en kijken me verlekkerd aan. Ik kan het niet geloven.

Schuif m'n jurkje direct omlaag en wil opstaan, maar ze springen direct op me af. En wat je mist"'. Die vent heeft gewoon al vaker liggen kijken terwijl ik hier kwam! Hoe vaak heeft hij zich al afgetrokken kijkend naar mij terwijl ik met m'n klitje lag te spelen in het zonnetje?

Heeft die vent gefantaseerd over hoe hij zijn ouwe mannen ding in mijn jonge kutje duwde? Dit alles schiet in een paar seconden door me heen. Hij heeft dit voorbereid. Naar toe geleefd, met voorbedachte raden. Dit is geen toeval. Hij weet wat hij doet. Hij is hier vandaag naartoe gekomen met een vriend omdat hij me echt wil gaan pakken. Ze houden me stevig omlaag. Ik vraag of hij van plan is me te gaan verkrachten. Hij zegt dat hij het geen verkrachting wil noemen. Hij weet wat ik wil en nodig heb.

Ik gil dat ik in ieder geval geen ouwe verschrompelde lul nodig heb, waarop hij hard begint te lachen. Ik wil weer gillen maar de andere houdt z'n hand voor m'n mond. Ik ben de lul. Ze zullen hun lusten op me botvieren. Ik word straks opengereten, misbruikt, volgespoten met sperma en achtergelaten. Ik voel hoe de eerste een hand tussen m'n benen steekt en een vinger tussen m'n lipjes laat glijden. Het is er nog vochtig van net.

Niet van hun natuurlijk! D'r kutje is warm, nat en al lekker aan't openen. Ze is er bijna klaar voor om echte mannen te ontvangen'.

Hij steekt er nog een vinger bij. Ik open je een beetje, zodat je mijn dikke lul straks goed kunt hebben. Ik ben nogal fors geschapen, maar ik zal je geen pijn doen.

Voel jij eens Dirk. Hij opent m'n lipjes met duim en wijsvinger en wroet er een lange vinger tussen. Hij steekt hem erin en begint goedkeurend te lachen. Hij streelt met z'n duim m'n klitje en ik voel een flits door m'n onderbuik schieten. Dit kan niet, dit is een lichamelijk reactie.

Ik wil niet geneukt worden door twee oude mannen. Sjaak duwt nu met z'n handen m'n billen uit elkaar en bromt goedkeurend. Hij kijkt naar m'n anus! Ik voel z'n neus tegen m'n billen aan en hoe het puntje van z'n tong over m'n sterretje gaat. Hij likt m'n kontgaatje! Ik geloof het niet. Dat doen alleen honden. Zoiets vies heb ik nog nooit gezien. Hij kneed m'n billen en duwt z'n tong in m'n sterretje.

Want d'r in gaat ie d'r in', en hij begint hard te lachen waarbij hij m'n klitje loslaat. Ik word misselijk bij de gedachten wat ze willen gaan doen. Tegelijkertijd voelt m'n klitje koud aan, zonder hand erop. Daar ben je nog niet klaar voor.

Al zul je er later om smeken! Om die ranzige ouwe lul? Hij glijdt weer met z'n vingers tussen m'n benen en steekt er twee vingers in. Hij duwt stevig met z'n hand tegen m'n kut, terwijl z'n vingers erin en eruit glijden. Z'n duim wrijft over m'n klitje die helemaal opgezwollen raakt.

Je denkt zeker nog steeds dat je dit niet wil. Je denkt zeker dat dit een lichamelijke reactie is. Iets wat je niet wil maar toch gebeurd. Je lichaam verraadt je'. Dat denk ik inderdaad en ik ga dood van schaamt, maar ondertussen duw ik toch onbewust m'n klitje tegen z'n dikke vingers aan. Liggen te kermen dat ze niet willen maar je hoeft die klit maar even tussen je vingers te houden of die benen gaan al wijd'.

Hou op, vieze vent, ik wil niet, kerm ik. Haal die dikke vinger uit m'n kut en laat me met rust! Dirk kneed m'n borsten en trekt aan m'n tepels.

Hij laat ze stevig tussen duim en wijsvinger rollen. Het doet een beetje zeer. Toch richt ik me op zodat hij ze beter in z'n handen kan houden. Hij gaat onder me liggen en begint eraan te zuigen. Hij houdt ze in beide handen en laat de tepel precies in z'n mond vallen en er kleine beetjes op geeft.

De flitsen schieten door m'n buik en ik duw m'n billen automatisch naar achteren. Sjaak merkt het en steekt er nog een derde vinger bij. Het doet een beetje pijn maar toch blijf ik tegen z'n hand aanrijden. Ik kan niet stoppen. Ik snap het niet. Rij jezelf maar lekker op m'n hand, duw dat klitje maar tegen m'n duim aan. Je bent er bijna klaar voor, je leert snel! Sjaak trekt z'n vingers uit m'n kutje en zegt 'Dirk, laat d'r effe op je gezicht zitten, ze ik zo heet dat ik m'n vingers brand'.

Dirk lacht en verplaatst zich onder me. Sjaak tilt me een stukje omhoog en ik hang als een vaatdoekje in z'n armen. Brede bovenarmen die me optillen alsof ik een iel sprietje ben" Dirk spreidt m'n benen en Sjaak laat me weer voorover op m'n knieen zakken.

Ik zak met m'n kutje over Dirks gezicht heen. Onmiddellijk voel ik hoe z'n handen m'n lipjes spreiden en hoe z'n tong in m'n geile spleet glijdt. Z'n vingers masseren m'n klitje en ik geloof dat ik gek word. Ik duw m'n geile kutje tegen z'n gezicht aan en hijg zwaar. Ik rijd op z'n gezicht, ik kan het niet geloven. Het vocht sijpelt over z'n gezicht en ik laat alle schuldgevoelens van me afglijden. Ik BEN een kleine slet. Ik word genomen door twee mannen en kan niet stoppen. En ik wil meer. Die tong op m'n sterretje, ik wil hem weer voelen.

Ik duw m'n kont iets omhoog, zou hij dat begrijpen? Wil je nog meer gevuld worden? Ik hoor je niet' gromt Sjaak. Ik ben een kleine slet! Oh, zegt Sjaak, en van waarom dan wel? Omdat ik geneukt wil worden, gil ik. Oh, zegt Sjaak, door wie dan wel? Door twee vieze ouwe mannen, gil ik weer.

Ik kijk hem kwaad aan en zeg hem 'ik ben een kleine slet, jullie kleine slet. Ik wil dat jullie me pakken, grijpen, likken en neuken in al m'n gaatjes! Ik kan niet geloven dat ik dat zojuist gezegd heb! Wil ik geneukt worden door deze twee mannen, hun kleine sletje zijn! Sjaak stopt een vinger in z'n mond en dan in m'n kontgaatje. Dit doet pijn, maar voelt ook goed. Sjaak trekt z'n vinger er weer uit en loopt om me heen.

Hij trekt z'n broek uit en knielt voor me. Ik zie hoe hij er een dikke lul uithaalt. Geaderd en een beetje paars. Hij is afzichtelijk, zo dik en gezwollen alsof hij elk moment uit elkaar kan barsten. Hij pakt m'n hoofd en duwt z'n dikke staaf in m'n mond, tot achter in m'n keel. Ik kokhals maar Sjaak laat niet lol. Ik stribbel tegen maar hij houdt hem diep in m'n mond. Ik adem nu door m'n neus en sluit m'n mond om dat dikke ding.

Hij begint nu in m'n mond te rijden. Hij schuift z'n pik in en uit m'n mond waarbij hij op me neerkijkt. Ik kijk hem aan en zie hoe hij helemaal rood en bezweet is. Hij kijkt me grijnzend aan en zegt dat ik een goed sletje ben. Ik kan nog een hoop leren waarbij zij nog een hoop plezier van mij gaan hebben. Hij mag, als het echt moet, aan mijn lijf zitten, maar niet aan mijn tepels.

Ik ben daar zò gevoelig. Ik voel zijn vingers kleine rondjes draaien over mijn tepels die inmiddels keihard zijn. Nou, dat strelen zorgt er wel voor dat ik voel dat ik nat begin te worden. De man streelt, pakt dan met beide handen mijn borsten vast en draait mijn tepels rond tussen duim en wijsvinger.

O mijn gunst…dit is zò lekker, maar ik wil dat niet laten blijken. Dat mijn ademhaling sneller gaat en ik het bloed in mijn schaamlippen voel zakken, maakt dat niet makkelijker. Eén borst laat hij los, legt zijn hand weer om zijn lul en begint zichzelf weer zachtjes af te trekken.

Met zijn mond zoekt hij mijn andere tepel op en begint daar aan te zuigen en te likken. Ik kan er niets aan doen, maar die zachte behandeling maakt dat ik bloedgeil begin te worden. Sodeju, ik wil dit helemaal niet!! Ik wil niet geil worden, niet zò, niet van deze vent!! Maar alsof hij mijn gedachten kan lezen, gaat hij met één hand naar mijn kut. Hij legt twee vingers aan weerszijden van mijn schaamlippen en trekt ze heel voorzichtig wat naar boven. Dan laat hij weer los, maar wat ik niet zie aankomen is dat hij mijn clitje zoekt.

Met zijn hand knoopt hij mijn broek los en gaat zo mijn slipje in. Ik ben zòò nat dat hij heel gemakkelijk met een vinger naar binnen glijdt, zijn vinger langzaam uit mijn kut haalt en dan naar boven glijdt en mijn clit even raakt. De man heeft natuurlijk al lang door dat ik zo geil als boter ben. Terwijl hij zijn hand sneller over zijn lul sjort, raakt zijn vinger af en toe mijn clit aan. Soms draait hij rondjes, maar als hij bijna klaarkomt, laat hij mij even los.

Hij trekt aan zijn eigen tepel en zijn bewegingen worden sneller en sneller. Ja, ohw jah…oohh ja, oh ja, ja, jaaahh…jaahh.. De man spuit zijn lading sperma over mijn schoenen heen.

Als hij bijgekomen is, trekt hij mijn broek naar beneden, waardoor zijn gezicht dicht bij mijn kut komt. Op dat moment wilde ik dat hij mij zou likken en zuigen. Het kon me niet zoveel meer schelen…maar dat doet hij niet. Mijn schoenen gaan uit en mijn broek en slipje volgen. Ondertussen kan ik het zachtjes hijgen niet meer tegenhouden, zò opgewonden ben ik. De man glijdt met twee vingers mijn eigen moeras in, kromt zijn vingers ietwat en begint mij te vingeren.

Eerst met diepe, lange halen en daarna sneller…. Ik bijt op mijn lippen en voel de nattigheid langs mijn benen lopen. Hij knijpt even flink in mijn tepels. De hand, die nat is van het squirten, legt hij om zijn lul die meteen weer stijver wordt. Zijn andere hand maakt hij nat met mijn geil en bewerkt de tepels daar weer mee.

Plotseling stopt hij en haalt weer twee stukken touw uit zijn jaszak. Met het ene stuk touw zet hij mijn voet vast aan de boom. Bij mij andere voet legt hij er een lus omheen en dan moet ik dat been zover mogelijk wegzetten en in de lucht houden. Dat hoeft niet zo lang, maar ik sta nu wel heel erg open voor een fikse beurt. Hij maakt mijn andere been vast aan een grote tak die opzij is gaan groeien.

Weer gaan er twee vingers mijn kut in en die twee natte vingers gaan spelen met mijn clit. Zachtjes en teder en even later voel ik zijn mond op mijn kut. De man lacht en begint zachtjes te zuigen. Ik ben te ver heen, te geil, om nuchter na te denken. Ik denk alleen nog maar aan sex, aan neuken, aan klaarkomen. Ik voel een duim mijn kut inglijden en here-me-tieten-nogaantoe, ik ga uit mijn dak van genot. Maar dan haalt die vuile rotzak zijn duim eruit en stopt hij met zuigen.

Hij maakt mijn armen los, legt ze naar boven en bindt ze dan weer vast aan een tak aan de boom. Daarna gaat hij uitgebreid mijn borsten masseren, kneden, strelen en zuigen. Ik ben zo nat van dit gedoe dat ik mijn sap langs mijn been voel lopen.

Zijn eigen lul vergeet hij ook niet…hij staat goed stijf en af en toe haalt de man wat sap uit mijn kut met zijn vingers en smeert dat uit over zijn eikel. Jezus, wat een geil gezicht! Ik hoor hem kreunen…maar klaarkomen doet hij niet. Hij zakt door zijn knieën tot hij met zij hoofd voor mijn kut zit. Terwijl hij mij begint te zuigen en te likken, maakt hij mijn voet, die op de grond staat, los. Die legt hij over zijn schouder, slaat zijn arm stevig om mijn been heen en gaat op zijn knieën zitten.

Zijn tong voel ik steeds mijn kut in en uit gaan en ik word daar zo gruwelijk geil van dat ik met mijn bekken begin te stoten tegen zijn mond aan. Met de vingers van de arm die hij om mijn been heeft heen gelegd, stimuleert hij mijn clit…en hoe!!

Zijn vingers zijn goed nat en hij draait rondjes op en om mijn clit heen. Meteen zet hij zijn mond weer op mijn kut en gaat mijn clit zuigen alsof het de eerste keer is.

.

Escort meisjes belgie kleinekutjes

Door de hoge temperaturen was mijn broer bovenop zijn slaapzak gaan liggen. Net zoals ik had hij da dag ervoor, eveneens door de warmte, veel gedronken en zijn ochtend erectie was duidelijk zichtbaar in zijn slip. De eikel kwam piepen boven de rand, waarschijnlijk plaatsgebrek in het minuscule broekje. Ik keek ernaar, eerst zonder erbij na te denken maar langzamerhand realiseerde ik me dat het niet hoorde. Gevoelens van schaamte, misplaatste opwinding en nieuwsgierigheid streden om het overwicht en met moeite keek ik de andere kant op en ging naar de toiletten.

Ergens bleef het beeld in mijn hoofd spoken en terwijl ik gelukzalig mijn plas liet lopen, de druk was enorm geweest, zag ik nog steeds zijn ontblote eikel en de ferme bult in zijn onderbroek. Het was ons eerste festival, ik was 19 en hij Onze ouders hielden ons aan een tamelijk korte lijn en Luc had slechts mee gemogen omdat ik erbij zou zijn.

Ik had mijn ouders moeten beloven goed op hem te passen, hem niet te laten drinken en zeker ervoor te zorgen dat hij 's nachts niet zou ronddwalen op het festival terrein. Eindelijk was mijn blaas leeg, ik droogde mijn poesje keurig af, en trok mijn joggingbroek terug op. Zonder al teveel lawaai te maken wandelde ik terug naar onze tent en het viel me op hoe stil het was tussen al die vele tentjes van de festivalgangers. De warmte had hen blijkbaar allemaal erg vermoeid en nu sliepen zij de slaap der onschuldigen.

Even bedacht ik dat dat mijn broer nog altijd zou slapen, dat zijn erectie waarschijnlijk nog even groot zou zijn en dat zijn eikel nog steeds onbedekt boven de rand van zijn slip zou steken. Stilletjes kroop ik in onze tent en kroop terug onder een eenvoudig dekentje. Ook voor mij was de slaapzak veel te warm maar het dunnen dekentje waarop ik tijdens de optredens dikwijls zat was net dun genoeg om het te kunnen verdragen.

Luc lag nog steeds op zijn zij naar mij toe gekeerd en zijn stijve lul was inderdaad nog steeds even groot. Ik bedacht dat hij waarschijnlijk ook hoge druk moest hebben in zijn blaas en ik kon het niet laten om nog even naar zijn erectie te kijken. Stilletjes legde ik me neer, eveneens op mijn zij maar dan naar hem toe, zodat ik onbeperkt kon kijken zonder dat het zou opvallen moest hij wakker worden. Ik hoefde maar mijn ogen te sluiten en te doen alsof ik sliep en Luc zou nooit weten dat ik hem begluurde.

Zijn eikel zag licht paars en doordat het tussen zijn buik en rand van zijn slip was gekropen was zijn velletje naar achter getrokken en de eikel helemaal ontbloot. Ik zag duidelijk het spleetje midden op de eikel, zijn plasgaatje, en alhoewel ik geen maagd meer was had ik nog nooit zo duidelijk een penis gezien.

Met mijn vriendjes was het altijd een beetje voelen geweest waarna ze haastig op me waren gekropen. Nooit had ik enige attentie gedaan op het apparaat zelf, wel had ik ze soms afgetrokken, maar meestal gedurende erg hevige kussen en meestal zag ik hun penis slechts nadien, als hij al slap was geworden na hun prestatie.

De eikel van Luc was dan ook de eerste eikel die ik rustig kon bestuderen zonder dat iemand aan mijn broek friemelde of trachtte zijn ding bij mij naar binnen te schuiven. Het viel me op dat hij lichtjes blonk en af en toe een weinig bewoog alsof er soms enkele spieren werden aangetrokken en weer werden gelost.

Iets lager, bedekt door zijn slip, zag ik de rest van zijn erectie en ik vond het formaat best wel in orde. Niet zo'n enorme grote paardenlul maar eerder middelmatig van grootte en waarschijnlijk net goed om veel plezier te hebben en je weinig zorgen te moeten maken of je hem al dan niet kon slikken. Het gevoel van schaamte kwam weer op omdat ik zo lang en bestuderend lag te kijken maar deze keer kon ik mijn ogen er niet vanaf houden tot op het moment dat hij zich met een enorm zucht plots omdraaide en hij zijn billen in mijn richting stak.

Ik heb er nog enige tijd zitten aan denken maar ben toen toch terug in slaap gesukkeld. Het gebeuren liet me echter niet meer los en nog lang na het festival zag ik in mijn dromen die mooie eikel voor me. Terug thuis waren we niet zo close. We hadden elk onze eigen hobby's en vriendenkring maar het viel me op dat ik telkens ik Luc thuis tegenkwam, ik onvermijdelijk een blik op zijn kruis wierp en na enkele weken stiekem hoopte hem eens te verrassen als hij uit de douche kwam ofzo.

Stiekeme hoop natuurlijk maar steeds meer en meer kreeg ik het verlangen om hem te zien, zodanig zelf dat ik begon plannetjes te maken over hoe ik het kon bewerkstelligen. Ik kon er niet voor uitkomen, zeker niet, ik zou doodvallen van schaamte als iemand zou weten met welke gedachten ik rondliep en vanzelf zou hij nooit in z'n nakie rondlopen als ik in de buurt was. De enige mogelijkheid, zo leek me toendertijd, was hem doen verlangen naar mij en hem de eerste stap te laten zetten.

Of het zou werken was echter lang niet zeker want tenslotte was ik zijn grotere zus en kon hij nooit weten hoe ik over hem dacht.

Ik ging nog naar school, studeerde voor lerares lagere school, terwijl Luc richting grafische vorming ging en dikwijls benijdde ik hem om zijn kunstige tekeningen en zijn prachtige composities en daar wou ik nu gebruik van maken. Het was een gewone doordeweekse avond en we zaten beide op onze kamer wat te studeren toen ik mijn studieboek opnam en bij hem op de deur ging kloppen.

Ik droeg een kort wit rokje en een mooi geel topje en wou proberen hem opmerkzaam te maken op mij. Mag ik binnen komen? We hadden niet de gewoonte om elkaar op te zoeken op de kamer en ik zag dat hij zich afvroeg wat ik kwam doen.

Even keek hij mij in de ogen en sloeg ze toen neer. Mijn rokje was nogal kort, zeker als ik zat en hij moest een prachtige blik hebben op mijn bruine benen. Ik zag zijn blik richting mijn benen gaan en daar blijven. Nu zijn er enorm veel tekeningen op internet maar ik veronderstel dat iedereen die al gebruikt en ik zou graag met iets origineels voor de dag komen. Elk extra punt is een punt. Eenmaal een afwijzing zou hij er waarschijnlijk niet op terug komen en dan moest ik een totaal ander plan beramen, dus snoerde ik hem de mond met die plotse beweging en ging rustig door.

Denk er even over na. Ik weet dat je veel werk hebt. JE bent nog maar 17 en vroeg of laat heb je ook eens iets nodig van mij en dan zal ik er ook zijn voor jou. Als je dit doet mag jij me nadien ook alles vragen en ik beloof je dat ik je dan ook zal helpen. Ik huppelde richting deur, draaide me nog even in zijn richting en zei hem nog eens dat hij er goed moest over nadenken alvorens ik de deur achter me dichttrok en naar mijn eigen kamer terugging.

Mijn hart klopte me in de keel en ik begreep nog steeds niet hoe ik berekend had kunnen doen maar ik hoopte dat het had gewerkt. Ik kreeg een lichte tinteling door mijn lichaam als ik terugdacht aan wat ik had gedaan en hoe ik mezelf had aangeboden. De teerlingen waren geworpen. Luc kennende, hij schoof nooit iets op de lange baan, zou hij over een half uurtje wel afkomen en omdat ik niets aan het toeval wilde overlaten moest ik ervoor zorgen dat hij niet voor niets kwam.

Ik kleedde me om, het was tenslotte al bij 9 uur 's avonds, en trok mijn fijnste slaapkleedje aan. Het was wat aan de korte kant maar precies goed voor wat ik het nodig had een bewust ontdeed ik me van mijn bh.

Ik knipte het bureaulampje aan op mijn tafel en deed het grote licht uit wetende dat als hij zou binnenkomen het licht van achter mij zou schijnen en hij mijn contouren doorheen de fijne stof zou moeten zien. Ik trok het kleedje flink strak zowel vooraan als achteraan zo dat hij ook duidelijk de randen van mijn slipje zou zien door de stof, iets waarvan ik wist dat het menig man of jongen seksueel opwond. Alleen al het wachten en de gedachte aan wat er kon gebeuren wond me op, seksueel, en ik wist dat het fout was maar kon er niets aan doen.

Iets later dan verwacht kwam het klopje op de deur en snel boog ik me over mijn boek en riep dat hij mocht binnenkomen. Quasi nonchalant draaide ik me naar hem toe, maar maar net zover zodat ik in profiel voor hem zat en mijn lichaam duidelijk moest afsteken tegen de achterliggende lamp.

Hij stond even te draaien aan de deur, niet wetende wat te doen of welke houding aan te nemen en mijns inzien duurde het nog even voor hij eindelijk zag wat ik hem wilde laten zien. Hij veranderde van kleur en probeerde angstvallig niet te staren. Even dwaalden zijn ogen af naar mijn achterste, ik zat nogal naar voor gebogen zodat het duidelijk stond afgetekend in mijn slaapkleed, en ik begreep dat mijn houding zijn werking niet miste.

Zo gedacht, zo uitgevoerd en ik zag hem duidelijk kijken. Omdat hij recht stond en ik neerzat zou hij zeker niet ver genoeg kunnen kijken om mijn slipje te zien maar dat was net goed.

Hij moest ernaar verlangen mij te zien en na enkele seconden sloot ik mijn benen als een preutse meid en keek hem wachtend aan. En als het dan klaar is, mag je komen kijken en bespreken we het zodat ik de nodige aanpassingen kan doen totdat je het perfect vind. Hoe had ik het in godsnaam gedurfd. Ik schaamde me werkelijk voor het gebeurde en wou dat ik het ongedaan kon maken maar besefte tegelijkertijd dat ik het eigenlijk niet wilde ongedaan maken.

Ik was niet zo en toch, ik had me niet kunnen bedwingen en vond het zelf erotisch spannende om het zo te verleiden. Uiteindelijk as het doel dat hij zich ook wat meer bloot zou geven en dat ik zijn geslecht nog een zou kunnen bewonderen. Meer niet, zeker niet, tenslotte was hij mijn kleinere broer.

Hoezeer het hem had bevallen zou blijken uit het feit hoelang het zou duren voordat hij het voorontwerp zou klaar hebben. Reeds de volgende avond kwam het volgende tikje op de deur en schoof hij mijn kamer binnen.

Eigenlijk had ik er nog niet op gerekend maar toch had ik de nodige voorbereidingen genomen, je wist maar nooit. Ik droeg hetzelfde als de dag ervoor maar had ervoor gezorgd dat mijn slaapkleedje nu iets hoger opgetrokken was zodat het ultra korte nog iets korter was. Hij bleef staan waar hij ook gisteren stond, waarschijnlijk had hij een prachtig zicht van daar en wou hij zich niet slechter positioneren maar ik had een beter idee.

Ik wist dat het licht nu niet direct van achter me kwam en hij dus veel minder kon zien en ontwaarde dan ook vrijwel onmiddellijk een soort ontgoocheling op zijn gezicht. Ik moest hem iets aanbieden, mocht zijn aandacht niet laten verslappen, en dus draaide ik me opnieuw in zijn richting op de manier van gisteren zodat mijn benen tamelijk ver uit elkaar zouden staan.

Doordat hij nu zat, waar hij gisteren recht stond, was zijn gezicht punt veel lager en doordat ik het slaapkleed iets had opgetrokken moest hij nu een bijna onbeperkt zicht hebben op mijn slipje. Deze keer sloot ik mijn benen niet en bleef hem afwachtend aankijken. Zijn ogen sprongen van beneden naar boven en terug. Hij wou niet laten zien dat hij tussen mijn benen keek en keek me dus regelmatig in de ogen maar zijn ogen sprongen van tijd tot tijd terug naar die plek tussen mijn benen zonder dat hij het kon vermijden.

Kan ik je daarbij misschien helpen? Ik zou graag een elf tekenen zittend op een paddenstoel. Dat zou perfect passen. Ik dacht dat het stillaan tijd werd om ze te sluiten en hem te doen verlangen naar meer. De man heeft natuurlijk al lang door dat ik zo geil als boter ben. Terwijl hij zijn hand sneller over zijn lul sjort, raakt zijn vinger af en toe mijn clit aan. Soms draait hij rondjes, maar als hij bijna klaarkomt, laat hij mij even los.

Hij trekt aan zijn eigen tepel en zijn bewegingen worden sneller en sneller. Ja, ohw jah…oohh ja, oh ja, ja, jaaahh…jaahh.. De man spuit zijn lading sperma over mijn schoenen heen. Als hij bijgekomen is, trekt hij mijn broek naar beneden, waardoor zijn gezicht dicht bij mijn kut komt. Op dat moment wilde ik dat hij mij zou likken en zuigen. Het kon me niet zoveel meer schelen…maar dat doet hij niet. Mijn schoenen gaan uit en mijn broek en slipje volgen. Ondertussen kan ik het zachtjes hijgen niet meer tegenhouden, zò opgewonden ben ik.

De man glijdt met twee vingers mijn eigen moeras in, kromt zijn vingers ietwat en begint mij te vingeren. Eerst met diepe, lange halen en daarna sneller…. Ik bijt op mijn lippen en voel de nattigheid langs mijn benen lopen. Hij knijpt even flink in mijn tepels. De hand, die nat is van het squirten, legt hij om zijn lul die meteen weer stijver wordt. Zijn andere hand maakt hij nat met mijn geil en bewerkt de tepels daar weer mee. Plotseling stopt hij en haalt weer twee stukken touw uit zijn jaszak.

Met het ene stuk touw zet hij mijn voet vast aan de boom. Bij mij andere voet legt hij er een lus omheen en dan moet ik dat been zover mogelijk wegzetten en in de lucht houden. Dat hoeft niet zo lang, maar ik sta nu wel heel erg open voor een fikse beurt.

Hij maakt mijn andere been vast aan een grote tak die opzij is gaan groeien. Weer gaan er twee vingers mijn kut in en die twee natte vingers gaan spelen met mijn clit. Zachtjes en teder en even later voel ik zijn mond op mijn kut. De man lacht en begint zachtjes te zuigen. Ik ben te ver heen, te geil, om nuchter na te denken. Ik denk alleen nog maar aan sex, aan neuken, aan klaarkomen.

Ik voel een duim mijn kut inglijden en here-me-tieten-nogaantoe, ik ga uit mijn dak van genot. Maar dan haalt die vuile rotzak zijn duim eruit en stopt hij met zuigen. Hij maakt mijn armen los, legt ze naar boven en bindt ze dan weer vast aan een tak aan de boom.

Daarna gaat hij uitgebreid mijn borsten masseren, kneden, strelen en zuigen. Ik ben zo nat van dit gedoe dat ik mijn sap langs mijn been voel lopen. Zijn eigen lul vergeet hij ook niet…hij staat goed stijf en af en toe haalt de man wat sap uit mijn kut met zijn vingers en smeert dat uit over zijn eikel.

Jezus, wat een geil gezicht! Ik hoor hem kreunen…maar klaarkomen doet hij niet. Hij zakt door zijn knieën tot hij met zij hoofd voor mijn kut zit. Terwijl hij mij begint te zuigen en te likken, maakt hij mijn voet, die op de grond staat, los. Die legt hij over zijn schouder, slaat zijn arm stevig om mijn been heen en gaat op zijn knieën zitten.

Zijn tong voel ik steeds mijn kut in en uit gaan en ik word daar zo gruwelijk geil van dat ik met mijn bekken begin te stoten tegen zijn mond aan. Met de vingers van de arm die hij om mijn been heeft heen gelegd, stimuleert hij mijn clit…en hoe!!

Zijn vingers zijn goed nat en hij draait rondjes op en om mijn clit heen. Meteen zet hij zijn mond weer op mijn kut en gaat mijn clit zuigen alsof het de eerste keer is. Het voelt minder prettig nu, want het wordt te gevoelig. Alsof hij het weer aanvoelt, stopt hij, zet mijn been weer op de grond en pakt zijn lul.

Hij speelt daar een poosje mee, maar stopt als hij dreigt klaar te komen. Hij loopt even weg en komt even later met mijn fiets aan. Hij legt mijn been over het zadel heen, komt er dan vlakbij staan en drukt zijn eikel zachtjes tegen mijn kut aan. Dan laat hij zijn eikel mijn kut inglijden…maar dan ook alleen zijn eikel, verder niets.

Mij god, wat een formaat, wat dik! Dat teasen blijft hij een hele tijd doen en ik weet niet hoe ik het heb!! Pas na een poosje gaat hij mij neuken…met diepe, lange halen. Soms haalt hij zijn lul er helemaal uit om hem vervolgens weer diep in mijn kut te duwen.

Hij houdt zich vast aan mijn tieten, stoot diep in mij, maar ik hang eigenlijk alleen maar met aan mijn polsen aan de boom en dat doet zeer. De man gaat steeds sneller neuken, maar ik begin een beetje pijn te krijgen van het neuken; ik word een beetje droog.

De man laat een flinke klodder spuug op mijn kut vallen, waardoor het glijden beter gaat. Ik begin steeds meer te genieten van die dikke lul.

Hij voert zijn tempo weer op en als ik zijn lul harder voel worden, weet ik dat hij nu ook zo klaarkomt. Ik spuit mijn zaad diep jouw buik in…. Flinke scheuten zaad schieten mijn buik in en na een paar flinke stuiptrekkingen is zijn zaad wel verschoten.

stijve klit meesteres zoekt

Hij kijkt zo op m'n kutje en ik voel het schroeien. Ik schaam me een beetje en sluit m'n benen, maar hij haalt ze weer uit elkaar en haalt een dikke vinger tussen m'n lipjes door, waardoor ze open gaan staan en het vocht eruit druppelt.

Ik richt me iets op om een vinger tussen m'n lipjes door te halen. Als ik m'n ogen open doe zie ik twee mannen van een jaar of 40 op 15 meter van me afzitten.

Ze hebben hun hand in hun broek gestoken en kijken me verlekkerd aan. Ik kan het niet geloven. Schuif m'n jurkje direct omlaag en wil opstaan, maar ze springen direct op me af. En wat je mist"'. Die vent heeft gewoon al vaker liggen kijken terwijl ik hier kwam! Hoe vaak heeft hij zich al afgetrokken kijkend naar mij terwijl ik met m'n klitje lag te spelen in het zonnetje? Heeft die vent gefantaseerd over hoe hij zijn ouwe mannen ding in mijn jonge kutje duwde?

Dit alles schiet in een paar seconden door me heen. Hij heeft dit voorbereid. Naar toe geleefd, met voorbedachte raden. Dit is geen toeval. Hij weet wat hij doet. Hij is hier vandaag naartoe gekomen met een vriend omdat hij me echt wil gaan pakken. Ze houden me stevig omlaag. Ik vraag of hij van plan is me te gaan verkrachten. Hij zegt dat hij het geen verkrachting wil noemen.

Hij weet wat ik wil en nodig heb. Ik gil dat ik in ieder geval geen ouwe verschrompelde lul nodig heb, waarop hij hard begint te lachen. Ik wil weer gillen maar de andere houdt z'n hand voor m'n mond. Ik ben de lul. Ze zullen hun lusten op me botvieren. Ik word straks opengereten, misbruikt, volgespoten met sperma en achtergelaten.

Ik voel hoe de eerste een hand tussen m'n benen steekt en een vinger tussen m'n lipjes laat glijden. Het is er nog vochtig van net. Niet van hun natuurlijk! D'r kutje is warm, nat en al lekker aan't openen. Ze is er bijna klaar voor om echte mannen te ontvangen'. Hij steekt er nog een vinger bij.

Ik open je een beetje, zodat je mijn dikke lul straks goed kunt hebben. Ik ben nogal fors geschapen, maar ik zal je geen pijn doen.

Voel jij eens Dirk. Hij opent m'n lipjes met duim en wijsvinger en wroet er een lange vinger tussen. Hij steekt hem erin en begint goedkeurend te lachen.

Hij streelt met z'n duim m'n klitje en ik voel een flits door m'n onderbuik schieten. Dit kan niet, dit is een lichamelijk reactie. Ik wil niet geneukt worden door twee oude mannen.

Sjaak duwt nu met z'n handen m'n billen uit elkaar en bromt goedkeurend. Hij kijkt naar m'n anus! Ik voel z'n neus tegen m'n billen aan en hoe het puntje van z'n tong over m'n sterretje gaat.

Hij likt m'n kontgaatje! Ik geloof het niet. Dat doen alleen honden. Zoiets vies heb ik nog nooit gezien. Hij kneed m'n billen en duwt z'n tong in m'n sterretje. Want d'r in gaat ie d'r in', en hij begint hard te lachen waarbij hij m'n klitje loslaat. Ik word misselijk bij de gedachten wat ze willen gaan doen. Tegelijkertijd voelt m'n klitje koud aan, zonder hand erop. Daar ben je nog niet klaar voor.

Al zul je er later om smeken! Om die ranzige ouwe lul? Hij glijdt weer met z'n vingers tussen m'n benen en steekt er twee vingers in. Hij duwt stevig met z'n hand tegen m'n kut, terwijl z'n vingers erin en eruit glijden. Z'n duim wrijft over m'n klitje die helemaal opgezwollen raakt. Je denkt zeker nog steeds dat je dit niet wil. Je denkt zeker dat dit een lichamelijke reactie is. Iets wat je niet wil maar toch gebeurd. Je lichaam verraadt je'. Dat denk ik inderdaad en ik ga dood van schaamt, maar ondertussen duw ik toch onbewust m'n klitje tegen z'n dikke vingers aan.

Liggen te kermen dat ze niet willen maar je hoeft die klit maar even tussen je vingers te houden of die benen gaan al wijd'. Hou op, vieze vent, ik wil niet, kerm ik. Haal die dikke vinger uit m'n kut en laat me met rust! Dirk kneed m'n borsten en trekt aan m'n tepels. Hij laat ze stevig tussen duim en wijsvinger rollen. Het doet een beetje zeer. Toch richt ik me op zodat hij ze beter in z'n handen kan houden. Hij gaat onder me liggen en begint eraan te zuigen.

Hij houdt ze in beide handen en laat de tepel precies in z'n mond vallen en er kleine beetjes op geeft. De flitsen schieten door m'n buik en ik duw m'n billen automatisch naar achteren. Sjaak merkt het en steekt er nog een derde vinger bij. Het doet een beetje pijn maar toch blijf ik tegen z'n hand aanrijden. Ik kan niet stoppen.

Ik snap het niet. Rij jezelf maar lekker op m'n hand, duw dat klitje maar tegen m'n duim aan. Je bent er bijna klaar voor, je leert snel! Sjaak trekt z'n vingers uit m'n kutje en zegt 'Dirk, laat d'r effe op je gezicht zitten, ze ik zo heet dat ik m'n vingers brand'. Dirk lacht en verplaatst zich onder me. Sjaak tilt me een stukje omhoog en ik hang als een vaatdoekje in z'n armen.

Brede bovenarmen die me optillen alsof ik een iel sprietje ben" Dirk spreidt m'n benen en Sjaak laat me weer voorover op m'n knieen zakken. Ik zak met m'n kutje over Dirks gezicht heen. Onmiddellijk voel ik hoe z'n handen m'n lipjes spreiden en hoe z'n tong in m'n geile spleet glijdt.

Z'n vingers masseren m'n klitje en ik geloof dat ik gek word. Ik duw m'n geile kutje tegen z'n gezicht aan en hijg zwaar. Ik rijd op z'n gezicht, ik kan het niet geloven. Het vocht sijpelt over z'n gezicht en ik laat alle schuldgevoelens van me afglijden.

Ik BEN een kleine slet. Ik word genomen door twee mannen en kan niet stoppen. En ik wil meer. Die tong op m'n sterretje, ik wil hem weer voelen. Ik duw m'n kont iets omhoog, zou hij dat begrijpen?

Wil je nog meer gevuld worden? Ik hoor je niet' gromt Sjaak. Ik ben een kleine slet! Oh, zegt Sjaak, en van waarom dan wel? Omdat ik geneukt wil worden, gil ik. Oh, zegt Sjaak, door wie dan wel? Door twee vieze ouwe mannen, gil ik weer. Ik kijk hem kwaad aan en zeg hem 'ik ben een kleine slet, jullie kleine slet. Ik wil dat jullie me pakken, grijpen, likken en neuken in al m'n gaatjes! Ik kan niet geloven dat ik dat zojuist gezegd heb!

Wil ik geneukt worden door deze twee mannen, hun kleine sletje zijn! Sjaak stopt een vinger in z'n mond en dan in m'n kontgaatje. Dit doet pijn, maar voelt ook goed. Sjaak trekt z'n vinger er weer uit en loopt om me heen. Hij trekt z'n broek uit en knielt voor me. Ik zie hoe hij er een dikke lul uithaalt. Geaderd en een beetje paars. Hij is afzichtelijk, zo dik en gezwollen alsof hij elk moment uit elkaar kan barsten.

Hij pakt m'n hoofd en duwt z'n dikke staaf in m'n mond, tot achter in m'n keel. Ik kokhals maar Sjaak laat niet lol. Ik stribbel tegen maar hij houdt hem diep in m'n mond. Ik adem nu door m'n neus en sluit m'n mond om dat dikke ding. Hij begint nu in m'n mond te rijden. Hij schuift z'n pik in en uit m'n mond waarbij hij op me neerkijkt. Ik kijk hem aan en zie hoe hij helemaal rood en bezweet is. Hij kijkt me grijnzend aan en zegt dat ik een goed sletje ben. Ik kan nog een hoop leren waarbij zij nog een hoop plezier van mij gaan hebben.

Hij mag, als het echt moet, aan mijn lijf zitten, maar niet aan mijn tepels. Ik ben daar zò gevoelig. Ik voel zijn vingers kleine rondjes draaien over mijn tepels die inmiddels keihard zijn. Nou, dat strelen zorgt er wel voor dat ik voel dat ik nat begin te worden. De man streelt, pakt dan met beide handen mijn borsten vast en draait mijn tepels rond tussen duim en wijsvinger.

O mijn gunst…dit is zò lekker, maar ik wil dat niet laten blijken. Dat mijn ademhaling sneller gaat en ik het bloed in mijn schaamlippen voel zakken, maakt dat niet makkelijker. Eén borst laat hij los, legt zijn hand weer om zijn lul en begint zichzelf weer zachtjes af te trekken. Met zijn mond zoekt hij mijn andere tepel op en begint daar aan te zuigen en te likken.

Ik kan er niets aan doen, maar die zachte behandeling maakt dat ik bloedgeil begin te worden. Sodeju, ik wil dit helemaal niet!! Ik wil niet geil worden, niet zò, niet van deze vent!! Maar alsof hij mijn gedachten kan lezen, gaat hij met één hand naar mijn kut. Hij legt twee vingers aan weerszijden van mijn schaamlippen en trekt ze heel voorzichtig wat naar boven.

Dan laat hij weer los, maar wat ik niet zie aankomen is dat hij mijn clitje zoekt. Met zijn hand knoopt hij mijn broek los en gaat zo mijn slipje in.

Ik ben zòò nat dat hij heel gemakkelijk met een vinger naar binnen glijdt, zijn vinger langzaam uit mijn kut haalt en dan naar boven glijdt en mijn clit even raakt. De man heeft natuurlijk al lang door dat ik zo geil als boter ben. Terwijl hij zijn hand sneller over zijn lul sjort, raakt zijn vinger af en toe mijn clit aan. Soms draait hij rondjes, maar als hij bijna klaarkomt, laat hij mij even los. Hij trekt aan zijn eigen tepel en zijn bewegingen worden sneller en sneller.

Ja, ohw jah…oohh ja, oh ja, ja, jaaahh…jaahh.. De man spuit zijn lading sperma over mijn schoenen heen. Als hij bijgekomen is, trekt hij mijn broek naar beneden, waardoor zijn gezicht dicht bij mijn kut komt. Op dat moment wilde ik dat hij mij zou likken en zuigen.

Het kon me niet zoveel meer schelen…maar dat doet hij niet. Mijn schoenen gaan uit en mijn broek en slipje volgen. Ondertussen kan ik het zachtjes hijgen niet meer tegenhouden, zò opgewonden ben ik. De man glijdt met twee vingers mijn eigen moeras in, kromt zijn vingers ietwat en begint mij te vingeren.

Eerst met diepe, lange halen en daarna sneller…. Ik bijt op mijn lippen en voel de nattigheid langs mijn benen lopen. Hij knijpt even flink in mijn tepels. De hand, die nat is van het squirten, legt hij om zijn lul die meteen weer stijver wordt. Zijn andere hand maakt hij nat met mijn geil en bewerkt de tepels daar weer mee.

Plotseling stopt hij en haalt weer twee stukken touw uit zijn jaszak. Met het ene stuk touw zet hij mijn voet vast aan de boom. Bij mij andere voet legt hij er een lus omheen en dan moet ik dat been zover mogelijk wegzetten en in de lucht houden. Dat hoeft niet zo lang, maar ik sta nu wel heel erg open voor een fikse beurt. Hij maakt mijn andere been vast aan een grote tak die opzij is gaan groeien.

Weer gaan er twee vingers mijn kut in en die twee natte vingers gaan spelen met mijn clit. Zachtjes en teder en even later voel ik zijn mond op mijn kut. De man lacht en begint zachtjes te zuigen. Ik ben te ver heen, te geil, om nuchter na te denken. Ik denk alleen nog maar aan sex, aan neuken, aan klaarkomen. Ik voel een duim mijn kut inglijden en here-me-tieten-nogaantoe, ik ga uit mijn dak van genot.

Maar dan haalt die vuile rotzak zijn duim eruit en stopt hij met zuigen. Hij maakt mijn armen los, legt ze naar boven en bindt ze dan weer vast aan een tak aan de boom.

Daarna gaat hij uitgebreid mijn borsten masseren, kneden, strelen en zuigen. Ik ben zo nat van dit gedoe dat ik mijn sap langs mijn been voel lopen. Zijn eigen lul vergeet hij ook niet…hij staat goed stijf en af en toe haalt de man wat sap uit mijn kut met zijn vingers en smeert dat uit over zijn eikel. Jezus, wat een geil gezicht! Ik hoor hem kreunen…maar klaarkomen doet hij niet.

Hij zakt door zijn knieën tot hij met zij hoofd voor mijn kut zit. Terwijl hij mij begint te zuigen en te likken, maakt hij mijn voet, die op de grond staat, los. Die legt hij over zijn schouder, slaat zijn arm stevig om mijn been heen en gaat op zijn knieën zitten. Zijn tong voel ik steeds mijn kut in en uit gaan en ik word daar zo gruwelijk geil van dat ik met mijn bekken begin te stoten tegen zijn mond aan.

Met de vingers van de arm die hij om mijn been heeft heen gelegd, stimuleert hij mijn clit…en hoe!! Zijn vingers zijn goed nat en hij draait rondjes op en om mijn clit heen. Meteen zet hij zijn mond weer op mijn kut en gaat mijn clit zuigen alsof het de eerste keer is.

.Bisex stellen vrouw trekt lul af


Ook de naam Elsabeth en de e-mail die zo kortaf, maar duidelijk was zorgde dat er wat kriebelde in haar lijf. Toch durfde ze 's avonds geen foto meer op te sturen. Ze verwijderde de mail en liet het wat het was. Een paar weken later Saskia zat op haar werk toen er een mailtje binnenkwam.

Toen ze de mail opende schrok ze. Mocht je op deze mail niet reageren, dan zal ik je baas inlichten over jou gemail tijdens het werk. Ik denk dat mevrouw Groeneveld er niet zo blij mee is als ze dit te weten komt. Ik verwacht morgenavond een hele mooie scan van je blote kale kutje. Aangezien er genoeg kopieer apparaten op je werk staan ben je vrij in welke je kiest.

En mocht je doosje niet kaal zijn dan zou ik even scheermesjes kopen als je klaar bent met werken. Ik verwacht morgen reactie van je.

Vragen schoten door haar hoofd. Hoe wist Elsabeth waar ze werkte, wie haar baas was en al helemaal haar e-mail adres op het werk. Ze voelde zich tegen de muur gezet. Als Elsabeth haar baas zou inlichten dan kon ze haar cariere hier wel vergeten. Wel moest ze bekennen dat ze de opdracht zelf wel erg opwindend vond. Zomaar hier op het werk met haar blote kutje op de glasplaat gaan zitten terwijl er altijd de kans bestond dat iemand zo het kopieerhok binnen kwam lopen.

Saskia besloot om de opdracht maar braaf op te volgen, bang voor de gevolgen als ze het niet deed, maar ook omdat ze het stiekem wel een hele geile opdracht vond. En terwijl ze bezig was werd ze bloedgeil van het gevoel wat het scheermesje haar gaf.

Nadat ze tevreden was met het resultaat haalde ze een vinger door haar gleufje. Ze draaide langzaam rondjes met het topje van haar vinger om haar klitje en er schoot meteen elektriciteit door haar lijf heen. Steeds sneller liet ze haar vinger haar stijve knopje aaien en haar andere hand gleed met twee vingers diep haar natte kutje binnen. Binnen een paar minuten had Saskia zichzelf naar een denderend orgasme gevingerd.

Uitgeput viel ze achterover op bed en viel naakt in een diepe slaap. Dromend over wat ze de dag erna ging doen. De volgende ochtend stond Saskia extra vroeg op. Na een heerlijke douche waarbij ze zichzelf nog eens heerlijk klaarvingerde zocht ze makkelijke kleren uit voor de opdracht. Ze twijfelde tussen een mooie zomerjurk en een kort strak spijkerrokje. Na wat twijfel besloot ze dat de zomerjurk toch het makkelijkste was voor deze opdracht. Ze trok de jurk aan en bekeek zichzelf in de spiegel.

Tevreden keek ze naar zichzelf. De zomerjurk zorgde voor een mooi decolitee en lieten haar borsten mooi uitkomen. Ze zag haar tepeltjes ondeugend door de stof heen priemen. Even twijfelde ze, maar toen liet ze ook haar stringetje zakken, om met een bloot kutje naar haar werk te gaan. Ze draaide nog een rondje voor de spiegel en keek ook tevreden naar haar lichaam. Vandaag voelde ze zich echt een mooie geile vamp.

Nadat ze de rest van haar toilet had klaargemaakt ging ze op weg naar haar werk. Aangezien ze flexibele werktijden had, zorgde ze dat ze extra laat op het werk was, zodat ze laat op de middag kans had om met zo min mogelijk mensen in het gebouw haar opdracht te voltooien.

Door de drukte van het werk, schoot de dag lekker op. Wel broeide haar kutje de hele dag. Toen het tegen 6 uur 's avonds was, keek Saskia eens om zich heen. Het gebouw leek verlaten, alleen liep er hier en daar een poetsvrouw rond. Saskia haalde diep adem en besloot er voor te gaan. Ze ging naar een kopieerhok waar ze net een poetsvrouw weg had zien lopen. Zenuwachtig keek ze om zich heen of er niemand in de buurt was. Gelukkig was ze helemaal alleen. Snel zette ze een stoel bij het apparaat en klom erop.

Maar als een braaf slaafje ging ze de opdracht voltooien. Ze trok haar zomerjurk omhoog en ging met haar natte blote kutje op de glasplaat zitten. Toen ze op de kopieerknop drukte voelde de warme lamp langs haar kont en kutje glijden. De warmte voelde bijna als een likkende warme tong en een sidderende geil gevoel ging door haar lijf heen.

Wat voelde Saskia zich stout en geil door de opgebouwde spanning van de dag. Een beetje trillerig stapte ze van het apparaat af. Ze veegde de glasplaat maar even schoon met een doekje, want haar natte kutje stond duidelijk afgetekend op het apparaat. O mijn gunst…dit is zò lekker, maar ik wil dat niet laten blijken.

Dat mijn ademhaling sneller gaat en ik het bloed in mijn schaamlippen voel zakken, maakt dat niet makkelijker. Eén borst laat hij los, legt zijn hand weer om zijn lul en begint zichzelf weer zachtjes af te trekken.

Met zijn mond zoekt hij mijn andere tepel op en begint daar aan te zuigen en te likken. Ik kan er niets aan doen, maar die zachte behandeling maakt dat ik bloedgeil begin te worden. Sodeju, ik wil dit helemaal niet!! Ik wil niet geil worden, niet zò, niet van deze vent!! Maar alsof hij mijn gedachten kan lezen, gaat hij met één hand naar mijn kut. Hij legt twee vingers aan weerszijden van mijn schaamlippen en trekt ze heel voorzichtig wat naar boven.

Dan laat hij weer los, maar wat ik niet zie aankomen is dat hij mijn clitje zoekt. Met zijn hand knoopt hij mijn broek los en gaat zo mijn slipje in. Ik ben zòò nat dat hij heel gemakkelijk met een vinger naar binnen glijdt, zijn vinger langzaam uit mijn kut haalt en dan naar boven glijdt en mijn clit even raakt. De man heeft natuurlijk al lang door dat ik zo geil als boter ben. Terwijl hij zijn hand sneller over zijn lul sjort, raakt zijn vinger af en toe mijn clit aan. Soms draait hij rondjes, maar als hij bijna klaarkomt, laat hij mij even los.

Hij trekt aan zijn eigen tepel en zijn bewegingen worden sneller en sneller. Ja, ohw jah…oohh ja, oh ja, ja, jaaahh…jaahh.. De man spuit zijn lading sperma over mijn schoenen heen. Als hij bijgekomen is, trekt hij mijn broek naar beneden, waardoor zijn gezicht dicht bij mijn kut komt.

Op dat moment wilde ik dat hij mij zou likken en zuigen. Het kon me niet zoveel meer schelen…maar dat doet hij niet. Mijn schoenen gaan uit en mijn broek en slipje volgen.

Ondertussen kan ik het zachtjes hijgen niet meer tegenhouden, zò opgewonden ben ik. De man glijdt met twee vingers mijn eigen moeras in, kromt zijn vingers ietwat en begint mij te vingeren. Eerst met diepe, lange halen en daarna sneller…. Ik bijt op mijn lippen en voel de nattigheid langs mijn benen lopen. Hij knijpt even flink in mijn tepels.

De hand, die nat is van het squirten, legt hij om zijn lul die meteen weer stijver wordt. Zijn andere hand maakt hij nat met mijn geil en bewerkt de tepels daar weer mee. Plotseling stopt hij en haalt weer twee stukken touw uit zijn jaszak.

Met het ene stuk touw zet hij mijn voet vast aan de boom. Bij mij andere voet legt hij er een lus omheen en dan moet ik dat been zover mogelijk wegzetten en in de lucht houden. Dat hoeft niet zo lang, maar ik sta nu wel heel erg open voor een fikse beurt. Hij maakt mijn andere been vast aan een grote tak die opzij is gaan groeien.

Weer gaan er twee vingers mijn kut in en die twee natte vingers gaan spelen met mijn clit. Zachtjes en teder en even later voel ik zijn mond op mijn kut. De man lacht en begint zachtjes te zuigen. Ik ben te ver heen, te geil, om nuchter na te denken. Ik denk alleen nog maar aan sex, aan neuken, aan klaarkomen. Ik voel een duim mijn kut inglijden en here-me-tieten-nogaantoe, ik ga uit mijn dak van genot.

Maar dan haalt die vuile rotzak zijn duim eruit en stopt hij met zuigen. Hij maakt mijn armen los, legt ze naar boven en bindt ze dan weer vast aan een tak aan de boom. Daarna gaat hij uitgebreid mijn borsten masseren, kneden, strelen en zuigen. Ik ben zo nat van dit gedoe dat ik mijn sap langs mijn been voel lopen.

Zijn eigen lul vergeet hij ook niet…hij staat goed stijf en af en toe haalt de man wat sap uit mijn kut met zijn vingers en smeert dat uit over zijn eikel. Jezus, wat een geil gezicht! Ik hoor hem kreunen…maar klaarkomen doet hij niet.

Hij zakt door zijn knieën tot hij met zij hoofd voor mijn kut zit. Terwijl hij mij begint te zuigen en te likken, maakt hij mijn voet, die op de grond staat, los. Die legt hij over zijn schouder, slaat zijn arm stevig om mijn been heen en gaat op zijn knieën zitten. Zijn tong voel ik steeds mijn kut in en uit gaan en ik word daar zo gruwelijk geil van dat ik met mijn bekken begin te stoten tegen zijn mond aan.

Met de vingers van de arm die hij om mijn been heeft heen gelegd, stimuleert hij mijn clit…en hoe!! Zijn vingers zijn goed nat en hij draait rondjes op en om mijn clit heen. Meteen zet hij zijn mond weer op mijn kut en gaat mijn clit zuigen alsof het de eerste keer is. Het voelt minder prettig nu, want het wordt te gevoelig. Alsof hij het weer aanvoelt, stopt hij, zet mijn been weer op de grond en pakt zijn lul.

Hij speelt daar een poosje mee, maar stopt als hij dreigt klaar te komen. Hij loopt even weg en komt even later met mijn fiets aan.

Hij legt mijn been over het zadel heen, komt er dan vlakbij staan en drukt zijn eikel zachtjes tegen mijn kut aan.

stijve klit meesteres zoekt