Sperma in je anus meedoen aan gangbang

sperma in je anus meedoen aan gangbang

..

Clitje wrijven huisvrouw geeft massage

Rondborstige mature gaat voor haar eerste bukkake. Zaadvragend meisje krijgt precies wat ze wil. Grote tieten, pannenkoek tepels en een bek vol zaad. Het zaad komt Hitomi de neusgaten uit. Tot de laatste drup slikt deze chick alles door. Gretig en gulzig het zaad eruit zuigen. Na haar kutje mag ook even nog haar kontje penetreren. Even de weg vragen eindigt met klodders zaad op de bril. Blondje maakt geen onderscheid in zaad, slikken maar. Ze danst zich uit de naad voor een bek vol zaad.

Duitse tieners met een kop vol zaad. Een flink opgerekt poepgaatje na twee forse snikkels. Oosterse parel slurpt een bakje sperma leeg. Een overdaad aan facial voor petit Pixiee. Zaad op het sterretje van anale Eva. Sara is het zat om altijd maar schattig te zijn. De jongens verdwenen en ze draaide zich naar mij om, ze keek mij niet recht in het gezicht en ik zag een schuldige blik in haar ogen.

Je daagt niet alleen die Bart uit maar je maakt het hele team gek! Ik wist niet wat ik hoorde! Ik hoop dat jij mij dit gunt, ik weet niet hoe het komt maar ik, zoals ik mij nu voel moet het gewoon gebeuren! Alsjeblieft word niet boos! Ik heb mij nog nooit zo begeerd gevoeld als nu! Als het lukt, wil ik vanavond met jou en die Bart naar bed!

Ik voelde niet alleen jaloezie maar ook een mij onbekende opwinding. Het idee mijn Judith te delen met een andere man! Haar geneukt te zien worden door een ander! Aarzelend gaf ik toe, bang voor de gevolgen waarvoor dit avontuur misschien zou zorgen. Misschien heeft je Bart wel geen zin in een trio, en wil hij jou helemaal voor zichzelf alleen! Dan heb ik hem al zo gek gemaakt dat hij alles best vind!

Nou ja, ik heb geloof ik niet veel keus. En dan, als ik de kamer in kwam? Zou die Bart het echt allemaal wel best vinden? Misschien werd hij wel boos en werd het vechten!

Verder praten ging niet meer, de jongens kwamen uit de kleedkamer voor de tweede helft. Judith sprong enthousiast op toen Bart de kleedkamer uitkwam en haar een knipoog gaf terwijl hij langs liep en het veld op rende. Of het haar ontging was mij niet helemaal duidelijk maar volgens mij dacht het hele team dat ze met haar de koffer in kon duiken! Wat er in de rust besproken was in de kleedkamer wist ik niet maar het zou mij niet verbaasd hebben als het over mijn Judith gegaan zou zijn.

De jongens bekeken haar goed in het voorbij gaan. Hun ogen likte haar als het ware af. Ik wist niet of ik nu wilde blijven of liever weg zou gaan, maar dat ik Judith mee zou krijgen was hoogst onwaarschijnlijk dus had ik geen keus!

De tweede helft was nog maar net begonnen of hij knalde hem na een geweldige voorzet zo het net in! Hij rende op Judith af, achterna gezeten door de helft van het team.

Hij tilde haar hoog op: De jongens rende het veld weer op, tot de orde geroepen door de scheidsrechtersfluit. Judith liep naar mij terug met een rode kop van opwinding. Ze had hem gezoend! Het was ook niet het enige doelpunt, de tegenstander had alles gegeven in de eerste helft en werd na het eerst goal compleet van het veld gespeeld! De wedstrijd werd gewonnen en toen Judith door het hele team, en door Bart in het bijzonder, was geknuffeld en de jongens in de kleedkamer waren verdwenen liepen wij weer terug naar het hotel.

Judith was merkbaar nerveus en opgewonden. We zeiden niet veel, beide waren in gedachte bezig met wat er de afgelopen middag gebeurd was. Ik was bang om haar te verliezen en zij kon volgens mij niet wachten op de avond die zou volgen. Na nog een tijdje op een terrasje te hebben gezeten en over alles en nog wat te hebben gekletst, behalve over wat er die avond nou eigenlijk zou gaan gebeuren, liepen we hand in hand terug naar het hotel.

Het was er rustig, geen voetballer te zien. Ook later toen we in het restaurant aan tafel gingen en genoten van een fantastisch biefstukje met pepersaus was het rustig. Even dacht ik dat het feest niet hier zou zijn en alles met een sisser zou aflopen. Toen ik de laatste hap van mijn Dame Blanche naar binnen werkte hoorde ik het!

Vrolijk geklets kwam uit de gang de eetzaal in! De jongens waren er weer! De rust was verdwenen, ook bij Judith. Op onze kamer aan gekomen sloeg de paniek bij Judith toe! Wat moest ze aan doen? Alsof het wat uitmaakte! Alles stond haar leuk en ze had de meest feestelijke en zomerse kleding die ze had bij zich. Haar tengere figuurtje met die heerlijke stevige borsten zorgde ervoor dat ze er eigenlijk in al haar kleren sexy uitzag! Ik adviseerde haar om het rode jurkje aan te doen.

Een spannend van boven strak zittend en van onder vrolijk zwierend jurkje waar ze mij altijd blij mee maakte, ze was echt een lekker ding! Een geweldige combinatie, blond haar, licht getinte huid en een rode jurk met rode pumps! Zonder nog over de plannen van Judith te praten werd het tijd, tijd om te feesten!

Het feest was al begonnen en toen Judith als een van de weinige vrouwen de zaal binnenkwam leek het wel alsof alle jongens op haar hadden staan wachten! Het gefluit en gejoel verdrong de muziek en voordat ik het door had was ze weg, mijn Judith werd door de jongens de dansvloer op getrokken en geknuffeld door de winnaars die hun prijs kwamen innen. Even maakte ik mij weer zorgen maar de stemming zat er snel in en de muziek van Queen ‘We are the champions‘maakte nog eens duidelijk waar het om ging.

Ik raakte in gesprek met een jonge die Stefan bleek te heten. Ons gesprek over de eerste landtitel van FC Twente en hun presteren in de toekomst zorgde er al snel voor dat steeds meer jongens bij ons gesprek betrokken raakte. De tijd verstreek en het bier vloeide rijkelijk. Af en toe zag ik een dansende Judith voorbijkomen, ze had het duidelijk naar haar zin met al die aandacht.

Na een tijdje steeg de nood en zocht ik het toilet op. Onderweg ernaar toe keek ik om mij heen, op zoek naar Judith. Waar was ze eigenlijk? Geen Judith te zien. Onder het plassen ging ik in gedachte terug naar de afgelopen middag en dacht plots aan de afspraak die ik met haar had, was het eigenlijk wel een afspraak?

Snel stopte ik mijn jongeheer weg en ritste mijn broek dicht. Ik vroeg mij af hoelang Judith al weg was, of ze überhaupt al wel weg was en ik mij druk maakte om niets.

Maar stel je voor dat ze al lang weg was! Misschien had die Bart haar al wel alle hoeken van de kamer laten zien en waren ze al klaar! Ik wist niet of ik dat wel aankon! Dan had ze geneukt met een ander, vreemd gegaan!

Terug in de zaal zocht ik koortsachtig naar mijn liefje. God, geen Judith te zien! Snel nam ik de trap naar boven. Ik bleef even stil staan voor de deur. Wat zou ik aantreffen in onze kamer? Zo rustig mogelijk opende ik de deur. Het was er donker! Opgelucht ging ik weer naar beneden de zaal in. Maar beneden was er steeds geen Judith te vinden!

Ik informeerde bij wat knapen of ze haar gezien hadden, ja, gezien hadden ze haar wel maar waar ze nu was? Nee, dat wisten ze niet. Tot ik Stefan weer tegenkwam. Hij vertelde mij dat ze volgens hem met Bart naar de beker kijken was in kamer God, naar de beker kijken! Die sloerie had zich niet aan de afspraak gehouden en was met Bart vast naar zijn kamer gegaan! Zou ze mij er niet bij willen hebben? Ze ging eerst de beker bekijken en dan pas naar onze kamer of misschien ging het gewoon helemaal niet gebeuren!

Toch ietwat ongerust ging ik naar boven. Voor de deur van kamer 24 bleef ik weer even staan, wat nu kloppen? Ik hoorde wat, ik herkende het opgewonden en ondeugende gegiechel van Judith onmiddellijk! Deze geluidjes maakte ze altijd als we sex hadden en ze tevreden was op het effect dat ze op mij had! Een golf van jaloezie ging door mij heen, de sloerie! Ik opende de deur en liet hem open staan, misschien wilde ik zo wel heel snel weg zijn! Ik liep snel voorbij de deur naar de douche en toilet en gluurde om de hoek.

Een schok ging door mij heen! Ik wist niet wat ik zag! Jaloezie maar vooral opwinding maakte zich van mij meester. Mijn tengere vrouwtje zat bovenop die Bart! Geil wipte ze op zijn harde pik op en neer. Ik zag zijn lul diep in het kutje van mijn Judith verdwijnen! Ze kreunde geil en opgewonden. Haar heerlijke borsten wipte op en neer. Wat een heerlijk wijf was ze toch! Ondertussen was mijn lul keihard geworden en knelde in mijn broek, Jezus! Ik wilde haar ook neuken! Alle hoeken van de kamer laten zien!

Zonder verder na te denken liep ik op ze af. Judith keek om toen ze wat hoorde, ze keek naar mij met een vreselijk geile blik in haar ogen. Kom gauw ik verlang naar je!

Ik wil dat jullie mij allebei neuken! O, wat geil is dit! Ik zag Bart schrikken, heel even maar. Judith had gelijk, hij was zo geil dat hij niet eens stopte met haar neuken! Snel kleedde ik mij uit en ging naast haar op het bed staan, ik lachte even naar Bart. Judith graaide naar mijn pik en begon er op te zuigen.

Ik sloot mijn ogen van genot, wat kon ze dat toch goed. Terwijl ze op de lul van Bart op en neer wipte liet ze mijn harde lul in en uit haar mondje glijden. Dit was niet wat ik wilde ik was zo opgewonden! Judith keek mij geil aan en liet de lul van Bart uit haar strakke poesje glippen. Ze schoof haar kontje naar achteren en begon nu Bart te pijpen. Ik stapte van het bed en ging achter haar staan. Mijn neuker perste ik tegen haar voorgeneukte kutje aan en duwde hem diep in haar doosje.

Ze kreunde toen hij er kompleet in zat. Ze kreunde gesmoord, met een mond vol pik! Wat een geil gezicht was dit! Ik was zo opgewonden door de bijzondere situatie dat ik haar al snel hard en diep neukte. Kom op, wij zijn ook kampioen geworden dus mogen wij haar ook neuken!

Ik realiseerde mij dat ik de deur open had gelaten! Twee knapen waren niets vermoedend binnen gekomen en vielen net als ik ten prooi aan dit geile en opwindende tafereel! Ik keek om en zag dat de jongens zich razend snel hadden uitgekleed en met hun stijve leuters klaar stonden! Ook Judith was gestopt met pijpen en keek uitnodigend en geil naar de twee nieuwe lullen, Jezus, ze vond het allemaal best!

Dat het zo‘n sloerie was! Terwijl ik haar neukte trok ze flink aan de twee nieuwe harde lullen, en zoog ze weer op de stijve lul van Bart. Ik voelde al snel dat ik dit niet lang zo ging volhouden en haalde mij stijve uit haar kutje en liet mij naast Bart op het bed vallen.

Een van de nieuwe knapen nam onmiddellijk mijn plaats in! Hij neukte haar als een bezetene! Wild hijgend pompte hij zijn lul in en uit het kutje van mijn Judith! Hij maakte een gek geluidje en kwam klaar. Een onbekende vent spoot zijn zaad in mijn Judith en ze genoot ervan! Ze voelde hoe heet en opgewonden de knul was! Hij ramde met een laatste stoot zijn sperma in haar, ze gooide op dat moment haar hoofd achterover en kreunde wellustig toen ze het zaad in zich voelde spuiten!

Spuit mij lekker vol! De jongen liet zich schijnbaar uitgeput van het bed glijden. Judith kroop naar voren en liet zich nu met haar zaad lekkende kutje over de neuker van Bart heen zakken. Lekker, ja, neuk mij, neuk mijn kutje! Ze begon hem gelijk te pijpen, op die manier Bart een goed uitzicht op haar pijpende mondje gevend. Ik was van plaats veranderd en keek nu naar vanachter naar het neukende kutje van Judith. Het was een ongelofelijk geil gezicht! Haar kutje strak gespannen om de dikke pik van die Bart!

Zijn pik wit van het zaad en geil! Haar kontgaatje stond een klein beetje open en dit was zo‘n opwindend gezicht dat ik besloot het te vullen! Ik ging wijdbeens boven haar kontje staan en duwde mijn stijve lul tegen haar kleine kontgaatje aan. Wat was dit een geil gezicht! Mijn 43 kilo wegende tengere kleine vrouwtje op twee grote pikken gespietst te zien worden! Toen ik mijn vleesboom haar kringspier door duwde en diep in haar poepertje liet zakken moest ze even stoppen met pijpen om luid te grommen.

Ze was net weer doorgegaan met pijpen toen dit mannetje het ook opgaf en zijn zaad zonder waarschuwing in het keeltje van mijn Judith spoot. Hij greep haar hoofd en gromde, zijn lul tot aan de wortel in haar keeltje geperst! Ze kokhalsde even maar slikte dapper het goedje in. Toen hij zijn ballen leeggespoten had haalde hij zijn pik nog druipend uit haar mond. Een dikke druppel lekte nog van zijn pik op het gezicht van Bart. Bart trok een vies gezicht maar voordat hij er iets aan had kunnen doen likte Judith het zaad snel en verlekkerd van zijn gezicht!

Voor Bart was dit het sein om van positie te wisselen. Ondertussen waren er nog een paar voetballers de kamer in gekomen. Ik zag een jongen foto‘s maken met zijn mobiel, leuk voor later gebruik? Een paar waren naakt en stonden met hun eigen pik te spelen, waarschijnlijk wachtend op hun kans om haar te neuken. Ik haalde mijn lul uit mijn liefjes kontje en gaf haar de ruimte. Bart kroop onder haar vandaan en een van de jongens die had staan wachten ging gauw op zijn plaats liggen. De knaap was flink geschapen!

Judith zag het apparaat, “Oh! Geil”kreunde ze verlekkerd en snel draaide zich om en liet haar kontgaatje over de grote lul heen zakken. God, lekker, die knots in mijn kontje! Bart was mij voor, hij kroop boven op haar en schoof zijn dikke pik in haar poesje. Al snel ramde hij er onbeheerst op los. Judith die achterover op haar handen en voeten stond, om zo de jongen die zijn lul in haar kontje had gestoken de ruimte te geven om haar neuken, keek Bart geil aan, recht in zijn gezicht. Twee pikken ragde er wild op los en ik?

Ik stond in de rij op mijn beurt te wachten om mijn eigen vrouwtje te neuken! Judith moedigde Bart aan, ze kreunde geile woordjes, en haar gezicht!

Ik had mijn wijfie nog nooit zo geil zien kijken, alleen van de blik in haar ogen kwam ik al bijna klaar! Judith bereikte ook een hoogtepunt, ze kwam geil kreunend klaar!


sperma in je anus meedoen aan gangbang

..

Even de weg vragen eindigt met klodders zaad op de bril. Blondje maakt geen onderscheid in zaad, slikken maar. Ze danst zich uit de naad voor een bek vol zaad. Duitse tieners met een kop vol zaad. Een flink opgerekt poepgaatje na twee forse snikkels.

Oosterse parel slurpt een bakje sperma leeg. Een overdaad aan facial voor petit Pixiee. Zaad op het sterretje van anale Eva. Sara is het zat om altijd maar schattig te zijn. Bukkake voor Duitse Queen of Cum Viktoria. Blonde Annette kan een trucje met een mondje vol zaad. Een vrolijke pijp gangbang met Reena Sky. Zwarte kerst bij Leah thuis. Mooie Mia in een Bukkake Gangbang.

Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Copyright - © This site is owned and operated by: Geen Judith te zien. Onder het plassen ging ik in gedachte terug naar de afgelopen middag en dacht plots aan de afspraak die ik met haar had, was het eigenlijk wel een afspraak?

Snel stopte ik mijn jongeheer weg en ritste mijn broek dicht. Ik vroeg mij af hoelang Judith al weg was, of ze überhaupt al wel weg was en ik mij druk maakte om niets. Maar stel je voor dat ze al lang weg was! Misschien had die Bart haar al wel alle hoeken van de kamer laten zien en waren ze al klaar! Ik wist niet of ik dat wel aankon!

Dan had ze geneukt met een ander, vreemd gegaan! Terug in de zaal zocht ik koortsachtig naar mijn liefje. God, geen Judith te zien! Snel nam ik de trap naar boven. Ik bleef even stil staan voor de deur. Wat zou ik aantreffen in onze kamer? Zo rustig mogelijk opende ik de deur. Het was er donker! Opgelucht ging ik weer naar beneden de zaal in.

Maar beneden was er steeds geen Judith te vinden! Ik informeerde bij wat knapen of ze haar gezien hadden, ja, gezien hadden ze haar wel maar waar ze nu was? Nee, dat wisten ze niet. Tot ik Stefan weer tegenkwam. Hij vertelde mij dat ze volgens hem met Bart naar de beker kijken was in kamer God, naar de beker kijken! Die sloerie had zich niet aan de afspraak gehouden en was met Bart vast naar zijn kamer gegaan! Zou ze mij er niet bij willen hebben? Ze ging eerst de beker bekijken en dan pas naar onze kamer of misschien ging het gewoon helemaal niet gebeuren!

Toch ietwat ongerust ging ik naar boven. Voor de deur van kamer 24 bleef ik weer even staan, wat nu kloppen? Ik hoorde wat, ik herkende het opgewonden en ondeugende gegiechel van Judith onmiddellijk! Deze geluidjes maakte ze altijd als we sex hadden en ze tevreden was op het effect dat ze op mij had! Een golf van jaloezie ging door mij heen, de sloerie! Ik opende de deur en liet hem open staan, misschien wilde ik zo wel heel snel weg zijn!

Ik liep snel voorbij de deur naar de douche en toilet en gluurde om de hoek. Een schok ging door mij heen! Ik wist niet wat ik zag! Jaloezie maar vooral opwinding maakte zich van mij meester. Mijn tengere vrouwtje zat bovenop die Bart! Geil wipte ze op zijn harde pik op en neer.

Ik zag zijn lul diep in het kutje van mijn Judith verdwijnen! Ze kreunde geil en opgewonden. Haar heerlijke borsten wipte op en neer. Wat een heerlijk wijf was ze toch!

Ondertussen was mijn lul keihard geworden en knelde in mijn broek, Jezus! Ik wilde haar ook neuken! Alle hoeken van de kamer laten zien! Zonder verder na te denken liep ik op ze af. Judith keek om toen ze wat hoorde, ze keek naar mij met een vreselijk geile blik in haar ogen. Kom gauw ik verlang naar je! Ik wil dat jullie mij allebei neuken! O, wat geil is dit! Ik zag Bart schrikken, heel even maar.

Judith had gelijk, hij was zo geil dat hij niet eens stopte met haar neuken! Snel kleedde ik mij uit en ging naast haar op het bed staan, ik lachte even naar Bart. Judith graaide naar mijn pik en begon er op te zuigen. Ik sloot mijn ogen van genot, wat kon ze dat toch goed. Terwijl ze op de lul van Bart op en neer wipte liet ze mijn harde lul in en uit haar mondje glijden.

Dit was niet wat ik wilde ik was zo opgewonden! Judith keek mij geil aan en liet de lul van Bart uit haar strakke poesje glippen. Ze schoof haar kontje naar achteren en begon nu Bart te pijpen. Ik stapte van het bed en ging achter haar staan. Mijn neuker perste ik tegen haar voorgeneukte kutje aan en duwde hem diep in haar doosje.

Ze kreunde toen hij er kompleet in zat. Ze kreunde gesmoord, met een mond vol pik! Wat een geil gezicht was dit! Ik was zo opgewonden door de bijzondere situatie dat ik haar al snel hard en diep neukte.

Kom op, wij zijn ook kampioen geworden dus mogen wij haar ook neuken! Ik realiseerde mij dat ik de deur open had gelaten! Twee knapen waren niets vermoedend binnen gekomen en vielen net als ik ten prooi aan dit geile en opwindende tafereel!

Ik keek om en zag dat de jongens zich razend snel hadden uitgekleed en met hun stijve leuters klaar stonden! Ook Judith was gestopt met pijpen en keek uitnodigend en geil naar de twee nieuwe lullen, Jezus, ze vond het allemaal best! Dat het zo‘n sloerie was! Terwijl ik haar neukte trok ze flink aan de twee nieuwe harde lullen, en zoog ze weer op de stijve lul van Bart.

Ik voelde al snel dat ik dit niet lang zo ging volhouden en haalde mij stijve uit haar kutje en liet mij naast Bart op het bed vallen. Een van de nieuwe knapen nam onmiddellijk mijn plaats in! Hij neukte haar als een bezetene!

Wild hijgend pompte hij zijn lul in en uit het kutje van mijn Judith! Hij maakte een gek geluidje en kwam klaar.

Een onbekende vent spoot zijn zaad in mijn Judith en ze genoot ervan! Ze voelde hoe heet en opgewonden de knul was! Hij ramde met een laatste stoot zijn sperma in haar, ze gooide op dat moment haar hoofd achterover en kreunde wellustig toen ze het zaad in zich voelde spuiten! Spuit mij lekker vol! De jongen liet zich schijnbaar uitgeput van het bed glijden.

Judith kroop naar voren en liet zich nu met haar zaad lekkende kutje over de neuker van Bart heen zakken. Lekker, ja, neuk mij, neuk mijn kutje! Ze begon hem gelijk te pijpen, op die manier Bart een goed uitzicht op haar pijpende mondje gevend.

Ik was van plaats veranderd en keek nu naar vanachter naar het neukende kutje van Judith. Het was een ongelofelijk geil gezicht! Haar kutje strak gespannen om de dikke pik van die Bart! Zijn pik wit van het zaad en geil! Haar kontgaatje stond een klein beetje open en dit was zo‘n opwindend gezicht dat ik besloot het te vullen! Ik ging wijdbeens boven haar kontje staan en duwde mijn stijve lul tegen haar kleine kontgaatje aan. Wat was dit een geil gezicht! Mijn 43 kilo wegende tengere kleine vrouwtje op twee grote pikken gespietst te zien worden!

Toen ik mijn vleesboom haar kringspier door duwde en diep in haar poepertje liet zakken moest ze even stoppen met pijpen om luid te grommen. Ze was net weer doorgegaan met pijpen toen dit mannetje het ook opgaf en zijn zaad zonder waarschuwing in het keeltje van mijn Judith spoot.

Hij greep haar hoofd en gromde, zijn lul tot aan de wortel in haar keeltje geperst! Ze kokhalsde even maar slikte dapper het goedje in.

Toen hij zijn ballen leeggespoten had haalde hij zijn pik nog druipend uit haar mond. Een dikke druppel lekte nog van zijn pik op het gezicht van Bart. Bart trok een vies gezicht maar voordat hij er iets aan had kunnen doen likte Judith het zaad snel en verlekkerd van zijn gezicht! Voor Bart was dit het sein om van positie te wisselen. Ondertussen waren er nog een paar voetballers de kamer in gekomen. Ik zag een jongen foto‘s maken met zijn mobiel, leuk voor later gebruik?

Een paar waren naakt en stonden met hun eigen pik te spelen, waarschijnlijk wachtend op hun kans om haar te neuken. Ik haalde mijn lul uit mijn liefjes kontje en gaf haar de ruimte. Bart kroop onder haar vandaan en een van de jongens die had staan wachten ging gauw op zijn plaats liggen. De knaap was flink geschapen! Judith zag het apparaat, “Oh! Geil”kreunde ze verlekkerd en snel draaide zich om en liet haar kontgaatje over de grote lul heen zakken.

God, lekker, die knots in mijn kontje! Bart was mij voor, hij kroop boven op haar en schoof zijn dikke pik in haar poesje.

Al snel ramde hij er onbeheerst op los. Judith die achterover op haar handen en voeten stond, om zo de jongen die zijn lul in haar kontje had gestoken de ruimte te geven om haar neuken, keek Bart geil aan, recht in zijn gezicht. Twee pikken ragde er wild op los en ik? Ik stond in de rij op mijn beurt te wachten om mijn eigen vrouwtje te neuken! Judith moedigde Bart aan, ze kreunde geile woordjes, en haar gezicht! Ik had mijn wijfie nog nooit zo geil zien kijken, alleen van de blik in haar ogen kwam ik al bijna klaar!

Judith bereikte ook een hoogtepunt, ze kwam geil kreunend klaar! Voor Bart was dit te geil, ook hij kwam. Voldaan stapte hij van het bed af, Judith die achterover leunend de pik neukte die nog in haar kontje zat keek ons allemaal een voor een aan.

Geil en uitdagend keek ze ons een voor een in de ogen. De enorme lul pompte in en uit haar strakke anus. Haar kutje stond uitnodigend open en er lekte wat zaad van Bart uit. Judith keek rond met een blik van ‘wie nu? Wie neukt mij nu? Een van de jongens die ik die dag nog niet had gezien nam de uitnodiging aan. Hij had een klein pikkie, maar hij neukte als een kolibrie! Het was grappig om te zien! Enkele jongens lachte hem uit maar het deerde hem niet. Hij pompte als een bezetene zijn lulletje in het kutje van Judith heen en weer en zelfs zij lachte!

Het maakte hem niets uit! Hij ramde zijn lulletje snel heen en weer en piepte toen hij klaar kwam, Hij haalde zijn pik uit haar kutje en rukte er wild aan.

Bij elke ruk aan zijn lulletje kwam er een straal zaad uit! Zo klein als zijn pik was zo groot moesten zij ballen zijn! Hij spoot haar onder! Judith lachte niet meer maar genoot zichtbaar van het heftige orgasme van de knaap en de enorme klodders zaad die op haar lijfje terecht kwamen. De dikke pik in haar kontje loosde ook zijn zaad, gesmoord kreunde de eigenaar van het enorme apparaat terwijl zijn sperma diep in haar kontje werd gespoten.

Judith kreunde wellustig toen ze de dikke pik voelde opzwellen en zijn zaad in haar aars spoot. Terwijl ze nog over de dikke tamp heen en weer gleed sijpelde sperma langs de knots uit haar kontje. De slapper wordende lul glipte uit haar aars, gevolgd door een golf zaad. De jongen kroop onder haar vandaan en keek naar Judith, schudde zijn hoofd: Judith had even rust, zat op haar kont op het bed omringd door geile opgewonden mannen. Geil en dankbaar keek ze naar het zaad op haar buik, ze smeerde het geil uit over haar strakke borsten.

Veel tijd om uit te blazen kreeg ze niet. Een van de wachtende jongens was ongeduldig en kroop op het bed naar haar toe. Judith spreidde gewillig haar benen en leunde achterover. Weer werd haar kutje gevuld met een nieuwe verse lul.

Judith liet zich als een echte zaadslet neuken door een ieder die maar wilde! Ongelofelijk hoe geil ze was, ik zag haar naar de lul kijken die haar kutje nu vulde. In en uit, in en uit ging de neukstaaf. Weer kreeg mij meisje een orgasme, ze werd klaar geneukt door een onbekende vent, een knaap van net drieëntwintig jaar spoot zijn sperma in haar hete kutje, ze kreunde en sloot haar ogen: Ook zijn plaats werd ingenomen door een ander en langzamerhand raakte ik de tel kwijt, de kamer stond vol met op haar geilende jongens!

Als er een klaarkwam werd zijn plaats snel opgevuld door een ander. Na een aantal jongens afgewerkt te hebben draaide ze zich om en liet zich op zijn hondjes neuken. Sommige jongens konden niet wachten en lieten zich door haar klaar zuigen of spoten hun ballen leeg op haar lichaam.

Judith veranderde langzaam in een zaadpop, ik had nog nooit zoiets gezien! Echt onder het zaad zat ze! Sperma droop van haar gezicht over haar borsten via haar navel naar haar kutje. Man, het zag er beestachtig geil uit! Langzaam werd het leger in de kamer, de jongens die zich totaal leeg hadden gespoten verdwenen naar hun kamer, en zo kwam het dat ik met Bart overbleef. Zijn pik was er weer klaar voor en ik stond op springen! Judith, die glom van het vele zaad, keek mij geil en tevreden aan: Ik wil dat jullie mij hard en diep neuken!

Even sloot ze genietend haar ogen. Haar schaamlippen zagen er dikker uit dan normaal, haar poesje stond wijd open, opgerekt door al die lullen. Geil keek ze naar mij en mijn keiharde lul. Ik kroop tussen haar benen, mijn stijve lul klaar om haar te vullen.

Bart‘s pik neukte haar kontje, wat een geil gezicht was dat toch! Ik gromde toen ik mijn stijve moeiteloos diep in haar grotje liet zakken. Al gauw voerde ik het tempo op, ook Bart neukte haar hard! Judith kreunde en steunde alsof ze er een prijs voor zou krijgen! Ik wist dat ik dit niet lang meer vol kon houden, ze zag er zo vreselijk geil uit, het idee dat ze door al die mannen geneukt was! Ongelofelijk geil was ik, mijn meisje was door misschien elf of twaalf jongens geneukt en volgespoten!

Echt sufgenaaid was ze! Haar heerlijke stevige siliconen borsten waren plakkerig van het zaad, druppels sperma hingen aan haar kin en dropen op haar borsten.

Terwijl ik haar neukte perste zich zaad langs mijn lul naar buiten, wit van het geil en sperma zag ik mijn leuter haar opgerekte kutje neuken, de pik van een ander nog in haar anus! Ik kom, Ik kom klaar! Bart verstrakte ook en Judith voelde zich weer volgespoten worden.

De opzwellende pikken in haar neuk gaatjes en het warme sperma dat haar kut en kont vulde deed ook haar nog een keer klaar komen. Druipend uit beide gaatjes liet ze zich voldaan en doorgeneukt op het bed vallen, uitgeput was ze maar tevreden.

Strand sex prive ontvangst deventer

  • NEGERINNEN KUTJES GRATIS SEX SCHIEDAM
  • 65 plus sex sex markt rotterdam
  • Verder praten ging niet meer, de jongens kwamen uit de kleedkamer voor de tweede helft. Even dacht ik dat ze met de jongens mee de kleedkamer in zou gaan!
  • Mijn mond zit nog vol sperma en mijn man trekt mijn hoofd aan mijn haren omhoog en al tongent delen we zijn sperma.
  • Sperma in je anus meedoen aan gangbang
Prive ontvangst schiedam geil contact


Met gemengde gevoelens zag ik haar overdreven enthousiast juichen, ze sprong op, haar flinke borsten schudde opwindend in haar te kleine en te strakke shirtje terwijl ze de jongens aanmoedigde, ze hoopte oprecht dat er door haar team, en zeker door Bart, gescoord zou worden.

Ik wist nu zeker dat ze foute plannen had! Ik voelde het, ik wist het gewoon, het hing in de lucht, ik hoopte alleen wel dat ik ook bij haar plannetje betrokken was! Het bleef 0 – 0 tot aan de rust. Toen de spelers het veld afliepen voor hun kopje thee zag ik de jongens verlangend naar haar kijken, terwijl zij met haar lijfje opwindend stond te draaien. Het leek wel alsof ze het hele team wilde verleiden! Ik realiseerde mij toen ineens dat er een enorme erotische spanning hing!

De blik in haar ogen, de manier waarop de jongens naar haar keken! Even dacht ik dat ze met de jongens mee de kleedkamer in zou gaan! Dat zou ze ook gedaan hebben ware het niet dat de coach tussen haar en de jongens in ging staan en zei: Wij moeten eerst nog een wedstrijd winnen!

Het feestje moet nog verdiend worden! Zou de coach het ook voelden? Nee, Onmogelijk, ik verbeelde het mij maar. De jongens verdwenen en ze draaide zich naar mij om, ze keek mij niet recht in het gezicht en ik zag een schuldige blik in haar ogen.

Je daagt niet alleen die Bart uit maar je maakt het hele team gek! Ik wist niet wat ik hoorde! Ik hoop dat jij mij dit gunt, ik weet niet hoe het komt maar ik, zoals ik mij nu voel moet het gewoon gebeuren! Alsjeblieft word niet boos! Ik heb mij nog nooit zo begeerd gevoeld als nu! Als het lukt, wil ik vanavond met jou en die Bart naar bed! Ik voelde niet alleen jaloezie maar ook een mij onbekende opwinding. Het idee mijn Judith te delen met een andere man!

Haar geneukt te zien worden door een ander! Aarzelend gaf ik toe, bang voor de gevolgen waarvoor dit avontuur misschien zou zorgen. Misschien heeft je Bart wel geen zin in een trio, en wil hij jou helemaal voor zichzelf alleen!

Dan heb ik hem al zo gek gemaakt dat hij alles best vind! Nou ja, ik heb geloof ik niet veel keus. En dan, als ik de kamer in kwam? Zou die Bart het echt allemaal wel best vinden? Misschien werd hij wel boos en werd het vechten!

Verder praten ging niet meer, de jongens kwamen uit de kleedkamer voor de tweede helft. Judith sprong enthousiast op toen Bart de kleedkamer uitkwam en haar een knipoog gaf terwijl hij langs liep en het veld op rende. Of het haar ontging was mij niet helemaal duidelijk maar volgens mij dacht het hele team dat ze met haar de koffer in kon duiken!

Wat er in de rust besproken was in de kleedkamer wist ik niet maar het zou mij niet verbaasd hebben als het over mijn Judith gegaan zou zijn. De jongens bekeken haar goed in het voorbij gaan. Hun ogen likte haar als het ware af.

Ik wist niet of ik nu wilde blijven of liever weg zou gaan, maar dat ik Judith mee zou krijgen was hoogst onwaarschijnlijk dus had ik geen keus! De tweede helft was nog maar net begonnen of hij knalde hem na een geweldige voorzet zo het net in! Hij rende op Judith af, achterna gezeten door de helft van het team.

Hij tilde haar hoog op: De jongens rende het veld weer op, tot de orde geroepen door de scheidsrechtersfluit. Judith liep naar mij terug met een rode kop van opwinding. Ze had hem gezoend! Het was ook niet het enige doelpunt, de tegenstander had alles gegeven in de eerste helft en werd na het eerst goal compleet van het veld gespeeld! De wedstrijd werd gewonnen en toen Judith door het hele team, en door Bart in het bijzonder, was geknuffeld en de jongens in de kleedkamer waren verdwenen liepen wij weer terug naar het hotel.

Judith was merkbaar nerveus en opgewonden. We zeiden niet veel, beide waren in gedachte bezig met wat er de afgelopen middag gebeurd was. Ik was bang om haar te verliezen en zij kon volgens mij niet wachten op de avond die zou volgen. Na nog een tijdje op een terrasje te hebben gezeten en over alles en nog wat te hebben gekletst, behalve over wat er die avond nou eigenlijk zou gaan gebeuren, liepen we hand in hand terug naar het hotel.

Het was er rustig, geen voetballer te zien. Ook later toen we in het restaurant aan tafel gingen en genoten van een fantastisch biefstukje met pepersaus was het rustig. Even dacht ik dat het feest niet hier zou zijn en alles met een sisser zou aflopen. Toen ik de laatste hap van mijn Dame Blanche naar binnen werkte hoorde ik het! Vrolijk geklets kwam uit de gang de eetzaal in!

De jongens waren er weer! De rust was verdwenen, ook bij Judith. Op onze kamer aan gekomen sloeg de paniek bij Judith toe! Wat moest ze aan doen?

Alsof het wat uitmaakte! Alles stond haar leuk en ze had de meest feestelijke en zomerse kleding die ze had bij zich. Haar tengere figuurtje met die heerlijke stevige borsten zorgde ervoor dat ze er eigenlijk in al haar kleren sexy uitzag! Ik adviseerde haar om het rode jurkje aan te doen. Een spannend van boven strak zittend en van onder vrolijk zwierend jurkje waar ze mij altijd blij mee maakte, ze was echt een lekker ding!

Een geweldige combinatie, blond haar, licht getinte huid en een rode jurk met rode pumps! Zonder nog over de plannen van Judith te praten werd het tijd, tijd om te feesten! Het feest was al begonnen en toen Judith als een van de weinige vrouwen de zaal binnenkwam leek het wel alsof alle jongens op haar hadden staan wachten!

Het gefluit en gejoel verdrong de muziek en voordat ik het door had was ze weg, mijn Judith werd door de jongens de dansvloer op getrokken en geknuffeld door de winnaars die hun prijs kwamen innen. Even maakte ik mij weer zorgen maar de stemming zat er snel in en de muziek van Queen ‘We are the champions‘maakte nog eens duidelijk waar het om ging. Ik raakte in gesprek met een jonge die Stefan bleek te heten. Ons gesprek over de eerste landtitel van FC Twente en hun presteren in de toekomst zorgde er al snel voor dat steeds meer jongens bij ons gesprek betrokken raakte.

De tijd verstreek en het bier vloeide rijkelijk. Af en toe zag ik een dansende Judith voorbijkomen, ze had het duidelijk naar haar zin met al die aandacht. Na een tijdje steeg de nood en zocht ik het toilet op. Onderweg ernaar toe keek ik om mij heen, op zoek naar Judith. Waar was ze eigenlijk?

Geen Judith te zien. Onder het plassen ging ik in gedachte terug naar de afgelopen middag en dacht plots aan de afspraak die ik met haar had, was het eigenlijk wel een afspraak? Snel stopte ik mijn jongeheer weg en ritste mijn broek dicht. Ik vroeg mij af hoelang Judith al weg was, of ze überhaupt al wel weg was en ik mij druk maakte om niets.

Maar stel je voor dat ze al lang weg was! Misschien had die Bart haar al wel alle hoeken van de kamer laten zien en waren ze al klaar! Ik wist niet of ik dat wel aankon! Dan had ze geneukt met een ander, vreemd gegaan! Terug in de zaal zocht ik koortsachtig naar mijn liefje. God, geen Judith te zien! Snel nam ik de trap naar boven. Ik bleef even stil staan voor de deur.

Wat zou ik aantreffen in onze kamer? Zo rustig mogelijk opende ik de deur. Het was er donker! Opgelucht ging ik weer naar beneden de zaal in. Maar beneden was er steeds geen Judith te vinden! Ik informeerde bij wat knapen of ze haar gezien hadden, ja, gezien hadden ze haar wel maar waar ze nu was? Nee, dat wisten ze niet. Tot ik Stefan weer tegenkwam. Hij vertelde mij dat ze volgens hem met Bart naar de beker kijken was in kamer God, naar de beker kijken!

Die sloerie had zich niet aan de afspraak gehouden en was met Bart vast naar zijn kamer gegaan! Zou ze mij er niet bij willen hebben? Ze ging eerst de beker bekijken en dan pas naar onze kamer of misschien ging het gewoon helemaal niet gebeuren! Toch ietwat ongerust ging ik naar boven. Voor de deur van kamer 24 bleef ik weer even staan, wat nu kloppen? Ik hoorde wat, ik herkende het opgewonden en ondeugende gegiechel van Judith onmiddellijk!

Deze geluidjes maakte ze altijd als we sex hadden en ze tevreden was op het effect dat ze op mij had! Een golf van jaloezie ging door mij heen, de sloerie! Ik opende de deur en liet hem open staan, misschien wilde ik zo wel heel snel weg zijn!

Ik liep snel voorbij de deur naar de douche en toilet en gluurde om de hoek. Een schok ging door mij heen! Ik wist niet wat ik zag! Jaloezie maar vooral opwinding maakte zich van mij meester. Mijn tengere vrouwtje zat bovenop die Bart! Geil wipte ze op zijn harde pik op en neer. Ik zag zijn lul diep in het kutje van mijn Judith verdwijnen! Ze kreunde geil en opgewonden.

Haar heerlijke borsten wipte op en neer. Wat een heerlijk wijf was ze toch! Ondertussen was mijn lul keihard geworden en knelde in mijn broek, Jezus! Ik wilde haar ook neuken! Langzaam kom ik omhoog, om me daarna weer rustig helemaal over die pik heen te laten zakken. Dit doe ik ongeveer 1 minuut lang. Als ik dan helemaal op zijn pik zit, begin ik te draaien met mijn heupen, doe ik mijn handen door mijn haar, waardoor mijn borsten met stijve tepels lekker naar voren steken.

Lekker blijf ik zo op die geile pik van de barman rijden. In de tussentijd is er een man achter mij komen zitten, neemt mijn borsten in de hand, kneed ze en rijd met zijn pik tegen mijn billen aan.

Dan duwt hij me voorover met mijn bovenlichaam op de barman. Die begint me innig te tongen en ik voel hoe die vent achter mij, mijn anus helemaal nat likt. De barman stoot nog een paar keer zijn pik diep in mijn kut, legt zijn handen op mijn hoofd, zodat ik innig met hem blijf tongen. Op het moment dat ik vanuit mijn mondhoek wil zeggen dat die vent rustig zijn pik in mijn anus moet steken, voel ik hoe die pik cm voor cm in mijn anus schuift tot aan zijn ballen.

Daar lig ik dan op die tafel met een pik diep in mijn kut en kont. Dan beginnen ze me rustig in het zelfde tempo te neuken en zegt die vent boven me, dit hebben hij en ik vaker gedaan. Nu voeren ze het tempo op en stoten ze zo diep als ze kunnen hun pik in mijn kut en kont. Zo word ik zeker 5 minuten zalig geneukt in mijn kut en anus. Dan stoot de barman nog een keer heel diep en voel ik hoe hij pompend in mijn kut klaar komt. Hij houd zijn pik stil en ik voel een pompende beweging in zijn pik en mijn kut opnieuw gevuld worden met sperma.

Dan als ik bijna geen beweging meer voel in de pik in mijn kut, voel ik hoe de pik in mijn anus zijn sperma uit zijn pik spuit. Hij stoot zijn pik zo diep als hij kan in mijn anus, om zijn sperma zo diep mogelijk in mijn darmen te pompen. Dan trekken ze beide heel langzaam hun pik uit mijn kut en kont en voel ik meteen hun sperma uit me lopen.

Ik rol van de barman af en mijn man geeft me een handdoek om mijn kut en kont even schoon te maken. Ik blijf even rustig op de tafel liggen en dan vraagt een van de mannen; heb je al genoeg of wil je nog een pik in je hebben?

Ik probeer te bluffen en zeg; ik kan jullie alle vier nog wel een keer aan, maar dan mag je maar in een standje met me neuken totdat je klaar komt in mijn kut, daarna moet meteen de volgende me neuken in een ander standje.

Die bluf verloor ik dus omdat ze dat wel zagen zitten. Mijn man komt naar de tafel, draait me op mijn rug, legt me op de rand van de tafel, duwt mijn benen wijd, wrijft een paar keer met zijn pik over mijn kut en klit en stoot zijn pik dan diep in mijn kut.

In een rustig tempo begint hij mijn kut te neuken en knijpt daarbij in mijn tepels. Na een paar minuten voert hij het tempo op. Ik zie hoe de barman een stoel naast de tafel zet en er op gaat zitten en aan zijn pik begint te trekken.

Dan stoot mijn man zijn pik diep in mijn kut en voel ik hoe hij 3 a 4 stralen sperma, diep in mijn kut pompt. Dan haalt hij zijn pik uit mijn kut, helpt me van de tafel af, zet me met mijn rug naar de barman toe boven zijn pik. De barman houd zo even mijn kut boven zijn pik en mijn man komt voor me staan en houdt me vast.

Ik kijk tussen mijn benen door en zie hoe langzaam mijn man zijn sperma op de pik van de barman drupt. Ik pers mijn schaamlippen tegen elkaar om meer sperma uit mijn kut te laten komen dat zo op de pik van de barman druipt. Dan drukt de barman me een beetje omlaag zodat mijn spermakut op zijn eikel zit. Ik zie dat de sperma van mijn man langs de pik van de barman loopt en dan duwt de barman mijn kont omlaag.

Zijn pik verdwijnt helemaal in mijn kut en stoot tegen mijn baarmoeder. Snel duwt hij me omhoog van zijn pik en zie ik de sperma nu langs zijn ballen gaan, maar snel word ik ook weer helemaal over zijn pik gedrukt. Zo word ik voor een paar minuten geneukt en voel ik dan hoe de tweede lading sperma mijn kut word in gepompt. Omdat ik sta, begint het sperma er meteen uit te lopen langs de pik van de barman.

Dan trek mijn man me van de pik van de barman, neemt me mee naar het biljard, legt een been op de rand en de derde man komt achter mij staan. Drukt dan zijn pik tegen mijn kut en stoot die hard en diep naar binnen, waardoor ik het sperma van de barman uit mijn kut voel worden geperst en langs mijn benen voel lopen. Als een gek en in een hoog tempo word mijn kut geneukt. Het kan dan ook niet anders, dat binnen 2 minuten de derde lading sperma in mijn kut word gepompt.

In de tussen tijd is de vierde persoon op het biljard gekropen. Pakt nu mijn been wat op het biljard ligt en trekt me op de tafel. Hij zet me op mijn knieën, drukt me met mijn hoofd en borsten op het biljard, waardoor mijn kut lekker hoog staat. Ik kan net naar achter kijken en zie een beetje vanonder hoe er slierten sperma aan mijn kut hangen. Op dat moment, voel ik hoe de laatste pik diep in mijn kut stoot.

Heel rustig met diepe harde stoten word mijn kut nu door de vierde man geneukt. Hij stoot heel snel en diep zijn pik in mijn kut, om hem daarna rustig terug te trekken. Een flink opgerekt poepgaatje na twee forse snikkels. Oosterse parel slurpt een bakje sperma leeg. Een overdaad aan facial voor petit Pixiee. Zaad op het sterretje van anale Eva. Sara is het zat om altijd maar schattig te zijn. Bukkake voor Duitse Queen of Cum Viktoria. Blonde Annette kan een trucje met een mondje vol zaad.

Een vrolijke pijp gangbang met Reena Sky. Zwarte kerst bij Leah thuis. Mooie Mia in een Bukkake Gangbang.

sperma in je anus meedoen aan gangbang