Slaaf sm neukende jongens

slaaf sm neukende jongens

.

Shemale advertentie dikke tieten natte kut

Eigenlijk gaf dit ook een bepaalde   rust, ik liet de dingen nu gewoon op me af komen wetende dat ik er nu toch weinig invloed meer op had, dit maakte me rustig en meteen geil. Hang je jas hier maar op. Ik kleedde   me helemaal uit en deed wat mij gezegd was, zo die heb je voorlopig niet meer nodig, en hij deed een groot hangslot op de kist.

Ik ging de ruimte binnen en keek benauwd in het rond naar de verzameling marteltuig dat daar netjes was opgehangen en stond. Het dak liep schuin af   en aan de balken hingen   kettingen, ik moest in het midden van de ruimte gaan staan en daar werden mijn polsen geboeid   en vervolgens werden mijn armen omhoog   gehaald   toen zette hij de ketting vast zodat ik bijna aan mijn polsen hing, en volstrekt weerloos en naakt voor de man stond.

Op een rekje apart stonden verschillende dildo's en daar lagen ook condooms en   glijmiddel, net toen ik me begon af te vragen waar mijn meester zou zijn, hoorde ik hem de trap weer op lopen. Zijn voetstappen leken nu zwaarder te klinken, de deur zwaaide open en hij   stapte binnen. Hij had zich verkleed en nu viel mijn mond bijna open, hij had laarzen aan en een leren broek en een body harnas     zijn dikke buik   was behaard   en op zijn hoofd had hij een leren pet.

Hij stapte op   mij af en begon mij vervolgens overal te betasten. De eerste klap was eigelijk heel zacht en was duidelijk bedoeld om mij aan dit werktuig te laten wennen dat bleek ook wel toen hij   ook hiermee steeds harder ging slaan, ik stond nog steeds met mijn armen boven mijn hoofd vastgebonden en was   overgeleverd aan hem. Inmiddels was hij gestopt   met deze zweep om een klein venijnig uitziend zweepje te pakken   nu kwamen de klappen minder snel achter elkaar op mijn billen maar wel harder en veel venijniger dan het voorgaande dat deden.

Nu moest ik mij af en toe op mijn lip bijten om niet te kreunen van pijn, dit wilde ik absoluut niet omdat   deze man in zijn advertentie een slaaf had gezocht die NIET kleinzerig moest zijn, dus ik hield me in! Door in de spiegel voor mij te kijken, kon ik in de spiegel achter mij kijken en zien hoe de grote man mij sloeg dat wond mij erg op, maar ik zag dergelijke tijd hoe erg ik al onder de striemen   zat!!

Tijd voor wat ander speelgoed, zei hij en maakte mij los uit mijn positie om mij   dan   tegen een groot kruis   aan de wand van de kamer vast te zetten. Mijn enkels   en bovenbenen   werden vastgezet met riemen   en ik kreeg een riem om mijn buik, de polsboeien werden ook nu weer boven mijn hoofd vastgezet en ik kreeg een   brede halsband om.

Omdat ik van de klemmen genoot hing hij   er wat gewichtjes   aan om de pijn wat intenser te maken. Dat lukte heel goed want na een paar keer wat gewicht erbij gehad te krijgen begon het heel gemeen pijn te doen en ik kon het bijna niet meer uithouden   en begon te kreunen van de pijn.

Nou dat valt   me dan erg van je tegen   moet ik zeggen, maar ik zal de klemmetjes eraf halen……. Tergend langzaam begon hij de klemmen eerst van mijn zak te halen, hij begreep denk ik heel goed dat mijn tepels veel meer pijn deden maar ik wachtte af en wilde niet te veel jammeren ten slotte had ik dit zelf gewild. Eindelijk verloste hij mij van die gemene klemmen het eraf halen deed minstens zoveel pijn als het erop zetten!

Nu alles eraf was moest ik naar de vloer kijken en hij pakte mijn gefolterde tepels tussen duim en wijsvinger vast en kneep er flink in dat was heel venijnig   en ik kon een   flink kreunen niet meer onderdrukken.

Toen die er helemaal in zat kwam hij voor mij staan en ik kreeg de opdracht om zijn laarzen te likken, dit zag ik bijna als een beloning en begon heftig te likken   en ik kreeg ondertussen klappen met de blote hand op mijn billen.

Dit maakte mij bijzonder geil en ik likte zijn laarzen of mijn leven ervan afging hij mepte ongenadig door. Plotseling   stopte hij en liep om mij heen en trok de dildo uit mijn hol om er een grotere voor in de plaats   terug te stoppen. Toen die er helemaal inzat kreeg ik aan mijn halsband een ketting geklikt waar hij me mee aan de vloer vast zette ik kreeg ook een ketting om mijn ballen heen die ook strak aan de vloer vast gezet werd, nu kon ik geen kant meer op!

De dildo verdween weer uit mijn   neukhol en weer kwam er een grotere voor in de plaats deze was wel erg groot nu begon hij het grote ding heen en weer te pompen. Langzaam maar zeker voerde hij het tempo op en ik begon zwaar te hijgen, en was waanzinnig geil, dit was beter dan welke drug dan ook!! Ik probeerde mij helemaal te geven en ontspande mij zoveel mogelijk, hierdoor kon de enorme dildo nog verder naar binnen glijden, dit maakte hem ook geil want plotseling stopte hij met pompen.

Nu   kwam hij voor mij staan   de dildo zat nog steeds in mijn neukhol, hij maakte   mijn halsband los van de vloer zodat ik me kon oprichten. Hij maakte zijn gulp open en zijn heerlijke pik kwam voor mijn neus te hangen. Ik nam zijn heerlijke lul in mijn mond en proefde zijn mannelijke lichaamsappen   eigelijk heel weerzinwekkend   maar ook weer heerlijk geil.

Ik likte, zoog, en pijpte   als een beest en liet me helemaal gaan, hij genoot hier duidelijk van want even later hoorde ik diep zuchten boven mij, zijn ademhaling ging steeds sneller …… En even later hoorde ik ver boven mij: Terwijl ik van mijn kettingen werd bevrijd   zei mijn meester: We gaan naar beneden en dan mag jij eerst de keuken opruimen en afwassen en voor mij koffie zetten dan zien we straks wel verder wat ik met je ga doen.

Voor ik beneden was moest ik eerst een korte leren broek aan doen en een   strak t —shirt, hij ging in de woonkamer voor de tv zitten en ik ging mijn klusjes doen. Toen ik de woonkamer binnen ging met zijn koffie hoorde ik hem aan de telefoon, druk in gesprek met een andere dominante homo man   want het gesprek ging over wat hij allemaal met mij gedaan had en hoe of ik eruit zag.

Goed   zo nou   leuk dat het zo klikt met zo n jongen, misschien kunnen we in de toekomst onze boys wel eens   voor een avondje ruilen   of met zn allen iets gaan doen, lijkt me leuk. Later, toen ik achttien was begreep ik dat moeder het juist opwindend vond als zij op haar billen kreeg. Ik vond het altijd al raar dat ze zo met haar onderlijf draaide als ze billenkoek kreeg en meestal gingen pa en ma er na naar boven en hoorden mijn broer en ik hun ledikant piepen en kraken.

Vanaf mij achttiende kwam mijn vader op mijn slaapkamer om mij daar te slaan terwijl mijn broer en moeder gewoon beneden waren.

De eerste keer was het al raak. Ik voelde dat hij er een erectie van kreeg en vond het allemaal, net als moeder, wel opwindend. Hij verplichte me tot orale seks en ik moest zijn zaad inslikken. Toen hij weer naar beneden was zocht ik een manier om me te bevredigen en pakte de steel van een haarborstel, zo heb ik mezelf ontmaagd.

Wat vader deed wilde mijn broer ook weer doen en hij verkrachte me toen onze ouders niet thuis waren. Voordat hij zijn zaad in me spoot wist ik me gelukkig te bevrijden en vertelde later alles aan mijn vader. Die was woest op zijn zoon en schopte hem de deur uit. Hij raakte oversekst met zijn willige vrouw en dochter die het wel fijn vonden dat hij hun billen ranselde en hem daarna bevredigden.

Vrij vlug daarna wilde hij het met z'n allen op de ouderlijke slaapkamer doen en wij stemden toe, gehoorzaam als we waren. We moesten ons helemaal uitkleden en voor het eerst zag ik mijn moeder helemaal naakt. We leken veel op elkaar, ik had al flinke borsten maar de hare waren nog wat groter en nu zag ik ook haar vagina open en bloot.

Ze had daar een flinke bos haar, net zoals ik en stevige billen. Vader hield zijn kleren aan en pakte een rotanstokje. Wij moesten krom staan en hij sloeg ons om de beurt op onze billen. Hij deed het vrij hard, het stokje maakte steeds een zwiepend geluid, dat weet ik nog goed. Het deed erg pijn maar de erotiek droop van de slaapkamermuren af. Toen onze billen vurig en vol striemen zaten moesten we hem uitkleden. Zijn penis was stijver als ooit tevoren en moeder moest hem in haar mond nemen; ik moet bekennen dat ik dat zeer erotisch vond.

Ze bracht hem bijna tot zijn hoogtepunt toen hij plotseling mijn hoofd vastpakte. Hij dwong moeder zijn penis te verlaten en bood hem mij aan. Ik had hem nog geen vijf tellen in mijn mond of hij begon hevig te ejaculeren. Het was zoveel dat ik begon te kokhalzen. Maar toen, opeens, viel hij neer, hij viel achterover, greep naar zijn hartstreek, rilde nog wat en bleef toen doodstil liggen. Moeder en ik schrokken ons rot en dachten meteen dat hij dood was.

Moeder belde een ambulance en meteen daarna ruimden we alle sekssporen op. Toen de ziekenauto arriveerde hadden we onze kleren aan. De twee broeders konden alleen maar zijn dood bevestigen. In de periode daarna waren we de weg kwijt. Ik trouwde vrij snel met een oudere man, een plaatsvervanger van mijn vader, denk ik, en mijn moeder sloot zich in huis op.

Ik raakte meteen in verwachting van mijn zoon, Johan, maar toen die twee jaar was stierf mijn man door een auto ongeluk. Zo stond ik er ook alleen voor. Ik wilde geen andere man meer en voedde mijn zoon op, dat wil zeggen, hij verbleef veel bij mijn moeder want ik moest werken. Ik werkte, en nog steeds, als verpleegster in het ziekenhuis.

Maar met mijn moeder ging het niet zo goed. Ze werd heel apatisch en werd vorig jaar opgenomen in een kliniek waar ze nu nog verblijft. Mijn zoon groeide op tot een grote kerel en lijkt in alles veel op mijn vader. Hij is vrij dominant en heeft een grote seksdrift, hij masturbeert elke dag op zijn slaapkamer. Jammer is alleen dat hij de kerk vaarwel heeft gezegd, daar heb ik veel verdriet van.

Maar nogmaals, ik hou hopeloos veel van hem, ik wil dat hij mij op mijn billen slaat en mij tot de zijne maakt. Ik hoop dat ik je nu voldoende over mijn verslaafde, perverse geest heb ingelicht en dat ik dringend hulp nodig heb om al deze zondige gedachten te laten verdwijnen. Excuses voor mijn, soms, grof taalgebruik, het leek mij de juiste manier mijn gevoelens te uiten. Ze overlas de e-mail nog eens en besloot er niets aan te veranderen. Het was juist een opluchting dat ze alles zo op kon schrijven.

Het was al elf uur en ze hoorde Johan op zijn fiets door de steeg komen. Ze verzond vlug de e-mail en verwijderde hem daarna vlug van de computer. Johan wist niet veel van haar jeugd, dat had ze zorgvuldig voor zich gehouden en ook zijn oma had er nooit over gesproken. Toch wist hij dat er iets was geweest, oma zat niet voor niets in een inrichting.

Hij vond ook dat zijn moeder de laatste tijd wat raar deed, ze keek hem aan alsof ze hem wilde opvreten, iets waar hij geen bezwaar tegen had, hij rukte zich al een hele tijd af terwijl hij aan haar dacht. Hij bleef nog een kwartiertje in de kamer en ging toen naar boven, morgen moest hij weer naar school. Hij zat op een HBO opleiding en studeerde economie. Zijn plan om zijn moeder te versieren was heel simpel; hij masturbeerde altijd zo luid mogelijk en liet graag zijn half ontbloot lijf aan haar zien.

Hij merkte dat ze er steeds meer in de war van raakte en meende eerdaags zijn slag te kunnen slaan. Hij besefte niet eens hoe groot die impact op haar al was, hij wist niet van haar bezoek aan de psychotherapeut die dag. Die avond liet hij zijn slaapkamerdeur op een kiertje en besloot met zijn masturbatiesessie te beginnen als zijn moeder de overloop op zou komen. Dat was vrij vlug. Boven hoorde ze de pompende rukbewegingen van haar zoon en ze kreeg prompt weer een natte kut.

Het was een drukke, inspannende dag geweest, het bezoek aan Jodelien was geestelijk zwaar geweest. Ze weerstond voor de zoveelste keer de geluiden van de kamer van Johan en ging naar de hare. Ze sloot de deur zorgvuldig en haalde haar dildo uit het nachtkastje. Ze ging naakt onder de dekens liggen en sloot haar ogen.

Ze begon meteen te fantaseren; van hem en zijn pik; ze wilde hem met haar mond verwennen, dat hij haar dwong zijn zaad te slikken, dat hij haar zijn hoer noemde en haar daarna met harde stoten neukte. Ze stuurde de dildo net zo hard in haar spleet als Johan haar in haar fantasie neukte. Ze had de volgende dag vol verbazing de e-mail gelezen en meteen actie ondernomen.

Ze mailde meteen terug om een afspraak te maken en las de e-mail nog een keer. Ze moest toegeven dat het haar een behoorlijk opwond.

Twee dagen later zat Esther weer bij haar op haar bureau. Esther knikte met afgewende ogen en wist weer niet wat te zeggen, ze was echter niet meer zo bang. Vader was dominant en wij onderdanig en het leek of ik een soort leider nodig had, en moeder ook.

Ik kook wat hij wil eten en als hij zegt dat blauw mij goed staat draag ik blauwe kleren. Dat had Esther zelf nog niet bedacht. Ik zou dolgraag met je zoon willen spreken maar jongens van die leeftijd doen niet aan psychologen. Heb je hem verteld dat je hier komt? Nee zeker, dat dacht ik wel. Toch moet je hem over mij vertellen want het is extreem belangrijk dat ik zijn mening over dit alles weet.

Pas dan kan ik tot een advies komen. Van een verslaving kom je moeilijk af, je kunt er beter mee dealen, behalve als het om drank, drugs of gokken gaat. Nou, heb je een foto van je zoon bij je? Ik ben wel nieuwsgierig. Met groeiende belangstelling keek de psychotherapeute naar de kop van Johan. Dat zag er goed uit, een wilskrachtig hoofd, kort haar, blauwe ogen; ze vond het een stuk.

Jodelien was inmiddels meer opgewonden dan haar beroep toeliet. In plaats zich als een professional op te stellen liet ze haar geile gevoelens spreken. Ze wist het zeker; die twee moesten met elkaar naar bed. Ze maakten een afspraak voor een derde sessie en Esther zou Johan proberen over te halen om mee te komen. Een paar minuten later hoorde ze zijn bed weer luid piepen. Verdomme, was die vent weer bezig.

Ze sloop naar boven en stond voor zijn deur, het maakte haar weer ontzettend heet. Wat zou ze doen? Weer naar haar eigen kamer gaan om de dildo te gebruiken? Of zou de stoute schoenen aantrekken om hem te vertellen van haar bezoeken aan Jodelien. In hevige tweestrijd koos ze voor het laatste en klopte op zijn deur. Een halve minuut later deed hij open met alleen weer zijn trainingsbroek aan, zijn voorhoofd was wat bezweet en de bult in zijn broek was niet te missen.

Ze stapte zijn kamertje half binnen en rook een wat apart geurtje die ze nog kende van haar vaders penis. Het haalde alle initiatief bij haar vandaan, ze bleef daar wat doelloos staan.

Johan, op zijn beurt, keek haar zekerder aan en meende dat zijn plan nu was geslaagd. Of zal ik het huis uitgaan zodat ik het op een kamertje wel luidruchtig kan doen? Hij legde zijn andere arm ook op haar schouder en zijn hoofd kwam dicht bij de hare. Hij kuste haar op haar rechterwang en hield zijn mond even daar, zijn tong likte even aan haar velletje.

Ze stond tamelijk willoos in de deuropening met haar armen naast haar lichaam. Het lichaam van haar zoon kwam steeds dichter bij de hare en hij kuste nu haar andere wang, nu even langer maar ook daar gebruikte hij zijn tong. Esther sloot haar ogen en stond op het punt zich helemaal over te geven; haar hele lijf trilde nu een beetje. Met haar ogen nog steeds gesloten wachtte ze op zijn volgende kus en die kwam; op haar lippen. Weer drukte hij zijn tong een stukje uit zijn mond en likte nu haar lippen die hij tevens een stukje open wist te krijgen.

Zijn tong beroerde nu haar tanden en nu opende ze haar ogen. Ze bood maar drie seconden weerstand en ontspande toen gewillig haar kaken. Ze voelde zijn lange tong haar mond veroveren en bleef gelaten wachten hoe hij haar mond exploreerde. Zijn armen ging nu om haar schouders heen en hij drukte haar dicht tegen zich aan, ze voelde zijn harde staaf tegen haar onderbuik. De kus duurde minuten lang, hij bleef met zijn tong maar in en uit haar mond gaan.

Toen de lippen eindelijk het contact verbraken keek hij haar glimlachend aan. Hij deed een stap achteruit en trok het koordje van zijn broek los. Hij schoof het kledingstuk net over zijn harde pik heen waarna het automatisch op zijn enkels viel; hij had geen slip aan. Verbouwereerd keek Esther naar zijn paal die schuim omhoog stond. Het was een flinke lul van ongeveer achttien centimeter lang en vier dik. Boven de basis zag ze het bosje schaamhaar en onder de stamper hing de balzak met twee flinke noten er in.

Esther moest heel hard slikken. Ik heb jou wel door, je staat al lang aan mijn deur om te luisteren hoe ik me aftrek. En ik heb laatst jou slaapkamer doorzocht en daar vond ik een flinke kunstpik. Er was geen houden meer aan. Hij pakte haar rechterhand en stuurde die naar zijn pik. Ze kon hem nauwelijks omvatten maar maakte bijna automatisch licht trekkende bewegingen; net als vroeger, bij haar vader.

Maar Johan zijn lul was groter, dikker, en het was nog veel meer opwindend dan toen. Haar vader was uiteindelijk van moeder maar Johan was haar kind. De sfeer was elektrisch geladen maar haar handelingen waren teder. Ze stroopte het velletje langzaam over zijn eikel heen en weer en hoorde zijn ademhaling sneller gaan. Wat gek dat ze nu zelf even het initiatief nam maar Johan pakte het meteen over. Hij vatte haar achterhoofd in zijn rechterhand, zijn kloppende pik in de ander en duwde die tegen haar half open lippen.

Haar tong schoot naar buiten en likte aan zijn kroon. Ze proefde het voorzaad , smakte een minuutje aan de top van zijn eikel en deed toen pas haar mond wijd open om zijn pik voor een kwart naar binnen te zuigen.

Ja, ze wist nog hoe het moest. Ze trok haar mond wat terug zodat alleen zijn eikel nog binnen was en ging toen weer naar voren om de helft van zijn staaf met haar tong en speeksel te ontvangen. Tegelijk had ze een hand onder zijn scrotum en drukte die zachtjes tegen de onderkant van zijn pik aan, haar andere hand wreef stevig over zijn onderbuik. Dit had Johan in zijn stoutste dromen niet verwacht; hij had geen idee dat zijn moeder zo'n geweldige pijptechniek had.

Hij genoot van haar tong die geile jeukende tintelingen aan zijn eikel teweeg brachten toen ze zijn eikelrand likte en genoot nog meer toen ze daarna probeerde zij hele lul in haar mond te krijgen. Ze kokhalsde zelfs toen dat niet helemaal lukte. Hij werd er zo geil van dat hij haar hard in haar mond begon te neuken en liet zijn heupen ongecontroleerd swingen. Al vrij snel voelde hij zijn sperma komen. Zijn gelovige moeder hoorde het wel maar schonk er geen aandacht aan; op dat moment was Johan, haar zoon, God en Jezus tegelijk.

Ze stelde zich in op zijn zaadlozing en begon hem stevig af te trekken met alleen zijn eikel nog in haar mond. Hij spoot haar hele mond vol en gulzig liet ze het sperma naar binnen glijden. Ze wilde alles hebben maar het was teveel, tijdens het doorslikken droop er een sliertje zaad langs een mondhoek omlaag.

Ze keek hem aan en wachtte op een waarderend woord. Waar heb je dat geleerd? Het maakte haar zoon zo geil dat die zijn zelfbeheersing begon te verliezen.

Esther volgde zijn bevel en wachtte af wat er komen zou. Daar hoefde ze niet lang op te wachten. Het was een volle bos blonde krulletjes die haar schaamheuvel bedekte en vlak daaronder zag hij haar schaamlippen waarvan de buitenste wat uitstulpten. Hij greep er meteen naar en wreef er hard overheen. Esther bleef staan als een schoolmeisje en liet alles gebeuren.

Zijn wijsvinger wrong zich in haar spleet en eenmaal binnen gleed hij als vanzelf verder. Ze opende haar dijen enigszins en voelde het genot komen. Begerig keek hij naar haar borsten die enigszins naar beneden hingen maar toch vol waren en behoorlijk groot oogden.

Ze waren een stuk groter dan de tienertietjes die hij wel eens had gezien en betast. Zijn vrije hand plaatste hij op haar billen en duwde haar, nog steeds vingerend, dichter bij het bed. Esther struikelde wat omdat haar rok en slip nog om haar enkels zaten maar hij ving haar perfect op; hij was zo sterk als een beer.

Met een vloeiende beweging wist hij zijn moeder horizontaal op zijn bed te krijgen, hij tilde haar als het ware met zijn wijsvinger nog in haar kut, in de ideale positie om er meteen op te kruipen. Zijn lul was inmiddels alweer staalhard en verlangde naar de moederwarmte. Hij wrong haar dijen verder open en plaatste zijn pik voor de poort. Met een flinke stoot was hij in haar en waande zich in de hemel.

Zou er toch een god bestaan? Esther was altijd geleerd haar gevoelens voor zich te houden en wist nu ook niet verder dan wat gekreun te komen, maar lekker vond ze het wel degelijk. Haar schuldgevoel was opeens verdwenen en ze opende haar dijen nog verder om hem volledige toegang te geven waar haar zoon gretig gebruik van maakte. Hij was opeens de baas en wist dat zijn moeder voortaan de zijne zou zijn. Hij ramde door en nam bezit van haar hele kut, tot de eikel niet verder kon. Johan vond het geweldig om zijn moeders kut te neuken.

Haar kut had een wat nauwe opening maar daarachter was een wat holle ruimte waar hij zijn knop lustig in kon roeren. Hij had het ultieme gevonden. Geen onzekere jonge meidenkutjes meer, er stond voortaan een hunkerende moederkut tot zijn beschikking.

Hij neukte haar meer dan een halfuur, greep ondertussen naar haar tieten en wreef over haar anus heen. Ergens halverwege beleefde ze een orgasme en toen hij aanzette voor de finale en verbaal nog luider begon te kreunen, voelde ze een tweede komen.

slaaf sm neukende jongens

.

Tijd voor wat ander speelgoed, zei hij en maakte mij los uit mijn positie om mij   dan   tegen een groot kruis   aan de wand van de kamer vast te zetten. Mijn enkels   en bovenbenen   werden vastgezet met riemen   en ik kreeg een riem om mijn buik, de polsboeien werden ook nu weer boven mijn hoofd vastgezet en ik kreeg een   brede halsband om.

Omdat ik van de klemmen genoot hing hij   er wat gewichtjes   aan om de pijn wat intenser te maken. Dat lukte heel goed want na een paar keer wat gewicht erbij gehad te krijgen begon het heel gemeen pijn te doen en ik kon het bijna niet meer uithouden   en begon te kreunen van de pijn.

Nou dat valt   me dan erg van je tegen   moet ik zeggen, maar ik zal de klemmetjes eraf halen……. Tergend langzaam begon hij de klemmen eerst van mijn zak te halen, hij begreep denk ik heel goed dat mijn tepels veel meer pijn deden maar ik wachtte af en wilde niet te veel jammeren ten slotte had ik dit zelf gewild.

Eindelijk verloste hij mij van die gemene klemmen het eraf halen deed minstens zoveel pijn als het erop zetten! Nu alles eraf was moest ik naar de vloer kijken en hij pakte mijn gefolterde tepels tussen duim en wijsvinger vast en kneep er flink in dat was heel venijnig   en ik kon een   flink kreunen niet meer onderdrukken.

Toen die er helemaal in zat kwam hij voor mij staan en ik kreeg de opdracht om zijn laarzen te likken, dit zag ik bijna als een beloning en begon heftig te likken   en ik kreeg ondertussen klappen met de blote hand op mijn billen. Dit maakte mij bijzonder geil en ik likte zijn laarzen of mijn leven ervan afging hij mepte ongenadig door. Plotseling   stopte hij en liep om mij heen en trok de dildo uit mijn hol om er een grotere voor in de plaats   terug te stoppen.

Toen die er helemaal inzat kreeg ik aan mijn halsband een ketting geklikt waar hij me mee aan de vloer vast zette ik kreeg ook een ketting om mijn ballen heen die ook strak aan de vloer vast gezet werd, nu kon ik geen kant meer op!

De dildo verdween weer uit mijn   neukhol en weer kwam er een grotere voor in de plaats deze was wel erg groot nu begon hij het grote ding heen en weer te pompen.

Langzaam maar zeker voerde hij het tempo op en ik begon zwaar te hijgen, en was waanzinnig geil, dit was beter dan welke drug dan ook!! Ik probeerde mij helemaal te geven en ontspande mij zoveel mogelijk, hierdoor kon de enorme dildo nog verder naar binnen glijden, dit maakte hem ook geil want plotseling stopte hij met pompen. Nu   kwam hij voor mij staan   de dildo zat nog steeds in mijn neukhol, hij maakte   mijn halsband los van de vloer zodat ik me kon oprichten.

Hij maakte zijn gulp open en zijn heerlijke pik kwam voor mijn neus te hangen. Ik nam zijn heerlijke lul in mijn mond en proefde zijn mannelijke lichaamsappen   eigelijk heel weerzinwekkend   maar ook weer heerlijk geil. Ik likte, zoog, en pijpte   als een beest en liet me helemaal gaan, hij genoot hier duidelijk van want even later hoorde ik diep zuchten boven mij, zijn ademhaling ging steeds sneller …… En even later hoorde ik ver boven mij: Terwijl ik van mijn kettingen werd bevrijd   zei mijn meester: We gaan naar beneden en dan mag jij eerst de keuken opruimen en afwassen en voor mij koffie zetten dan zien we straks wel verder wat ik met je ga doen.

Voor ik beneden was moest ik eerst een korte leren broek aan doen en een   strak t —shirt, hij ging in de woonkamer voor de tv zitten en ik ging mijn klusjes doen. Toen ik de woonkamer binnen ging met zijn koffie hoorde ik hem aan de telefoon, druk in gesprek met een andere dominante homo man   want het gesprek ging over wat hij allemaal met mij gedaan had en hoe of ik eruit zag. Goed   zo nou   leuk dat het zo klikt met zo n jongen, misschien kunnen we in de toekomst onze boys wel eens   voor een avondje ruilen   of met zn allen iets gaan doen, lijkt me leuk.

De rest van de middag en vroege avond besteedde ik aan de maaltijd bereiden   en deze voor hem opdienen en weer afruimen, zelf mocht ik in de keuken eten. Daarna   deed ik de afwas en poetste   ik de keuken, hij kwam plotseling de keuken binnen   met de mededeling dat   ik   koffie moest zetten om dan met hem vervolgens een paar   pornovideo s te komen kijken.

Toen ik met het dienblad met de koffie binnenkwam lag hij onderuit gezakt voor de TV naar porno te kijken. Op het grote Tv scherm zag   drie leermannen met een mager jongetje bezig, de jongen werd geneukt en moest een andere pijpen de derde kneep de jongen in zijn tepels.

Op de zolderverdieping   moest ik mij helemaal uitkleden en werd aan het kruis tegen de muur vastgezet. Ook nu kreeg ik weer tepelklemmen op gezet en mijn ballen werden nu ook afgebonden mijn halsband had ik nog van die middag om moeten houden.

Nu ik daar stond nam mijn meester even wat afstand om mij goed te bekijken en vervolgens   liep hij naar een kastje en pakte daar een fototoestel uit!! Er werden op allerlei manieren foto s van mij genomen zonder dat hij mij iets vroeg, hij ging gewoon zijn gang. Dit wond mij bijzonder op en het gevolg was een enorme erectie, en dat kwam heel goed uit voor de foto's. Maar nu neem ik vast een paar plaatjes om te kijken of ze een beetje willen lukken zo.

Zo stond ik muurvast voorovergebogen   in een machteloze positie voor ik het wist had ik al een paar flinke klappen op mijn billen te pakken.

En nu begon hij   met eerst 1 vinger en even later met twee mijn neukhol op te rekken om met een flinke neukbeurt te gaan beginnen vermoedde ik, en inderdaad nadat ik hem net zo lang had moeten zuigen tot hij een volledige   erectie had   kwam hij achter mij staan en stootte langzaam zijn lul ineens helemaal naar binnen…… Af en toe kreeg ik een flinke klap op mijn billen   en daarna neukte hij met zijn grote pik er flink op los, in de spiegel zag ik hoe deze grote man mij   gebruikte en ik genoot daar ook van…..

Hij   ademde nu sneller en ik hoorde hem tegen mij hijgen: Toen sloeg hij er tegen aan. Eva voelde zich toch botergeil. Ineens kreeg ze een schokje.

Eva besefte dat hij stroom op de klemmen had aangesloten. Om de paar seconden kreeg ze steeds heftigere schokjes. Haar kutje werd hier alleen maar nog natter van. Hij bevestigde ondertussen een buttplug in haar nauwe kontje. Eva kreunde het uit. Gelijk hierop kreeg ze een metalen stang tussen haar tanden. Die werd bevestigd aan haar nek. Haar lange haren werden naast haar lichaam geworpen. De rug was nu vrij.

Eva vond het apart om te merken dat ze werd opgezadeld als een paard. De meid kreeg een heus leren zadel op. De voetsteunen kwamen bij de grond. Daarop werden haar ledematen losgemaakt. Nu ze als paard was, kon ze de wei in, volgens haar meester. Doormiddel van klappen met de zweep op haar kont werd ze richting de wei gestuurd. Het gras voelde beter onder haar knieën dan het stro.

Ze hoorde andere paarden hinniken. Eva was er nu een van. De man kwam over haar heen staan. Een hardere klap op haar billen volgde.

Lopen hoer, schreeuwde hij. Eva voelde de buttplug in haar aarsje. Dat was pijnlijk bij elke stap. De meester steunde gelukkig ook nog een beetje op de grond.

Hierdoor was niet zijn hele gewicht op de meid. Die liep nu rustig rondjes in de wei. Ze dacht er helemaal niet bij na dat er ook mensen deze wei vanaf de provinciale weg zouden kunnen zien. Dan liep ze daar naakt als paard met een buttplug in haar kontje. Zelf werd ze er geil van. Dit was volgens de meester een ontspannen pauze na de schokkende opening.

Eva voelde zich prettig. Ze werd nu echt gebruikt. De bondage en de stroom in de stal vond ze geiler dan ze ooit had durven dromen. En nu ze in de wei liep, naakt als paard, voelde ze dat haar kutje natter was dan van te voren. Als de man aan haar haren, die als teugels diende, trok, dan liep ze weer parmantig een stukje verder.

De stang in haar mond vond ze niet eens erg. Ineens voelde ze een klap van de zweep. De meester stapte af. Hij liep met haar aan de teugels naar de stal. Eva mocht op dezelfde plek gaan staan. De negentienjarige meid voelde dat er weer klemmen op haar tepels werden gezet. Ook kwamen twee klemmen op haar schaamlippen. De dikke lippen hingen nu ook. Meteen kwam de stroom erop. Dit gaf een geweldig tintelend gevoel. Het was zalig in haar kutje. Eva voelde al snel een geil hoogtepunt komen zonder dat haar klitje direct aangeraakt werd!

Kreunend kwam ze klaar. De meester haalde daarop de klemmen van haar schaamlippen. Even likte hij eraan. Het was daar erg gevoelig. De meester sloeg nu een paar keer met de vlakke hand op haar kont.

Toen voelde ze iets naar binnen gaan. Een trillende vibrator ging diep haar kutje in. De meester haalde de buttplug ook uit haar kontje. De geile man stak zijn eigen lul in haar aarsje.

Terwijl hij haar ongekend hard haar anaal neukte, voelde ze hoe de dildo in haar kut haar naar een tweede orgasme ging leiden. De man trok aan haar haren. Zijn pik verdween telkens helemaal in haar kontje. Eva kreunde luid toen ze weer kwam. Ze kon niet meer. De meid was niets meer gewend. De man spoot hierop zijn zaad diep in haar kontje. Ze voelde de warme gloed van binnen. De meid plofte neer op haar buik. De meester deed een kleine buttplug in haar kontje.

Toen kon ze gaan. Hij zei dat ze die eruit mocht halen als ze thuis was. Versuft deed ze haar kleren aan. De blinddoek werd in het halletje van de stal weer losgemaakt.

Ze wilde zich omdraaien om te kijken hoe de man eruit zag. De deur werd echter al dichtgedaan. Het was supergeil geweest. Nu liep ze met een geil ding in haar kont naar de auto.
Sex in de biesbosch gangbang holland


Dat lukte heel goed want na een paar keer wat gewicht erbij gehad te krijgen begon het heel gemeen pijn te doen en ik kon het bijna niet meer uithouden   en begon te kreunen van de pijn.

Nou dat valt   me dan erg van je tegen   moet ik zeggen, maar ik zal de klemmetjes eraf halen……. Tergend langzaam begon hij de klemmen eerst van mijn zak te halen, hij begreep denk ik heel goed dat mijn tepels veel meer pijn deden maar ik wachtte af en wilde niet te veel jammeren ten slotte had ik dit zelf gewild.

Eindelijk verloste hij mij van die gemene klemmen het eraf halen deed minstens zoveel pijn als het erop zetten! Nu alles eraf was moest ik naar de vloer kijken en hij pakte mijn gefolterde tepels tussen duim en wijsvinger vast en kneep er flink in dat was heel venijnig   en ik kon een   flink kreunen niet meer onderdrukken.

Toen die er helemaal in zat kwam hij voor mij staan en ik kreeg de opdracht om zijn laarzen te likken, dit zag ik bijna als een beloning en begon heftig te likken   en ik kreeg ondertussen klappen met de blote hand op mijn billen.

Dit maakte mij bijzonder geil en ik likte zijn laarzen of mijn leven ervan afging hij mepte ongenadig door. Plotseling   stopte hij en liep om mij heen en trok de dildo uit mijn hol om er een grotere voor in de plaats   terug te stoppen. Toen die er helemaal inzat kreeg ik aan mijn halsband een ketting geklikt waar hij me mee aan de vloer vast zette ik kreeg ook een ketting om mijn ballen heen die ook strak aan de vloer vast gezet werd, nu kon ik geen kant meer op!

De dildo verdween weer uit mijn   neukhol en weer kwam er een grotere voor in de plaats deze was wel erg groot nu begon hij het grote ding heen en weer te pompen. Langzaam maar zeker voerde hij het tempo op en ik begon zwaar te hijgen, en was waanzinnig geil, dit was beter dan welke drug dan ook!!

Ik probeerde mij helemaal te geven en ontspande mij zoveel mogelijk, hierdoor kon de enorme dildo nog verder naar binnen glijden, dit maakte hem ook geil want plotseling stopte hij met pompen. Nu   kwam hij voor mij staan   de dildo zat nog steeds in mijn neukhol, hij maakte   mijn halsband los van de vloer zodat ik me kon oprichten. Hij maakte zijn gulp open en zijn heerlijke pik kwam voor mijn neus te hangen.

Ik nam zijn heerlijke lul in mijn mond en proefde zijn mannelijke lichaamsappen   eigelijk heel weerzinwekkend   maar ook weer heerlijk geil.

Ik likte, zoog, en pijpte   als een beest en liet me helemaal gaan, hij genoot hier duidelijk van want even later hoorde ik diep zuchten boven mij, zijn ademhaling ging steeds sneller …… En even later hoorde ik ver boven mij: Terwijl ik van mijn kettingen werd bevrijd   zei mijn meester: We gaan naar beneden en dan mag jij eerst de keuken opruimen en afwassen en voor mij koffie zetten dan zien we straks wel verder wat ik met je ga doen.

Voor ik beneden was moest ik eerst een korte leren broek aan doen en een   strak t —shirt, hij ging in de woonkamer voor de tv zitten en ik ging mijn klusjes doen.

Toen ik de woonkamer binnen ging met zijn koffie hoorde ik hem aan de telefoon, druk in gesprek met een andere dominante homo man   want het gesprek ging over wat hij allemaal met mij gedaan had en hoe of ik eruit zag. Goed   zo nou   leuk dat het zo klikt met zo n jongen, misschien kunnen we in de toekomst onze boys wel eens   voor een avondje ruilen   of met zn allen iets gaan doen, lijkt me leuk.

De rest van de middag en vroege avond besteedde ik aan de maaltijd bereiden   en deze voor hem opdienen en weer afruimen, zelf mocht ik in de keuken eten. Daarna   deed ik de afwas en poetste   ik de keuken, hij kwam plotseling de keuken binnen   met de mededeling dat   ik   koffie moest zetten om dan met hem vervolgens een paar   pornovideo s te komen kijken. Toen ik met het dienblad met de koffie binnenkwam lag hij onderuit gezakt voor de TV naar porno te kijken.

Op het grote Tv scherm zag   drie leermannen met een mager jongetje bezig, de jongen werd geneukt en moest een andere pijpen de derde kneep de jongen in zijn tepels. Op de zolderverdieping   moest ik mij helemaal uitkleden en werd aan het kruis tegen de muur vastgezet. Ook nu kreeg ik weer tepelklemmen op gezet en mijn ballen werden nu ook afgebonden mijn halsband had ik nog van die middag om moeten houden. Nu ik daar stond nam mijn meester even wat afstand om mij goed te bekijken en vervolgens   liep hij naar een kastje en pakte daar een fototoestel uit!!

Er werden op allerlei manieren foto s van mij genomen zonder dat hij mij iets vroeg, hij ging gewoon zijn gang. Dit wond mij bijzonder op en het gevolg was een enorme erectie, en dat kwam heel goed uit voor de foto's. Maar nu neem ik vast een paar plaatjes om te kijken of ze een beetje willen lukken zo.

Zo stond ik muurvast voorovergebogen   in een machteloze positie voor ik het wist had ik al een paar flinke klappen op mijn billen te pakken. En nu begon hij   met eerst 1 vinger en even later met twee mijn neukhol op te rekken om met een flinke neukbeurt te gaan beginnen vermoedde ik, en inderdaad nadat ik hem net zo lang had moeten zuigen tot hij een volledige   erectie had   kwam hij achter mij staan en stootte langzaam zijn lul ineens helemaal naar binnen…… Af en toe kreeg ik een flinke klap op mijn billen   en daarna neukte hij met zijn grote pik er flink op los, in de spiegel zag ik hoe deze grote man mij   gebruikte en ik genoot daar ook van…..

Hij   ademde nu sneller en ik hoorde hem tegen mij hijgen: Daarna werd ik los van mijn schandpaal gemaakt en moest ik de zolder opruimen terwijl hij onder de douche ging.

Die avond laat gingen we uit naar een aantal leerkroegen. Ik mocht wat leren kleding van hem aan dat was mij eigelijk veel te groot maar dat was in elk geval beter dan mijn eigen kleding die nog steeds in de kist in de gang was achter slot en grendel! De meid voelde daarna gelijk een klap van een zweepje op haar billen. Het deed zeer, maar stiekem vond Eva het ook geil. De machteloosheid vond ze het super geil.

In haar slipje werd haar geschoren kutje al nat. Haar dikke schaamlippen zorgden ervoor dat haar slipje tegen haar kutje aan plakte. Het stro prikte aan haar knieën. Toen moest ze stoppen. Haar enkels en haar polsen werden vastgemaakt aan kettingen.

Ze kon geen kant meer op. De meester deed haar bh uit en sloeg haar nog eens op haar billen. Haar volle borsten hingen door de zwaartekracht naar beneden. De man zette op beide tepels klemmen.

De harde knopjes waren altijd al gevoelig. Hij bevestigde iets aan de tepelklemmen. Eva voelde zich nog geiler worden doordat ze niet wist wat haar meester ging doen. Hij trok haar slipje omlaag. Ze voelde hoe hij met het zweepje over haar natte kutje gleed. Toen sloeg hij er tegen aan. Eva voelde zich toch botergeil.

Ineens kreeg ze een schokje. Eva besefte dat hij stroom op de klemmen had aangesloten. Om de paar seconden kreeg ze steeds heftigere schokjes. Haar kutje werd hier alleen maar nog natter van. Hij bevestigde ondertussen een buttplug in haar nauwe kontje.

Eva kreunde het uit. Gelijk hierop kreeg ze een metalen stang tussen haar tanden. Die werd bevestigd aan haar nek. Haar lange haren werden naast haar lichaam geworpen. De rug was nu vrij. Eva vond het apart om te merken dat ze werd opgezadeld als een paard.

De meid kreeg een heus leren zadel op. De voetsteunen kwamen bij de grond. Daarop werden haar ledematen losgemaakt. Nu ze als paard was, kon ze de wei in, volgens haar meester. Doormiddel van klappen met de zweep op haar kont werd ze richting de wei gestuurd. Het gras voelde beter onder haar knieën dan het stro. Ze hoorde andere paarden hinniken. Eva was er nu een van. De man kwam over haar heen staan. Een hardere klap op haar billen volgde.

Lopen hoer, schreeuwde hij. Eva voelde de buttplug in haar aarsje. Dat was pijnlijk bij elke stap. De meester steunde gelukkig ook nog een beetje op de grond. Hierdoor was niet zijn hele gewicht op de meid. Die liep nu rustig rondjes in de wei.

Ze dacht er helemaal niet bij na dat er ook mensen deze wei vanaf de provinciale weg zouden kunnen zien. Dan liep ze daar naakt als paard met een buttplug in haar kontje. Zelf werd ze er geil van.

Dit was volgens de meester een ontspannen pauze na de schokkende opening. Eva voelde zich prettig. Ze werd nu echt gebruikt. De bondage en de stroom in de stal vond ze geiler dan ze ooit had durven dromen. En nu ze in de wei liep, naakt als paard, voelde ze dat haar kutje natter was dan van te voren. Als de man aan haar haren, die als teugels diende, trok, dan liep ze weer parmantig een stukje verder. De stang in haar mond vond ze niet eens erg.

Ineens voelde ze een klap van de zweep. De meester stapte af. Hij liep met haar aan de teugels naar de stal. Eva mocht op dezelfde plek gaan staan. De negentienjarige meid voelde dat er weer klemmen op haar tepels werden gezet. Ook kwamen twee klemmen op haar schaamlippen. De dikke lippen hingen nu ook. Meteen kwam de stroom erop. Dit gaf een geweldig tintelend gevoel. Het was zalig in haar kutje. Eva voelde al snel een geil hoogtepunt komen zonder dat haar klitje direct aangeraakt werd!

Kreunend kwam ze klaar. De meester haalde daarop de klemmen van haar schaamlippen. Even likte hij eraan. Het was daar erg gevoelig. De meester sloeg nu een paar keer met de vlakke hand op haar kont. Toen voelde ze iets naar binnen gaan. Een trillende vibrator ging diep haar kutje in. De meester haalde de buttplug ook uit haar kontje. De geile man stak zijn eigen lul in haar aarsje. Terwijl hij haar ongekend hard haar anaal neukte, voelde ze hoe de dildo in haar kut haar naar een tweede orgasme ging leiden.

slaaf sm neukende jongens

Priveontvangst amsterdam gratis sex leiden


Eva voelde zich nog geiler worden doordat ze niet wist wat haar meester ging doen. Hij trok haar slipje omlaag. Ze voelde hoe hij met het zweepje over haar natte kutje gleed. Toen sloeg hij er tegen aan.

Eva voelde zich toch botergeil. Ineens kreeg ze een schokje. Eva besefte dat hij stroom op de klemmen had aangesloten. Om de paar seconden kreeg ze steeds heftigere schokjes.

Haar kutje werd hier alleen maar nog natter van. Hij bevestigde ondertussen een buttplug in haar nauwe kontje. Eva kreunde het uit. Gelijk hierop kreeg ze een metalen stang tussen haar tanden. Die werd bevestigd aan haar nek. Haar lange haren werden naast haar lichaam geworpen. De rug was nu vrij. Eva vond het apart om te merken dat ze werd opgezadeld als een paard. De meid kreeg een heus leren zadel op.

De voetsteunen kwamen bij de grond. Daarop werden haar ledematen losgemaakt. Nu ze als paard was, kon ze de wei in, volgens haar meester. Doormiddel van klappen met de zweep op haar kont werd ze richting de wei gestuurd.

Het gras voelde beter onder haar knieën dan het stro. Ze hoorde andere paarden hinniken. Eva was er nu een van. De man kwam over haar heen staan. Een hardere klap op haar billen volgde. Lopen hoer, schreeuwde hij. Eva voelde de buttplug in haar aarsje. Dat was pijnlijk bij elke stap. De meester steunde gelukkig ook nog een beetje op de grond. Hierdoor was niet zijn hele gewicht op de meid. Die liep nu rustig rondjes in de wei. Ze dacht er helemaal niet bij na dat er ook mensen deze wei vanaf de provinciale weg zouden kunnen zien.

Dan liep ze daar naakt als paard met een buttplug in haar kontje. Zelf werd ze er geil van. Dit was volgens de meester een ontspannen pauze na de schokkende opening. Eva voelde zich prettig. Ze werd nu echt gebruikt. De bondage en de stroom in de stal vond ze geiler dan ze ooit had durven dromen. En nu ze in de wei liep, naakt als paard, voelde ze dat haar kutje natter was dan van te voren.

Als de man aan haar haren, die als teugels diende, trok, dan liep ze weer parmantig een stukje verder. De stang in haar mond vond ze niet eens erg. Ineens voelde ze een klap van de zweep. De meester stapte af. Hij liep met haar aan de teugels naar de stal. Eva mocht op dezelfde plek gaan staan.

De negentienjarige meid voelde dat er weer klemmen op haar tepels werden gezet. Ook kwamen twee klemmen op haar schaamlippen. De dikke lippen hingen nu ook. Meteen kwam de stroom erop. Dit gaf een geweldig tintelend gevoel. Het was zalig in haar kutje.

Eva voelde al snel een geil hoogtepunt komen zonder dat haar klitje direct aangeraakt werd! Kreunend kwam ze klaar. De meester haalde daarop de klemmen van haar schaamlippen. Even likte hij eraan. Het was daar erg gevoelig. De meester sloeg nu een paar keer met de vlakke hand op haar kont.

Toen voelde ze iets naar binnen gaan. Een trillende vibrator ging diep haar kutje in. De meester haalde de buttplug ook uit haar kontje. De geile man stak zijn eigen lul in haar aarsje. Terwijl hij haar ongekend hard haar anaal neukte, voelde ze hoe de dildo in haar kut haar naar een tweede orgasme ging leiden. De man trok aan haar haren. Zijn pik verdween telkens helemaal in haar kontje.

Eva kreunde luid toen ze weer kwam. Ze kon niet meer. De meid was niets meer gewend. De man spoot hierop zijn zaad diep in haar kontje. Ze voelde de warme gloed van binnen. De meid plofte neer op haar buik. De meester deed een kleine buttplug in haar kontje.

Toen kon ze gaan. Hij zei dat ze die eruit mocht halen als ze thuis was. Versuft deed ze haar kleren aan. De blinddoek werd in het halletje van de stal weer losgemaakt. Ze wilde zich omdraaien om te kijken hoe de man eruit zag. Ik pakte een dildo ging achter hem staan. Ik tikte met de Dildo op zijn jongensbillen en zowaar werd ik toch van dit jonge vlees opgewonden.

Van hoe hij keek. Zijn knappe gezicht zijn gladde jongenshuid onbeschadigd zijn onnozele onervarenheid zijn hunkering zijn machteloosheid. Ik pakte hem bij zijn haren deed zijn mondtuig los draaide even de hangmat op hoogte duwde zijn hoofd naar achteren waarbij zijn gezicht in mijn natte spleet verdween.

De jongen likte met zijn tong onervaren mijn spleet. Toe likken zoek mijn clitoris en lik schaap. Steeds vernederde ik hem. Tikte met de dildo op zijn tepels waaraan de klemmen gewichten en kettingen hun werk deden. Ik hield het goed in de gaten. De jongen likte zalig onervaren. Ik haalde wat klemmen weg speelde met hem. Je wil geen kunst maar je betaald voor echt hé. Weer tikte ik met de dildo op zijn lijf.

Je wil af van je maagdelijke onnozelheid. Ik bracht de kleinste dildo in zijn anus duwde die rustig door. De jongen kronkelde van de pijn slaakte pijnkreten uit.

Daarna gaf ik hem straf voor zijn gejammer. Ik kietelde hem met mijn zweep over zijn tepels. De jongen schoot als door een wesp gestoken alle kanten op. Ronny mijn zoon was van zijn leeftijd. Ik vroeg hem of hij een speciale klant wilde. Af en toe deed Ronny mee bij een show. Ja heb wel even waarmee hij bedoelde tijd et hebben. Ik trok de jongen een masker op voor het geval hij Ronny kende. Ronny was een leuke lieve jongen niet echt geschikt voor dit werk.

Had te snel medelijden. Ik liep naar boven om me te douchen en even rust te nemen. Ronny betrad mijn werkkamer.

Hij bekeek de jongen kende hem wel van school. Hij liet tergend langzaam zijn hand over de jongen zijn naakte lijf glijden. Zette alles op zijn hoogte streelde de jongens zijn billen. Hij sprak geen woord omdat hij niet aan zijn stem herkend wilde worden.

Nu streelde hij de jongen zijn ballen bekeek zijn penis bewerkte die. De jongen genoot blijkbaar van zijn aanrakingen en behandeling diens penis werd keihard. Ronny was meer van tederheid nam de jongens zijn penis in zijn mond en speelde er even mee.

Ronny gebruikte behoorlijk veel olie en masseerde de jongen zijn anus. Toen hij heel rustig tussen de jongens zijn billen stootte die voelde hoe Ronny zijn keiharde lange dunne lul in zijn jongenskut binnendrong kreunde hij.

Heel rustig begon Ronny hem te neuken. Al staande kon hij de jongen in de hangmap alle kanten op maneuvreren zoals hij dat wilde. Ik wist dat Ronny er zelf van genoot.

De jongen kreunde zachtjes hoe Ronny hem maneuvreerde hem behandelde. Zijn penis bleef stijf Ronny omvatte die en trok de jongen heel rustig af. Ronny boog over de jongen heen en begon met hem te vrijen. Tegen de regels maar hoe heftig Ronny met de jongen vrijde er van genoot was heel geil om te zien. De jongen was machteloos hing en Ronny kon alles met hem doen wat hij zou willen. Heel rustig neukte Ronny terwijl hij de jongen aftrok liet sidderen.

Ook behandelde hij de jongen zijn tepels met olie. Smeerde zijn lijf ermee in gleed spelend over zijn gladde huid. De jongen kreunde bewoog rustig terwijl Ronny afwisselde dan een dildo van behoorlijke omvang dan neukte hij de jongen weer.

Zo werd genot en pijn rustig afgewisseld.

slaaf sm neukende jongens