Sex flevoland lesbo dokter

sex flevoland lesbo dokter

Zo, zei ze, laat de dokter maar eens kijken. Ik grinnikte en spreidde mijn knieen zodat ze goed bij de te scheren plekjes kon. Met een vochtige washand bevochtigde ze de haartjes, toen die doorweekt waren spoot ze een flinke dot scheerschuim op haar hand en begon me in te zepen. Het was een merkwaardige sensatie dat mijn beste vriendin over mijn doosje zat te aaien. Niet dat we lesbies waren, we zijn zo hetero als de pest, maar hadden er gewoon nog nooit eraan gedacht iets samen te ondernemen.

Ik zuchtte, en liet me achterover zakken op tafel, en genoot van die lekkere ontspannende strelingen door mijn schaamhaartjes. Chantal kreeg kennelijk door dat ik het wel lekker vond, en deed haar strelingen wat brutaler worden. Af en toe beroerde ze mijn schaamlippen en ik kon er niets aan doen, ik werd langzaamaan een beetje hitsig. Toen Chan bij een stevige veeg voelde dat ik nat begon te worden, haalde ze af en toe ook haar vingers door mijn gleufje, en deed me rillen van lekkerte.

Toen ze dat doorhad was ze niet meer te houden en begon me op haar gemak plagend te vingeren, de houding waarin ik op tafel lag maakte het mogelijk alle lekkere plekjes zonder enige moeite allemaal te bewerken, vooral mijn klitje werd niet overgeslagen. Met een punt van de handdoek veegde ze het moeizaam aangebrachte scheerschuim weer weg, en gaf mij een vingerbeurt die ik niet licht zal vergeten.

Omdat een meisje precies weet wat een meisje lekker vind, kwam ik even later schokkend en kreunend klaar. Potdikke, Chan, lekker wijf, heerlijk!

Ik zou het niet weten, zei ze, ik heb het nog nooit meegemaakt Nou, kom op dan, liggen, zei ik, en ze stroopte haar bikinislipje af en ging achterover op de tafel liggen. Ze had een mooi behaard poesje met donkerbruine krulletjes, waartussen verscholen haar roze lipjes uitnodigend en vochtig naar buiten gluurde.

Ik maakte met het washandje haar haartjes nat, spoot scheerschuim op m'n hand en liet haar hetzelfde insmeerritueel ondergaan. Het kostte haar toch wat meer moeite om op mijn vingers klaar te komen, ik haalde met de handdoek wat schuim weg zodat ik dat niet in mijn gezicht kreeg en ik besloot te onderzoeken of ik kon ontdekken waarom Jacob toch zo graag met zijn tong in mijn kutje zat, boog me voorover en kuste haar buitenste lipjes.

Ik rook haar meidenlucht en vond het best spannend en sexy ruiken. Chan tilde haar hoofd op, keek me vragend aan, ik vroeg zal ik maar doorgaan, en ze kreunde het kan eigenlijk niet, tussen ons, maar doe maar. Ik begon nu wat brutaler te likken en strelen en voelde haar schokken onder mijn strelingen. Oh, god, ik ga komen, hoorde ik haar mompelen, en met een lange kreun verkrampte haar spieren.

Ze was even helemaal stil, en lag nagenietend achterover. Opnieuw bevochtigde ik haar haartjes, schuimde haar doosje weer in en begon haar lekker kaal te scheren. Haar venusheuvel, haar schaamlippen, haar bilnaad, alles lekker kaal. Ik waste haar doos na met de washand, droogde af met de handdoek en zette haar zaakje lekker in de bodylotion.

Pfoei, zei ze, dat is genieten, kunnen we daar geen geld mee verdienen? Ja, maar ik heb geen Aziatische ogen, zei ik, en snikkend van de lach hielp ik haar van de tafel. Oosterse massage, ik zie het al, kom naar Tif en Chan, brulde we van de lach. Nu was het mijn beurt om geschoren te worden, en het washandje en schuimbus deden hun werk.

M'n venusheuvel werd lekker glad uitgeschoren, en met twee vinger in mijn kut werden mijn schaamlippen strakgetrokken en schoongeschoren. Mijn billen werden gespreid en ook daar bleef geen haartje achter. Na het insmeren met bodylotion waren we ondertussen weer behoorlijk hitsig geworden en Chan kroop bij mij op de tafel. In standje 69 wilden we elkaar heerlijk klaarlikken, toen met een daverende knal de tuintafel in tweeën brak en we verdwaasd op de grond van de voortent lagen.

Met lange gierende uithalen lagen we te huilen van de lach op de grond. Van de consternatie en het lachen was de hitsigheid wel over. Oh, god, snikte ik, dit hadden de jongens moeten zien. Nagrinnikend zijn we lekker tussen de lakens gekropen en lagen lekker naakt in elkaars armen met onze tietjes en kale blote kutjes tegen elkaar.

Zo dommelden we in slaap. De volgende ochtend stonden Jacob en Johan om tien uur weer op de camping. Jacob deed de rits van de voortent open en zag de resten van de tafel in de hoek liggen. Wat is er gebeurd, vroeg hij zorgelijk, we keken elkaar aan en schoten weer in een onhoudbare lach. Johan keek over Jacob's schouder mee en kon het niet helpen mee te moeten lachen. We gingen toen we wat bedaard waren zitten en met horten en stoten en lachsalvo's kwam het verhaal eruit.

Toen moeten de jongens toch ook onbedaarlijk lachen, en Johan zei laat eens zien, die kale kutjes! Chan keek Tif aan en deed haar bikinislipje uit. Tif stond op en volgde haar voorbeeld en koket stonden ze in het rond te draaien.. Jammer dat we geen tafel meer hebben om jullie op ooghoogte te verlekkeren, he? Zeiden de jongens, proestend van de lach.

Geeft niets, zei Jacob, we versieren wel wat. De kringloopwinkel in Oudeschild heeft wel een andere tafel voor ons. Maareeeehhhh, meiden, we moeten jullie iets laten zien, zei Jacob, loop eens mee!

We liepen naar het parkeerterrein en bleven staan bij een mooie zwarte Ford Escort GT van een jaar of acht oud. Die is nu van ons! Wie is wij vroeg ik, jij en ik. Waar voor dan vroeg ik onnozel, Onze huisarts ging met pensioen, zijn opvolger schreef ons een brief waarin we gevraagd werden om samen mijn vrouw en ik vrijdagmiddag Wij die vrijdag samen naar de huisartsen praktijk waar we vriendelijk werden ontvangen door de assistente die ons naar de wachtkamer loodste met de mededeling dat de dokter ons zo kwam halen.

Na een paar minuten ging de deur open en tot mijn verbazing stond in de deuropening een jonge vrouwelijke arts. Ze gaf ons een hand en stelde zich voor, we konden En paar weken geleden heb ik een preventief onderzoek gehad in ons streekziekenhuis bij gynaecoloog arts B, en was daar met gemengde gevoelens mee thuis gekomen.

Ik ben al niet zo gesteld op dergelijke onderzoeken, uitstrijkjes en al dat gedoe aan je lichaam, maar op mijn leeftijd 50 behoor je tot een risico groep, ik zie het als een noodzakelijk kwaad. Ter geruststelling voor mezelf laat ik mij toch maar jaarlijks controleren. Mijn laatste controle verliep anders dan ik gewend was bij een al oudere gynaecoloog die het afgelopen jaar met pensioen Dokter Gerard van Veen liep richting de wachtkamer om zijn volgende patiënt op te halen.

Er zat een meisje van ongeveer 18 jaar. Hij vertelde haar dat ze mee mocht komen naar de praktijk. De dokter bekeek haar eens goed, wat hij zag beviel hem ze leek op zijn dochter.

Ze droeg een zwarte Tark broek waarin zij een lekker kontje had. Ze droeg een kort truitje waaronder haar blote navel goed zichtbaar was. Ze liepen de praktijk binnen. Van Veen bekeek het afspraken formulier om te kijken waarom het meisje kwam.

Sex filim gratis gigolo friesland

sex flevoland lesbo dokter

Zo, zei ze, laat de dokter maar eens kijken. Ik grinnikte en spreidde mijn knieen zodat ze goed bij de te scheren plekjes kon. Met een vochtige washand bevochtigde ze de haartjes, toen die doorweekt waren spoot ze een flinke dot scheerschuim op haar hand en begon me in te zepen.

Het was een merkwaardige sensatie dat mijn beste vriendin over mijn doosje zat te aaien. Niet dat we lesbies waren, we zijn zo hetero als de pest, maar hadden er gewoon nog nooit eraan gedacht iets samen te ondernemen.

Ik zuchtte, en liet me achterover zakken op tafel, en genoot van die lekkere ontspannende strelingen door mijn schaamhaartjes. Chantal kreeg kennelijk door dat ik het wel lekker vond, en deed haar strelingen wat brutaler worden. Af en toe beroerde ze mijn schaamlippen en ik kon er niets aan doen, ik werd langzaamaan een beetje hitsig.

Toen Chan bij een stevige veeg voelde dat ik nat begon te worden, haalde ze af en toe ook haar vingers door mijn gleufje, en deed me rillen van lekkerte. Toen ze dat doorhad was ze niet meer te houden en begon me op haar gemak plagend te vingeren, de houding waarin ik op tafel lag maakte het mogelijk alle lekkere plekjes zonder enige moeite allemaal te bewerken, vooral mijn klitje werd niet overgeslagen.

Met een punt van de handdoek veegde ze het moeizaam aangebrachte scheerschuim weer weg, en gaf mij een vingerbeurt die ik niet licht zal vergeten. Omdat een meisje precies weet wat een meisje lekker vind, kwam ik even later schokkend en kreunend klaar. Potdikke, Chan, lekker wijf, heerlijk! Ik zou het niet weten, zei ze, ik heb het nog nooit meegemaakt Nou, kom op dan, liggen, zei ik, en ze stroopte haar bikinislipje af en ging achterover op de tafel liggen.

Ze had een mooi behaard poesje met donkerbruine krulletjes, waartussen verscholen haar roze lipjes uitnodigend en vochtig naar buiten gluurde. Ik maakte met het washandje haar haartjes nat, spoot scheerschuim op m'n hand en liet haar hetzelfde insmeerritueel ondergaan. Het kostte haar toch wat meer moeite om op mijn vingers klaar te komen, ik haalde met de handdoek wat schuim weg zodat ik dat niet in mijn gezicht kreeg en ik besloot te onderzoeken of ik kon ontdekken waarom Jacob toch zo graag met zijn tong in mijn kutje zat, boog me voorover en kuste haar buitenste lipjes.

Ik rook haar meidenlucht en vond het best spannend en sexy ruiken. Chan tilde haar hoofd op, keek me vragend aan, ik vroeg zal ik maar doorgaan, en ze kreunde het kan eigenlijk niet, tussen ons, maar doe maar. Ik begon nu wat brutaler te likken en strelen en voelde haar schokken onder mijn strelingen. Oh, god, ik ga komen, hoorde ik haar mompelen, en met een lange kreun verkrampte haar spieren. Ze was even helemaal stil, en lag nagenietend achterover. Opnieuw bevochtigde ik haar haartjes, schuimde haar doosje weer in en begon haar lekker kaal te scheren.

Haar venusheuvel, haar schaamlippen, haar bilnaad, alles lekker kaal. Ik waste haar doos na met de washand, droogde af met de handdoek en zette haar zaakje lekker in de bodylotion. Pfoei, zei ze, dat is genieten, kunnen we daar geen geld mee verdienen?

Ja, maar ik heb geen Aziatische ogen, zei ik, en snikkend van de lach hielp ik haar van de tafel. Oosterse massage, ik zie het al, kom naar Tif en Chan, brulde we van de lach. Nu was het mijn beurt om geschoren te worden, en het washandje en schuimbus deden hun werk. M'n venusheuvel werd lekker glad uitgeschoren, en met twee vinger in mijn kut werden mijn schaamlippen strakgetrokken en schoongeschoren.

Mijn billen werden gespreid en ook daar bleef geen haartje achter. Na het insmeren met bodylotion waren we ondertussen weer behoorlijk hitsig geworden en Chan kroop bij mij op de tafel. In standje 69 wilden we elkaar heerlijk klaarlikken, toen met een daverende knal de tuintafel in tweeën brak en we verdwaasd op de grond van de voortent lagen. Met lange gierende uithalen lagen we te huilen van de lach op de grond. Van de consternatie en het lachen was de hitsigheid wel over. Oh, god, snikte ik, dit hadden de jongens moeten zien.

Nagrinnikend zijn we lekker tussen de lakens gekropen en lagen lekker naakt in elkaars armen met onze tietjes en kale blote kutjes tegen elkaar.

Zo dommelden we in slaap. De volgende ochtend stonden Jacob en Johan om tien uur weer op de camping. Jacob deed de rits van de voortent open en zag de resten van de tafel in de hoek liggen. Wat is er gebeurd, vroeg hij zorgelijk, we keken elkaar aan en schoten weer in een onhoudbare lach. Johan keek over Jacob's schouder mee en kon het niet helpen mee te moeten lachen. We gingen toen we wat bedaard waren zitten en met horten en stoten en lachsalvo's kwam het verhaal eruit.

Toen moeten de jongens toch ook onbedaarlijk lachen, en Johan zei laat eens zien, die kale kutjes! Chan keek Tif aan en deed haar bikinislipje uit. Tif stond op en volgde haar voorbeeld en koket stonden ze in het rond te draaien.. Jammer dat we geen tafel meer hebben om jullie op ooghoogte te verlekkeren, he?

Zeiden de jongens, proestend van de lach. Geeft niets, zei Jacob, we versieren wel wat. De kringloopwinkel in Oudeschild heeft wel een andere tafel voor ons.

Maareeeehhhh, meiden, we moeten jullie iets laten zien, zei Jacob, loop eens mee! We liepen naar het parkeerterrein en bleven staan bij een mooie zwarte Ford Escort GT van een jaar of acht oud. Die is nu van ons! Wie is wij vroeg ik, jij en ik. Waar voor dan vroeg ik onnozel, Onze huisarts ging met pensioen, zijn opvolger schreef ons een brief waarin we gevraagd werden om samen mijn vrouw en ik vrijdagmiddag Wij die vrijdag samen naar de huisartsen praktijk waar we vriendelijk werden ontvangen door de assistente die ons naar de wachtkamer loodste met de mededeling dat de dokter ons zo kwam halen.

Na een paar minuten ging de deur open en tot mijn verbazing stond in de deuropening een jonge vrouwelijke arts.

Ze gaf ons een hand en stelde zich voor, we konden En paar weken geleden heb ik een preventief onderzoek gehad in ons streekziekenhuis bij gynaecoloog arts B, en was daar met gemengde gevoelens mee thuis gekomen. Ik ben al niet zo gesteld op dergelijke onderzoeken, uitstrijkjes en al dat gedoe aan je lichaam, maar op mijn leeftijd 50 behoor je tot een risico groep, ik zie het als een noodzakelijk kwaad. Ter geruststelling voor mezelf laat ik mij toch maar jaarlijks controleren. Mijn laatste controle verliep anders dan ik gewend was bij een al oudere gynaecoloog die het afgelopen jaar met pensioen Dokter Gerard van Veen liep richting de wachtkamer om zijn volgende patiënt op te halen.

Er zat een meisje van ongeveer 18 jaar. Hij vertelde haar dat ze mee mocht komen naar de praktijk. De dokter bekeek haar eens goed, wat hij zag beviel hem ze leek op zijn dochter.

Ze droeg een zwarte Tark broek waarin zij een lekker kontje had. Ze droeg een kort truitje waaronder haar blote navel goed zichtbaar was. Ze liepen de praktijk binnen. Van Veen bekeek het afspraken formulier om te kijken waarom het meisje kwam.


Neuken als de beste sex club in belgie

  • Sex date gratis vingeren in de douche
  • Geil en dik 50plussex
  • Mopperend stond hij op, dat ik nou moet vergeten dat pokkeding uit te zetten!

Neukende lesbies verhit escort


sex flevoland lesbo dokter