Perverse meesteres veel kuthaar

perverse meesteres veel kuthaar

Daarna plaagde ze mij door haar oren schoon te maken met wattenstaafjes. Die ik vervolgens in mijn mond schoon moest zuigen.

Als ik iets smerig vind is het wel oorsmeer. Dus ik rilde van huivering en de zure smerige smaak. Deze kwelling had ik nooit verwacht. Inmiddels had ik het gevoel dat echt al hetgeen wat smerig is van haar kon verwachten. Ook moesten haar oksels schoon worden. Een oud zweet lucht kwam op mij af en likte wederom zo heftig mogelijk om de geur en zoute smaak kwijt te raken. Ook kregen mijn tanden weer een flosbeurt.

Daarna gaf ze te kennen dat zei drie dagen haar voeten niet had gewassen en dus ook drie dagen pantykousjes had gedragen. Weer besloot ik te likken om de geur en de smerige smaak kwijt te raken. Ook moest dat wel om mijn ballen te sparen.

Want als ik even verslapte dan trok zei het touwtje aan mijn ballen strakker. Eindelijk was ze dan schoon. Als "beloning" mocht ik tongzoenen en haar tepels likken.

Gelukkig had haar mond een frisse smaak en haar tepels hadden ook geen bijsmaak. Dus liet ik mij als een baby gulzig los op haar grote borsten. Behoedzaam als een zogende moeder hield zij met haar vingers mijn neusgaten vrij. Ik voelde mij geil onder de zachte rukjes van het touw aan mijn ballen.

Na een tijdje ging zij van mij af. Opende mijn mond en kneep met haar vingers in mijn wangen zodat ik mijn mond niet kon sluiten. Ik hoorde haar een heftige rochel oprispen die terstond in mijn mond terechtkwam. Ze gebood mij door te slikken en kneep nog harder in mijn wang. Waardoor ik besloot het zout  smakende glibberige goedje door te slikken. Ik voelde lager dan het laagste ongedierte. Nog steeds kneep ze in mijn wangen zodat ik mijn mond moest openhouden.

Al snel voelde ik dat zij haar neus boven mijn mond hield. Waarna ze met een vinger op het andere neusgat haar snot in mijn mond snoot. Na het andere neusgat moest ik weer slikken en voelde ik de harde stukjes in mijn keel glijden. Na deze kwelling zei ze: Ik knikte en ze kwam boven op mijn mond zitten.

Al snel stroomde haar warme licht zoute pis in mijn mond. Het smaakte heerlijk na al die kwellingen. Ze gaf telkens kleine scheutjes zodat ik maar geen druppel hoefde te missen. Inderdaad moest mijn mond weer open terwijl zij zich weer omdraaide zodat haar dikke billen boven mijn mond zaten. Een knetterend geluid met een heftige strontlucht gevolgd door een warme smerige strontsmaak daalde in de vorm van een drol in mijn mond.

Ik had het gevoel dat ik moest kotsen. Al snel lag ik met mijn mond wagenwijd open vastgezet in een mond spreider. Weer voelde ik die drol nu in mijn wagenwijd geopende mond komen. Ook voelde ik dat ze hem met een rubber handschoen had opgepakt. Zo nu mag je er één half uur op sabbelen. Ze plakte een stuk tape van mijn linkerwang over de kop van de drol vast op mijn rechterwang.

Zodat ik hem niet naar buiten kon werken met mijn tong.. In deze rottige positie moest ik zo nu dan slikken en kreeg dan een gigantisch bittere smaak in mijn mond dat samen met de ondragelijke stank en je snapt het wel.

Na een tijdje leek de stank minder te worden. Waarschijnlijk omdat je neus went aan geuren. In de tussentijd waren er nog meer kwellingen. Zo spuugde de Meesteres er lustig op los. Natuurlijk op mijn pik, buik en waar je maar kon denken. Toch zat er een gemene tussen. Op zich vond ik dat nog wel opwindend. Alleen die drol die langzaam aan het oplossen in mijn mond was beviel mij echt niet. Het half uur was voorbij en ik voelde de rubberhandschoen de tape verwijderde. Het restje poep werd uit mijn mond gevist en uitgesmeerd rond mijn mond.

Eindelijk werd de mondspreider losgemaakt en konden mijn stijve kaken weer even wat rust krijgen dacht ik. Maar dat was schijn. Ik kreeg al snel te horen: Als ik de wereld had kunnen laten vergaan op dat moment dan was dat ook echt gebeurd. Ik koos toch maar voor het eerste want ik had het gevoel dat de andere straf nog erger zou zijn. Behoedzaam maakte zij mijn gezicht met warm water schoon.

Ze was kennelijk toch wel vies van haar eigen ontlasting. Dus wederom kreeg ik die dikke billen weer op mijn gezicht en moest de inmiddels ingedroogde restjes weglikken. Wederom weer die bittere smaak. Die harde stukjes probeerde ik maar weg te slikken in de hoop dat ik zo min mogelijk zou proeven. Na een paar minuten vond zij het genoeg. Dat gevoel bleek te kloppen. Vrijwel direct voelde ik een koude gladde vloeistof op mijn aars. Waarna er iets duns werd ingebracht. Een paar tellen later wist ik precies wat het was.

Ik voelde een warme vloeistof in mijn endeldarm stromen met een hoop geborrel van de vloeistof die nog buiten mijn aars was. Er kwam haast geen einde aan het geborrel en mijn darmen raakten steeds voller. Totdat het stopte en het slangetje uit mijn aars werd gehaald. Hooguit een halve minuut verstreek en ik had het gevoel aan de dunne te zijn.

Met man en macht verzette ik mij tegen het gevoel te moeten poepen. De Meesteres zei lachend: Het leek haast niet te stoppen zoveel. Ik geneerde mij kapot. Nog nooit had iemand mij zien poepen en nu keek een vrouw toe hoe ik die viezigheid naar buiten spoot. Toen mijn darmstelsel weer op orde was voelde ik dat mijn boeien met rubber handschoen weer losgemaakt werden en vastgezet op de ruglig positie.

Ook voelde ik dat zij mij met die handschoenen insmeerde met mijn eigen stront. Rond mijn pik voelde dat wel lekker behoudens de stank. Daarna waste zij mij in mijn eigen stront. Dus ook mijn gezicht moest het ontgelden. Ik schaamde mij rot. Opeens friemelden die handschoenen aan mijn blinddoek.

Een flits van licht verblindde mij tijdelijk. Langzaam maar zeker zag ik de dikke gedaante van de Meesteres opduiken. Daar zat ze poedelnaakt met schaamhaar en okselhaar. Haar bruine ogen glinsterden afstekend tegen haar bruine halflange kapsel. Eigenlijk zag ze er best knap en lekker uit. Toen stond ze op en zei: Ze pakte de zak en strooide deze over mijn lichaam uit. Daarna ging zij zich aankleden. Toen zij haar zwarte bh omhad kwam zij wederom boven mij staan en liet haar pis los op mij en mijn vuilnissoort..

Ze gebruikte mijn hele lichaam dus ook mijn gezicht. Waarna ze weer verder ging met aankleden. Ze trok een zwart T-shirt aan en een leren zwarte broek. Ondertussen met haar twinkelende pretoogjes naar mij kijkend.

Waarna zij zei "ik laat jullie weer alleen" doelend op mij en het vuil. Ze liep weg en ik hoorde de deur weer op slot gaan. Intussen lag ik tussen het stinkende vuil, poep en pis vast te denken aan hetgeen mij overkomen was.

Ik kon het eigenlijk niet geloven. Maar had wel ontdekt dat ik zonder een blauw plekje of striemetje de meest diep vernederende sm ervaring mijn leven had gehad. Zij had haar belofte gehouden en ik ook dat ik niet zou smeken om genade en mij totaal aan haar zou overleveren. Na ongeveer ik denk een uurtje kwam zij terug met 2 emmers warm sop.

De opdracht was met emmer 1 mijzelf wassen. Daarvoor had zij mij wel losgemaakt. Daarna de boel in de vuilniszak terug en met emmer 2 de rest schoonmaken wat vuil geworden was. Waarna de deur weer op slot ging en zij weer weg was. Intussen was mij wel opgevallen dat ze een douche had genomen.

Even later kwam zij weer terug met nog een emmer warm water en een handdoek en wat kleding. Ik zorg er wel voor dat ik het goed en afwisselend doe. Ik ken denk ik alle manieren wel.

Hij geniet met volle teugen en komt elke dag weer kreunend klaar. Ik ben er eigenlijk best trots op dat ik mijn man naast onze gewone sex, nog steeds elke dag zelfs na meer dan keer, vol genot kan laten klaarkomen. Hij zal geen dag overslaan om mij te bedanken. Regelmatig vind ik later als ik opsta een cadeautje met een bedankbriefje. Ik weet niet of dit meer voorkomt.

Maar ik weet wel dat mijn man elke morgen geniet van mijn handwerk. Hij komt door mij en bij mij klaar en gaat tevreden de deur uit. Gewone sex krijgt hij s avonds. En ook bij mij. Geheimen Schrijf hier je geheim. Zwanger van mijn broer. Ik wil een onderdanige neukslet zijn Een geheim met een vraag - pedo-talk. Ik heb ook een hart.. Hoe leef ik hiermee? Seksueel Is je man aftrekken gewoon? Geschreven door Brigitte, Op

.

Halfbloedje neuken geile tiener geneukt

Alleen dat al was opwindend de fantasie en soms angst groeide van hoe zij eruit zou zien. Ook moest ik aangeven wat wel en niet mocht gebeuren. Nadeel was dat ik vanwege mijn huwelijk ongeschonden moest blijven. Dit vond zij ook een nadeel dus deed zij een voorstel dat ik mij zonder genade te vragen alles moest laten welgevallen inclusief pervers. Bij pervers dacht ik aan plasseks en dat leek mij heel opwindend. Dus ging ik gelijk akkoord. We hadden afgesproken bij haar thuis. Alleen moest ik zodra de zoemer van de deurvergrendeling ging lopen naar de kelderboxen van deze vier hoog flats.

Plus in het einde van de gang met mijn gezicht naar de linkerhoek kijken en mijn ogen sluiten als er iemand aan zou komen. Met gierende zenuwen liep ik naar de hoek van de kelderbox en staarde naar de hoek. De tijd leek opeens heel traag te gaan. Er spookten een hoop gedachtes door mijn hoofd. Wat zou er gebeuren als opeens de Meesteres een Meester blijkt te zijn of straks komt een bewoner mij tegen in deze positie. In de traphal hoorde ik voetstappen dichterbij komen.

Voor mij was de tijd aangebroken om mijn ogen te sluiten. De voetstappen kwamen de kelderboxhal in en nog steeds kon ik niet horen of dit een man of een vrouw was. Opeens voelde ik een doek over mijn ogen vallen die strak op mijn achterhoofd werd vastgebonden. Opeens zei een stem je moet absoluut stil zijn tijdens deze sessie.

Gelukkig het was een vrouwenstem en deze klonk als die van een mooie vrouw. Ze kneep mij in mijn nek en stuurde mij op die manier. Na al twee stappen moest ik halt houden en hoorde hoe zij met haar sleutel een kelderbox openmaakte.

Eenmaal binnen sneerde zachtjes zij met de tanden opelkaar: Iets wat ik maar al te graag deed. Toen ik uit de kleren was sloeg zij mij in de leren boeien. Ze greep mij hard bij mijn pik en ballen en trok mij vooruit.

Springend volgde ik haar terwijl ik het gevoel had dat mijn pik een meter langer was geworden. Toen zij losliet gebood zij mij een halve slag te draaien en te gaan hurken.

Zodat ik kon gaan zitten en daarna liggen. Ik voelde dat ik lag op een matras overdekt met plastic folie. Toen ik eenmaal lag voelde ik kouds en zwaars om mijn nek. Aan het geluid te horen leek het verdacht veel op een ketting die met een hangslot om mijn nek werd vastgezet. Zonder iets te zeggen liep zij weg en draaide de deur op slot. En was ik opeens alleen en opgesloten als een gijzelaar met een ketting om mijn nek.

Straks ben ik nog echt een gijzelaar!! Na voor mijn gevoel een paar uur hulpeloos aan de ketting te hebben gelegen hoorde ik diezelfde voetsstappen weer aankomen. De sleutel werd ruw in het slot gestoken en met veel kabaal ging deze open en weer dicht. De voetstappen kwamen dichterbij en uiteindelijk hielden deze op.

Ik hoorde een gefrummel net alsof zij iets uit haar zak haalde. Toen wist ik wat zij uit haar zak had gehaald. Al snel merkte dat zij een schoenveter of koordje om mijn pik en ballen aan het leggen was. Zij bond dit strak af wat mij als maso een lekker pijntje gaf. Weer hoorde ik geluid het leek alsof zij zich aan het uitkleden was. Waarna zij zei dat ik haar moest wassen met mijn tong en klaarlikken.

Wat zij met wassen bedoelde werd al snel duidelijk. Ik voelde haar billen tegen mijn wangen. Plus een geur van een muts die een aantal dagen geen wasbeurt had gehad. Ze merkte dat ik moest even moest slikken van die heftige lucht.

Gelijk werd dat afgestraft door een pijnlijk gevoel aan mijn pik en ballen. Ze had er kennelijk een trektouwtje aan vastgemaakt. Voorzichtig stak ik mijn tong uit en begon zachtjes te likken aan haar harige kut die inmiddels op mijn mond zat. Harder likken siste ze. Waarna vrijwel direct weer een pijnscheut volgde daarbij ging ze ook nog eens met haar volle gewicht op mijn mond en neus zitten.

Het leek wel of ik aan het stikken was met vis strak op mijn mond. Wel voelde ik dat deze Meesteres een hele dikke dame was. Na deze heftige hint likte ik alsof mijn leven ervan hing. Waarbij mijn tanden nog eens een extra flosbeurt kregen van haar wilde schaamharen. Toen eenmaal de heftige smaak en lucht weggelikt waren begon zij weer lekker te smaken. Schokkend kwam ze ook na enige minuten klaar. Tijdens dat schokken kreeg ik haar volle gewicht op mijn hoofd te verwerken.

Wat een gevoel gaf alsof mijn hoofd een ei vorm ging aannemen. Na even uithijgen moest ik verder aan de bak. Haar "kontje" moest nog een wasbeurt hebben. Ze draaide zich om zodat haar bilnaad recht op mijn neus zat. Weer kwam er ranzige verstikkende lucht vrij die mij liet tollen. Ook toen merkte zij weer dat ik terugtrek neigingen had. Met als gevolg weer die ferme rukken aan het touwtje om mijn ballen die mijn pik en ballen w een meter langer maakte.

Weer was mijn hoofd geplet onder haar aars. Ditmaal besloot ik maar gelijk fanatiek te likken om nog zo'n afstraffing te voorkomen. Tijdens het likken voelde mijn tong haar weelderige haargroei tussen de billen. Ook voelde ik met mijn tong kontkruimels die dansend heen en weer gingen door mijn mond.

Toen ik zoveel speeksel in mijn mond had verzameld, dat ik het echt moest gaan slikken. Voelde ik de bruine kruimels als een zware pil in mijn keel glijden. Met een heftig jaggggg gevoel. Toen mijn tong haar zweetnaad en geur weer had schoongemaakt. Maakte de walging weer plaats voor seksuele opwinding.

Dit was toch immers het toppunt van vernedering. Na een lange tijd likken klom zij een beetje stijfjes van mijn hoofd af. Ik was blij dat ik deze voor mij gevoel ergste fase had gehad. Maar ze was nog lang niet klaar met mijn tongdiensten. Ze zei ik ben nog niet helemaal gewassen. Al snel merkte ik dat ze haar oor op mijn mond lag en deze moest ik ook likken.

Het zuur van het oorsmeer smaakte bitter. Haar andere oor moest natuurlijk ook. Daarna plaagde ze mij door haar oren schoon te maken met wattenstaafjes.

Die ik vervolgens in mijn mond schoon moest zuigen. Als ik iets smerig vind is het wel oorsmeer. Dus ik rilde van huivering en de zure smerige smaak. Deze kwelling had ik nooit verwacht. Inmiddels had ik het gevoel dat echt al hetgeen wat smerig is van haar kon verwachten. Ook moesten haar oksels schoon worden. Een oud zweet lucht kwam op mij af en likte wederom zo heftig mogelijk om de geur en zoute smaak kwijt te raken.

Ook kregen mijn tanden weer een flosbeurt. Daarna gaf ze te kennen dat zei drie dagen haar voeten niet had gewassen en dus ook drie dagen pantykousjes had gedragen.

Weer besloot ik te likken om de geur en de smerige smaak kwijt te raken. Ook moest dat wel om mijn ballen te sparen. Want als ik even verslapte dan trok zei het touwtje aan mijn ballen strakker.

Eindelijk was ze dan schoon. Als "beloning" mocht ik tongzoenen en haar tepels likken. Gelukkig had haar mond een frisse smaak en haar tepels hadden ook geen bijsmaak.

Dus liet ik mij als een baby gulzig los op haar grote borsten. Behoedzaam als een zogende moeder hield zij met haar vingers mijn neusgaten vrij. Ik voelde mij geil onder de zachte rukjes van het touw aan mijn ballen. Na een tijdje ging zij van mij af. Opende mijn mond en kneep met haar vingers in mijn wangen zodat ik mijn mond niet kon sluiten. Ik hoorde haar een heftige rochel oprispen die terstond in mijn mond terechtkwam.

Ze gebood mij door te slikken en kneep nog harder in mijn wang. Waardoor ik besloot het zout  smakende glibberige goedje door te slikken. Ik voelde lager dan het laagste ongedierte. Nog steeds kneep ze in mijn wangen zodat ik mijn mond moest openhouden. Al snel voelde ik dat zij haar neus boven mijn mond hield. Waarna ze met een vinger op het andere neusgat haar snot in mijn mond snoot. Hij moet s morgens altijd heel vroeg op.

Eerst heeft hij het een paar keer gevraagd, maar nu is het vaste prik. Ik vind pijpen heel vies, dus dat doe ik niet.

Maar aftrekken vind ik een kleine moeite. Aanvankelijk gebruikte ik gastendoekjes, maar hij is nogal snel begonnen met het gebruiken van een condoom. Ik heb altijd een tube glijmiddel op mijn nachtkastje liggen. Hij komt aan mijn hoofdeinde staan en heeft dan een warm washandje en een handdoek bij zich. Ik kan het glijmiddel van mijn hand wassen zonder op te hoeven staan. Ik zorg er wel voor dat ik het goed en afwisselend doe.

Ik ken denk ik alle manieren wel. Hij geniet met volle teugen en komt elke dag weer kreunend klaar. Ik ben er eigenlijk best trots op dat ik mijn man naast onze gewone sex, nog steeds elke dag zelfs na meer dan keer, vol genot kan laten klaarkomen.

Hij zal geen dag overslaan om mij te bedanken. Regelmatig vind ik later als ik opsta een cadeautje met een bedankbriefje. Ik weet niet of dit meer voorkomt. Maar ik weet wel dat mijn man elke morgen geniet van mijn handwerk. Hij komt door mij en bij mij klaar en gaat tevreden de deur uit. Gewone sex krijgt hij s avonds. En ook bij mij.


perverse meesteres veel kuthaar

Daarna plaagde ze mij door haar oren schoon te maken met wattenstaafjes. Die ik vervolgens in mijn mond schoon moest zuigen. Als ik iets smerig vind is het wel oorsmeer. Dus ik rilde van huivering en de zure smerige smaak. Deze kwelling had ik nooit verwacht.

Inmiddels had ik het gevoel dat echt al hetgeen wat smerig is van haar kon verwachten. Ook moesten haar oksels schoon worden. Een oud zweet lucht kwam op mij af en likte wederom zo heftig mogelijk om de geur en zoute smaak kwijt te raken.

Ook kregen mijn tanden weer een flosbeurt. Daarna gaf ze te kennen dat zei drie dagen haar voeten niet had gewassen en dus ook drie dagen pantykousjes had gedragen. Weer besloot ik te likken om de geur en de smerige smaak kwijt te raken.

Ook moest dat wel om mijn ballen te sparen. Want als ik even verslapte dan trok zei het touwtje aan mijn ballen strakker. Eindelijk was ze dan schoon. Als "beloning" mocht ik tongzoenen en haar tepels likken.

Gelukkig had haar mond een frisse smaak en haar tepels hadden ook geen bijsmaak. Dus liet ik mij als een baby gulzig los op haar grote borsten. Behoedzaam als een zogende moeder hield zij met haar vingers mijn neusgaten vrij. Ik voelde mij geil onder de zachte rukjes van het touw aan mijn ballen. Na een tijdje ging zij van mij af. Opende mijn mond en kneep met haar vingers in mijn wangen zodat ik mijn mond niet kon sluiten. Ik hoorde haar een heftige rochel oprispen die terstond in mijn mond terechtkwam.

Ze gebood mij door te slikken en kneep nog harder in mijn wang. Waardoor ik besloot het zout  smakende glibberige goedje door te slikken.

Ik voelde lager dan het laagste ongedierte. Nog steeds kneep ze in mijn wangen zodat ik mijn mond moest openhouden. Al snel voelde ik dat zij haar neus boven mijn mond hield. Waarna ze met een vinger op het andere neusgat haar snot in mijn mond snoot.

Na het andere neusgat moest ik weer slikken en voelde ik de harde stukjes in mijn keel glijden. Na deze kwelling zei ze: Ik knikte en ze kwam boven op mijn mond zitten.

Al snel stroomde haar warme licht zoute pis in mijn mond. Het smaakte heerlijk na al die kwellingen. Ze gaf telkens kleine scheutjes zodat ik maar geen druppel hoefde te missen. Inderdaad moest mijn mond weer open terwijl zij zich weer omdraaide zodat haar dikke billen boven mijn mond zaten.

Een knetterend geluid met een heftige strontlucht gevolgd door een warme smerige strontsmaak daalde in de vorm van een drol in mijn mond. Ik had het gevoel dat ik moest kotsen. Al snel lag ik met mijn mond wagenwijd open vastgezet in een mond spreider.

Weer voelde ik die drol nu in mijn wagenwijd geopende mond komen. Ook voelde ik dat ze hem met een rubber handschoen had opgepakt. Zo nu mag je er één half uur op sabbelen. Ze plakte een stuk tape van mijn linkerwang over de kop van de drol vast op mijn rechterwang.

Zodat ik hem niet naar buiten kon werken met mijn tong.. In deze rottige positie moest ik zo nu dan slikken en kreeg dan een gigantisch bittere smaak in mijn mond dat samen met de ondragelijke stank en je snapt het wel. Na een tijdje leek de stank minder te worden. Waarschijnlijk omdat je neus went aan geuren.

In de tussentijd waren er nog meer kwellingen. Zo spuugde de Meesteres er lustig op los. Natuurlijk op mijn pik, buik en waar je maar kon denken. Toch zat er een gemene tussen. Op zich vond ik dat nog wel opwindend. Alleen die drol die langzaam aan het oplossen in mijn mond was beviel mij echt niet.

Het half uur was voorbij en ik voelde de rubberhandschoen de tape verwijderde. Het restje poep werd uit mijn mond gevist en uitgesmeerd rond mijn mond. Eindelijk werd de mondspreider losgemaakt en konden mijn stijve kaken weer even wat rust krijgen dacht ik. Maar dat was schijn. Ik kreeg al snel te horen: Als ik de wereld had kunnen laten vergaan op dat moment dan was dat ook echt gebeurd.

Ik koos toch maar voor het eerste want ik had het gevoel dat de andere straf nog erger zou zijn. Behoedzaam maakte zij mijn gezicht met warm water schoon. Ze was kennelijk toch wel vies van haar eigen ontlasting. Dus wederom kreeg ik die dikke billen weer op mijn gezicht en moest de inmiddels ingedroogde restjes weglikken.

Wederom weer die bittere smaak. Die harde stukjes probeerde ik maar weg te slikken in de hoop dat ik zo min mogelijk zou proeven. Na een paar minuten vond zij het genoeg. Dat gevoel bleek te kloppen. Vrijwel direct voelde ik een koude gladde vloeistof op mijn aars. Waarna er iets duns werd ingebracht. Een paar tellen later wist ik precies wat het was. Ik voelde een warme vloeistof in mijn endeldarm stromen met een hoop geborrel van de vloeistof die nog buiten mijn aars was. Er kwam haast geen einde aan het geborrel en mijn darmen raakten steeds voller.

Totdat het stopte en het slangetje uit mijn aars werd gehaald. Hooguit een halve minuut verstreek en ik had het gevoel aan de dunne te zijn. Met man en macht verzette ik mij tegen het gevoel te moeten poepen. De Meesteres zei lachend: Het leek haast niet te stoppen zoveel. Ik geneerde mij kapot. Nog nooit had iemand mij zien poepen en nu keek een vrouw toe hoe ik die viezigheid naar buiten spoot.

Toen mijn darmstelsel weer op orde was voelde ik dat mijn boeien met rubber handschoen weer losgemaakt werden en vastgezet op de ruglig positie.

Ook voelde ik dat zij mij met die handschoenen insmeerde met mijn eigen stront. Rond mijn pik voelde dat wel lekker behoudens de stank. Daarna waste zij mij in mijn eigen stront. Dus ook mijn gezicht moest het ontgelden. Ik schaamde mij rot. Opeens friemelden die handschoenen aan mijn blinddoek. Een flits van licht verblindde mij tijdelijk. Langzaam maar zeker zag ik de dikke gedaante van de Meesteres opduiken. Daar zat ze poedelnaakt met schaamhaar en okselhaar.

Haar bruine ogen glinsterden afstekend tegen haar bruine halflange kapsel. Eigenlijk zag ze er best knap en lekker uit. Toen stond ze op en zei: Ze pakte de zak en strooide deze over mijn lichaam uit. Daarna ging zij zich aankleden. Toen zij haar zwarte bh omhad kwam zij wederom boven mij staan en liet haar pis los op mij en mijn vuilnissoort..

Ze gebruikte mijn hele lichaam dus ook mijn gezicht. Waarna ze weer verder ging met aankleden. Ze trok een zwart T-shirt aan en een leren zwarte broek. Ondertussen met haar twinkelende pretoogjes naar mij kijkend. Waarna zij zei "ik laat jullie weer alleen" doelend op mij en het vuil.

Ze liep weg en ik hoorde de deur weer op slot gaan. Intussen lag ik tussen het stinkende vuil, poep en pis vast te denken aan hetgeen mij overkomen was. Ik kon het eigenlijk niet geloven. Maar had wel ontdekt dat ik zonder een blauw plekje of striemetje de meest diep vernederende sm ervaring mijn leven had gehad. Zij had haar belofte gehouden en ik ook dat ik niet zou smeken om genade en mij totaal aan haar zou overleveren.

Na ongeveer ik denk een uurtje kwam zij terug met 2 emmers warm sop. De opdracht was met emmer 1 mijzelf wassen. Daarvoor had zij mij wel losgemaakt. Daarna de boel in de vuilniszak terug en met emmer 2 de rest schoonmaken wat vuil geworden was. Waarna de deur weer op slot ging en zij weer weg was. Intussen was mij wel opgevallen dat ze een douche had genomen.

Even later kwam zij weer terug met nog een emmer warm water en een handdoek en wat kleding. Ik zorg er wel voor dat ik het goed en afwisselend doe. Ik ken denk ik alle manieren wel. Hij geniet met volle teugen en komt elke dag weer kreunend klaar. Ik ben er eigenlijk best trots op dat ik mijn man naast onze gewone sex, nog steeds elke dag zelfs na meer dan keer, vol genot kan laten klaarkomen.

Hij zal geen dag overslaan om mij te bedanken. Regelmatig vind ik later als ik opsta een cadeautje met een bedankbriefje. Ik weet niet of dit meer voorkomt. Maar ik weet wel dat mijn man elke morgen geniet van mijn handwerk. Hij komt door mij en bij mij klaar en gaat tevreden de deur uit. Gewone sex krijgt hij s avonds. En ook bij mij. Geheimen Schrijf hier je geheim. Zwanger van mijn broer. Ik wil een onderdanige neukslet zijn Een geheim met een vraag - pedo-talk.

Ik heb ook een hart.. Hoe leef ik hiermee? Seksueel Is je man aftrekken gewoon? Geschreven door Brigitte, Op

.

Eerst heeft hij het een paar keer gevraagd, maar nu is het vaste prik. Ik vind pijpen heel vies, dus dat doe ik niet. Maar aftrekken vind ik een kleine moeite. Aanvankelijk gebruikte ik gastendoekjes, maar hij is nogal snel begonnen met het gebruiken van een condoom. Ik heb altijd een tube glijmiddel op mijn nachtkastje liggen.

Hij komt aan mijn hoofdeinde staan en heeft dan een warm washandje en een handdoek bij zich. Ik kan het glijmiddel van mijn hand wassen zonder op te hoeven staan. Ik zorg er wel voor dat ik het goed en afwisselend doe. Ik ken denk ik alle manieren wel. Hij geniet met volle teugen en komt elke dag weer kreunend klaar. Ik ben er eigenlijk best trots op dat ik mijn man naast onze gewone sex, nog steeds elke dag zelfs na meer dan keer, vol genot kan laten klaarkomen.

Hij zal geen dag overslaan om mij te bedanken. Regelmatig vind ik later als ik opsta een cadeautje met een bedankbriefje. Ik weet niet of dit meer voorkomt. Maar ik weet wel dat mijn man elke morgen geniet van mijn handwerk.

Hij komt door mij en bij mij klaar en gaat tevreden de deur uit. Gewone sex krijgt hij s avonds. En ook bij mij. Geheimen Schrijf hier je geheim.

Als we naakt tegenover elkaar staan zoenen we weer heerlijk. Dan trekt mam me op het bed ze legt mijn handen op haar tieten. Ze pakt mijn lul en gaat die strelen en trekt er zo nu een dan aan. Ik streel haar tieten en als ze vraagt om ze wat harder aan te pakken trek ik ook aan haar grote tepels.

Ze trekt mijn hoofd naar haar borsten en ik begrijp dat ik aan haar tieten moet zuigen. Als ik haar tepels een voor een in mijn mond neem en er hard aan zuig kermt ze luid. Dan bijt ik zachtjes in haar tepels. Ik wil reageren maar realiseer me dat ma fantaseert en nu blijkbaar doet alsof ze met pa bezig is, ik zie mijn kans schoon.

Misschien kan ik dan veel verder gaan. Ik zak met mijn hoofd al kussend naar beneden via haar navel kom ik bij haar kale venusheuvel. Oh lekker jongen verwen je moedertje.

Bef me maar lekker klaar. Ik wil haar nu alleen nog maar neuken en wel zo snel mogelijk. Mijn tong vindt de ingang van haar spleet en ik haal hem langzaam van onder naar boven. Ik ga niet tot haar klit maar zak weer naar beneden. Dan weer omhoog en ga nu wel door en druk mijn lippen op haar klit.

Die is goed gevoelig. Maar ik haal mijn mond van haar grote klit. Nu streel ik met mijn handen haar hele spleet en stop snel 3 vingers naar binnen. Oh ja, lekker doe maar, doe maar, maak me lekker klaar Stef. Ik ga nu met mijn tong naar haar klit die nu helemaal als een piemeltje vooruit steekt.

Mijn vingers bewerken haar kut en met mijn tong lik ik haar klit zo snel als ik kan. Dan voel ik dat ze verkramt, haar kut knijpt samen. Dat zal haar klaarkomen zijn. Ze komt wat tot rust. Heb ik hard gegild? We zoenen elkaar en dan ontdekt ze mijn keiharde leuter.

Ik ga op haar liggen en zonder dralen pakt ze mijn lul vast en brengt die tussen haar schaamlippen. Langzaam druk ik mijn lul naar binnen. Als ik er helemaal inzit blijf ik even stil liggen. Uitgeput val ik op haar. Maar voor een eerste keer dat je een vrouw neukt deed je het hartstikke goed.

Je mag blijven hoor. We liggen nog even naast elkaar. Ik begin dan mam haar borsten te strelen en als ik afzak naar haar kut spreidt ze haar benen als vanzelf.

Ze spint als een poes op een warme schoot. Dan gaat ook haar hand van mijn borst naar beneden. Als ze hem streelt is hij al niet helemaal slap meer. Ze maakt zich los van me en gaat naast me zitten. Ze buigt naar voren en neemt mijn lul in haar mond. De gevolgen laten zich raden. Als hij weer helemaal strak staat vraagt mam: Op mijn tieten in mijn kutje of in mijn mond?

Ze zuigt en bewerkt mijn lul met haar tong. Ik houd het niet lang en spuit stralen kwak zo haar strot in. Ze trek terug en vangt de rest in haar mond op. Dan slikt ze een gedeelte door en laat wat kwak uit haar mond lopen. Dan komt ze omhoog en geeft mij een zoen op de mond. Ze wringt haar tong naar binnen en perst dan mijn eigen zaad mijn mond in. Die moet ik wel doorslikken. Ik heb geen eens tijd om het goed te proeven.

Maar erg vies is het geloof ik niet. We gaan naast elkaar op bed liggen. Liggen even naast elkaar. Als ik dat bevestigt vraagt ze: Pappa vond dat ik het moest laten gaan, volgens hem doen alle jongens dat. Als ik weer eens een leuk boekje had gevonden liet ik het pappa zien. Vaak werden we dan ook lekker geil en neukten dan lekker samen.

We liggen nog even uit te rusten. Ze kleedt zich niet aan en loopt in der nakie naar beneden. Ik volg haar voorbeeld. Beneden gaat ze naar het toilet en doet haar plas zonder de deur te sluiten. Ik zie dat ze haar kut droog veegt met een wc papiertje.

Ze zet de tuindeuren open en gaat in de keuken brood klaar maken. Ze kijkt me aan en lacht. Leg jij even handdoeken op de stoelen, dan kunnen we zo eten. Ik ga zo meteen boodschappen doen. Ga je mee of blijf je thuis om je huiswerk te doen. Heb je nog repetities maandag? Die heb ik de hele week. Dus gaat mam alleen voor de boodschappen. Ik ben de hele middag met mijn schoolwerk bezig. Mam komt me tussendoor wat te drinken brengen. Als ik om 5 uur naar beneden ga zit mam nog steeds bloot in de tuin een boek te lezen.

Ik kleed me ook gauw uit. Wat wil je drinken? Ik vraag een cola. We moeten tenslotte nog proosten op je ontmaagding. Dan drinken we de fles bij het eten wel uit. Om mam te plezieren stem ik in. Ik moet even denken en zeg dan: We nippen van ons glas.

Je had me immers gezegd dat ik niet aan de meisjes mocht komen. Ik voel dat mijn lul alweer reageert op onze praat en zie haar vraag als een uitdaging, ik sta op en loop naar haar toe. Ze lacht me toe. Ik doe alsof ik haar een kus wil geven maar grijp eerst met beide handen een tiet en dring dan met mijn tong haar mond in. Dan gaat de pieper van de oven. Ik ga achteruit en ze staat op.

Ze heeft mijn lievelingsschotel gemaakt van gehakt met ui, wortel en noten. De fles is soldaat gemaakt en het toetjes is ook op. We ruimen af en mam zet de vaat in de machine.

Eerst koffie of wil je wat anders? Ik pak haar vast en zet haar tegen het aanrecht. Ik geef haar een zoen op beide wangen en de derde op haar mond. Trek haar stevig tegen me aan. Ik ben benieuwd hoe sterk hij wordt. Kus haar nu vol op de mond en duw mijn tong naar binnen. Ze mompelt wat maar ik kan er niets van maken. Mijn lul staat nu helemaal klaar om bij haar binnen te dringen. Ik moet even zoeken en dan glijd ik als vanzelf naar binnen, haar heerlijke sappige kut in.

Dan begin ik als een wildebras te rijen. Ik moet om voldoende lucht te krijgen haar mond uit. Neuk je moeder maar helemaal geil.


B2b massage amsterdam cuckold stel zoekt man


Ik zak met mijn hoofd al kussend naar beneden via haar navel kom ik bij haar kale venusheuvel. Oh lekker jongen verwen je moedertje. Bef me maar lekker klaar. Ik wil haar nu alleen nog maar neuken en wel zo snel mogelijk. Mijn tong vindt de ingang van haar spleet en ik haal hem langzaam van onder naar boven. Ik ga niet tot haar klit maar zak weer naar beneden.

Dan weer omhoog en ga nu wel door en druk mijn lippen op haar klit. Die is goed gevoelig. Maar ik haal mijn mond van haar grote klit. Nu streel ik met mijn handen haar hele spleet en stop snel 3 vingers naar binnen. Oh ja, lekker doe maar, doe maar, maak me lekker klaar Stef. Ik ga nu met mijn tong naar haar klit die nu helemaal als een piemeltje vooruit steekt. Mijn vingers bewerken haar kut en met mijn tong lik ik haar klit zo snel als ik kan.

Dan voel ik dat ze verkramt, haar kut knijpt samen. Dat zal haar klaarkomen zijn. Ze komt wat tot rust. Heb ik hard gegild?

We zoenen elkaar en dan ontdekt ze mijn keiharde leuter. Ik ga op haar liggen en zonder dralen pakt ze mijn lul vast en brengt die tussen haar schaamlippen. Langzaam druk ik mijn lul naar binnen. Als ik er helemaal inzit blijf ik even stil liggen. Uitgeput val ik op haar. Maar voor een eerste keer dat je een vrouw neukt deed je het hartstikke goed. Je mag blijven hoor. We liggen nog even naast elkaar. Ik begin dan mam haar borsten te strelen en als ik afzak naar haar kut spreidt ze haar benen als vanzelf.

Ze spint als een poes op een warme schoot. Dan gaat ook haar hand van mijn borst naar beneden. Als ze hem streelt is hij al niet helemaal slap meer. Ze maakt zich los van me en gaat naast me zitten. Ze buigt naar voren en neemt mijn lul in haar mond. De gevolgen laten zich raden. Als hij weer helemaal strak staat vraagt mam: Op mijn tieten in mijn kutje of in mijn mond? Ze zuigt en bewerkt mijn lul met haar tong. Ik houd het niet lang en spuit stralen kwak zo haar strot in.

Ze trek terug en vangt de rest in haar mond op. Dan slikt ze een gedeelte door en laat wat kwak uit haar mond lopen. Dan komt ze omhoog en geeft mij een zoen op de mond. Ze wringt haar tong naar binnen en perst dan mijn eigen zaad mijn mond in. Die moet ik wel doorslikken. Ik heb geen eens tijd om het goed te proeven. Maar erg vies is het geloof ik niet. We gaan naast elkaar op bed liggen.

Liggen even naast elkaar. Als ik dat bevestigt vraagt ze: Pappa vond dat ik het moest laten gaan, volgens hem doen alle jongens dat. Als ik weer eens een leuk boekje had gevonden liet ik het pappa zien. Vaak werden we dan ook lekker geil en neukten dan lekker samen. We liggen nog even uit te rusten.

Ze kleedt zich niet aan en loopt in der nakie naar beneden. Ik volg haar voorbeeld. Beneden gaat ze naar het toilet en doet haar plas zonder de deur te sluiten. Ik zie dat ze haar kut droog veegt met een wc papiertje. Ze zet de tuindeuren open en gaat in de keuken brood klaar maken. Ze kijkt me aan en lacht. Leg jij even handdoeken op de stoelen, dan kunnen we zo eten.

Ik ga zo meteen boodschappen doen. Ga je mee of blijf je thuis om je huiswerk te doen. Heb je nog repetities maandag? Die heb ik de hele week. Dus gaat mam alleen voor de boodschappen. Ik ben de hele middag met mijn schoolwerk bezig. Mam komt me tussendoor wat te drinken brengen. Als ik om 5 uur naar beneden ga zit mam nog steeds bloot in de tuin een boek te lezen. Ik kleed me ook gauw uit.

Wat wil je drinken? Ik vraag een cola. We moeten tenslotte nog proosten op je ontmaagding. Dan drinken we de fles bij het eten wel uit. Om mam te plezieren stem ik in. Ik moet even denken en zeg dan: We nippen van ons glas. Je had me immers gezegd dat ik niet aan de meisjes mocht komen. Ik voel dat mijn lul alweer reageert op onze praat en zie haar vraag als een uitdaging, ik sta op en loop naar haar toe.

Ze lacht me toe. Ik doe alsof ik haar een kus wil geven maar grijp eerst met beide handen een tiet en dring dan met mijn tong haar mond in. Dan gaat de pieper van de oven. Ik ga achteruit en ze staat op. Ze heeft mijn lievelingsschotel gemaakt van gehakt met ui, wortel en noten.

De fles is soldaat gemaakt en het toetjes is ook op. We ruimen af en mam zet de vaat in de machine. Eerst koffie of wil je wat anders? Ik pak haar vast en zet haar tegen het aanrecht. Ik geef haar een zoen op beide wangen en de derde op haar mond. Trek haar stevig tegen me aan. Ik ben benieuwd hoe sterk hij wordt. Kus haar nu vol op de mond en duw mijn tong naar binnen. Ze mompelt wat maar ik kan er niets van maken. Mijn lul staat nu helemaal klaar om bij haar binnen te dringen.

Ik moet even zoeken en dan glijd ik als vanzelf naar binnen, haar heerlijke sappige kut in. Dan begin ik als een wildebras te rijen. Ik moet om voldoende lucht te krijgen haar mond uit. Neuk je moeder maar helemaal geil. Spuit mijn geile kut vol. OHH ja ik ga komen spuit, spuit nou mijn lekkere geile kut vol jongen. Toe maar laat het maar komen.

Dan hou ik het ook niet meer en spuit een hele lading bij haar naar binnen. We staan naar adem happend tegen elkaar aan. Als ma weer op adem is gekomen zegt ze: Maar ik moest me de hele tijd inhouden en je bent zo lief en lekker bloot. Ik krijg een zoen en ze duwt me van haar af.

We drinken de koffie en kijken naar het nieuws. Maar aftrekken vind ik een kleine moeite. Aanvankelijk gebruikte ik gastendoekjes, maar hij is nogal snel begonnen met het gebruiken van een condoom. Ik heb altijd een tube glijmiddel op mijn nachtkastje liggen. Hij komt aan mijn hoofdeinde staan en heeft dan een warm washandje en een handdoek bij zich. Ik kan het glijmiddel van mijn hand wassen zonder op te hoeven staan. Ik zorg er wel voor dat ik het goed en afwisselend doe. Ik ken denk ik alle manieren wel.

Hij geniet met volle teugen en komt elke dag weer kreunend klaar. Ik ben er eigenlijk best trots op dat ik mijn man naast onze gewone sex, nog steeds elke dag zelfs na meer dan keer, vol genot kan laten klaarkomen. Hij zal geen dag overslaan om mij te bedanken.

Regelmatig vind ik later als ik opsta een cadeautje met een bedankbriefje. Ik weet niet of dit meer voorkomt. Maar ik weet wel dat mijn man elke morgen geniet van mijn handwerk. Hij komt door mij en bij mij klaar en gaat tevreden de deur uit. Gewone sex krijgt hij s avonds. En ook bij mij. Geheimen Schrijf hier je geheim. Zwanger van mijn broer. Ik wil een onderdanige neukslet zijn