Oude buurvrouw neuken neuken in de lift

oude buurvrouw neuken neuken in de lift

.

Geile tiener geneukt sex rotterdam zuid

oude buurvrouw neuken neuken in de lift

.

Ik wreef nog een keer naar haar kontje en weer naar haar zij en ging met mijn hand in de split en wreef over de blote huid onder haar lange jurk. Zij verroerde geen vin en rilde een keer toen ik meer over haar bil ging. Zij liet nog niets merken en ik schoof mijn hand nog wat verder over haar kontje en voelde nog steeds niets van een slipje. Ik wreef nog iets verder en voelde dat zij haar benen wat verder uiteen zet en ik wreef met een paar vingers tussen haar benen.

Ik voelde dat ik haar schaamlippen aanraakte en duwde mijn vingers nog wat verder. Haar kutje was al zeiknat en mijn vingers schoven makkelijk naar binnen. Mijn vriendin ging met enkele buren het huis door en liet ze alle kamers zien en ik ging even later met nog een paar buren ook even rondkijken. Astrid stond voor mij terwijl de andere buren in de slaapkamer rondkeken en ik had mijn hand weer op haar kontje liggen.

Na de rondleiding gingen we weer naar de kamer en ik vroeg of Astrid nog een wijntje wou en zij liep mee naar de keuken. Zij sloeg haar armen om mijn nek en zoende mij vol op mijn mond.

Ik schoof mijn handen onder haar jurk en duwde twee vingers diep in haar kutje en speelde even met haar hard klitje en zij kwam als een raket een paar keer achter elkaar klaar.

De keukendeur ging open en snel lieten wij elkaar los en Astrid nam haar wijntje mee en ik tapte nog een paar pilsjes voor de anderen. De verdere avond hadden wij niet meer de kans om samen naar de keuken te gaan. Het was drie uur toen Astrid en nog twee buren naar huis gingen. Bij de voordeur gaf Astrid mij nog een lange tongzoen en liet nog even toe dat ik onder haar jurk ging en we wensten elkaar een welterusten. Het duurde een paar weken voordat ik Astrid weer tegenkwam.

Er stond nog iemand meer in de lift en we kletsten weer gewoontjes. De volgende dag kwam ik haar weer in de lift tegen en zij gaf mij drie zoenen op mijn wang en nodigde mij uit om ook een keer wat te komen drinken. Je vriendin mag ook wel meekomen, zei ze.

Dat zal niet gaan, zei ik. Mijn vriendin heeft onze relatie vorige week verbroken, zei ik. Nog voor ik meer kon vertellen kwam er nog iemand in de lift. Ik hoor het van de week wel hoe het zit ,zei ze toen we in de garage uit de lift gingen. De week duurde nog lang en op vrijdagavond ging ik tegen half negen naar Astrid.

Zij deed open in een gewaagd rokje en topje en ik zag duidelijk dat zij er geen bh onder aan had. Haar grote harde tepels staken bijna door het strakke topje. Zij omhelsde mij en gaf mij een zoen vol op mijn mond en stak haar tong diep tussen mijn lippen.

Wij zijn de enige vanavond of vind je dat erg? Ik leg mijn handen op haar billen en trok langzaam haar rokje wat omhoog en voelde dat zij geen slipje aan had.

Zij trok mij mee naar de woonkamer en duwde mij op de bank en kwam naast mij zitten. Vertel mij nu eerst eens hoe het komt dat je vriendin vertrokken is, zei ze. Dat is een nogal moeilijk uit te leggen iets, zei ik. Ik zal het aan niemand vertellen, zei ze. Ik vertelde dat mijn vriendin al langer moeite had om mijn enorme lul in haar kutje te krijgen en daar niet meer tegen kon.

En ik vertelde ook dat ik zo al meerdere vriendinnen gehad had die hem niet in hun kutje konden krijgen. Astrid legt haar arm om mijn nek en drukte haar lippen weer op mijn mond en legt haar hand op mijn broek. Hmm dat is best groot wat jij hebt, zei ze kreunend.

Zij kwam voor mij op de vloer zitten en maakte mijn broek open. Zij haalde mijn lul tevoorschijn die nog groter werd en recht omhoog ging staan. Ik schopte mijn broek uit en Astrid boog wat voorover en zet haar lippen om mijn dikke eikel. Zij probeerde nog meer van mijn lul in haar mond te krijgen maar dat lukte niet. Ik trok haar topje omhoog en zij stak haar armen omhoog en ik trok het over haar hoofd uit.

Ik speelde even met haar grote borsten en kneep zachtjes in de harde tepels en na een poosje trok ik haar overeind en maakte haar rokje los. Zij schopte het uit en ik duwde haar op de bank en drukte mijn mond op haar geschoren kutje. Astrid kreunde hard toen ik mijn tong diep in haar kutje stak en over haar klitje likte. Na een poosje kwam zij klaar en trok mij omhoog. Ik zoende haar buik en ging naar haar borsten en zoog hard op haar tepels en ging weer hoger en zoende haar op haar mond.

Mijn harde lul drukte tegen haar kutje en ik pakte hem vast en richtte hem tussen haar schaamlippen. Zij kreunde nog harder toen mijn eikel in haar kutje zat en langzaam drukte ik mijn lul dieper in haar kutje. Hij vult mijn kutje helemaal, zei ze en ik keek even naar beneden hoe haar schaamlippen zich strak om mijn lul sloten.

Mijn lul zat al meer dan half in haar kutje en Astrid kreunde nog harder. Ik trok mijn lul wat terug en duwde hem er weer in en na en paar keer stoot ik mijn lul helemaal in haar kutje. Mijn volle 23cm zat in haar kutje, Astrid gilde even en klemde haar been vaster om mijn heupen.

Ja, neuk mij hard, kreunde zij toen zij aan de lengte en dikte wat gewend was. Ik zet mijn mond op haar borsten zoog hard aan haar tepels en stoot mijn lul weer diep in haar nat kutje. Ohw god ik kom, gilde zij en klemde haar benen nog strakke om mijn heupen en kwam schokkend klaar, het duurde en paar minuten voordat zij weer ontspande en zoende mij op mijn mond, nu jij nog kreunde zij en klemde haar benen weer om mijn heupen.

Ik begon weer in haar kutje te stoten en Astrid kwam nog twee keer klaar en verkrampte helemaal toen zij mijn lul nog harder en dikker voelde worden. Met grote ogen keek zij mij aan toen ik de eerste straal sperma diep in haar kutje spoot. Nog acht stralen volgden en het sperma liep langs mijn lul uit haar kutje.

Mijn lul bleef nog hard en ik begon weer in haar kutje te stoten en Astrid kwam nog drie keer klaar eer ik haar kutje nog eens volspoot.

Met haar topje veegde zij het uit haar kutje druipend sperma op en zet haar lippen om mijn eikel en zuigt de laatste druppel nog uit mijn lul. Langzaam werd hij slapper en Astrid neemt hem in haar hand en wrijft met haar vinger over mijn eikel. Hij is echt groot, zei ze en gaf mij nog een zoen.

Als ze zo op elkaar reageerden kwam het niet goed vanavond. Dan zag hij het voor zich, dat ze al samen in bed lagen. Nu was haar jurk weer wat verder los, hij had nu echt een goed uitzicht op haar borsten toen ze voorover stond. Ze waren nog mooier dan hij net dacht.

Kop er bij, zei hij tegen zich zelf, ze is jaren ouder, wat wil je toch? Ze ging weer recht tegenover hem zitten, trok de rok wat omhoog en sloeg haar benen over elkaar, nu was zijn uitzicht echt mooi te noemen. Hij zag haar broekje, een klein ding, dat strak om haar kont zat, en hem geil maakte. Hij moest hier weg. Nu kwam ze weer overeind en snel zei hij, ik moest maar eens gaan Elsje, de haard wacht op mij.

Ze kwam nu naar hem toe, hij bleef roerloos staan, wat wou ze van hem? Ze ging voor hem staan en zei, Rick ik ga je wat vragen en ik wil een eerlijk antwoord. Ben je net geil geworden van mij? Hij kreeg zowaar een kleur, wat moest hij zeggen?

Maar het was al niet meer nodig, want ze pakte hem vast, trok hem tegen zich aan en zei, je bent een leuke vent, en je gaat mij zeker niet uit lachen net als de vele mannen die dat wel hebben gedaan. Ik denk dat jij mijn lichaam wel kunt waarderen. Ik keek haar aan en zei eerlijk, Elsie, ik geil helemaal op je, je bent een prachtvrouw en iet alleen om de sex dat ik dat zeg, maar alleen al die borsten van jou kunnen me gek maken. Ik voel nu haar hand op mijn rug, ze streelt me even en gaat verder naar benden om me flink in mijn billen te knijpen.

Doe je kleren maar uit Rick zei ze, en ze begon zich ook langzaam uit te kleden, ik keek naar haar, het werd steeds spannender. Nu waren we beide naakt en ik voel haar hand over mijn billen gaan, ik pak haar ook vast, druk haar tegen mij aan en voel haar grote dikke borsten tegen mijn borst, wat een wijf.

Ik kijk weer naar haar en zie haar geile blik, dit kon wel eens een hete avond worden, zonder de open haard er bij. Mijn harde pik verdwijnt in haar hand, ze streelt hem over de volle lengte en blijft zo even door gaan. Wat een genot is dit, ik begin te schokken, een teken dat ik al snel klaar zal komen. Ze stopt en zegt, nu nog niet, eerst nog wat genieten samen, kom je met mij mee?

We gaan naar haar slaapkamer, we gaan snel liggen en ik voel meteen aan haar kutje, als ik wel snel klaar kom dan het liefste in haar kut, stevig tussen haar volle billen. Ze stopt mijn lul nu al uit zichzelf in haar kut, knijpt haar billen samen, wat een goddelijk gevoel, dit had hij nog nooit eerder gevoeld.

Ze begint te trillen van genot, het is ook al lang geleden dat ze een lul heeft gevoeld. Ik begin stevig op en neer te gaan, eerst heb ik het idee dat ik niets voel maar dan, als mijn pik weer op volle sterkte is, voel ik alleen maar sappen van haar kut en mijn lul zit daar in, heerlijk om zo in deze vrouw klaar te komen. En het duurt niet lang of dat gebeurt ook, hij spuit zich helemaal leeg, en ze zegt, kom maar, ga door, spuit me vol.

Nog een paar laatste stoten en ik ben leeg, ik val naast haar neer, kan geen pap meer zeggen. Ze laat mij even met rust, en als ik weer op adem ben gekomen zeg ik, je bent een moordwijf. Wie zou jou nu niet willen neuken? Ze begint te stralen, dat heeft ze nog niet eerder iemand horen zeggen. Ze pakt dan ook zijn pik weer in haar hand, hij speelt met haar grote borsten en verdorie, hij word al weer geil zijn paal komt weer omhoog.

E trekt even, likt er aan en zegt, kom je klaar in mijn hand? Ja zeker, ze trekt, likt nog een paar keer aan mijn eikel en ik voel de eerste vochtigheid a er al weer uit komen.

Ze likt het weg, kom maar zegt ze, spuit mijn hand vol. En dan kan ik het niet meer houden, haar warme hand, haar borsten, alles met elkaar brengen mij al weer tot een hoogtepunt en ik spuit haar hand vol.

Ze lijkt het zalig te vinden, het zaad loopt overal heen, en ze kijkt er naar alsof ze het voor de eerste keer ziet. Ze vraagt of ik nu op haar kom liggen, en dat doe ik maar al te graag. We liggen te zoenen, ze steekt haar tong in mijn mond en dat voelt echt heerlijk.

Ik voel mijn pik al weer wat groeien, en ik voel ook even aan haar kut, die is heel nat en ik ga met wat vingers naar binnen, je kunt het horen soppen bij haar, dit is een echte geile tante. Hij heeft zijn pik tussen haar billen, en omdat ze zo warm en stevig zijn wrijft ze met haar billen mijn lul weer hard.

Ik zeg tegen haar, nu nog een keertje en ik ben bang dat ik dan niet meer kan en laat meteen mijn lul naar binnen glijden. Een vreemd gevoel om zo op haar te liggen, deze stevige vrouw, ik lijk wel een kleine jongen zo. Maar mijn pik doet zijn best en het duurt wat langer maar we komen samen klaar en zijn helemaal voldaan. Dit was een hele nieuwe belevenis voor mij en ze zegt later, ook voor haar.

Meestal was het een snelle wip die de mannen nog wel met haar wilden doen vanwege haar omvang, maar Rick had haar weer echt vrouw laten voelen.Klaarkomende meiden bondage meesteres

  • Villes dans les alentours sont OK.
  • Nu gaat haar hand ook naar beneden, ze voelt in zijn kruis en voelt een grote erectie.
  • AMATEUR VRIENDIN PRIVEONTVANGST ALMELO
  • Oude buurvrouw neuken neuken in de lift

Open natte kut lik me kut


Hij ziet dat de lift op de twaalfde verdieping is, hij drukt op de knop en wacht tot hij er in kan stappen. De deuren gaan open en even twijfelt hij of hij in zal stappen of niet, er staat een vrouw in ochtendjas in de lift, hij schaamt zich nu voor zijn eigen kloffie. Hij kent de vrouw vaag, hij is haar wel eens vaker tegengekomen, een leuk mens om te zien, ze zal zo hij het inschat ergens in de dertig zijn. Komt er nog wat van, zegt ze lachend, het lijkt wel of je van mij schrikt. Dan is zijn twijfel voorbij en stapt hij in en drukt weer op de knop van de begane grond.

Nu bekijkt hij haar onopvallend, ze heeft een witte ochtendjas aan, is op blote voeten en nu denkt hij, zou ze onder die ochtendjas iets aan hebben? Wat een ondeugende gedachten denkt hij, en dat al op de vroege ochtend.

Ze zijn op de begane grond aangekomen en lopen tegelijk naar de brievenbussen. Zij haalt haar krant er uit, verdorie, die van hem is er nog niet, moet hij zo nog een keer, dat is balen.

Hij is al weer op weg naar de lift als de vrouw zegt, je wacht toch wel op mij? We kunnen ook samen weer naar boven gaan. Natuurlijk, wat dom van hem om zo egoïstisch in zijn eentje weer naar boven te gaan.

Hij is met zijn gedachten bij haar lichaam, niet bij de lift. Ze stappen weer in de lift en ze drukt op twaalf, Johan vergeet om op de tien te drukken. Wat lief van je zegt ze, dat je mij helemaal naar boven begeleid. Hij lacht wat, ziet dat haar ochtendjas iets open valt en hij wou dat die helemaal los zou gaan.

Op de twaalfde stopt de lift, hij wacht tot ze er uit gaat, dan kan hij weer naar tien toe. Maar de deuren sluiten weer, en hij kijkt haar vragend aan. Ze kijkt hem nu met een verleidelijke blik aan, hij voelt zijn pik steeds groter worden, ze speelt een spelletje met hem. Maar dat kan hij ook denkt hij en trekt in een ruk de ceintuur van haar ochtendjas los, zodat die helemaal open valt.

Wat hij ziet bevalt hem wel, hij schuift zijn armen tussen de jas en haar naakte lichaam. Ze doet ook helemaal niets om hem tegen te houden, dus is hij zo vrij om verder te gaan. Nu komt ze in beweging, ze drukt op -1, de etage onder de begane grond, waar de garages zijn. De lift gaat naar beneden en ondertussen pakt hij haar borsten vast, en houd ze stevig vast. Wat een lekker stel borsten heb je, zegt hij, en ze krijgt een glinstering in haar ogen.

Hij bukt zich een beetje en neemt een tepel in de mond, ze kreunt, wat lekker is dat. Haar tepels worden hard, hij vind ze nu nog geiler. Jan was ondertussen druk bezig met haar tieten en haar clitoris. Ze voelde dat die helemaal opgezwollen was en er gingen continue elektrische schokjes door haar lichaam heen. Ze begon zwaar te ademen en kreeg het helemaal te zwaar toen Jan haar het beval gaf dat ze pas klaar mocht komen als hij dat toestond.

Carola was altijd al een onderdanig typje geweest, alleen had ze dat nooit echt laten zien. Haar overleden echtgenoot was nog volgzamer, dus al snel had ze de naam dat ze een dominante Truus was.

Daar had ze het maar bij gelaten, maar bij Jan gaf ze zich er aan over. Als hij gezegd had dat ze zijn voeten moest gaan likken, was ze op de grond gaan liggen en had ze haar uiterste best gedaan om het goed te doen. Ze voelde dat haar orgasme er aan zat te komen en ze moest haar uiterste best doen om niet gillend klaar te komen. Ze draaide rondjes met haar kont en ze begon te schokken. Jan had wel door dat ze het niet lang meer uit zou houden en zei alleen maar: Dat liet Carola zich geen twee keer zeggen, want hij had het nog niet gezegd of ze kwam keihard klaar.

Ze wist dat ze in staat was om te spuiten en ze voelde dat ze daar dicht tegenaan zat. Jan bleef zachtjes over haar clitoris wrijven totdat ze smeekte om te stoppen, want het werd te gevoelig. Op naar de volgende pagina van dit geile seksverhaal. Twero - Sociaal Erotisch Netwerk vrouwen van 46 jaar en ouder.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt. We zijn vandaag al de mooie Sybil tegengekomen waar de erotiek en sensualiteit van afdroop en we gaan gewoon door Gepijpt worden door zijn knappere oudere buurvrouw Seks met de buurvrouw, ze heeft grote borsten Afgetrokken worden door zijn knappe oudere buurvrouw Een jonge man, vier oudere vrouwen, aftrekken en meer seks Een heel geil trio met de oudere buurvrouw Een hele geile kerst met zijn oudere schoonzus Henk heeft seks met de moeder van zijn vriendin Seks met de beste vriendin van zijn moeder Seks met de zwangere buurvrouw Rijke studente komt alleen klaar op hele grote piemels Partnerruil in de woonwinkel Een geile vakantie met een vakantieliefde en haar moeder — slot Twee geile milfen met enorme tieten, versieren jongere mannelijke collega Neuken met zijn milf buurvrouw die een paar enorme tieten heeft Hij neukt zijn geile oude lerares in haar lekkere kontje.

Geef een reactie Reactie annuleren. Flirten met oudere vrouwen Frida, 41 jaar, grote tieten Vrouw 44, sexy in lingerie, zkt sex jarige getrouwde vrouw, grote tieten, wil discrete seks Blond Beestje, 63 jaar, sexy lingerie Mooie MILF, 44, gek op romantiek Swing With Me, 48 jaar en naakt.

Mellisa Clarke, kort donker haar, gaat naakt in de achtertuin jun 10, Drie cougars met grote tieten neuken een jongere man jun 10, Just Sofia, erotisch naakt en geile neuk me laarzen jun 10, Charlie, knappe brunette, doet aan erotisch masturberen jun 9, Een mens moest toch zich zelf kunnen zijn met zijn eigenaardigheden? Hij stapte in de lift en ging naar de 4e verdieping, daar was zijn ruime, gezellige flat, volgend de dames ook vreemd ingericht, maar het was zijn huis dus daar trok hij zich niets van aan.

Binnengekomen deed hij de jas uit en liep meteen naar de open haard. Hij gooide er blokken hout in wou hem aansteken maar had niets in huis daar voor, de lucifers was opgeraakt de laatste keer. En elke keer met boodschappen doen was hij vergeten nieuwe te kopen, dat werd dus geen open haard vanavond. Hij baalde, had al plannen gemaakt om languit voor de open hard te gaan liggen met een lekker boek of zo en kon er slecht tegen dat hij zijn plannen moest veranderen.

Spontaan trok hij zijn jas weer aan en ging naar de winkel, een plan moest doorgaan vond hij, al moest je er ook wat voor doen. De buurvrouw van hem stond ook bij de lift, hij had bijna geen contact met haar, ze was erg op zichzelf en hij deed daar niet moeilijk over, ieder zijn ding toch?

Nu groette hij haar en ze groette terug. Je gaat er nog op uit in dit koude weer vroeg hij? Ja, zei de buurvrouw, helaas wel, ik kwam net tot de ontdekking dat ik geen brood meer in huis heb, dus het moet wel. Weet je wat zei hij, zal ik die voor je mee nemen, ik ga toch naar de winkel.

Ze was er erg blij om, bedankte hem al vast en ging terug naar haar flat. Het was best een leuk mens dacht hij, wel erg stevig om het netjes te zeggen maar ze zag er lief uit.

Hij deed snel de boodschappen, nam nog wat lekkers voor zich zelf mee voor vanavond en ging weer terug. Eerst bracht hij zijn eigen spullen naar binnen, anders stond hij daar met een arm vol boodschappen en dat wou hij niet. Toen alles opgeruimd was, pakte hij het brood en ging naar de flat naast hem, hij belde aan, en de buurvrouw deed open. Kom er in jongen zei ze, dan kan de deur weer dicht. Hij bekeek haar onopvallend, ze zag er schattig uit in haar jurk en toen ze zich omdraaide met de rug naar hem toe, zag hij een schitterend achterwerk, weer eens wat anders dan die slanke dennen.

Ze bracht het brood naar de keuken en riep, je mag wel gaan zitten hoor, dan zet ik wel even koffie. Ik ben zo blij met het brood en dat ik er zelf niet meer uit hoefde, ik wil je toch even bedanken. Al snel kwam ze terug met twee kopjes koffie, hij zag dat ze haar jurk wat verder had losgeknoopt, deed ze dat voor hem?

Ze boog zich voorover om de koffie voor hem neer te zetten en dat gaf hem de kans om haar borsten te bekijken, wat zag dat er lekker uit, groot en stevig was zijn eerste indruk. Zo zegt ze, drink maar lekker je kopje leeg, dat heb je wel verdiend.

Ik zei, dankjewel buurvrouw, waarop ze zei, zeg nu eens geen buurvrouw maar Elsje tegen mij, dat is mijn naam en klinkt beter dan steeds dat buurvrouw. Ik zei, dan zeg je tegen mij Rick, in plaats van jongen, want ik ben al een oudere man. Ze moesten er smakelijk om lachen. Ze zat tegenover mij, ik kon haar zo onopvallend wat bekijken en wat ik zag begon me steeds beter te bevallen.

Haar grote tieten te zuigen en er op te sabbelen. Hij schrok op, ze had iets gezegd en hij hoorde het niet eens, ze zei, waar ben je met je gedachten? Ik verzon snel iets en zei, bij e open haard, die wil ik zo aan maken en er lekker voor gaan liggen met een boek.