Neukende lesbies verhit escort

.

Spuit slet neuken in zaandam

Jim duwde haar met zachte drang op haar rug en knielde tussen haar dijden, die zij alweer gewillig en hunkerend van elkaar deed. Met zijn mond nam hij bezit van haar gezwollen klit. Zijn penis spande zich nu opnieuw op volledige "oorlogssterkte" Hij slurpte en zoog in haar natte spleet en haar bekken schokte omhoog tegen zijn gulzige mond. Janet liet zijn pik los en vatte zijn hoofd en drukte dit vaster tegen haar kut en riep: Ze viel achterover in de kussens.

Jim klom over haar heen en vroeg: Neuk je maar heerlijk klaar tussen mijn borsten," zei ze ruimhartig. Jim legde voorzichtig zijn kloppende neuklat in tussen Janet's enorme tieten.

Zij drukte het warme vlees tegen elkaar zodat zijn pik helemaal verzwolgen was door haar tietenvlees. Nou, haar aansporingen had hij niet nodig. Hij begon direct te stoten en te schuiven in het tietenvlees. Ach, het duurde hem nog geen tien seconden of het leek of zijn ballen ontploften; het sperma spoot tussen de borsten van Janet vandaag en kwam in haar hals en op haar schouders terecht. Opnieuw moesten ze weer bijkomen van inspanning en erotische emoties.

Ze gingen vermoeid naar boven en wasten zich in de doucheruimte. Na nog een kopje koffie te hebben genomen, kusten ze elkaar ten afscheid en Jim liep met knikkende knieën terug naar huis. Daar maakte hij eerst een cocktail van geklutste eieren met wat cognac, rijkelijk aangevuld met slagroom. Een oud middel uit zijn diensttijd om zijn leeg geneukte zaadklieren weer op peil te brengen. Voldaan ging hij op de bank liggen en overdacht het gebeurde van die ochtend. Even later zakte hij weg in een rustige diepe slaap.

De deurbel ging doordringend. Hij keek op zijn horloge; zo..! Hij voelde zich lekker en stond op en liep naar de voordeur en opende deze. Wat brengt jullie hier? Kom er in meiden", verwelkomde Jim zijn collega's hartelijk.

Ze liepen voor hem uit de huiskamer in en terloops gleed zijn blik langs de ronde bilpartijen van de twee Vrouwen. Ze zijn allebei tegen de veertig jaar oud en mogen best gezien worden. De beide meiden kwetteren er lustig op los. Met opkomende wellust keek Jim Annet in het kruis, door het korte rokje dat zij droeg. Beide meiden waren met een dienstauto op werkbezoek geweest en aan gezien het nog vroeg was besloten Jim maar eens te verassen.

Hij vroeg hun of ze wat wilde drinken. Lisette een wit wijntje en Annet een colaatje, want zij moest immers nog sturen. In de keuken pakte Jim de gewenste dranken. Hij liep terug naar de kamer en pakte onopvallende het doosje met potentiepoeders en vroeg of ze nog een klontje ijs in hun drank wilden? Dat wilden de dames wel. Bijna jubelend liep Jim naar de keuken. Dit beloofde misschien weer wat.

Met haastige trillende vingers schudde hij de poeders in de glazen, zichzelf niet vergetend, natuurlijk Hij zette even later de glazen op tafel en gretig dronken de meiden een paarslokjes. Hier was ik even aan toe zeg," zuchtte Annet. Lisette beaamde haar uitspraak. Ze wisselden onder elkaar wat wetenswaardigheden uit over hun werk en namen de laatste roddeltjes door.

Jim bleef opmerkzaak en zag in de ogen van de twee een beetje dromerige uitdrukking verschijnen en veelvuldig gingen hun handen door hun haar heen, De tepels in de blouses begonnen zich ook wat duidelijker af te tekenen. Bij Jim zelf begon zich het proces ook weer in gang te zetten. Kloppend voelde hij de bloedvaten in zijn penis vullen en een erectie begon zich aan te dienen. Hij stond op, keek op zijn horloge en verontschuldigde zich even met een smoes dat hij rond deze tijd even moest bellen met iemand, wat geen uitstel gedoogde.

De meiden vonden het oké en Jim liep de trap op naar boven. Hij wachtte ruim vijf minuten en sloop zacht de trap weer af naar beneden.

Zijn vermoeden werd boven verwachting bevestigd..! De beide dames zaten dicht tegen elkaar op de bank en Lisette zat met haar hand in Annet"s blouse en ze kusten elkaar net gulzig. De kleur van hun gezicht was opgewonden rood. Ze fluisterden tegen elkaar. Ik voel mijn slipje gewoon vochtig worden. Ik ben niet eens lesbisch, maar zou je nu best willen betasten Lisette was over Annet's schoot heen gebogen en trok diens rokje omhoog.

Ze gaf een kusje op Annet's slip, ter hoogte van de venusheuvel. Zo komt Jim terug. Wat kan mij dat schelen. Ik ben gewoon geil. Misschien vindt hij het ook wel prettig; twee geile collega’s op zijn bank met een natte kut.. Jim maakte wat geluid in de gang en stapte de kamer binnen. Beide vrouwen schikten hun kleren vlug en hadden hoogrode blozende hoofden en voelden zich duidelijk betrapt door hem.

Hij zweeg en keek hen aan. Jim nam het voortouw en zei met een grijns op zijn gezicht: Hij besefde dat hij vrij spel kreeg van de dames dus ritste Jim zijn broek los en kleedde zich rustig voor beiden uit uit tot hij in zijn slip stond. Machtig torende de paal in zijn slip naar voren, hetgeen een indrukwekkend en potsierlijk gezicht moet zijn geweest. De beide meiden lachten echter niet, maar keken stilletjes met dromerige ogen naar Jim's slip en de stijve daarin.

Ze blikten elkaar even aan en knikten toen. De knoopjes van de blouses werden losgemaakt. Jim stroopte langzaam zijn slip over zijn billen omlaag. De meiden gaven een klein applausje toen zijn lid, uit de slip vrijgekomen, omhoog veerde. Hij boog even en zuchtte voldaan: Maar nu wil ik wel eens jullie lekkere tieten, billen en vooral die sappige kutjes van jullie zien!

Schiet op, kleedt je maar uit. Na jaren van stil verlangen en fantasieën zag hij even later de blonde Lisette naakt op de bank zitten. Annet nam even later plaats naast haar collega. De drie bekeken elkaars lichaam en waren enorm verhit. Lisette knikte en haar hand gleed omlaag tussen haar dijen. Even later klonk door de huiskamer het natte geluid van twee klitjes die gevingerd werden en een voorhuid die soppend over een harde eikel heen en weer getrokken werd.

Want ook Jim begon zich heerlijk op hen af te trekken. Ze waren alledrie in opperste staat van geilheid gebracht die het oosterse middeltje. In de kamer hing de heerlijk geile geur van hun kutten en pik. Jim ging nu vlak voor de beide vrouwen staan en hitste: Gnnn ja, toe maar geil je kutje maar op Lisette piepte met hoge stem: Jim keek er naar en werd er gek van.

Hij richtte zijn purperpaars aangelopen pik op de vrouwen. Jim zag sterren voor zijn ogen en in een machtige stuwing vanuit zijn scrotum spatte de eerste straal sperma uit zijn lul op Annet's schaamhaar en dijen.

Hij draaide zich net op tijd naar links om zijn 2e spermaschot op Lisette's buik terecht te laten komen. Lisette was nog net niet aan haar orgasme gekomen, maar daar zorgde Annet nu wel voor. Met wat van Jim's sperma aan haar vingertoppen, wreef ze met korte beweginkjes door Lisette"s kutspleet heen en weer. Dit was voldoende om hun blonde collega sidderend tot haar climax te brengen. Bijna epileptisch schokte het vrouwenlichaam onder het haar overweldigende orgasme en kreunde onbelemmerd haar genotsbeleving uit..

Voldaan lagen de drie even later na te hijgen op het bankstel. De keukenrol ging van hand tot hand om het geplengde sperma en kutvocht af te vegen. Jim bekeek de vormen van de vrouwen, maar nu op zijn gemak.

Nee, hij mocht niet mopperen met zulke collega’s. De normale mooie ronde borsten van Lisette. Dezelfde maat had Annet ook, maar toch weer net iets anders van vorm.

Hij zag en voelde inmiddels hoe zijn pik zich alweer langzaam op aan het richten was, hetgeen de beide meiden ook niet was ontgaan. Ja, die meiden moesten eens weten, hoe dat kwam. Jim zag dat hun tepels al weer stijf aan het worden waren. Hij knikte en ging op zijn rug liggen en duwde met zijn duim zijn stijve wat terug, zodat deze als een mast, horizontaal, op zijn buik stond. Ze zag hoe Lisette over Jim heen hurkte en zich langzaam over zijn stijve neuklat heen liet zakken. Lisette voelde hoe diep zijn pik haar lichaam binnendrong.

Wat heerlijk," kreunde zij zachtjes. Met haar kutspieren kneep zij een paar keer haar schede klemmend om zijn pik. Dit maakte hem weer helemaal gereed voor een ferme neukpartij.

Jim keek naar Annet, die er nog steeds afwach-tend op haar knietjes bij zat. Ja, ga maar met je gezicht naar Lisette zitten. Hij rook haar intieme geur, wat zijn zintuigen nog meer prikkelden tot geilheid.

Langs de buik van Annet keek hij omhoog tegen haar tieten, die zachtjes schommelden bij iedere beweging die zij maakte. Lisette kreunde heel eventjes maar begon daarop gelijk Jim te berijden met korte wipjes. Haar tieten deinden zachtjes mee in het ritme waarmee zij zich neukte op zijn penis. Jim legde zijn handen rond de heupen van Annet en duwde zijn tong in haar natte gleuf. Bevallig bewoog ze haar stevige ronde billen over zijn gezicht. Spoedig vond Jim's tong haar gevoelige klit in haar neukspleet.

Voor zijn ogen trilden de schaamlippen van Annet bij iedere aanraking van haar gevoeligste plekje. Vol zette hij zijn mond op haar kut en haalde zijn tong door haar zilte gleuf. De beide vrouwen keken elkaar in de ogen en begonnen elkaars borsten te strelen. Op zijn beurt pakte Jim nu Lisette bij haar heupen en begon intensiever zijn penis in haar te stoten.

Het inenuit bewegen van zijn pik in haar schede begon natte sopgeluiden te produceren. Haar lichaamssappen dropen langs zijn geile harde stam, via zijn ballen tot op zijn buik.

Het was niet veel anders bij Annet. Zijn kin en hals waren al ruimschoots nat van haar geil. De vrouwen omhelsden elkaar nu en gaven elkaar een lange tongzoen. Als een in elkaar gevloeide driehoek bewogen alle drie hun lichamen golvend in het neukspel. Jim zoende de binnenzijden van Annet's dijen.

Ik denk dat ik nu ook wel even Jim's lekkere pik in mijn kutje wil voelen. Machtig en imponerend stond Jim's fallus als een trofee omhoog gericht. Lisette ging nu op tafel liggen en spreidde haar mooie benen wijd van elkaar. Jim schoof een poef tegen de tafel en Annet begreep direct zijn bedoeling.

Zij ging op haar knieën op de poef en drukte haar mond in het kruis van Lisette, waar ze met haar tong direct haar liefdespel begon. Jim er verrukt naar, maar richtte toen zijn aandacht op de mooie billen van de geknielde Annet, waar de volle mooie kut van haar, met getuite schaamlipjes, naar achteren stond gericht.

Een golf van begeerte ging door hem heen. Hij wilde haar nu nemen, en zich in haar leeg neuken! Hij naderde Annet van achteren en vatten haar heupen vast, drukte zijn natte geile eikel tegen haar schaamlippen. Het eindspel ging beginnen. Annet's lichaam voelde heerlijk aan. Een zalige kut om te neuken! Jim stootte en beukte zijn zinderende pik diep in haar. Hij verlegde zijn handen nu naar haar borsten en kneedde teder Annet's tieten. Lisette begon zachtjes te jammeren.

Annet befte haar blijkbaar professioneel. Het schokken en rillen van hun blonde collega nam toe terwijl die ongegeneerd uitriep: Ze keek toen Jim aan en hitste hem op: Verdomme wat had die meid een climax.

Nu wilde Jim het ook afmaken. Hij trok Annet omhoog van de poef en legde haar op de bank, spreidde haar benen en bracht opnieuw zijn lid, voor langs, bij haar in. Hij ging over haar heen liggen en voelde zich diep in haar dringen. Annet sloeg haar benen om hem heen en begon zelf al neukbewegingen te maken. Jim kuste haar borsten hals. Hij herkende daar ook nog eens de kutgeur van Lisette, wat hem nog meer in extase bracht.

Ze neukten en neukten in een wilde roes van geilheid en genot, toen Jim voelde aankomen dat het moment van orgasme niet lang meer op zich zou laten wachten. Hijgend maakte hij dit kenbaar aan Annet, die riep: Haar greep werd steviger en haar spieren spanden zich. Jim vatte opnieuw haar heupen beet een in een flitsend tempo nam hij haar.

Als een komijn liet hij zijn neukspeer in haar lijf bewegen. Annet schudde haar hoofd heen en weer, gaf een bijna ijselijk kreet en riep: Jim trok zich uit haar terug. Ze was klaar immers al gekomen en wilde haar fysiek niet verder belasten. Wijdbeens ging hij over Annet heen staan en begon zich op haar af te treken.

Lisette stond op en ging achter tegen hem aanstaan en streelde achterlangs zijn ballen. Toen zij ook nog even haar borsten tegen zijn rug aan wreef kwam hij klaar: Annet onderging het met een verrukte glimlach. Ze keek me aan en ik voelde een zekere spanning tussen ons ontstaan. Ze keek snel naar mijn broek en constateerde dat haar heerlijk strakke tienerlijfje de uitwerking op mij niet miste.

Ondertussen spraken we over koetjes en kalfjes. Ze vertelde dat de jongens in haar klas het gek vonden dat ze zo fanatiek fietste. Ze vonden het niets voor een meisje om in het bos te crossen.

Ik zei haar dat ik dat onzin vond. Ze lachte verlegen en haalde haar schouders op. Ze trok haar knieën op en vroeg me haar kuiten net zo te masseren als achterin de auto. Ik moest even slikken want de badjas viel een beetje open en ik zag een kaal sneetje tevoorschijn piepen. Met een rood hoofd sloeg ze snel de stof terug.

Ik zei haar dat ik haar mooi vond en dat het goed was dat ze zich op haar gemak voelde. Ze lachte schaapachtig om haar verlegenheid te verbergen. Ik zette haar linkervoet klem tussen mijn benen en keek onder de badjas.

Haar kale spleetje was nu duidelijk zichtbaar maar Femke had het niet door. De lipjes zagen er enigszins gezwollen en goed doorbloed uit. Dat komt vast door de wedstrijd, bedacht ik me. Ik stelde me voor hoe haar schaamlipjes bij iedere pedaalslag langs elkaar gleden en dat haar kutje goed gesmeerd moest zijn om geen schrale plekken te krijgen. Ik zag in gedachte hoe het vocht uit haar kutje de boel nat hield en beschadiging van dit maagdelijke vlees voorkwam.

Femke sloot haar ogen en liet haar hoofd op het kussen vallen. Ze schoof een beetje onderuit waardoor de stof van de badjas weer iets openviel. Ze had het niet in de gaten. Maar ik des te meer. Ik kon nu ook bovenlangs haar prachtige lipjes bewonderen. Ik kon me nog net inhouden om niet bewonderend te fluiten naar al die schoonheid.

De badjas viel ook aan de bovenzijde een beetje uiteen. Hij was duidelijk te groot voor haar lekkere lijfje en ik kon goed zien hoe haar borstjes in de badstof hingen te bungelen.

Ik genoot van het uitzicht. Het mocht van mij eeuwig duren zo. Ik masseerde nog steeds haar kuiten maar was nu meer aan het strelen dan aan het masseren.

Femke gaf echter geen blijk van ongenoegen maar zuchtte alleen maar. Met mijn handen bewoog ik naar haar bovenbenen. De stof van de badjas viel links en rechts naast haar benen en ik streelde zacht haar bovenbenen. Uit angst verstevigde ik mijn greep iets om ervoor te zorgen dat ze niet doorkreeg dat ik haar streelde maar dat ze ervan overtuigd was dat ik haar masseerde.

Ze ontspande haar benen en vanzelf vielen zij iets uiteen. Haar lipjes weken licht uiteen en ik kon een glimp opvangen van het rozige vlees dat de ingang vormde naar haar heerlijkheid.

Ik maakte mijn lippen nat als iemand die al dagen niet had gegeten en nu zijn lievelingsmaal kreeg voorgeschoteld. Ik streelde, nee masseerde, steeds iets hoger en raakte af en toe licht haar poesje aan. Ik voelde een geringe vochtigheid terwijl mijn hand erlangs streek. Femke had niets in de gaten, of deed of ze niets in de gaten had.

Ik kon me niet voorstellen dat ze de aanraking niet gevoeld had. Het kon ook zijn dat ze dacht dat ik het per ongeluk deed en bang was dat ik zou stoppen als ze er iets van zei.

Het kon ook zijn dat ze genoot van de aanraking en dat ze niets zei in de hoop op méér. Ik besloot te onderzoeken welke van de ideeën de juiste was en raakte nogmaals haar jonge tienerspleetje aan. Een rilling ging door haar slanke lichaam, maar ze hield haar ogen gesloten. Optie1 Femke had niets in de gaten viel al af. De lichamelijke reactie die mijn aanraking had uitgelokt sloot uit dat ze niets had gevoeld.

De volgende optie kon ik alleen maar onderzoeken door haar spleetje nogmaals voorzichtig aan te raken. Ik verstevigde de druk als ik dichter bij haar poesje geraakte en dat miste zijn uitwerking niet: Oké, dacht ik, optie 2 is ook van de baan. Nu was het vooral belangrijk niet te snel te willen gaan en te hopen dat ik door mocht gaan. Zonder dat ik de vraag had gesteld, spreidde Femke haar benen ten teken dat ik op de goede weg was.

Ik besloot mijn remmingen overboord te gooien en wreef nu zonder terughoudendheid over haar poesje. Met gesloten ogen zei ze dat ze daar nog nooit door iemand anders was aangeraakt. Mijn idee van het maagdelijke lijfje bleek dus inderdaad te kloppen!

Ik nam me voor haar vandaag nog van haar maagdelijkheid te beroven, als ik de kans zou krijgen. Ik streelde nogmaals door haar spleetje en mijn vingers werden nat. Ik zocht met mijn vingertopje naar haar gaatje maar kon déze streek de opening nog niet vinden. Ze zakte nog iets meer onderuit om mij meer ruimte te geven. Ik streelde nog eens door haar spleetje en voelde nu hoe mijn vinger voor een klein stukje in haar liefdesgrotje verdween.

Ze wipte iets op toen ze voelde dat mijn vinger haar penetreerde, maar zakte ontspannen weer terug toen ze voelde dat ik hem weer terugtrok. Bij de volgende streek stak ik mijn dieper iets dieper in haar nu kletsnatte kutje. Ze kreunde slechts en wipte niet meer omhoog. Ze wilde duidelijk dat ik mijn vinger in haar stak. Ik besloot mijn natte vinger naar mijn mond te brengen om haar vocht te kunnen proeven. Het rook heerlijk en ik likte mijn vinger af.

Femke opende haar ogen omdat de door haar gewenste aanraking even uitbleef. Ik stak mijn vinger in haar zeiknatte doosje en bracht hem naar haar mond. Ze opende haar lippen en zoog zachtjes aan mijn vinger. Ik hield haar gezicht nauwlettend in de gaten voor een reactie. Ze zei dat ze daar geen ervaring mee had. Ik zocht met mijn vinger naar haar klitje en vond hem na enig speurwerk. Ik hoefde eigenlijk amper te zoeken want ze pakte mijn hand beet en leidde hem naar haar genotknobbeltje.

Ik streek er zachtjes over nádat ik mijn vinger nat had gemaakt door hem kort in haar kutje te steken. Ze rilde bij de aanraking van haar klitje maar genoot zichtbaar. Ik masseerde haar klitje. Femke zei dat ik lekker kon masseren. Ze lachte erbij toen ze het zei.

Aan de toon kon ik opmaken dat ze het dubbelzinnig bedoelde maar dat had ik al wel verwacht. Ik draaide mijn hand met de handpalm naar boven en stak mijn wijsvinger diep in haar kutje, op zoek naar haar G-plek.

Ik voelde het zachte vlees diep in haar en masseerde het zachtjes. Femke zakte verder onderuit e genoot van mijn masserende vinger. Ik bewoog voorover om haar kutje rechtstreeks te kunnen proeven. Toen ik mijn tong over haar klitje liet gaan, keek ze geschrokken op.

Aangemoedigd door het laatste woord ging ik verder en befte haar traag en uitdagend. Ze schoof nu volledig onderuit en knoopte de badjas los. Ze spreidde de stof uit en vroeg me of ik haar mooi vond. Ik kroop omhoog naar haar mond en kuste haar teder. Ik zei haar mijn voorbeeld te volgen. Ik stak mijn tong uit en Femke volgde mijn voorbeeld.

Ik streek met mijn tong langs de haren en voelde hoe ons slijm zich met elkaar vermengde. Lekker glibberig gleden onze tongen langs elkaar. Femke kreeg de smaak te pakken en opende haar mond. Ik drukte mijn lippen op haar geopende mond en we zetten het zoenen nu in onze monden voort. Femke genoot en ik ook. We zoenden verder en Femke spreidde haar benen om me ertussen te laten. Ik duwde mijn nog ingepakte erectie tegen haar kutje aan en was haar lekker aan het droogneuken.

Nou viel dat droog nog wel mee want ze was zo nat dat ik het vocht door mijn kleding heen voelde. Ze bewoog met haar heupen om de druk toe en af te laten nemen. Ik zoende haar in haar hals en streek over haar prille borstjes. Ik zakte af en nam haar tepels beurtelings in mijn mond. Femke sloot haar ogen en kroelde door mijn haren. Lager en lager begaf ik me over dit heerlijke lichaam. Terwijl ik naar beneden zakte, pakte Femke mijn T-shirt vast en ontblootte zo automatisch mijn bovenlijf.

Ze trok me weer naar boven en kroelde met haar vingers door mijn borsthaar. Ze lachte en duwde me naar beneden om mij nogmaals tot beffen aan te zetten. Ik wilde haar niet teleur stellen en likte haar snel tot een orgasme. Ik antwoordde dat dat inderdaad het geval was.

Ik zei haar dat ze geen dingen moest doen die ze niet wilde doen. Ik vroeg haar of ze wel eens een stijve pik had gezien. Ik zei haar dat ze hem er dan zelf uit moest halen.

Ik ging op mijn rug liggen en Femke ging op haar knieën naast me zitten. Haar borstjes bungelden op en neer terwijl ze mijn riem losmaakte. Ze opende de knoop en ritste mijn rits naar beneden. Mijn stijve pik was dankbaar voor de toegenomen ruimte en bolde door de rits.

Ze pakte de rand van mijn boxer en trok hem naar zich toe. Mijn pik stak met de eikel boven de band uit en een druppeltje voorvocht glom op mijn pik. Ze vroeg me waar dat voor diende en ik zei haar dat dat ervoor zorgde dat als een man zijn pik in een vrouw stopt, het soepel verloopt.

Benieuwd naar dit laatste feit streelde ze met haar duim over de druppel. Ze veegde hem uit over de glimmende eikel en ik genoot van haar onderzoekende handjes. Ze stak haar duim in haar mond om het voorvocht te proeven maar het was te weinig om iets te kunnen proeven.

Ze wilde graag weten hoe ze ervoor kon zorgen dat er sperma uit kwam want ze wilde het wel eens proberen. Ik zei haar dat dat kon door af te trekken, te pijpen of te neuken.

Ze schrok van deze woorden maar pakte mijn pik vast en trok de voorhuid met trage bewegingen op en neer over mijn eikel. Ik zei haar dat ze daarvoor nog langer door moest gaan en dat het geen kraantje was wat je open kon zetten.

Is het niet eng? Voorzichtig boog ze voorover en gaf een likje over mijn eikel. Ik zei haar dat hem helemaal in haar mond moest nemen, zachtjes moest zuigen en dat ze met haar hoofd op en neer moest gaan. Ze deed wat ik vroeg en ik voelde de sperma in mijn ballen borrelen. Ik waarschuwde haar dat ik bijna klaarkwam. Ze haalde mijn pik uit haar mond om te kunnen zien hoe het sperma eruit kwam. Na de eerste twee stralen had ze het wel gezien en nam mijn pik weer in haar mond. Ze zoog de laatset druppels eruit en liet de sperma door haar mond gaan om de smaak te kunnen proeven.

Ik zei haar dat ze geen sletje was maar een hele lieve meid die mij ontzettend blij had gemaakt. Ik realiseerde me nu pas dat ze het nog steeds in haar mond had. Ik antwoordde haar dat dat geen kwaad kon en dat de meeste mannen het waanzinnig geil vinden als een vrouw het doorslikt. Ik zei haar dat mensen zeggen dat je pa een vrouw bent als je hebt geneukt. Niet na het doorslikken van sperma, zei ik er snel achteraan. Ze dacht even na en antwoordde beslist dat ze wilde dat ik haar zou ontmaagden.

Ik prees me gelukkig en draaide haar weer op haar rug. Mijn pik richtte zich direct op in de wetenschap dat hij zodirect een strak maagdelijk kutje mocht penetreren en een maagdenvliesje mocht doorboren. We zoenden en genoten van elkaars warmte.

Femke spreidde haar benen en trok me dichterbij door haar handen op mijn billen te leggen en deze naar boven te trekken. Toen ze mijn pik tegen haar schaamlipjes aanvoelde, keek ze me diep in mijn ogen en vroeg op kinderlijke toon: Ik smolt helemaal van dit kindmeisje en werd reuzegeil. Ik plaatste mijn eikel voor haar gaatje en Femke stuurde hem met haar hand naar haar nauwe schede. Ik drukte mijn eikel in haar en ze voelde hoe ik in haar kwam. Haar handen op mijn billen dwongen me dieper in haar te gaan.

Ik voelde hoe mijn eikel tegen haar vliesje kwam. Dat was blijkbaar ten overvloede want ze schoof onder mij een stukje naar beneden waardoor ze feitelijk zichzelf ontmaagde. Ik bewoog mijn pik langzaam op en neer en zag hoe haar gezicht zich ontspande. Ik hoopte dat ze dat zou zeggen want ik voelde hetzelfde. Sneller en dieper neukte ik haar totdat ik klaarkwam.

Ook Femke kwam op dat moment klaar en zei dat ze voelde hoe mijn sperma in haar kutje spoot. Ik zei haar dat ze altijd welkom was en dat ik graag haar leraar wilde zijn.

Ze omhelsde me en bedankte me voor de fantastische ontmaagding. Ik keek haar diep in haar ogen en besloot dat ik van haar hield: Haar heerlijke lijfje met die strakke tietjes, haar nauwe poesje en getalenteerde mond en handjes. Twee weken gingen voorbij waarin ik mijn buurmeisje bijna niet zag. Ik zeg expres bijna niet zag want ik stond, als een verliefde puber, iedere ochtend uit het raam te kijken als zij op de fiets naar school stapte. Ze had het door want ze zwaaide iedere dag als ze langs kwam rijden.

Op haar trainingsavonden hield ik de straat ook nauwlettend in het oog in de hoop een glimp op te vangen van dit heerlijke lichaam, gestoken in het strakke fietstenue. Ze zwaaide altijd vrolijk als ze me zag, maar liet niet doorschemeren dat ze nog wel eens dacht aan onze geile ervaring van zondag twee weken geleden.

Op een avond kwam ze, wederom héérlijk gestoken in haar strakke fietspakje, naar me toe. Ze vroeg of ik het niet leuk vond om ook eens met haar mee te fietsen als ze weer eens ging trainen. Ik zei haar dat ik inderdaad een mooie fiets had maar dat mijn conditie erg te leiden had onder het gebrek aan tijd dat ik had om te gaan sporten. Ik beloofde haar dat ik wel een keertje met haar mee zou gaan, maar net vandaag.

Ze keek me aan en zei dat ze rekening met me zou houden en me niet alleen in het donkere bos achter zou laten. Ze tilde veelzeggend haar wenkbrauwen op terwijl ze deze laatste zin uitsprak. Ik stemde toe en zei haar op mij te wachten terwijl ik mij omkleedde. Ik liep naar boven en zocht mijn fietskleding. Door mijn gebrek aan lichaamsbeweging was de fietsbroek wat strakker komen te zitten dan mij lief was maar ik kon nu niet meer terug. Ik had Femke beloofd dat ik vanavond met haar zou gaan fietsen.

Natuurlijk had ik ook andere kleding waarin ik kon gaan fietsen, maar die waren niet geschikt voor het smalle zadeltje dat ik op mijn fiets had gemonteerd. Toen ik weer beneden kwam, had Femke mijn fiets al buiten gezet en was juist bezig mijn banden op te pompen. Door het lange stilstaan hadden die een deel van hun spanning verloren. Ik bedankte haar, vulde mijn bidon met water en stapte op mijn fiets. Ik zei haar dat er voor haar niet veel geheimen meer waren.

Ze kreeg een rood hoofd en besloot er verder niets meer over te zeggen. Bij het bos aangekomen vroeg Femke me wat voor route ik wilde. Ik stelde voor om eerst wat over de bospaden te fietsen en later de moeilijker stukken te proberen. Ik zag hoe haar kontje op het zadeltje heen en weer bewoog en ik kon mijn ogen er niet vanaf houden.

Of het nu kwam door het fantastische uitzicht of mijn slechte conditie weet ik niet, maar ik raakte al snel in ademnood.

Ik vroeg Femke even te stoppen om iets te drinken. We stopten bij een bankje nabij een picknickplaats, stapten af en gingen even zitten. We keken naar het verlaten bos. Het begon inmiddels al een beetje te schemeren en de meeste mensen keerden huiswaarts. Een bos, verstild en verlaten, is als het schemert een enge plaats zei Femke en spoorde me aan weer op te stappen.

Met een gespeelde tegenzin stapte ik weer op mijn fiets en zag hoe Femke haar kontje in de lucht stak toen ze op haar pedalen ging staan om even flink aan te zetten. Ik begon met weer een jongetje te voelen dat aan het crossen was met zijn zelfgemaakte crossfiets. Femke keek zo nu en dan om ter controle of ik haar nog wel bij kon houden.


.Mastuberende mannen neuken in noord brabant

  • 547
  • Rijpe dame ontvangt dikke pik aftrekken
  • Dikke stralen spoot ik in haar geile mondje en ze slikte alles braaf door, zoals ik het haar geleerd .
  • Neukende lesbies verhit escort
  • Ik begon traag te pompen en voelde hoe haar strakke sluitspier mijn pik afsloot en als een cockring zorgde voor een semi-permanente erectie.

Lesbo negerinnen sex met de kerstman