Kalepoesjes kleine lul pijpen

kalepoesjes kleine lul pijpen

Ik begreep Bas zijn plotselinge gedrag ook niet, waarom deed hij ineens zo raar? Mam deze is geloof ik goed hoorde ik hem roepen, ik twijfelde of ik weer het pashokje in zou gaan.

Maar Bas stond alweer te roepen, mam ben je er nog? Ja zei ik en ging toch het pashokje weer in, de jeans die hij aan had zat hem als gegoten. Deze is goed zei ik. Oké dan neem ik hem zei hij en begon zijn broek weer uit te doen zonder onderbroekje stond hij daar weer, maar op dat moment was hij niet meer helemaal stijf. Waarom liep je nou weg vroeg hij?

Ik heb een beetje in mijn broek geplast zei ik zachtjes! Echt waar begon hij te lachen, ja ik moet heel nodig Bas zei ik. Ik pakte maar snel de andere jeans die hij niet gepast had en liep daarmee het pashokje uit, die hang ik alvast terug zei ik.

Wat erg, ik voelde dat mijn panty ook goed nat was geworden. Geen lekker gevoel als je daarna met je zoon bij de kassa staat af te rekenen en nog 15 minuten terug naar huis moet lopen. Bas bleef mij onderweg naar huis plagen, ik nou je broekje, je panty en jurk helemaal nat geworden vroeg hij, ja Bas ik heb in mijn broek geplast zei ik pinnig, wat ik was er niet blij mee en voelde mij vies.

Thuis aangekomen was mijn eerste gang naar de badkamer, daar deed ik mijn schoenen, jurkje, panty en slipje uit. Ik stond alleen nog in mijn BH toen mijn zoon binnen kwam, en valt de schade mee lachte hij mij uit, maar bekeek mij ook. Bas ik wil even douche zei ik. Hij keek naar mijn natte panty en slipje, pakte het van de vloer en rook eraan, je heb echt in je broek gepist lachte hij weer. Ik deed mijn BH uit en wilde onder de douche gaan, ik moest mij bukken om uit het kasje en handdoek en washandje te pakken,… plotseling voelde ik zijn hand tussen mijn benen komen toen ik zo even met mijn rug naar hem toe stond.

Brutaal voelde ik zijn vinger mijn kutje in komen, Ik veerde in een reactie op, Bas die even normaal riep ik geschrokken. Hij kwam echter strak tegen mij aan staan en pakte mij daar weer, toen ik zijn vinger weer in mijn kutje voelde komen raakte ik in paniek.

Stop daarmee Bas, riep ik, hij luisterde niet en duwde zijn vinger nog dieper bij mij naar binnen, ik wist echt niet meer wat ik moest doen. Bas is fysiek ook een stuk sterker, hij is een jonge vent van 1. Zo drukte hij mij voorover tegen de wastafel aan, bleef mij nog even snel vingeren, maar trok toen gelukkig wel weer zijn vinger uit mijn kutje terug, pfff gelukkig dacht ik.

Echter mijn opluchting was van korte duur, hij bleef mij voorover tegen de wastafel drukken en toen gebeurde het echt, waar ik vanaf het pashokje al bang voor was geweest, ik voelde zijn stijve harde lul diep bij mij naar binnen komen. Het klink gek, maar op zo moment weet je niet wat je overkomt of moet doen! Mijn eigen zoon had mij in één keer goed te pakken en begon mij vol in mijn kutje te neuken, o nee Bas stopt daarmee begon ik het uit te gillen. Er was alleen niemand die mij kon horen, alleen Bas en die zei alleen maar dat ik een lekker nat kutje had, wat ik zelf ook wel voelden.

Echter ik voelde ook zijn grote stijve lul die steeds weer heel diep in mijn kutje kwam, ik was in paniek, werd er draaierig van in mijn hoofd, maar kon toch ook niet meer tegenhoudend dat ik er opgewonden van begon te raken. Bas pakten mijn heupen met zijn beide handen stevig vast, ik had de kracht niet meer om rechtovereind te komen.

Ik begon zijn diepe harde stoten op te vangen, ik kon het zelf niet geloven, maar werd er goed geil van. Hij stond mij goed te neuken, ik kon zijn tempo amper bijhouden. Ik had al helemaal geen weerwoord meer toe hij tegen mij zei, dit is geil hé mam.

Ik begon er zelf van te kreunen en het uit te hijgen, Bas hield het lang vol, ik heb echt tegen mijn orgasme gevochten, maar na 4 a 5 minuten voelde ik mijn orgasme heftig door heel mijn lichaam trekken. Ik probeerde het niet te laten merken, schreeuwde niet en zei het niet, maar kreunden wel aan één stuk door.

Bas had het niet door, hij stond mij keihard te neuken toen ik klaar kwam, en ging dan ook vol door. Er gaat van alles door je hoofd op dat moment, maar eigenlijk wilde ik maar één ding, dat het maar snel voorbij zou zijn. Niet fysiek, want ik werd nog geile en natte na mijn stille orgasme, maar wel verstandelijk, dit wilde ik niet als moeder zijnde.

Het is de wereld op zijn kop, ik lees ook de verhalen dat dit in gezinnen gebeurd, maar dit kon mij toch echt nooit gebeuren! Ja dus, ik werd nog steeds heel diep door mijn eigen zoon geneukt, ik stonk zelfs naar de urine, en deinde op en neer over onze wastafel als of ik één of andere slet was. O mamma begon Bas toch voor mij onverwacht uit te roepen, ik ga je geile kutje volspuiten. Ik voelde het niet meer aankomen, te erg om te vermelden, maar ik was alweer bezig om voor de tweede keer zelf klaar te komen.

O Bas gilde ik het toen wel uit, ik kom ook hijgde ik volkomen los geslagen, spuit mij maar vol hijgde ik opgewonden en geil, en schreeuwde mijn orgasme uit.

Bas besloot anders, ik denk dat hij mij toch zeker wel een kwartier lang vol heb staan neuken toen hij zich terug trok uit mijn kutje en ik zijn stralen warme zaad over mijn rug en tegen mijn billen uitspoot. Daarna leek ineens bij ons allebei het besef te komen wat wij gedaan hadden, ik keek berekenend op mijn horloge, ik voelde mijn zoon ’s sperma tussen mijn bil gleuf voelde lopen, en zag dat het O jee zei ik weer op dat moment met mijn beide op de grond, je vader komt over drie kwartier thuis.

Shit zei Bas, laten wij snel gaan douchen, hij besefte het toen ook heel goed wat wij gedaan hadden. Als mijn man hier lucht van zou krijgen, dan zou het er voor mij en Bas slecht uit komen te zien, daar kon ik in ieder geval de klok op gelijk zetten. Samen hebben wij vlug gedoucht en was ik net op tijd weer fris en aangekleed toen mijn man uit zijn werk thuis kwam.

Ik was die avond behoorlijk onder de indruk van mijn zoon, die had ik nooit verwacht. Niet van Bas, en niet van mezelf. Hoe gaat dit verder vraag je, je af?? Ik had er toen geen antwoord op. Je beseft ten volle dat dit nooit had mogen gebeuren, de angst sloeg mij echt om mijn hart als ik daar over nadacht.

De volgende dag gaat het dagelijkse leven weer gewoon door, mijn man ging naar zijn werk, en ik was weer bezig met mijn huishouden. Bas ging weer naar school. Hierna veranderde mijn normale leven!! Ik kwam in een rollercoaster terecht, vanaf die dag had er ik de aandacht van mijn zoon bij, die mij seksueel bleef benaderen zodra hij daar zijn kans schoon voor zag, maar ik heb de samenleving met mijn man.

De man waar ik op 22 jarige leeftijd uit liefde mee getrouwd bent toen ik zwager van Bastiaan bleek te zijn. Nu 20 jaar later, op mijn 42ste jaar is daar seks met mijn zoon bijgekomen en komt heb steeds vaker voor dat ik op de zelfde dag seks met mijn zoon en man heb.

De tweede keer dat ik seks met mijn zoon had, ging een stuk verder dan onze eerste keer! Bas was op een middag rond Mijn zoon kwam naast mij zitten op de zitbank, vroeg om een zoen die ik hem gaf, en dit werd een lange opwindende tongzoen. Ik voelde mij al snel geil worden toen hij daarbij met zijn hand onder mijn jurkje ging, mijn slipje opzij schoof en mij begon te vingeren. Ik kon er geen weerstand tegen bieden, liet mijn slipje door Bas uittrekken, en vond het heerlijk toen hij tussen mijn benen ging zitten en mijn kutje begon te likken.

Ik had mezelf die ochtend onder de douche net weer glad geschoren, was enigszins verbaasd op de manier waarop hij mij likte en al weer heel snel mijn opwinding niet meer kon verbergen voor Bas. Ik lag te kreunen van geilheid, dit was echt niet normaal meer zoals ik daarvan lag te genieten. Ik werd klaar gelikt door mijn eigen zoon. Wat ben jij geil lachte hij met zijn guitige kop toen hij weer omhoog kwam tussen mijn benen, ik heb er een keiharde plasser van gekregen zei hij, maar liet mij ook zijn erectie zien in zijn broek.

Inmiddels ben ik er aan gewent dat mijn zoon zijn stijve lul een harde plasser noemt, en vind het wel een opwindend woord als hij dat zegt. Die middag raakte mij het helemaal, ik zat met een nat en bevredigd kutje op de bank naar zijn dikke bult in zijn broek te kijken, en wilde op dat moment nog maar één ding, hem ook lekker oraal bevredigen. In no time had ik zijn onderbroekje en broek uit en liet Bas op de bank liggen, golven van opwinding gierde door mijn lichaam toen ik hem begon te pijpen.

Ik had de vrije hand, mocht lekker op zijn ballen zuigen, langs zijn grote lul likken en hem heel diep pijpen. Mijn geilheid was ongekend, ik kreeg gewoon de drang om ook een stukje onder zijn ballen te likken, en toen ik over zijn anus begon te likken, werd Bas ook gek. Je lik mijn kont lag hij geil te kreunen, dit had hij duidelijk nog nooit meegemaakt, maar ik deed het en vond het zelf ook heel geil om te doen, en zijn reactie te voelen.

Ik ben best wel wat gewent van mijn man, maar zo hard als Bas zijn lul werd, had ik bij mijn man nog nooit gevoeld. Ik probeerde steeds een stukje verder met mijn tong in zijn anus te komen, en ineens gebeurde het, Bas begon het uit schreeuwen. Dit had ik niet aanvoelen komen, keek op en zag mijn zoon spuiten uit zijn lul, ik was te laat om het met mijn mond op te vangen.

Wij moesten er allebei om lachen toen wij naar sperma op zijn buik keken, ik zit helemaal onder zei hij bijna beduusd. Bas is zo nog even blijven zitten, maar toen wilde hij toch ook graag even gaan douchen, ik bleef verward en nog steeds heel geil achter en heb toen mijn slipje maar weer aangedaan.

Dat was achteraf ook precies op tijd, een paar minuten daarna ging de deurbel en stonden mijn ouders voor de deur om een kopje koffie te drinken. Daarna realiseer je pas dat je door het oog van de naald bent gekropen. Ik nam toch wel een groot risico besefte ik, maar kon dit ook niet meer stoppen. Bas maakte het mij niet gemakkelijk. Twee dagen later pakte hij mij heel brutaal terwijl mijn man beneden op de bank naar het voetbal lag te kijken, werd ik boven tegen ons traphekje aangeduwd en keek ik in het trapgat naar beden met mijn slipje op mijn enkels.

Bas had weer een harde plasser gekregen en dat wilde hij mij even laten voelen. Ik was wel weer heel geil toen Bas mij onverwacht op onze eerste etage pakte, ik had even op de zolder de was in de wasmachine gedaan en was op weg naar beneden toen mijn zoon ineens uit zijn kamer kwam, en mij gelijk pakten.

Ik bleef naar beneden kijken toen hij mij achterlangs nam. Mijn kutje begon al snel te soppen, Bas stond mij stevig te neuken, maar ik kon geen geluid uitbrengen, stilletjes nam ik mijn orgasme en voelde kort hierna Bas zich leeg spuiten in mijn kutje. Ook hij deed dit sneaky, trok zich na zijn orgasme terug uit mijn kutje en trok snel mijn slipje weer omhoog.

Hij gaf mij nog een klap op mijn billen en fluisterde in mijn oor, ga maar gauw naar die ouwe, anders komt hij zo nog kijken waar je blijft. Bas ging zijn kamer weer in en ik liep met een warrig hoofd de trap af, waar ik mijn slipje nat voelde worden van zijn sperma wat uit mijn kutje liep. Ik durfde echt niet gelijk bij mijn man te gaan zitten, die niet op of om keek toen ik de kamer in kwam.

Ik liep naar de keuken, vandaar vroeg ik of hij nog een biertje wilde, ja lekker schat riep hij vanaf de bank. Ik nam een paar minuten om een beetje te herstellen van dit waanzinnige risico volle vluggertje met mijn zoon.

Ik gaf daarna mijn man zijn biertje en ging stilletje tegenover hem zitten. Na de voetbal zei mijn man, we gaan lekker naar boven schat, ik ben geil en ga je lekker neuken.

De angst sloeg mij gelijk om mijn hart toen hij dat zei, ik dacht gelijk, straks merkt hij het! Ik heb mezelf zorgvuldig diep gewassen voor ik ook naar bed ging, ik ken mijn man door en door en weet dat hij mij altijd eerst even goed wil likken, en ik hem moet pijpen, voor wij gaan neuken.

Zo gebeurde het ook. Ik was fysiek wel even bevredigd toen mijn zoon mij een uurtje hiervoor geneukt had, maar geestelijk ontploften ik bijna toen ik de tong van mijn man door mijn kutje voelde likken. Je moest eens weten dacht ik feitelijk denigrerend ten overstaan van mijn man ‘dat je eigen zoon een uur hiervoor afgaand zijn sperma nog in mijn kutje had gespoten ‘ wat jij nu lig uit te likken. Ik kreeg daar toch een super orgasme van op het moment dat ik daaraan dacht, dat viel mijn man dan ook gelijk op, zo schat jij ben geil vanavond lachte hij, gelukkig onwetend.

Mijn man kwam niet klaar tijdens het pijpen, hij wilde mij neuken en ging dat ook doen. Hij neukte mij, zoals meestal wel, goed en hard en samen kwamen wij na een poosje tegelijk klaar. Langzaam maar zeker begon ik harder aan mijn leuter te trekken en sloot mijn ogen.

Opeens hoorde ik iets, ik wist niet wat. Ik keek om en tot mijn grote verschrikking zag ik Bart, mijn schoonbroer, in de deuropening staan, naar mij kijkend en zichzelf ook aan het aftrekken. Het enige dat ik uitbracht was "Wat?! Hij sloeg zijn hoofd achterover en melkte zijn paal vrij hard.

Hij kreunde en zuchtte. Ik bleef hem aankijken tot ik besefte dat ik nog steeds zelf zo goed als naakt bovenop de lakens lag en mijn lul in mijn hand iets slapper geworden was. Ik wist niet goed wat te doen. Mezelf verbergen onder de lakens? Blijven kijken naar hoe mijn schoonbroer stond te rukken? Hem uit de kamer sturen? Bart begon luider te kreunen. Ik had geen idee waar Els op dat moment was, maar als ze kortbij was moest ze dit toch horen?

Maar daar trok Bart zich duidelijk niets van aan. Hij vertraagde zijn ruktempo een beetje en keek weer naar mij en glimlachte. Ik zei niets en bleef hem aankijken, zelf niet goed wetend of ik boos moest worden of niet. Bart stapte naar voor, tot aan de rand van het bed waar ik nog steeds naakt op lag. Mijn lul was intussen slap geworden. Een andere mannenlul kon me duidelijk niet opwinden. Bart begon terug harder te trekken.

Nu stond hij echt wel kort bij. Ik kon zijn lul horen, het voorvocht maakte een soppend geluidje. Ik kon het zelfs ruiken. Zelf trok ik ook terug aan mijn slappe lul, er kwam langzaam weer leven in.

Bart kreunde en hijgde luider en sneller. Zoals hij nu stond en als hij zou klaarkomen zonder zijn hand over zijn eikel te leggen zou hij zeker zijn zaad tegen me aan schieten. Het was heel erg vreemd, maar het wond me toch een klein beetje op. Ook mijn lul was op volle sterkte en ik trok me al kijkend naar zijn wapen af. Ik hoorde dat het bij Bart nu wel moest komen, ik wist niet wat te doen maar instinctief zette ik me recht voor hem en nam het van hem over.

Voor het eerst in mijn leven had ik een andere mannenlul dan de mijne in mijn handen. Hij voelde hard maar toch zacht aan, en warm. Ik was enorm geil op dat ogenblik, al had ik nog nooit eerder iets gevoeld voor mannen. Bart legde zijn handen op mijn hoofd en duwde me beetje naar zijn paal toe. Hij wilde duidelijk dat ik hem in mijn mond zou nemen, ik wist niet of ik dat wou. Zijn soppende en glimmende eikel was nu op slechts 20 cm van mijn gezicht vandaan en ik trok hem af.

Bart riep een luide "Jhaa! Een tweede belande op mijn wang net onder mijn oog en naast mijn neus. Ik sloot mijn ogen voor het geval er nog een derde straal kwam. Bart duwde nog harder tegen mijn achterhoofd en dwong me helemaal tegen zijn spuitende lul aan, de derde lading kwam vol op mijn mond.

Happend naar lucht opende ik beetje mijn mond, maar door de druk die Bart nog steeds uitvoerde schoot zijn eikel tussen mijn lippen. Ik was verloren en nam de lul in mijn mond. Een volgende, gelukkige kleinere en minder krachtige, lading kwam uit zijn lul en liep zacht op mijn tong.

De onbekende smaak was vreemd, maar niet echt vies. Ik had de lul intussen los gelaten maar Bart maakte lichte neukbewegingen in mijn mond. Bart maakte een kleine stap achteruit, de lul viel al halfslap uit mijn mond, ik liet het zaad uit mijn mond over mijn kin lopen. Ik opende mijn ogen die ik al die tijd had gesloten gehouden en zag nu naast Bart Els staan. Ik schrok, Bart leek dat niet te doen.

Maar Els keek hem kwaad aan. Ze bukte beetje voorover en legde haar hand tegen de zijkant van mijn hoofd. Met haar duim wreef ze het zaad op mijn wang weg. Ze vertelde zacht dat Bart al heel zijn leven voor zowel vrouwen als mannen valt, en om de een of andere reden had hij een enorme boon voor mij. Ze likte het zaad van haar duim en stond recht. Ze draaide zich om naar Bart, die nog steeds stond na te hijgen. Ze zoenden elkaar en fluisterde iets, daarna ging ze weg.

Ik keek Bart aan en voelde me heel erg op mijn ongemak nu. En fluisterend vertelde hij dat hij vanmorgen gewoon even naar mij wou kijken, dacht dat ik nog sliep maar me dan masturberend betrapte. Ik knikte van niet. Ik ben niet voor de mannen. Hij draaide zich om en verliet de kamer naar de badkamer.

Ik wreef al het overgebleven zaad van me af aan de lakens en trok mijn boxershort goed en mijn jeansbroek en t-shirt aan en ging naar de keuken waar Els koffie aan het zetten was. Ik zei van niet, dat dit niet iets is wat ik van Bart en al zeker niet van mezelf verwacht had. Els verzekerde me dat het onder ons zou blijven. Ze kende deze goesting van Bart en heeft dat een plaats kunnen geven in hun relatie.

Ik vond dit allemaal heel erg bizar. Pas dan viel het me in hoe het vanmorgen begonnen was. Door naar haar te kijken als zij aan het douchen was geraakte ik opgewonden en ben ik mezelf gaan aftrekken op mijn kamer waar ik door Bart betrapt werd. Aarzelend biechtte ik dit op aan Els. Ze glimlachte en stapte naar me toe.

Ze nam me bij mijn kruis. Neen, dat was ik nog steeds niet. Moest zij me nu vragen om me te mogen pijpen, dan zou ik niet aarzelen. Mijn paal stond al terug op volle sterkte. Els kneep er in. Maar we doen dat toch maar beter niet. Ze liet me los en ging aan de keukentafel zitten.

Niet veel tellen later kwam Bart in de keuken. Zonder iets te zeggen nam hij een tas koffie, hij durfde me zelfs niet aan te kijken. Ik zei dat ik me ging douchen en dan naar huis zou gaan. Bart knikte en Els zei "Ok. In de badkamer en mijn kleren terug uit stond mijn lul toch opnieuw op volle strekte.

.

Pijpdate zwolle moeder laat kut zien

Ongelooflijk, dit zijn de jongste meiden van het net, en kan nog net door de beugel denken we? Ze hunkeren naar geile sex zonder verplichtingen. Kom snel en spuit hun natte kutjes vol!

Verboden sexfilms over incest tussen broers! Neuk mam in haar reet voor straf! Dit is bloedje geil, Deze shemales zitten net in de verander fase en ze zien er nog superpril uit met die heerlijk kleine borsten. Zou jij niet een keer het bed willen delen trannyzone. Eva En Vera zijn dominante teven. Hun slaven worden constant op de proef gesteld en moeten de meest uiteenlopende opdrachten uitvoeren om volle tevredenheid van de meesteressen te behalen.

Als ik mijn knie breek, dan loopt de JUS eruit! De kwaliteit van deze geweldadige sexfilms is zo goed. Je kan nu nog beter de mishandelingen bekijken. Die ouwe geile kan bijna niks meer, maar zijn lul werkt nog uitstekend. Hij huurt regelmatig een lekker jong ding om eens flink te neuken. Mijn zoon krijgt een stijve pik Categorie: Wij hadden twee jeans uitgezocht en liepen naar de pashokjes toe, het was daar nogal druk, er was nog maar één pashokje vrij.

Bas ging alleen naar binnen, maar al snel riep hij mij, ma zit deze niet te strak vroeg hij toen ik bij hem in het pashokje ging staan. Ze rekken nog uit hé zei ik, ja maar kijk nou, mijn ballen zitten klem zei hij!

Er zat inderdaad een flinke grote zichtbare bobbel in zijn kruis, nou doe uit dan adviseerde ik, en pas die andere even. Bas deed die jeans uit, ik stond er naar te kijken, hij had een blauw strak klein onderbroekje aan, waar een grote bobbel in zat.

Hij deed de tweede jeans aan, maar die was zeker een maatje te klein, die bleef onder zijn dikke bobbel al hangen. Hoe kan dat nou, je heb altijd en nou krijg je hem nog geeneens over je onderbroek zei ik. Hij deed tegen beter weten in toch nog een poging om de jeans aan te trekken, die is veel te strak Bas zei ik. Hij probeerde met zijn hand zijn bobbel in te drukken, om deze alsnog in de broek te krijgen. Kut, zei hij, probeer jij het eens ma. Dat gaat niet Bas, deze is veel te strak.

Of mijn lul is te groot glimlachte hij. Doe even normaal reageerde ik, er staan hier ook nog andere mensen. Nou en, daar had hij schijt aan zei hij, en hij deed plotseling zijn onderbroekje naar beneden, haalde in één handbeweging zijn lul en ballen uit zijn onderbroekje.

Ik kon mijn ogen niet geloven toen hij met zijn lul heen en weer begon te zwaaien, hij was toen al half stijf.

Bas doe normaal fluisterde ik en werd er gelijk nerveus van. Zoiets had mijn zoon nooit eerder gedaan in mijn bijzijn, ik zoek wel even twee andere uit zei ik en wachten buiten het pashokje tot hij zijn broek uit had. Met deze twee jeans liep ik terug de winkel in om vervolgens twee nieuwe uit te zoeken, ik moest nog nodig plassen ook, maar dat hield ik nog maar even op.

Vijf minuten later liep ik terug met twee nieuwe jeans, Bas had het gordijn dicht gedaan, wat ik weer opende om de jeans aan te geven.

Toen werd het helemaal erg, hij stond daar zonder onderbroekje! Bas stond daar met een grote erectie! Alleen zijn overhemd hing er nog een klein stukje overheen. Ik kon niet anders doen dan naar binnen te stappen en het gordijn weer dicht te doen.

Wat ben je nou toch allemaal aan het doen vroeg ik toen heel nerveus? Ja, kan ik er wat aan doen dat ik een stijve krijg lachte hij, ik keek ontzet naar mijn eigen zoon ’s grote erectie. Waar ik niks aan kon doen op dat moment was dat ik een beetje in mijn broek begon te plassen van de zenuwen, ik schrok hier natuurlijk zelf ook van en ging gelijk het pashokje weer uit. Ik ging tegen de muur staan met mijn benen strak tegen elkaar geknepen, naast mij kwamen en gingen mensen uit de pashokjes.

Ik had het echt Spaans benauwd, ik wilden daar niet compleet in mijn broekje plassen. Ik had een jurkje aan, met gelukkig wel een slipje en een panty, maar mijn slipje en panty waren toch behoorlijk nat geworden. Ik durfde amper nog om mij heen te kijken, ik voelde mij vreselijk opgelaten. Ik begreep Bas zijn plotselinge gedrag ook niet, waarom deed hij ineens zo raar? Mam deze is geloof ik goed hoorde ik hem roepen, ik twijfelde of ik weer het pashokje in zou gaan. Maar Bas stond alweer te roepen, mam ben je er nog?

Ja zei ik en ging toch het pashokje weer in, de jeans die hij aan had zat hem als gegoten. Deze is goed zei ik. Oké dan neem ik hem zei hij en begon zijn broek weer uit te doen zonder onderbroekje stond hij daar weer, maar op dat moment was hij niet meer helemaal stijf.

Waarom liep je nou weg vroeg hij? Ik heb een beetje in mijn broek geplast zei ik zachtjes! Echt waar begon hij te lachen, ja ik moet heel nodig Bas zei ik. Ik pakte maar snel de andere jeans die hij niet gepast had en liep daarmee het pashokje uit, die hang ik alvast terug zei ik.

Wat erg, ik voelde dat mijn panty ook goed nat was geworden. Geen lekker gevoel als je daarna met je zoon bij de kassa staat af te rekenen en nog 15 minuten terug naar huis moet lopen. Bas bleef mij onderweg naar huis plagen, ik nou je broekje, je panty en jurk helemaal nat geworden vroeg hij, ja Bas ik heb in mijn broek geplast zei ik pinnig, wat ik was er niet blij mee en voelde mij vies.

Thuis aangekomen was mijn eerste gang naar de badkamer, daar deed ik mijn schoenen, jurkje, panty en slipje uit. Ik stond alleen nog in mijn BH toen mijn zoon binnen kwam, en valt de schade mee lachte hij mij uit, maar bekeek mij ook.

Bas ik wil even douche zei ik. Hij keek naar mijn natte panty en slipje, pakte het van de vloer en rook eraan, je heb echt in je broek gepist lachte hij weer. Ik deed mijn BH uit en wilde onder de douche gaan, ik moest mij bukken om uit het kasje en handdoek en washandje te pakken,… plotseling voelde ik zijn hand tussen mijn benen komen toen ik zo even met mijn rug naar hem toe stond.

Brutaal voelde ik zijn vinger mijn kutje in komen, Ik veerde in een reactie op, Bas die even normaal riep ik geschrokken. Hij kwam echter strak tegen mij aan staan en pakte mij daar weer, toen ik zijn vinger weer in mijn kutje voelde komen raakte ik in paniek. Stop daarmee Bas, riep ik, hij luisterde niet en duwde zijn vinger nog dieper bij mij naar binnen, ik wist echt niet meer wat ik moest doen.

Bas is fysiek ook een stuk sterker, hij is een jonge vent van 1. Zo drukte hij mij voorover tegen de wastafel aan, bleef mij nog even snel vingeren, maar trok toen gelukkig wel weer zijn vinger uit mijn kutje terug, pfff gelukkig dacht ik. Echter mijn opluchting was van korte duur, hij bleef mij voorover tegen de wastafel drukken en toen gebeurde het echt, waar ik vanaf het pashokje al bang voor was geweest, ik voelde zijn stijve harde lul diep bij mij naar binnen komen.

Het klink gek, maar op zo moment weet je niet wat je overkomt of moet doen! Mijn eigen zoon had mij in één keer goed te pakken en begon mij vol in mijn kutje te neuken, o nee Bas stopt daarmee begon ik het uit te gillen.

Er was alleen niemand die mij kon horen, alleen Bas en die zei alleen maar dat ik een lekker nat kutje had, wat ik zelf ook wel voelden. Echter ik voelde ook zijn grote stijve lul die steeds weer heel diep in mijn kutje kwam, ik was in paniek, werd er draaierig van in mijn hoofd, maar kon toch ook niet meer tegenhoudend dat ik er opgewonden van begon te raken. Bas pakten mijn heupen met zijn beide handen stevig vast, ik had de kracht niet meer om rechtovereind te komen.

Ik begon zijn diepe harde stoten op te vangen, ik kon het zelf niet geloven, maar werd er goed geil van. Hij stond mij goed te neuken, ik kon zijn tempo amper bijhouden. Ik had al helemaal geen weerwoord meer toe hij tegen mij zei, dit is geil hé mam.

Ik begon er zelf van te kreunen en het uit te hijgen, Bas hield het lang vol, ik heb echt tegen mijn orgasme gevochten, maar na 4 a 5 minuten voelde ik mijn orgasme heftig door heel mijn lichaam trekken.

Ik probeerde het niet te laten merken, schreeuwde niet en zei het niet, maar kreunden wel aan één stuk door. Bas had het niet door, hij stond mij keihard te neuken toen ik klaar kwam, en ging dan ook vol door. Er gaat van alles door je hoofd op dat moment, maar eigenlijk wilde ik maar één ding, dat het maar snel voorbij zou zijn.

Niet fysiek, want ik werd nog geile en natte na mijn stille orgasme, maar wel verstandelijk, dit wilde ik niet als moeder zijnde. Het is de wereld op zijn kop, ik lees ook de verhalen dat dit in gezinnen gebeurd, maar dit kon mij toch echt nooit gebeuren! Ja dus, ik werd nog steeds heel diep door mijn eigen zoon geneukt, ik stonk zelfs naar de urine, en deinde op en neer over onze wastafel als of ik één of andere slet was.

O mamma begon Bas toch voor mij onverwacht uit te roepen, ik ga je geile kutje volspuiten. Ik voelde het niet meer aankomen, te erg om te vermelden, maar ik was alweer bezig om voor de tweede keer zelf klaar te komen. O Bas gilde ik het toen wel uit, ik kom ook hijgde ik volkomen los geslagen, spuit mij maar vol hijgde ik opgewonden en geil, en schreeuwde mijn orgasme uit.

Bas besloot anders, ik denk dat hij mij toch zeker wel een kwartier lang vol heb staan neuken toen hij zich terug trok uit mijn kutje en ik zijn stralen warme zaad over mijn rug en tegen mijn billen uitspoot.

Daarna leek ineens bij ons allebei het besef te komen wat wij gedaan hadden, ik keek berekenend op mijn horloge, ik voelde mijn zoon ’s sperma tussen mijn bil gleuf voelde lopen, en zag dat het O jee zei ik weer op dat moment met mijn beide op de grond, je vader komt over drie kwartier thuis. Shit zei Bas, laten wij snel gaan douchen, hij besefte het toen ook heel goed wat wij gedaan hadden.

Als mijn man hier lucht van zou krijgen, dan zou het er voor mij en Bas slecht uit komen te zien, daar kon ik in ieder geval de klok op gelijk zetten. Samen hebben wij vlug gedoucht en was ik net op tijd weer fris en aangekleed toen mijn man uit zijn werk thuis kwam.

Ik was die avond behoorlijk onder de indruk van mijn zoon, die had ik nooit verwacht. Niet van Bas, en niet van mezelf. Hoe gaat dit verder vraag je, je af?? Ik had er toen geen antwoord op. Je beseft ten volle dat dit nooit had mogen gebeuren, de angst sloeg mij echt om mijn hart als ik daar over nadacht. De volgende dag gaat het dagelijkse leven weer gewoon door, mijn man ging naar zijn werk, en ik was weer bezig met mijn huishouden.

Bas ging weer naar school. Hierna veranderde mijn normale leven!! Ik kwam in een rollercoaster terecht, vanaf die dag had er ik de aandacht van mijn zoon bij, die mij seksueel bleef benaderen zodra hij daar zijn kans schoon voor zag, maar ik heb de samenleving met mijn man.

De man waar ik op 22 jarige leeftijd uit liefde mee getrouwd bent toen ik zwager van Bastiaan bleek te zijn. Nu 20 jaar later, op mijn 42ste jaar is daar seks met mijn zoon bijgekomen en komt heb steeds vaker voor dat ik op de zelfde dag seks met mijn zoon en man heb. Ik keek om en tot mijn grote verschrikking zag ik Bart, mijn schoonbroer, in de deuropening staan, naar mij kijkend en zichzelf ook aan het aftrekken.

Het enige dat ik uitbracht was "Wat?! Hij sloeg zijn hoofd achterover en melkte zijn paal vrij hard. Hij kreunde en zuchtte. Ik bleef hem aankijken tot ik besefte dat ik nog steeds zelf zo goed als naakt bovenop de lakens lag en mijn lul in mijn hand iets slapper geworden was. Ik wist niet goed wat te doen. Mezelf verbergen onder de lakens? Blijven kijken naar hoe mijn schoonbroer stond te rukken? Hem uit de kamer sturen? Bart begon luider te kreunen.

Ik had geen idee waar Els op dat moment was, maar als ze kortbij was moest ze dit toch horen? Maar daar trok Bart zich duidelijk niets van aan. Hij vertraagde zijn ruktempo een beetje en keek weer naar mij en glimlachte. Ik zei niets en bleef hem aankijken, zelf niet goed wetend of ik boos moest worden of niet.

Bart stapte naar voor, tot aan de rand van het bed waar ik nog steeds naakt op lag. Mijn lul was intussen slap geworden. Een andere mannenlul kon me duidelijk niet opwinden. Bart begon terug harder te trekken. Nu stond hij echt wel kort bij. Ik kon zijn lul horen, het voorvocht maakte een soppend geluidje. Ik kon het zelfs ruiken.

Zelf trok ik ook terug aan mijn slappe lul, er kwam langzaam weer leven in. Bart kreunde en hijgde luider en sneller. Zoals hij nu stond en als hij zou klaarkomen zonder zijn hand over zijn eikel te leggen zou hij zeker zijn zaad tegen me aan schieten.

Het was heel erg vreemd, maar het wond me toch een klein beetje op. Ook mijn lul was op volle sterkte en ik trok me al kijkend naar zijn wapen af. Ik hoorde dat het bij Bart nu wel moest komen, ik wist niet wat te doen maar instinctief zette ik me recht voor hem en nam het van hem over. Voor het eerst in mijn leven had ik een andere mannenlul dan de mijne in mijn handen. Hij voelde hard maar toch zacht aan, en warm. Ik was enorm geil op dat ogenblik, al had ik nog nooit eerder iets gevoeld voor mannen.

Bart legde zijn handen op mijn hoofd en duwde me beetje naar zijn paal toe. Hij wilde duidelijk dat ik hem in mijn mond zou nemen, ik wist niet of ik dat wou. Zijn soppende en glimmende eikel was nu op slechts 20 cm van mijn gezicht vandaan en ik trok hem af. Bart riep een luide "Jhaa! Een tweede belande op mijn wang net onder mijn oog en naast mijn neus.

Ik sloot mijn ogen voor het geval er nog een derde straal kwam. Bart duwde nog harder tegen mijn achterhoofd en dwong me helemaal tegen zijn spuitende lul aan, de derde lading kwam vol op mijn mond. Happend naar lucht opende ik beetje mijn mond, maar door de druk die Bart nog steeds uitvoerde schoot zijn eikel tussen mijn lippen.

Ik was verloren en nam de lul in mijn mond. Een volgende, gelukkige kleinere en minder krachtige, lading kwam uit zijn lul en liep zacht op mijn tong.

De onbekende smaak was vreemd, maar niet echt vies. Ik had de lul intussen los gelaten maar Bart maakte lichte neukbewegingen in mijn mond. Bart maakte een kleine stap achteruit, de lul viel al halfslap uit mijn mond, ik liet het zaad uit mijn mond over mijn kin lopen. Ik opende mijn ogen die ik al die tijd had gesloten gehouden en zag nu naast Bart Els staan. Ik schrok, Bart leek dat niet te doen. Maar Els keek hem kwaad aan. Ze bukte beetje voorover en legde haar hand tegen de zijkant van mijn hoofd.

Met haar duim wreef ze het zaad op mijn wang weg. Ze vertelde zacht dat Bart al heel zijn leven voor zowel vrouwen als mannen valt, en om de een of andere reden had hij een enorme boon voor mij. Ze likte het zaad van haar duim en stond recht.

Ze draaide zich om naar Bart, die nog steeds stond na te hijgen. Ze zoenden elkaar en fluisterde iets, daarna ging ze weg. Ik keek Bart aan en voelde me heel erg op mijn ongemak nu.

En fluisterend vertelde hij dat hij vanmorgen gewoon even naar mij wou kijken, dacht dat ik nog sliep maar me dan masturberend betrapte. Ik knikte van niet. Ik ben niet voor de mannen. Hij draaide zich om en verliet de kamer naar de badkamer.

Ik wreef al het overgebleven zaad van me af aan de lakens en trok mijn boxershort goed en mijn jeansbroek en t-shirt aan en ging naar de keuken waar Els koffie aan het zetten was. Ik zei van niet, dat dit niet iets is wat ik van Bart en al zeker niet van mezelf verwacht had. Els verzekerde me dat het onder ons zou blijven. Ze kende deze goesting van Bart en heeft dat een plaats kunnen geven in hun relatie. Ik vond dit allemaal heel erg bizar. Pas dan viel het me in hoe het vanmorgen begonnen was.

Door naar haar te kijken als zij aan het douchen was geraakte ik opgewonden en ben ik mezelf gaan aftrekken op mijn kamer waar ik door Bart betrapt werd. Aarzelend biechtte ik dit op aan Els.

Ze glimlachte en stapte naar me toe. Ze nam me bij mijn kruis. Neen, dat was ik nog steeds niet. Moest zij me nu vragen om me te mogen pijpen, dan zou ik niet aarzelen. Mijn paal stond al terug op volle sterkte. Els kneep er in. Maar we doen dat toch maar beter niet. Ze liet me los en ging aan de keukentafel zitten. Niet veel tellen later kwam Bart in de keuken. Zonder iets te zeggen nam hij een tas koffie, hij durfde me zelfs niet aan te kijken. Ik zei dat ik me ging douchen en dan naar huis zou gaan.

Bart knikte en Els zei "Ok. In de badkamer en mijn kleren terug uit stond mijn lul toch opnieuw op volle strekte. Na al die gebeurtenissen hier moest ik toch klaar komen voor ik verder kon met mijn dag. Langzaam begon ik aan mijn uit zijn vel springende paal te trekken.
kalepoesjes kleine lul pijpen

Ik begreep Bas zijn plotselinge gedrag ook niet, waarom deed hij ineens zo raar? Mam deze is geloof ik goed hoorde ik hem roepen, ik twijfelde of ik weer het pashokje in zou gaan. Maar Bas stond alweer te roepen, mam ben je er nog? Ja zei ik en ging toch het pashokje weer in, de jeans die hij aan had zat hem als gegoten. Deze is goed zei ik. Oké dan neem ik hem zei hij en begon zijn broek weer uit te doen zonder onderbroekje stond hij daar weer, maar op dat moment was hij niet meer helemaal stijf.

Waarom liep je nou weg vroeg hij? Ik heb een beetje in mijn broek geplast zei ik zachtjes! Echt waar begon hij te lachen, ja ik moet heel nodig Bas zei ik. Ik pakte maar snel de andere jeans die hij niet gepast had en liep daarmee het pashokje uit, die hang ik alvast terug zei ik.

Wat erg, ik voelde dat mijn panty ook goed nat was geworden. Geen lekker gevoel als je daarna met je zoon bij de kassa staat af te rekenen en nog 15 minuten terug naar huis moet lopen. Bas bleef mij onderweg naar huis plagen, ik nou je broekje, je panty en jurk helemaal nat geworden vroeg hij, ja Bas ik heb in mijn broek geplast zei ik pinnig, wat ik was er niet blij mee en voelde mij vies. Thuis aangekomen was mijn eerste gang naar de badkamer, daar deed ik mijn schoenen, jurkje, panty en slipje uit.

Ik stond alleen nog in mijn BH toen mijn zoon binnen kwam, en valt de schade mee lachte hij mij uit, maar bekeek mij ook. Bas ik wil even douche zei ik. Hij keek naar mijn natte panty en slipje, pakte het van de vloer en rook eraan, je heb echt in je broek gepist lachte hij weer. Ik deed mijn BH uit en wilde onder de douche gaan, ik moest mij bukken om uit het kasje en handdoek en washandje te pakken,… plotseling voelde ik zijn hand tussen mijn benen komen toen ik zo even met mijn rug naar hem toe stond.

Brutaal voelde ik zijn vinger mijn kutje in komen, Ik veerde in een reactie op, Bas die even normaal riep ik geschrokken. Hij kwam echter strak tegen mij aan staan en pakte mij daar weer, toen ik zijn vinger weer in mijn kutje voelde komen raakte ik in paniek. Stop daarmee Bas, riep ik, hij luisterde niet en duwde zijn vinger nog dieper bij mij naar binnen, ik wist echt niet meer wat ik moest doen. Bas is fysiek ook een stuk sterker, hij is een jonge vent van 1.

Zo drukte hij mij voorover tegen de wastafel aan, bleef mij nog even snel vingeren, maar trok toen gelukkig wel weer zijn vinger uit mijn kutje terug, pfff gelukkig dacht ik. Echter mijn opluchting was van korte duur, hij bleef mij voorover tegen de wastafel drukken en toen gebeurde het echt, waar ik vanaf het pashokje al bang voor was geweest, ik voelde zijn stijve harde lul diep bij mij naar binnen komen.

Het klink gek, maar op zo moment weet je niet wat je overkomt of moet doen! Mijn eigen zoon had mij in één keer goed te pakken en begon mij vol in mijn kutje te neuken, o nee Bas stopt daarmee begon ik het uit te gillen. Er was alleen niemand die mij kon horen, alleen Bas en die zei alleen maar dat ik een lekker nat kutje had, wat ik zelf ook wel voelden.

Echter ik voelde ook zijn grote stijve lul die steeds weer heel diep in mijn kutje kwam, ik was in paniek, werd er draaierig van in mijn hoofd, maar kon toch ook niet meer tegenhoudend dat ik er opgewonden van begon te raken. Bas pakten mijn heupen met zijn beide handen stevig vast, ik had de kracht niet meer om rechtovereind te komen.

Ik begon zijn diepe harde stoten op te vangen, ik kon het zelf niet geloven, maar werd er goed geil van. Hij stond mij goed te neuken, ik kon zijn tempo amper bijhouden. Ik had al helemaal geen weerwoord meer toe hij tegen mij zei, dit is geil hé mam. Ik begon er zelf van te kreunen en het uit te hijgen, Bas hield het lang vol, ik heb echt tegen mijn orgasme gevochten, maar na 4 a 5 minuten voelde ik mijn orgasme heftig door heel mijn lichaam trekken.

Ik probeerde het niet te laten merken, schreeuwde niet en zei het niet, maar kreunden wel aan één stuk door. Bas had het niet door, hij stond mij keihard te neuken toen ik klaar kwam, en ging dan ook vol door. Er gaat van alles door je hoofd op dat moment, maar eigenlijk wilde ik maar één ding, dat het maar snel voorbij zou zijn. Niet fysiek, want ik werd nog geile en natte na mijn stille orgasme, maar wel verstandelijk, dit wilde ik niet als moeder zijnde.

Het is de wereld op zijn kop, ik lees ook de verhalen dat dit in gezinnen gebeurd, maar dit kon mij toch echt nooit gebeuren! Ja dus, ik werd nog steeds heel diep door mijn eigen zoon geneukt, ik stonk zelfs naar de urine, en deinde op en neer over onze wastafel als of ik één of andere slet was. O mamma begon Bas toch voor mij onverwacht uit te roepen, ik ga je geile kutje volspuiten. Ik voelde het niet meer aankomen, te erg om te vermelden, maar ik was alweer bezig om voor de tweede keer zelf klaar te komen.

O Bas gilde ik het toen wel uit, ik kom ook hijgde ik volkomen los geslagen, spuit mij maar vol hijgde ik opgewonden en geil, en schreeuwde mijn orgasme uit. Bas besloot anders, ik denk dat hij mij toch zeker wel een kwartier lang vol heb staan neuken toen hij zich terug trok uit mijn kutje en ik zijn stralen warme zaad over mijn rug en tegen mijn billen uitspoot.

Daarna leek ineens bij ons allebei het besef te komen wat wij gedaan hadden, ik keek berekenend op mijn horloge, ik voelde mijn zoon ’s sperma tussen mijn bil gleuf voelde lopen, en zag dat het O jee zei ik weer op dat moment met mijn beide op de grond, je vader komt over drie kwartier thuis.

Shit zei Bas, laten wij snel gaan douchen, hij besefte het toen ook heel goed wat wij gedaan hadden. Als mijn man hier lucht van zou krijgen, dan zou het er voor mij en Bas slecht uit komen te zien, daar kon ik in ieder geval de klok op gelijk zetten.

Samen hebben wij vlug gedoucht en was ik net op tijd weer fris en aangekleed toen mijn man uit zijn werk thuis kwam. Ik was die avond behoorlijk onder de indruk van mijn zoon, die had ik nooit verwacht. Niet van Bas, en niet van mezelf.

Hoe gaat dit verder vraag je, je af?? Ik had er toen geen antwoord op. Je beseft ten volle dat dit nooit had mogen gebeuren, de angst sloeg mij echt om mijn hart als ik daar over nadacht. De volgende dag gaat het dagelijkse leven weer gewoon door, mijn man ging naar zijn werk, en ik was weer bezig met mijn huishouden.

Bas ging weer naar school. Hierna veranderde mijn normale leven!! Ik kwam in een rollercoaster terecht, vanaf die dag had er ik de aandacht van mijn zoon bij, die mij seksueel bleef benaderen zodra hij daar zijn kans schoon voor zag, maar ik heb de samenleving met mijn man.

De man waar ik op 22 jarige leeftijd uit liefde mee getrouwd bent toen ik zwager van Bastiaan bleek te zijn. Nu 20 jaar later, op mijn 42ste jaar is daar seks met mijn zoon bijgekomen en komt heb steeds vaker voor dat ik op de zelfde dag seks met mijn zoon en man heb.

De tweede keer dat ik seks met mijn zoon had, ging een stuk verder dan onze eerste keer! Bas was op een middag rond Mijn zoon kwam naast mij zitten op de zitbank, vroeg om een zoen die ik hem gaf, en dit werd een lange opwindende tongzoen.

Ik voelde mij al snel geil worden toen hij daarbij met zijn hand onder mijn jurkje ging, mijn slipje opzij schoof en mij begon te vingeren. Ik kon er geen weerstand tegen bieden, liet mijn slipje door Bas uittrekken, en vond het heerlijk toen hij tussen mijn benen ging zitten en mijn kutje begon te likken. Ik had mezelf die ochtend onder de douche net weer glad geschoren, was enigszins verbaasd op de manier waarop hij mij likte en al weer heel snel mijn opwinding niet meer kon verbergen voor Bas.

Ik lag te kreunen van geilheid, dit was echt niet normaal meer zoals ik daarvan lag te genieten. Ik werd klaar gelikt door mijn eigen zoon. Wat ben jij geil lachte hij met zijn guitige kop toen hij weer omhoog kwam tussen mijn benen, ik heb er een keiharde plasser van gekregen zei hij, maar liet mij ook zijn erectie zien in zijn broek. Inmiddels ben ik er aan gewent dat mijn zoon zijn stijve lul een harde plasser noemt, en vind het wel een opwindend woord als hij dat zegt.

Die middag raakte mij het helemaal, ik zat met een nat en bevredigd kutje op de bank naar zijn dikke bult in zijn broek te kijken, en wilde op dat moment nog maar één ding, hem ook lekker oraal bevredigen.

In no time had ik zijn onderbroekje en broek uit en liet Bas op de bank liggen, golven van opwinding gierde door mijn lichaam toen ik hem begon te pijpen. Ik had de vrije hand, mocht lekker op zijn ballen zuigen, langs zijn grote lul likken en hem heel diep pijpen.

Mijn geilheid was ongekend, ik kreeg gewoon de drang om ook een stukje onder zijn ballen te likken, en toen ik over zijn anus begon te likken, werd Bas ook gek.

Je lik mijn kont lag hij geil te kreunen, dit had hij duidelijk nog nooit meegemaakt, maar ik deed het en vond het zelf ook heel geil om te doen, en zijn reactie te voelen.

Ik ben best wel wat gewent van mijn man, maar zo hard als Bas zijn lul werd, had ik bij mijn man nog nooit gevoeld. Ik probeerde steeds een stukje verder met mijn tong in zijn anus te komen, en ineens gebeurde het, Bas begon het uit schreeuwen. Dit had ik niet aanvoelen komen, keek op en zag mijn zoon spuiten uit zijn lul, ik was te laat om het met mijn mond op te vangen.

Wij moesten er allebei om lachen toen wij naar sperma op zijn buik keken, ik zit helemaal onder zei hij bijna beduusd. Bas is zo nog even blijven zitten, maar toen wilde hij toch ook graag even gaan douchen, ik bleef verward en nog steeds heel geil achter en heb toen mijn slipje maar weer aangedaan.

Dat was achteraf ook precies op tijd, een paar minuten daarna ging de deurbel en stonden mijn ouders voor de deur om een kopje koffie te drinken. Daarna realiseer je pas dat je door het oog van de naald bent gekropen. Ik nam toch wel een groot risico besefte ik, maar kon dit ook niet meer stoppen. Bas maakte het mij niet gemakkelijk.

Twee dagen later pakte hij mij heel brutaal terwijl mijn man beneden op de bank naar het voetbal lag te kijken, werd ik boven tegen ons traphekje aangeduwd en keek ik in het trapgat naar beden met mijn slipje op mijn enkels.

Bas had weer een harde plasser gekregen en dat wilde hij mij even laten voelen. Ik was wel weer heel geil toen Bas mij onverwacht op onze eerste etage pakte, ik had even op de zolder de was in de wasmachine gedaan en was op weg naar beneden toen mijn zoon ineens uit zijn kamer kwam, en mij gelijk pakten. Ik bleef naar beneden kijken toen hij mij achterlangs nam. Mijn kutje begon al snel te soppen, Bas stond mij stevig te neuken, maar ik kon geen geluid uitbrengen, stilletjes nam ik mijn orgasme en voelde kort hierna Bas zich leeg spuiten in mijn kutje.

Ook hij deed dit sneaky, trok zich na zijn orgasme terug uit mijn kutje en trok snel mijn slipje weer omhoog. Hij gaf mij nog een klap op mijn billen en fluisterde in mijn oor, ga maar gauw naar die ouwe, anders komt hij zo nog kijken waar je blijft. Bas ging zijn kamer weer in en ik liep met een warrig hoofd de trap af, waar ik mijn slipje nat voelde worden van zijn sperma wat uit mijn kutje liep.

Ik durfde echt niet gelijk bij mijn man te gaan zitten, die niet op of om keek toen ik de kamer in kwam. Ik liep naar de keuken, vandaar vroeg ik of hij nog een biertje wilde, ja lekker schat riep hij vanaf de bank. Ik nam een paar minuten om een beetje te herstellen van dit waanzinnige risico volle vluggertje met mijn zoon.

Ik gaf daarna mijn man zijn biertje en ging stilletje tegenover hem zitten. Na de voetbal zei mijn man, we gaan lekker naar boven schat, ik ben geil en ga je lekker neuken. De angst sloeg mij gelijk om mijn hart toen hij dat zei, ik dacht gelijk, straks merkt hij het!

Ik heb mezelf zorgvuldig diep gewassen voor ik ook naar bed ging, ik ken mijn man door en door en weet dat hij mij altijd eerst even goed wil likken, en ik hem moet pijpen, voor wij gaan neuken. Zo gebeurde het ook. Ik was fysiek wel even bevredigd toen mijn zoon mij een uurtje hiervoor geneukt had, maar geestelijk ontploften ik bijna toen ik de tong van mijn man door mijn kutje voelde likken. Je moest eens weten dacht ik feitelijk denigrerend ten overstaan van mijn man ‘dat je eigen zoon een uur hiervoor afgaand zijn sperma nog in mijn kutje had gespoten ‘ wat jij nu lig uit te likken.

Ik kreeg daar toch een super orgasme van op het moment dat ik daaraan dacht, dat viel mijn man dan ook gelijk op, zo schat jij ben geil vanavond lachte hij, gelukkig onwetend. Mijn man kwam niet klaar tijdens het pijpen, hij wilde mij neuken en ging dat ook doen. Hij neukte mij, zoals meestal wel, goed en hard en samen kwamen wij na een poosje tegelijk klaar. Langzaam maar zeker begon ik harder aan mijn leuter te trekken en sloot mijn ogen. Opeens hoorde ik iets, ik wist niet wat. Ik keek om en tot mijn grote verschrikking zag ik Bart, mijn schoonbroer, in de deuropening staan, naar mij kijkend en zichzelf ook aan het aftrekken.

Het enige dat ik uitbracht was "Wat?! Hij sloeg zijn hoofd achterover en melkte zijn paal vrij hard. Hij kreunde en zuchtte. Ik bleef hem aankijken tot ik besefte dat ik nog steeds zelf zo goed als naakt bovenop de lakens lag en mijn lul in mijn hand iets slapper geworden was. Ik wist niet goed wat te doen. Mezelf verbergen onder de lakens? Blijven kijken naar hoe mijn schoonbroer stond te rukken? Hem uit de kamer sturen? Bart begon luider te kreunen.

Ik had geen idee waar Els op dat moment was, maar als ze kortbij was moest ze dit toch horen? Maar daar trok Bart zich duidelijk niets van aan. Hij vertraagde zijn ruktempo een beetje en keek weer naar mij en glimlachte. Ik zei niets en bleef hem aankijken, zelf niet goed wetend of ik boos moest worden of niet. Bart stapte naar voor, tot aan de rand van het bed waar ik nog steeds naakt op lag. Mijn lul was intussen slap geworden. Een andere mannenlul kon me duidelijk niet opwinden.

Bart begon terug harder te trekken. Nu stond hij echt wel kort bij. Ik kon zijn lul horen, het voorvocht maakte een soppend geluidje. Ik kon het zelfs ruiken.

Zelf trok ik ook terug aan mijn slappe lul, er kwam langzaam weer leven in. Bart kreunde en hijgde luider en sneller. Zoals hij nu stond en als hij zou klaarkomen zonder zijn hand over zijn eikel te leggen zou hij zeker zijn zaad tegen me aan schieten. Het was heel erg vreemd, maar het wond me toch een klein beetje op. Ook mijn lul was op volle sterkte en ik trok me al kijkend naar zijn wapen af. Ik hoorde dat het bij Bart nu wel moest komen, ik wist niet wat te doen maar instinctief zette ik me recht voor hem en nam het van hem over.

Voor het eerst in mijn leven had ik een andere mannenlul dan de mijne in mijn handen. Hij voelde hard maar toch zacht aan, en warm. Ik was enorm geil op dat ogenblik, al had ik nog nooit eerder iets gevoeld voor mannen. Bart legde zijn handen op mijn hoofd en duwde me beetje naar zijn paal toe.

Hij wilde duidelijk dat ik hem in mijn mond zou nemen, ik wist niet of ik dat wou. Zijn soppende en glimmende eikel was nu op slechts 20 cm van mijn gezicht vandaan en ik trok hem af.

Bart riep een luide "Jhaa! Een tweede belande op mijn wang net onder mijn oog en naast mijn neus. Ik sloot mijn ogen voor het geval er nog een derde straal kwam.

Bart duwde nog harder tegen mijn achterhoofd en dwong me helemaal tegen zijn spuitende lul aan, de derde lading kwam vol op mijn mond. Happend naar lucht opende ik beetje mijn mond, maar door de druk die Bart nog steeds uitvoerde schoot zijn eikel tussen mijn lippen.

Ik was verloren en nam de lul in mijn mond. Een volgende, gelukkige kleinere en minder krachtige, lading kwam uit zijn lul en liep zacht op mijn tong.

De onbekende smaak was vreemd, maar niet echt vies. Ik had de lul intussen los gelaten maar Bart maakte lichte neukbewegingen in mijn mond. Bart maakte een kleine stap achteruit, de lul viel al halfslap uit mijn mond, ik liet het zaad uit mijn mond over mijn kin lopen. Ik opende mijn ogen die ik al die tijd had gesloten gehouden en zag nu naast Bart Els staan. Ik schrok, Bart leek dat niet te doen. Maar Els keek hem kwaad aan.

Ze bukte beetje voorover en legde haar hand tegen de zijkant van mijn hoofd. Met haar duim wreef ze het zaad op mijn wang weg. Ze vertelde zacht dat Bart al heel zijn leven voor zowel vrouwen als mannen valt, en om de een of andere reden had hij een enorme boon voor mij. Ze likte het zaad van haar duim en stond recht. Ze draaide zich om naar Bart, die nog steeds stond na te hijgen. Ze zoenden elkaar en fluisterde iets, daarna ging ze weg.

Ik keek Bart aan en voelde me heel erg op mijn ongemak nu. En fluisterend vertelde hij dat hij vanmorgen gewoon even naar mij wou kijken, dacht dat ik nog sliep maar me dan masturberend betrapte. Ik knikte van niet. Ik ben niet voor de mannen. Hij draaide zich om en verliet de kamer naar de badkamer. Ik wreef al het overgebleven zaad van me af aan de lakens en trok mijn boxershort goed en mijn jeansbroek en t-shirt aan en ging naar de keuken waar Els koffie aan het zetten was.

Ik zei van niet, dat dit niet iets is wat ik van Bart en al zeker niet van mezelf verwacht had. Els verzekerde me dat het onder ons zou blijven. Ze kende deze goesting van Bart en heeft dat een plaats kunnen geven in hun relatie. Ik vond dit allemaal heel erg bizar. Pas dan viel het me in hoe het vanmorgen begonnen was.

Door naar haar te kijken als zij aan het douchen was geraakte ik opgewonden en ben ik mezelf gaan aftrekken op mijn kamer waar ik door Bart betrapt werd.

Aarzelend biechtte ik dit op aan Els. Ze glimlachte en stapte naar me toe. Ze nam me bij mijn kruis. Neen, dat was ik nog steeds niet. Moest zij me nu vragen om me te mogen pijpen, dan zou ik niet aarzelen. Mijn paal stond al terug op volle sterkte. Els kneep er in. Maar we doen dat toch maar beter niet. Ze liet me los en ging aan de keukentafel zitten. Niet veel tellen later kwam Bart in de keuken. Zonder iets te zeggen nam hij een tas koffie, hij durfde me zelfs niet aan te kijken.

Ik zei dat ik me ging douchen en dan naar huis zou gaan. Bart knikte en Els zei "Ok. In de badkamer en mijn kleren terug uit stond mijn lul toch opnieuw op volle strekte.

.

Wat een heerlijke kont. Beetje breed, maar dat zag ik wel graag in vrouwen. Ook mijn eigen vrouw had brede heupen. Els zette de douchekraan open en stapte in de douche. Ik kon het allemaal fijn zien, maar ik wilde nu ook wel eens haar tieten zien. Eens onder de douche draaide ze zich een beetje, nu moest ik voorzichtig zijn zodat ze me niet zou zien. Maar die kans was klein, van waar ik stond en in het donker.

Nu zag ik Els in profiel. Wat een leuke tietjes! Zeker één, misschien zelfs twee maten kleiner dan die van mijn vrouw. Maar die van Els bleven wel mooi op haar lekkere lijf geplakt staan zonder af te zakken.

Els zeepte zich in en ik zag haar haar handen over haar borsten gaan. Dat liet me niet onberoerd, mijn boxershort was een maatje te klein geworden.

Ik bleef kijken hoe Els zich inzeepte en haar haren waste. Het was verschrikkelijk opwindend. Heel even draaide ze zich nog iets meer om, waardoor ook haar kutje zichtbaar zou moeten worden voor me, maar door de aangeslagen douchewand kon ik het helaas niet zo goed zien. In mijn fantasie was ze helemaal kaal geschoren. Als Els gedaan had met douchen maakte ik dat ik weg was en ging terug naar de logeerkamer.

Ik kroop terug onder het deken en nam mijn paal in mijn hand. Nagenietend van het mooie naakte lichaam dat ik net had kunnen gadeslaan trok ik zachtjes aan mijn harde lul. Ik was bang dat ik een lading zaad in de lakens zou spuiten en trok die daarom van me af en ging er bovenop liggen, mijn boxershort hing rond mijn knieën. Langzaam maar zeker begon ik harder aan mijn leuter te trekken en sloot mijn ogen.

Opeens hoorde ik iets, ik wist niet wat. Ik keek om en tot mijn grote verschrikking zag ik Bart, mijn schoonbroer, in de deuropening staan, naar mij kijkend en zichzelf ook aan het aftrekken. Het enige dat ik uitbracht was "Wat?! Hij sloeg zijn hoofd achterover en melkte zijn paal vrij hard. Hij kreunde en zuchtte. Ik bleef hem aankijken tot ik besefte dat ik nog steeds zelf zo goed als naakt bovenop de lakens lag en mijn lul in mijn hand iets slapper geworden was. Ik wist niet goed wat te doen.

Mezelf verbergen onder de lakens? Blijven kijken naar hoe mijn schoonbroer stond te rukken? Hem uit de kamer sturen? Bart begon luider te kreunen. Ik had geen idee waar Els op dat moment was, maar als ze kortbij was moest ze dit toch horen? Maar daar trok Bart zich duidelijk niets van aan. Hij vertraagde zijn ruktempo een beetje en keek weer naar mij en glimlachte. Ik zei niets en bleef hem aankijken, zelf niet goed wetend of ik boos moest worden of niet.

Bart stapte naar voor, tot aan de rand van het bed waar ik nog steeds naakt op lag. Mijn lul was intussen slap geworden. Een andere mannenlul kon me duidelijk niet opwinden. Bart begon terug harder te trekken. Nu stond hij echt wel kort bij. Ik kon zijn lul horen, het voorvocht maakte een soppend geluidje. Ik kon het zelfs ruiken. Zelf trok ik ook terug aan mijn slappe lul, er kwam langzaam weer leven in. Bart kreunde en hijgde luider en sneller.

Zoals hij nu stond en als hij zou klaarkomen zonder zijn hand over zijn eikel te leggen zou hij zeker zijn zaad tegen me aan schieten. Het was heel erg vreemd, maar het wond me toch een klein beetje op. Ook mijn lul was op volle sterkte en ik trok me al kijkend naar zijn wapen af.

Ik hoorde dat het bij Bart nu wel moest komen, ik wist niet wat te doen maar instinctief zette ik me recht voor hem en nam het van hem over. Voor het eerst in mijn leven had ik een andere mannenlul dan de mijne in mijn handen.

Hij voelde hard maar toch zacht aan, en warm. Ik was enorm geil op dat ogenblik, al had ik nog nooit eerder iets gevoeld voor mannen. Bart legde zijn handen op mijn hoofd en duwde me beetje naar zijn paal toe. Hij wilde duidelijk dat ik hem in mijn mond zou nemen, ik wist niet of ik dat wou. Zijn soppende en glimmende eikel was nu op slechts 20 cm van mijn gezicht vandaan en ik trok hem af. Bart riep een luide "Jhaa! Een tweede belande op mijn wang net onder mijn oog en naast mijn neus.

Ik sloot mijn ogen voor het geval er nog een derde straal kwam. Bart duwde nog harder tegen mijn achterhoofd en dwong me helemaal tegen zijn spuitende lul aan, de derde lading kwam vol op mijn mond. Happend naar lucht opende ik beetje mijn mond, maar door de druk die Bart nog steeds uitvoerde schoot zijn eikel tussen mijn lippen.

Ik was verloren en nam de lul in mijn mond. Een volgende, gelukkige kleinere en minder krachtige, lading kwam uit zijn lul en liep zacht op mijn tong.

De onbekende smaak was vreemd, maar niet echt vies. Ik had de lul intussen los gelaten maar Bart maakte lichte neukbewegingen in mijn mond. Bart maakte een kleine stap achteruit, de lul viel al halfslap uit mijn mond, ik liet het zaad uit mijn mond over mijn kin lopen.

Ik opende mijn ogen die ik al die tijd had gesloten gehouden en zag nu naast Bart Els staan. Ik schrok, Bart leek dat niet te doen. Maar Els keek hem kwaad aan. Ze bukte beetje voorover en legde haar hand tegen de zijkant van mijn hoofd. Met haar duim wreef ze het zaad op mijn wang weg.

Ze vertelde zacht dat Bart al heel zijn leven voor zowel vrouwen als mannen valt, en om de een of andere reden had hij een enorme boon voor mij. Ze likte het zaad van haar duim en stond recht.

Ze draaide zich om naar Bart, die nog steeds stond na te hijgen. Ze zoenden elkaar en fluisterde iets, daarna ging ze weg. Ik keek Bart aan en voelde me heel erg op mijn ongemak nu. En fluisterend vertelde hij dat hij vanmorgen gewoon even naar mij wou kijken, dacht dat ik nog sliep maar me dan masturberend betrapte. Ik knikte van niet.

Ik ben niet voor de mannen. Hij draaide zich om en verliet de kamer naar de badkamer. Vette Pijpen Vet Mollig Penis. Vagina Schede Penis Close up Kleine lul. Trut Sex Kleine lul Penis Lichtekooi. Kleine lul Brunette Pijpen Babe Zuigen. Oraal Diep in de keel Penis Kleine lul Mollig.

Amateur Oraal Kleine lul Penis. Borsten Nauwelijks legaal Geil Jonge 18 19 tieners. Paar Naakte man aangeklede vrouw Dominatrix Kleine lul Minnares. Amateur Pijpen Sexy moeder Kleine lul Zuigen. Groepseks Aziatisch Groep Pijpen Oraal. Penis Kleine lul Zuigen Oraal Vriend. Zuigen Aziatisch Oraal Pijpen Kleine lul.

Kleine lul Aziatisch Pik trekken. Kleine lul Anaal volgespoten Gezichtspunt Amateur Kont. Kleine lul Zuigen Oraal Pijpen Blond. Penis Borsten Tieten Sexy moeder Kleine lul. Blond Dominatrix Grote prachtige vrouw Minnares Mollig. Zuigen Oude dame Kleine lul Amateur Sperma.

Sperma Pik trekken Amateur Hoge definitie Sperma. Oud Oude vrouw Oude dame Oma Oma. Bont Pijpen Harig Ongeschoren Kleine lul. Mooie Hard Schattig Kleine lul Op zijn hondjes.

Zuigen Pijpen Oraal Vette Kleine lul. Neuken Amateur Kleine lul Penis Vernedering. Pijpen Kleine lul Zuigen Penis Aziatisch. Ouder Neuken Kleine lul Sexy moeder Tieten. Gezichtspunt Babe Naakte man aangeklede vrouw Kleine lul Borsten.

Pijpen Kleine tieten Aziatisch Gezichtspunt Zuigen. Tieten Zuigen Kleine lul Borsten Oraal. Zuigen Kont Amateur Pijpen Geen tieten. Ouder Amateur Blond Pijpen Zuigen. Kleine lul Penis Gezichtspunt. Amateur Sperma Sperma Kleine lul. Hard Kont Zuigen Sexy moeder Kleine lul. Sexy moeder Vet Grote tieten Tieten Borsten. Penis Amateur Ouder Oraal Pijpen. Babe Geen tieten Kleine tieten Kleine lul Pik trekken. Mollig Oraal Grove Tieten Borsten.

Kleine lul Brunette Pijpen Gezichtspunt Oraal. Mollig Gluurder Kleine lul Brunette Grove. Zuigen Aziatisch Oraal Kleine lul Groep. Ongeschoren Vagina Aziatisch Kleine lul Amateur. Zwart Interraciaal Pijpen Zuigen Babe. Blond Hard Anaal Sex Assfucking. Oraal Geil Pijpen Ondeugend Aziatisch. Kleine lul Hard Assfucking Gezichtspunt Neuken. Ouder Kleine lul Op zijn hondjes Blond Penis. Jonge Borsten Schede Tieten Lesbisch. Monsterlul Bont Zuigen Mooi Oraal. Feest Naakte man aangeklede vrouw Dominatrix Anaal Groepseks.

Schede Oraal Hard Kleine lul Vagina.Sex rimmen ik zoek een geile vrouw

  • 592
  • Heftig neuken sexy meesteres
  • Zuigen Aziatisch Oraal Kleine lul Groep. Bart legde zijn handen op mijn hoofd en duwde me beetje naar zijn paal toe.
  • 322