De kut van de buurvrouw 3 lullen in 1 kut

de kut van de buurvrouw 3 lullen in 1 kut

.

Spermaslikkers gratis erotische
de kut van de buurvrouw 3 lullen in 1 kut

.

Dat mislukte dus totaal, want ik moest eerlijk toegeven dat ik wel eens een paar heerlijke natte dromen over mijn lekkere geile buurvrouw heb gehad. Ze begon een beetje te stamelen, en ik begreep uit haar verhaal dat ze de telefoonoplader die ze gisteren van me geleend had, terug kwam brengen. Ze had bij de voordeur aangebeld, en toen er niet open gedaan werd besloot ze de tuin in te lopen, zodat ze de oplader op het terras op een droge plek kon neerleggen.

Dat zou er tenminste een beetje voor zorgen dat de situatie wat minder genant zou worden. Het nadeel was dat mijn stijve pik nog meer in haar vizier kwam toen ik opstond. Ik bukte me om de handdoek te pakken toen ze, zonder te stamelen, vroeg of ze hem mocht vasthouden. Ze sloeg haar hand voor haar mond omdat ze schrok van wat ze gevraagd had, en begon zich gelijk te verontschuldigen. Ik had verwacht dat ze hard gillend de tuin uit zou rennen, want ik had zelf het idee dat ze een beetje preuts was.

Ik was dan ook stomverbaasd toen ze stopte met het maken van haar verontschuldigingen en naar me toe liep. Ze keek me diep in mijn ogen aan en pakte toen mijn grote pik vast en begon er langzaam aan te trekken. Ze was gelukkig getrouwd en de buurman was een goede vriend van me, maar toen ik naar haar grote tieten keek, wist ik dat er geen houden aan zou zijn als ze verder zou gaan dan alleen maar aftrekken.

Als je ook maar één woord hiervan aan mijn man verteld, dat kom ik hoogstpersoonlijk je ballen eraf snijden. Ze bleek heerlijk te kunnen pijpen en ik lag op mijn rug te genieten, terwijl ik een goed zicht had op haar mooie decolleté.

Ze had een strakke lycra broek aan en ze deed niet eens moeite om die uit te trekken. Ze maakte een scheur bij haar kruis, zodat ik vrij toegang tot haar natte kutje had.

Daarna liet ze zich over mijn grote pik zakken en begon me te berijden. Ik stootte nog een paar keer en toen kwam ze hard klaar. Ze probeerde zo min mogelijk geluid te maken en hield haar hand voor haar mond. Ze liet zich van mijn lul afglijden en deed haar topje opzij, zodat ik haar grote tieten eindelijk een keer topless te zien kreeg.

Ze boog zich over mijn lul heen en begon me weer te pijpen en dat deed ze goed. Ik was bijna aan het klaarkomen, maar daar wilde de geile buurvrouw niets van weten. Dit deed ze nog twee keer en toen was ik degene die begon te stamelen. Ik probeerde haar duidelijk te maken dat ik nu echt moest klaarkomen, en met een geile glimlach om haar gezicht liet ze zich weer over mijn lul zakken en begon me weer te berijden. Dit keer voelde ik geen hand die mijn ballen vastpakte en ervoor zorgde dat ik niet klaar zou komen, ik liet me helemaal gaan en spoot haar geile kutje vol.

Ik kwam er naderhand pas achter dat ze aan de pil was en daar was ik stiekem heel erg blij om. Het zou een beetje slordig zijn geweest om mijn buurvrouw zwanger te maken. Dan hadden we allebei een heleboel uit te leggen.

Ze bleef een hele tijd voorzichtig met haar kutje langzaam op en neer gaan en het zaad stroomde uit haar vagina, over mijn pik heen. Ze was dit keer in een multipel orgasme terechtgekomen en wilde er zo lang mogelijk van genieten. Ik was ondertussen alweer bloedgeil geworden van haar natte zachte kutje en mijn pik werd niet eens slap.

Nadat ze alles uit haar orgasme had gehaald wat er uit te halen viel, keek ze me aan en zei geil: Ik ging achterover liggen en liet haar wederom helemaal haar gang gaan. Ze begon me hard af te trekken en dat gleed goed, want het zaad dat uit haar kutje gestroomd was, bleek een perfect glijmiddel te zijn. Nadat ze voelde dat ze me bijna klaar kon laten komen, likte ze tijdens het aftrekken aan mijn eikel en liet die ook in haar mond verdwijnen.

Zo ijdel in elk geval dat hij zich ongevraagd kandidaat stelde voor het burgemeesterschap, zo ijdel dat hij denkt dat het normaal is dat een politicus, arts, vader van jonge kinderen "kut" als scheldwoord gebruikt.

U leest kennelijk niet coherent. Ik ga daar dan ook niet op in. Mijn blog ageert louter tegen het misbruik van het woordje kut. Overigens kan ik over Amsterdam meepraten, heb er twintig jaar gewoond, middenin diverse zogeheten probleemwijken of hoe ze ook eufemistisch betiteld worden , o. Slotervaart, De Baarsjes en de Dapperbuurt, ben tweemaal in elkaar geslagen niet door Nederlanders , een keer gerold, er is tweemaal bij me ingebroken, en ik ben zeker tien fietsen kwijt geraakt.

Ik stem op de de Partij voor de Dieren. Billijkt niet dit afzeikblogje. Inderdaad vinden velen dat woordje niet aangenaam.

Vèèl meer moeite heb ik met de algehele taalvergroving. Daar worden dan geen blogjes over gefabriekt want naar wij weten hebben die lieden zich nimmer bezondigd aan het hoerenlopen. Hoe noem ik dat? Heb dezelfde hekel aan Oudkerk als jij en anderen, om dezelfde redenen.

Was gisteren voor het eerst weer eens bereid om naar hem te luisteren, omdat je niet eeuwig kunt blijven dingen nadragen, anders word je net zo levenslang verbitterd als die kut van van den burg, deze smegmatieke studentenlul met trekkersexceem, dat dat mens maar haar kut gaat wassen in de Ganges, ik scheld er lekker misselijk op los omdat ik toch weg ga, maar moet eerst nog alles back-uppen..

Guus, u hebt uw punt gemaakt. We worden het niet eens over Oudkerk. Dus laten we hierbij laten. Ik heb persoonlijk een bloedhekel aan het complete fenomeen Rob O. U hoeft er niet op door te gaan, als kennelijke Oudkerk-fan, en ik heb geen zin om hierna nog meer woorden aan die minkukel vuil te maken.

We zijn het wèl eens over de ergerlijke vergroving van het taalgebruik wat mij betreft van alle omgangsvormen en voor mij is het misbruik van het woordje kut daar het duidelijkste voorbeeld van. Ik zal niet nalaten iedereen die dat negatief in de mond neemt erop te wijzen dat ik dat domme napraterij vind van het niveau van agressieve hangjongeren met drie gram hersens.

Ik doe dat trouwens al jaren, en het werkt: Er zijn ook voldoende betere woorden om ongenoegen kenbaar te maken. Zich van Verre, ik ken de persoon waarop u scheldt niet. Beetje machteloos eigenlijk om een paar onsmakelijke woorden te roepen en dan de deur dicht te slaan.

Aan uw woordgebruik te lezen hoort u bij de soort mensen die aan de andere kant van mijn scheidslijn leven, maar ik wens u beterschap met uw woordkeuze. Het ga u goed in die andere wereld. Trektocht, mee eens, dat is een positief synoniem van supervetcool.

Ik ben weg gezapt bij de aankondiging van die Man Zo verschrikkelijk die Man en die is Arts?? Joshua, dank voor de instemming, maar ik was uitgepraat over het tiep. Het Nederlands heeft een heel aantal ziekten dat in verwensingen wordt gebruikt: Pest en pokken, cholera kolere , typhus tief effe gauw op , tuberculose tering , pleuritis pleuris en kanker.

Wat opvalt aan al deze woorden, behalve hun onplezierige betekenis, is dat ze allemaal kort zijn Krijg een schedelbasisfractuur, zal wel nooit populair worden als verwensing.

Verder is het opvallend dat ze allemaal beginnen met een stemloze, explosieve consonant, K, P, of T. Dit laatste is misschien de reden dat "Krijg AIDS" nooit is doorgebroken in het populaire taalgebruik; het bekt niet lekker. Die K, P en T heten ook wel "plofklanken", herinner ik me van taalkunde. Dat strookt mooi met het ontploffen van woede, en er dan wat uitgooien. Hoewel ik hem ooit heb aangeboden behulpzaam te zijn bij het schrijven van zijn memoìres ben ik geen fan van Oudkerk.

Het fascineerde me hoe iemand zo kon slippen, schrijven was mijn beroep. Ik zal nooit op hem stemmen, ook niet op Marcouch wiens afscheidsreceptie ik april l.

Wat een persiflage al niet vermag. Ik dank u dat u dit bericht uit een andere wereld heeft laten staan. Ik wens u eveneens veel van alles. Kut is Lekkerrrr heren, en vooral ook dames!!! Je reageert onder je WordPress. Je reageert onder je Twitter account. Je reageert onder je Facebook account.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Naar de inhoud springen. Home Er was eens… Bijdragen tot de oplossing van het Weetnietbetersyndroom, en af en toe iets anders Vrede op Aarde, te beginnen in IJmuiden. Dit bericht werd geplaatst in Gedachten , Smeerlapperij en getagged met CBPGWK , doos , flamoes , het Comité ter Bevordering van het Positieve Gebruik van het Woordje Kut , klote , kut , kut is lekker , kutmarokkanen , lul , merde , pruim , rob oudkerk , scheisse , shit , snee , vagina , zak.

Maak dit favoriet permalink. An van den Burg zegt: Zich van Verre zegt: Schrijf hier je reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond. Het leuke aan dat jaar oude schrift zijn de verhalen, gedichten, brieven, koopcontracten, rechtbankverslagen etcetera.

Laten we ons door het leven lachen! This site uses cookies.
Ero massage prive krap kutje

  • Bi vrouw stel zoekt vrouw trio
  • Ze probeerde zo min mogelijk geluid te maken en hield haar hand voor haar mond. Zo ijdel in elk geval dat hij zich ongevraagd kandidaat stelde voor het burgemeesterschap, zo ijdel dat hij denkt dat het normaal is dat een politicus, arts, vader van jonge kinderen "kut" als scheldwoord gebruikt.
  • Ze maakte een scheur bij haar kruis, zodat ik vrij toegang tot haar natte kutje had. Het kontje van een lekkere amateur vrouw wordt goed volgespoten mei 30, Anale sex.
  • Zich van Verre zegt: Lekkere milf met volle kont, neukt de buurman jun 4, Milf.