Bi zoekt bi ontzettend dikke ochtend lul

Neuken in de achterhoek sex nl oma
Erotische massage goes sex in de schuur

  • OPA AFTREKKEN GRATIS LESBO
  • Over de site Wie schrijven er? Het was een zespersoons appartement 3 slaapkamers met 2-persoons bedden dus we hoefden geen ruzie maken over het grootste bed.
  • Ik keek haar verbaasd aan maar Eva zei dat schijnt lekker te zijn en er is toch niemand en als wij onze kleren in het verste hoekje op de rand leggen en er komt iemand dan kunnen we de kleren zo weer pakken en weer aan trekken.
  • Priveontvangst tilburg neuken in drenthe

Gratis sekscontact geile neuk film


Rond 11 uur vroeg Eva of ik mee ging zwemmen, en even later trokken we onze eerste baantjes door het grootte zwembad. Het leek wel uit gestorven er was niemand.

Eva zei, het lijkt mij wel leuk om onze zwemkleren uit te doen en naakt te zwemmen. Ik keek haar verbaasd aan maar Eva zei dat schijnt lekker te zijn en er is toch niemand en als wij onze kleren in het verste hoekje op de rand leggen en er komt iemand dan kunnen we de kleren zo weer pakken en weer aan trekken.

Terwijl zij de laatste woorden zei was Eva al bezig met haar topje los te doen en legde die op de rand gevolgd door haar broekje en beetje beduusd volgde ik haar en legde mijn zwembroek op het stapeltje van Eva. We gingen zwemmen en inderdaad het was een fijn gevoel.

Eva keek mij blij aan en zei lekker he. We zwommen en stoeiden zo wat en Eva had mijn pik al lekker stijf gemaakt en ik had Eva al gevingerd onder water zonder dat we het door hadden was een stel van een jaar of 40 bij het zwembad gekomen. De vrouw was bezig met badlakens op de grond te leggen en ik zag de man naar ons kijken terwijl bezig waren met stoeien ik zag dat hij een beste stijve had in zijn zwembroek hij had vast zeker al in de gaten dat we naakt waren.

Ik attendeerde Eva erop dat wij niet meer alleen waren Eva keek naar het stel en viel het ook op dat de man een stijve had en terwijl de man snel ging liggen zei Eva het zwembad is groot zat en zij kennen ons toch niet en Eva zwom door of er niemand was bijgekomen. Natuurlijk had Eva ook gelijk en ach zo had die man ook nog een beetje een leuke vakantie want hij hield ons goed in de gaten.

Even later ging zijn vrouw ook recht op zitten en hoorde ik haar vragen waar hij naar zat te kijken en terwijl zij dat vroeg hoorde ik haar gelijk zeggen, dat stelletje in het water lijkt wel naakt. Nu vond Eva het tijd om terug te gaan naar het appartement ik trok mijn zwembroek aan en Eva haar kleine bikinibroekje haar topje pakte ze in haar hand en stapte topless uit het water.

Gade geslagen door de man verlieten we het zwembad en liepen naar het appartement. Een paar mensen kwamen we tegen die natuurlijk naar Eva keken. Even later ging Eva in de tuin liggen stroopte haar broekje weer uit en ging naakt in de tuin liggen op een badlaken. Ik zei lachend je hebt de smaak wel te pakken van het naaktlopen, Eva zei het duurt nog wel even voor dat pap en mam er weer zijn en voor de rest is het uitgestorven.

Een paar uur later zag ik de buurman tussen de coniferen schutting door kijken en vertelde dat tegen Eva en die vond het ook tijd om weer wat aan te trekken wat onze ouders konden er ook zo weer zijn.

De rest van de vakantie verliep leuk, bijna werden we betrapt door onze moeder op een morgen ging de slaapkamerdeur open ik trok snel het dekbed over mij heen en Eva die het dichtst bij de deur lag nu naakt zichtbaar voor onze moeder die een beetje verbaasd vroeg ik dacht dat Mark hier sliep en vroeg heb je het zo warm dat je naakt slaapt?

Hu zei Eva Mark en ik hebben geruild van slaapkamer maar hij zou vanmorgen vroeg gaan vissen en ik heb het inderdaad heel warm. Ik lag dood stil en kreeg het bijna benauwd onder het dekbed gelukkig ging mijn moeder rap weg omdat mijn vader riep.

Een paar dagen later had Eva ontdekt dat er een klein meertje in de buurt was. En onze ouders wilden er weer op uit, Eva vroeg of het goed was dat zij en ik bij de bungalow bleven. Even later vertrokken onze ouders weer, Eva trok haar bikini aan en daar over een blouse en korte broek en vroeg of ik mee ging naar het meertje. Even later kwamen we daar aan en stond een bordje dat er niet gezwommen mocht worden, ik wees Eva daarop die mij gelijk probeerde te overtuigen dat hier niemand kwam.

Het was inderdaad doodstil en zoals de meeste dagen waren de meeste mensen bezig de omgeving te verkennen. Eva plofte de tas neer en haalde er 2 badlakens uit en spreidde die op grond en trok gelijk haar kleren uit ze keek in het rond en trok ook haar bikini uit en legde die op het stapeltje.

Kom broertje blijf je daar zo staan of trek jij je kleren ook uit. Terwijl ik wat in het rond keek trok ik ook mijn kleren uit en ging naast Eva liggen die pakte een fles zonnebrand en begon mij in te smeren eerst mijn rug en toen ik mij omdraaide was mijn pik alweer behoorlijk stijf en Eva had een grijns op haar gezicht en smeerde mijn voorkant in en vergat mijn pik niet. Ik moest haar ook insmeren maar ik was bijna klaar toen Eva zei ik ga even zwemmen.

Ik zei nog dat het verboden was maar het enige wat ik hoorde was zie jij iemand en kom het water is heerlijk. Ik volgde Eva en het water inderdaad lekker we zwommen het meertje over en ik denk na een uurtje zwommen we naar onze kleren. Ik schrok want daar stond een man van een jaar of 40 met onze kleren onder zijn arm.

Hij had een uniform aan, ik denk dat het een soort natuurpolitie was of zo. Ik vroeg geschrokken aan Eva en nu, we hebben weinig keus zei Eva en stapte naakt gevolgd door mij naar de man die gelijk in het Frans begon te foeteren terwijl hij zijn ogen goed te kost gaf aan het naakte lichaam van Eva, hij foeterde dat het verboden was te zwemmen.

Eva legde in het Engels uit dat ons Frans niet zo goed was en dat het ons speet in gebrekkig Engels foeterde de viespeuk die Eva van boven tot onder bekeek dat wij hier nooit meer mochten zwemmen. Eva keek hem lief aan smeekte hem onze kleren, hij gaf onze kleren terug en terwijl wij onze kleren aantrokken en hij zijn ogen niet van Eva kon afhouden legde hij nog even uit dat we de volgende keer mee moesten naar het politiebureau hij vroeg nog waar wij logeerden.

Eva en ik liepen terug naar de bungalow, s,avonds vroeg onze vader of net of hij wist wat er gebeurt was of we nog wat mee hadden gemaakt. Eva zei lachend wat maak je hier nou mee, gelijk zei Eva dat zij ging douchen. Eva en ik sliepen de rest van de vakantie bijna alle nachten bij elkaar en hadden vaak seks. Toen we terug kwam Eva ook vaak bij mij op de slaapkamer en hadden we vaak seks.

Onze ouders zijn vaak s,ochtends al vroeg naar hun werk en Eva vind het meestal lekker om nog even te seksen in de ochtend. Het werd ijzingwekkend stil haar ogen stonden wijd open gericht op Eva en mijn pik tot ze schreeuwde wat doe jij nu slet zit jij daar nu je eigen broer te pijpen. De deur ging verder open en zij kwam naar het bed toe nu iets meer bedaard vroeg ze aan Eva of dit normaal was.

Normaal is het misschien niet maar wel lekker zei Eva en mam ging op de rand van het bed zitten en keek even naar mijn pik en legde uit dat dit niet normaal was en als pap er achter kwam dat dan het huis te klein was. Mijn pik begon te krimpen en Eva ging zich douchen en snel naar school. Een paar dagen later het was prachtig weer en wij kregen een paar uur eerder vrij van school de leraren hadden een vergadering en Kees mijn vriend en Niels gingen even mee naar mijn huis een verslag ophalen.

We kwamen achter het huis, normaal is mijn moeder nog niet thuis maar nu lag zij te zonnebaden. Kees en Niels keken hun ogen bijna uit hun kop en op mijn kamer zag dat de heren met een dikke bobbel in de broek stonden en vroeg lachend of ze ergens last van hadden wijzend naar hun kruis.

Met een rooie kop vertelde Kees, ja sorry hoor wat heb een ontzettend mooie moeder. Best wel een beetje trots gaf ik ze mijn verslag en we liepen naar de tuin de heren bekeken mijn moeder nog even goed en ze vertrokken.

Ik trok mijn korte broek aan en ging in de tuin zitten en kon het niet laten om mijn moeder zo nu en dan te bekijken. Ik voelde mijn pik groeien en vond eigenlijk dat mijn vrienden best gelijk hadden en als mijn moeder in de keuken ging kon ik mijn ogen niet van haar mooie kontje afhouden, even later trok ze wat kleren aan en mijn vader kwam thuis en we gingen eten. De volgende ochtend werd ik wakker normaal is Eva nog alleen thuis en mijn ouders al naar hun werk. Ik stapte naakt uit bed en liep naar de douche ik zag dat iemand zich stond te douchen de ruiten van de douchecabine waren beslagen.

Het leek mij wel leuk even samen met Eva onder de douche te staan, en dat kan normaal ook best want wij hebben een grootte douche met van boven en 2 zijkanten sproeiers. En het ik had ook wel zin in Eva want de laatste tijd waren we een beetje voorzichtiger geworden. Ik opende deur van de douchecabine terwijl ik al een stijve pik had van het aanblik van het silhouet door de beslagen glazen douchedeur. Ik keek daar stond mijn moeder, die verbaasd keek en zei een beetje lachend je had natuurlijk Eva verwacht, die is al weg zij heeft vanaf vandaag s, zaterdags een baantje in de supermarkt.

Beduusd knikte ik terwijl ik mijn moeders naakte lichaam met mijn ogen aftastte. Kom er maar bij onder staan zei mijn moeder er is ruimte zat, mijn pik bleef stijf wat ik ook probeerde. Mijn moeder had het ook in de gaten dat hij stijf bleef en zei wat heb jij een grote pik zoon, hij is zelfs nog groter dan die van jouw vader. Tijdens het douchen bij voetbal is het mij weleens opgevallen dat die van mij iets langer is dan de anderen maar nu mijn moeder het zei leek hij nog groter te worden.

Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Ik wil al heelang neukenn of pijpen met een jongen van 13 of 14 maar kom nooit iemand tegendie dat ook wil hoe kan ik dit op lossen zijn r meedere hier met dit probleem.

Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 03 juni   [ Ik heb precies t zelfde, Ik ben wel al een keer afgetrokken door een vriend van me en heb hem ook afgetrokken, maar ik wil ook pijpen enzo ik ben niet gay is gewoon een beetje experimenteren heb die vriend van mij wel een keer gepijpt toen hij bij mij aan het slapen was het voelt heel lekker in je mond maar nu wil ik dat dus ook kunnen doen als hij wakker is.

Ahh echt supergeil ben zelf een keer gepijpt door een jongen onder de douche ben daarna lekker anaal genomen ik ga morgen hem neuken en dan gaat hij lekker over men gezicht heen spuiten. Ik wil ook is gepijpt worden ma ja ik vin niemand en kben ook ni gay ofzo ma ik zou da wel is doen. Precies dat probleem heb ik ook Ik wil wel met je pijpen; -. Ik heb precies heb zelfde probleem altijd al is willen weten hoe het is mar durf niemand te vragem. Ik wil ook wel eens pijpen en gepijpt worden maar durf het niet te vragen Als je het niet durft vragen, moet je gewoon eerst alles even loslaten een gaybar opzoeken en vragen of je hem mag pijpen.

Ik doe dat soms en dat is echt geen probleem. Het is moeilijker om iemand te zoeken die jou wil pijpen. Maar ik verzeker je met op met wie je pijpt, neem geen halve clochard. En gebruik altijd een condoom. Tenzij je een vriend zoekt en het bevestigt is dat hij geen SOAs heeft.

Dat is heel belangrijk. Hey, Dat zou ik ook super graag willen en ik fantaseer er vaak over. Ik heb wel een erg goede vriend maar tot nu toe hebben wij alleen samen afgetrokken. Binnenkort wil ik een stapje verder gaan, kijken of hij net als ik elkaar wil aftrekken.

Ik ben wel homo maar niet verliefd op hem. Wij zijn gewoon goede vrienden. Wij hebben ook weleens samen buiten afgetrokken achter de bosjes en bomen.

Heel spannend is dat! Toen ik 8 was leerde ik een jongen kennen ook 8 die later men beste vriend werd. Toen we 12 waren bleven we steeds vaker bij elkaar slapen en gingen we zelfs samen in de douche. We trokken ons dan wel eens samen af maar meer niet. We werden ouder en vooral ik wilde experimenteren. Hij was mijn beste vriend dus ik heb hem gewoon gevraagd wat ie ervan dacht.

Hij vertelde me dat hij er al vaker over had nagedacht. De volgende avond bleef hij slapen en heb ik hem gepijpt, het was heerlijk. Na ons avontuurtje vertelde hij me dat hij eigelijk homo was.

Maar hij bleef mijn beste vrien no matter what. Op zijn 15 verjaardag bleef ik bij hem slapen en hadden we voor het eerst anale seks. Ik wou eerst niet maar uiteindelijk heeft hij me toch overtuigd en ik heb er geen moment spijt van gehad, het was herlijk hoe hij op mijn schoot kwam zitten. Na onze eerste keer hadden we een heel diepgaand gesprek over "ons" hij vroeg als het waren verkering. Ik heb dat toen geweigerd omdat ik dacht hetero te zijn.

Hij was er kapot van, we hebben elkaar maanden niet gezien, terwijl we vroeger bijna dagelijks samen waren. Zelf miste ik hem ook enorm hard. Na enkele maanden belde hij me op, hij was aan het wene en vroeg of ik kon langs komen. Ik ben toen onmiddelijk bij hem langs gegaan. Hij vertelde me dat hij net gedumpt was. Ik nam hem in mijn armen en probeerde hem te troosten. Nadat hij gekalmeerd was zijn we gaan slapen. De volgende ochtend nam ik afschijd van hem en ik vertelde hem dat we elkaar terug vaker zouden zien.

Hij nam mijn hand vast en gaf me een tongzoen. Dat had ik nog nooit met jongen gedaan. Ik vond het vreemd maar toch voelde ik me ongelofelijk goed! Vanaf die moment ben ik zelf gaan nadenken over mijn geaardheid. Ik was er zeker van dat ik hetero was, maar toch was ik zo verliefd op een jongen. Enkele weken later vertelde ik heb dat ik verliefd op hem was.

Nu zijn we bijna 3 jaar samen en ik zou geen dag zonder hem kunnen voorstellen. Ik zou jullie graag een kans willen geven te weten hoe het is iemand te pijpn.. Wel eens gedaan echt heerlijk kan het zijn, hellaas geen contact meer met diegene. Zou t nog wel is willem.. Ik wil wel een vriend pijpen enz. Maar ik durf niet te vrege. Be niet gay ofzo. Hoi allemaal ik heb gepijpt toen ik 11jaar was me vriendje en ik sliepen bij elkaar en we pijpte elkaar de avond erna hebben elkaar geneukt was geweldig lekr en chill om te doen ik zou het zo weer doen met een jongen als er hier een jongen is wil ik het met hem doen.

Beetje te groot leeftijds verschil denk ik. Hey ik weet hoe pijpen is ik hed het gedaan bij me vriend het was vantastis en echt lekker vooral Waneer ie klaar komt. Maar ik wil nog wel weten hoe het voelt als iemand mij pijpt. Val zelf ook alleen op meisjes maar zou best wel eens sex willen hebben met een jongen.

Kan helaas niemand vinden.. Zou graag zo een willen meemaken. Ik wil een keer gepijpt worden door een jongen en ook geneukt lijkt zo me lekker. Sorry dat ik dit zeg maar jongen van 13 is dat allemaal wel waar vergeet je nie van te liegen. Ik zou ook wel eens willen pijpen maar durf niemand te vragen en ik vind het raar om als 13 jarige naar een gaybar te gaan.

Ik ben bi denk ik. Ik heb een hele leuke vriendin. Wij hebben prima sex samen. Soms heb ik sex met een goede vriend vsn mij. Meestal bij hem thuis. Zijn kamer is op de zolder van het huis dus niemand hoort wat. Wij kijken vaak voetbal op zijn kamer of gamen op de ps4.

We trekken elkaar en pijpen. Gewoon lekker en hoeft mijn vriendin niet te weten. Is begonnen toen wij 17 waren en porno hadden gekeken op zijn pc.

Daar werden wij geil van en zijn toen gaan rukken. Als hij alleen is dan belt hij mij meestal en dan gaan we lekker los. Ik heb zo een vriend! We waren altijd beste vrienden en toen ik een keer bij hem ging slapen werden we geil en begonnen te zoenen en toen hebben we uiteindelijk sex gehad Ik dacht vroeger altijd dat ik gewoon op meisjes viel maar sinds toen wist ik zeker dat ik homo was, ik heb zelf nu een Vriend en we zijn nu al 3 jaar samen en als ik die dag nooit sex had gehad met die jongen Wist ik waarschijnlijk nogsteeds niet dat ik niet op meisjes viel maar wel op jongens: Ik heb een goeie vriend op school en we fietsen s'avonds samen naar huis.

Ik zou graag met is willen rukken enzo, maar ik weet niet goed of hij daar ook al met seks en aftrekke bezig is. Weet iemand hoe ik ervoor kan zorgen dat we "het" samen is samen doen??? Ik heb ook wel eens een jongen gepijpt wel leuk om te doen maar ik val op jongens en meiden.

Mij lijkt het ook wel leuk een keer met een beste vriend van me te experimenteren. Maar weet niet hoe ik dat soort dingen aan zou moeten pakken, elke keer als ik ruk fantaseer ik wat anders vooral meiden en ook jongens. Maar in het echt zou ik het graag ook een keer meemaken. Heeft er misschien iemand een goed idee hoe ik het hem best kan vragen of hoe ik er het best over begin??? Ik ben ook een keer gepiijpt door een jongen en dat was erg lekker Alleen ik vind een andere jongenleuk 15 Hij zit bij mij op school en bij de toneel groep en ik Durf het gewoon niet te vragen of hij mij wilt pijpen Wat moet ik doen???

Gepijpt worden is heerlijk, lekker klaar komen in iemands bekkie wel bij een vrouw. Maar kom op jongens dit is wel heel gay wat jullie doen. Zou echt graag keer iemand trekken of pijpen of getrokken of gepijpt worden, maar ga bijna alleen met meiden om dus weet niet goed hoe ik t aan moet pakken.. Ben denk ik bi. Proberen een vinger over de lippen van een meisje heen en weer te halen dan Begind zij wel op je vin gers te zuigen dan is een teken dat zij Wel gaan pijpen.

Ik zou ook wel eens een x willen neuken met een jonge maar ik kan niemand vinden met dezelfde gevoelens: Ik ben ook geen gay!! Maar ik kan allen gepijpt worden door een chick. Een chick kan ik niet pijpen. Dus wil zelf ook mee maken. Ik ben hetero, maar heb in het verleden ook wel eens een vriend afgetrokken en gepijpt en hij mij ook tijdens het geven van massage.

Het was de eerste keer dat ik sperma proefde en was niet vies, integendeel! Als je hetero bent en sperma lekker vind van een andere jongen ben je wel een uitzondering ik ken veel homo,s die dat nog niet eens lekker vinden maar ga je gang het is erg gezond groetjes R. Ja jongen van Ik heb nu al jaren een vriendin en die vindt mijn sperma ook heerlijk, vooral als ik veel zoet fruit heb gegeten en idd.

Heeft iemand een idee hoe het aftrekken door een andere jongen voelt? Ik ben nu met een vriend aan het afspreken dat ik hem een keer ga trekken, dan ga ik hem proberen te pijpen, hmmmm. Ook ga ik binnenkort bij een andere vriend slapen en ga ik proberen hem in zijn slaap eerst te trekken en dan te pijpen.

Ik ben hetero trouwens. Als het niks word laat je het dan aan me weten?? Ik heb op mijn 13e voor het eerst iemand gerukt en een jaar later ook gepijpt.. Ik ben hetero maar dat was ontzettend geil. Ik ken dit probleem. Ik ben 13 jaar en ik wil heel graag met een jongen neuken maar je gaat het tegen niemand zomaar zeggen van '' ik wil met je neuken ,, maar hoe moet het dan?

Een vriend van me vroeg me laatst of hij mij mocht pijpen, maar ik schaam me dood Het lijkt me wel leuk maar ja, ik schaam me dood als we het dan hebben gedaan Ik ben hetero maar wil graag is een jonge pijpen wat moet ik doen. Ja ik heb ook een keer Door een vriend van me afgetrokken en gepijpt maar ik bem niet gay maar ik vind het soms lekker als ik met een jongen doet samen exprimiteren. Ik wil al een tijdje eens samen aftrekken en pijpen met een goede vriend maar ik durf het niet te vragen heb schrik dat het alles verpest ik ben hetro maar ik wil gewoon eens weten hoe het is om een jongen te pijpen en gepijpt te worden door een jongen heeft iemand tips.

Ik zou graag eens willen rukken met een vriend van me heeft iemand tips Hoe ik het zou vragen. Nou jij jongen van 16 weet het wel! Het is denk ik heel gezond om te experimenteren met jongens in de puberteit. Ik pijp en neuk ook wel met jongens als ik even geen vriendin heb. Je hoeft echt niet homo te zijn om in je pubertijd wel eens met andere jongens te 'spelen'. Deden wij toen ook en heb er mijn voordeel mee gedaan dat ik de fijne kneepjes van het aftrekken en pijpen al kende en ook wist hoe sperma kan smaken.

Soms best lekker maar afhankelijk van wat je gegeten hebt. Mijn vriendin vindt het gelukkig erg lekker! Ik heb vanmiddag een vriend van mij gepijpt en het voelt best wel raar de eerste keer. Ik heb precies heT zelfde. Nou, omdat je niet weet hoe het moet en je schrikt als diegene in een keer klaarkomt. Ik heb weleens met een vriend van me afgetrokken, ook elkaar. En ben met diezelfde en nog een andere vriend heel dicht bij pijpen geweest maar die afspraken gingen op het laatste moment steeds niet door om verschillende redenen dus dat is nooit gebeurd.

Zou het alsnog weleens willen doen. Er zullen vast nog wel meer jongens van je leeftijd zijn die dat willen. Ik spreek die klasgenoot ook niet meer. Ik heb n vriend en die is fk geil! Zal ik t uitmaken de volgende x als hij zo'n vraag stelt? Heb wel wat mensen die in de buurt wonen gevonden op internet maar die zijn lelijk of dik. En mensen op school die uit zijn als homo verven hun haren en shit wat ook niet echt aantrekkelijk is. Ik zou graag mensen willen helpen met zo'n ervaring.

Ik ben zelf niet gay maar af en toe met een jonge naar bed gaan is best wel geil. Ik heb precies hetzelfde! Ben ook wel benieuwd hoe een lul van een andere jongen eruitziet..

Ook al val je niet op jongens en ben je dus hetero of misschien wel bi, dan is het toch wel eens lekker om met anderen te vergelijken en af te laten trekken.

Deden wij ook op die leeftijd en het was heerlijk en bevrijdend en zeker niet om depressief van te worden. Nu heb ik een vriendin en die zorgt er wel voor dat ik niks tekort kom! Ik kan iemand nu gaan pijpen maar ik weet het niet ik denk dat ik een kut gevoel daarna ga krijgen van wrm heb ik dit gedaan hoe dom bn je nu bn je homo enz. Ik zou graag is een keer samen willen aftrekken met iemand maar ik vind niemand heeft iemand tips hoe ik iemand kan vinden.

Straks gaat het gebeuren een vriend gaat mij pijpen en ik hem zalig ik kijk ee zo,naar uit we zijn beste vrienden dus wrm ni mijn vriend vroeg het mij gisteren al ik wou wel maar we waren niet aleen thuis straks zijn we alleen thuis en dat wordt zalig.

Nice had ik maar zon vriend. Ja ik heb dit gevoel ook zo erg, ik wil gwn keertje iemand pijpen fso als is het iemand van 20 ik wil gwn pijpen en miss geneukt worden of iemand neuken. Maar ok ben er van overtuigd dat ok hetero ben. Ik heb dit ook ik wel enorm graag een jongen pijpen en neuken misschien geneukt worden.

We hebben het nog niet gedaan maar zijn het wel van plan. We vallen allebei op meisjes en toch willen we dit best graag. Zijn we dan niet gewoon bi? Lijkt me wel lollig in theorie maar in praktijk tja Ik wil ook graag keer een jongen pijpen maar niet een gay boy maar een bro die net als ik op meisjes valt want juist dat experimenteren met iema d die geen gay is maakt het leuk.

Ik ben 15 en heb een goede vriend van 21 waarmee ik vaak aftek en pijp, ik vind het heerlijk als hij in mijn mond klaarkomt en hij ook. Dit doen we zo'n 3 keer per week en we vallen allebij op meisjes maar omdat we geen vriendin hebben nu doen we het gewoon zo. Ik heb vandaag sex gehad met een jonge eerst had hij mij gepijpt en daarna ging hij rukken en toen nam ik hem anaal het was zo heerlijk toen ik klaar kwam in zijn reet nogay.

Met mijn beste vriend doe ik ook vaak sexuele dingen. En zolang we allebei geen vriendin hebben is dat prima! Neuk je ook me je vriend? Dan doen wij wel en dat is ook erg lekker! Ik zou dit ook wel een keer mee willen maken.

Ik ook maar je vind zo lastig iemand om het mee te doen. Ik zou zeggen probeer het hoe makkelijk t ook klinkt zo is het niet. Ik ben 14 jaar ik wil het ook wel proberen maar ben verlegen een beetje maar ik wil wel tot je hygiënisch bent. Ja ik vind hygiëne ook belangrijk. Ik wil dit wel eens graag doen maar ik weet helemaal niet met wie, ik heb niet echt goeie jongensvrienden: Ja wel logisch want wie gaat nou pijpen als hij onhygiënisch is.

Hoe gebeurde jou 1ste keer? Hallo ik ben een jongen van 14 jet lijkt mij ook beste wel fijn om geneukt te worden door een jongen. Ik zou het graag eens doen jammer dat je niet echt kunt afspreken via deze site: Ik wi het ook wel.

Ik heb me weleens expres door mijn broer van 18 laten betrappen en ik heb hem betrapt toen hij was aan het rukken maar er is niets gebeurd. Vind je dat niet raar dan? Wil ook wel eens meemaken Hoe zoiets is. Liefst met een leeftijdsgenootje of jonger. Maar lastig om zoemend te vinden. Ja lijkt me ook wel is leuk. Niet persee seks maar wel pijpen enzo en klaarkomen. Ja ik wil dat ook heel graag lekker iemand pijpen met een grote lul en als hij dan ook nog een lekker lijf heeft is het top!!

Ik wil het ook graag! Iedereen wilt het wel maar er gebeurd niets Heb je wel gelijk in, ik zou ook weleens iemand willen pijpen maarja, hier alleen maar aangeven helpt niet echt. Alhoewel ik mijn vriend een keer mag pijpen als het zonnig is. Waarom moet het precies zonnig zijn?

En hoe heb je ervoor gezorgt dat hij dit ook wil? Ik wil ook wel een keer pijnen of gepijpt worden! Ja indd mij lijkt het leuk om te doen. Zoals jullie zien willen veel dit wel Maar door gewoon hier te zeggen dat je het wil zal er niets gebeuren he. Ja ik wil ook keertje pijpbeurt geven ook al ben ik geen homo. Ik wil wel iemand een pijpbeurtje geven. Kom maar een keer langs bij mij ik doe alles, Je kunt elkaar alleem nie ontmoete.

Ik ben gepijpt op schoolkamp in een douchehokje. Zeg je Plaatsnaam en dan kan je je eigen plaatsnaam zeggen en als ze in de zelfde plaats woont dan moet je je adres zeggen en dan kan iemand op je bezoek komen en misschien hebben andere mensen het bericht ook gezien en komen ze ook! Maar je kan ook bij een plek afspreken als je je adres niet wilt zeggen. Dus bijvoorbeeld bij een speeltuin of op een steegje.

En dan kan je samen met hem naar je huis en dan kan je met hem pijpen! Wel beter als je ouders en broer en zus niet thuis zijn dan is het makkelijker. Maar als je gezin wel thuis is dan kan je op de zolder ofzo. Mensen doe dit niet hoe kan een jongen van 12 dat nou weten of het is een oudere man die zich voor doet als een jongen van 12 plus als je adres geeft kan het een pedofiel zijn die aan je deur staat.

Ik ben 12 maar je kan het niet weten dus dan kan je toch op een plek afspreken bijvoorbeeld bij een speeltuin ofzo en dan kan je hem echt ontmoeten en dan kan hij mee naar je huis. Ben je dom ofzo een pedofiel verkracht je direct of ontvoerd je hopelijk mag je van je ouders s avonds nie buiten.