Beffen tot ze klaarkomt burensex

beffen tot ze klaarkomt burensex

Klaarkomende dames glad geschoren vagina
beffen tot ze klaarkomt burensex

De ene buurvrouw die zich voorstelde als Ingrid was blond en had een lekker gevuld figuur, toen ze haar jas uitdeed trok haar trui strak tegen haar borsten. Ik vond mezelf al een echte kenner naar aanleiding van de boekjes op mn kamer en schatte haar op een flinke maat C.

Toen ze me passeerde naar de woonkamer kon ze me nog net zonder aan te raken voorbij komen. Haar vriendin echter zou dat niet lukken zag ik meteen toen ik me naar haar omdraaide om haar jas aan te nemen. Zij stelde zich glimlachend voor als Lisette, kort bruin krullend haar en een nog wat voller figuur dan Ingrid en nog zonder haar jas uitgetrokken te hebben zag ik dat er minstens een E-cup onder verscholen zat. Ik ging haar voor naar de woonkamer en ze gingen zitten met mn ouders. Zelf had ik nog een toets te leren voor school, dus ik ging met een kop thee en een paar mergpijpjes naar mn kamer.

De volgende dag aan het ontbijt zei mn vader dat onze nieuwe buren wat problemen ondervonden met hun computer, waarschijnlijk door de verhuizing. Mijn vader had beloofd me te vragen na schooltijd even langs te gaan om er naar te kijken, want ik was nog wel handig met die apparaten. Ik had er eigenlijk helemaal geen tijd voor, maar bedacht dat ik misschien iets meer te weten kon komen over mijn nieuwe buren door een gesprekje aan te knopen terwijl ik naar hun computer keek. Op school vielen de laatste 3 uren uit wegens een griep die onze leraar had geveld en met een goed gevoel over de toets van smorgens fietste ik naar huis.

Toen ik langs het huis van onze buren fietste zag ik dat Lisette een vuilniszak naar buiten droeg. Onmiddelijk herinnerde ik me weer dat ik hun computer na zou kijken en stuurde meteen hun oprit op. Lisette zag me aankomen en zei toen ik afstapte "Goh, jij bent lekker vroeg uit zeg.

Kom je nu al kijken naar de pc? Goed dat ik net de boel aan kant heb, ik gooi nu net het vuilnis weg". Ik antwoordde "Dat geeft ons meer tijd om het probleem met jullie pc op te lossen" Samen gingen we naar binnen en ging ze me voor naar de woonkamer. Ze droeg een wijde broek met een slobbertrui en was op sokken. Pratend over de verhuizing gebaarde ze richting een stoel en ik ging er zitten.

Ze vroeg of ik een kopje thee wilde voor ze me naar de studeerkamer bracht. Samen dronken we een mok thee en praatten we over hun huis en wat ze allemaal nog wilden veranderen, vooral de slaapkamer wilden ze zo mooi mogelijk maken, maar dat zou een jongen van mijn leeftijd wel begrijpen zei ze. Ik antwoordde met een grapje "Eerlijk gezegd heb ik daar geen idee van, ik heb nog nooit samengewoond" "Nee je bent nog te jong om samen te wonen, maar je hebt toch wel eens een vriendin gehad om lekker in de slaapkamer mee te zijn?

Hierop stamelde ik dat dat zeer leuk zou zijn en voelde dat ik iets rood werd. Snel keek ik in mn lege mok en zei snel "Mn thee is op, zullen we maar eens kijken wat er mis is met de pc? Denkende aan het voorgaande gesprek kon ik mijn ogen er niet vanaf houden. Ze is toch een vrouw dacht ik, jammer dat ze alleen maar op vrouwen valt Wat dacht ik toch, zij zal me sowieso veel te jong vinden om opgewonden te kunnen worden door haar.

In gedachten volgde ik haar naar een kleine kamer met een bureau en een computer erop, intussen naar haar wiegende kont kijkend. Te laat had ik door dat ze stil bleef staan en zich omdraaide, mijn ogen gleden omhoog via haar trui tot ik recht in haar ogen keek. Ik voelde dat ik weer een rood hoofd kreeg, volgens mij zag ze het ook maar ze zei niets. Met een fonkeling in haar ogen keek ze me met een glimlachje aan.

Om te testen zette ik de computer aan, die het gelukkig meteen deed. Intussen waren we het computerkamertje weer uitgelopen en stonden we op de overloop. Ik stond naast de deur van de grote kamer die geopend was en ik kon recht in de kamer kijken. Er stond een groot tweepersoons bed, een grote kledingkast langs de muur en op een nachtkastje zag ik een grote vibrator liggen. Ik voelde dat mn kop knalrood werd toen ik dat ding zag liggen, terwijl in mn broek mn pik langzaam hard werd.

Ongemakkelijk schuifelde ik wat heen en weer om mn groeiende bobbel weg te laten zakken. Mijn buurvrouw volgde mijn blik en schoot in de lach "Ach jongen, ook wij hebben behoefte aan iets erin, maar dat zul je ooit wel begrijpen wanneer je met een meisje bent geweest". Ik was opgelucht dat ze erom kon lachen en voelde mijn rode hoofd weer wegtrekken, mijn pik bleef echter hard. Snel liep ik naar beneden en ging op de bank zitten om mijn tas te pakken die ik ernaast had gezet.

Hierna liet Lisette me weer uit en met een "Wij verzinnen nog wel iets om je te bedanken voor de pc" en een knipoog erbij die mijn temperatuur weer deed oplopen pakte ik mijn fiets en ging naar huis. Een week later gingen mijn ouders een weekend naar Londen en bleef ik alleen thuis, mijn ouders hadden voordat ze vertrokken de buren verteld dat ze weg zouden gaan en hadden gevraagd of ze een oogje in zeil konden houden voor het geval dat ik een noodgeval had.

Vrijdag middag zwaaide ik mijn ouders gedag vanaf de straat toen ik Ingrid aan kwam zag rijden vanaf haar werk. In een strak mantelpak gestoken stapte ze uit en zwaaide naar me "Kom vanavond lekker bij ons eten, dat scheelt je weer een pizza bestellen" lachte ze "Je hebt ons vorige week zo goed geholpen, laat ons jou nu helpen met een lekkere, gezonde maaltijd".

Rond etenstijd belde ik aan bij mn buurvrouwen, binnen een paar tellen ging de deur open en stond Ingrid voor me, Ze had zich omgekleed in een mooie strakke, zwarte jurk, zo diep uitgesneden dat ik recht haar borsten inkeek. Dat ik er niet op gekleed was was geen enkel probleem. In de woonkamer was de tafel al gedekt voor drie personen en stonden 2 kaarsen vrolijk te branden. Lisette kwam juist vanuit de keuken lopen met een dampende schaal voedsel.

Ook zij droeg een strakke, laag uitgesneden jurk, hierboven had ze een schort geknoopt wat er grappig uitzag. Ik lachte en zei dat ik haar zonder dat schort er veel mooier uit vond zien. Het was eruit voordat ik het wist en kreeg een hoofd als een biet. Lisette zette lachend de schaal op tafel en deed het schort af. Tijdens het eten praatten we over van alles, van school tot vriendinnen en al snel kwam het gesprek op sex, ze hadden al snel door dat ik me daarbij niet helemaal op mn gemak voelde.

Ingrid zei "Je mag ons alles vragen wat je wilt weten, want wij weten precies wat mannen en vrouwen doen met elkaar". Ik voelde me erg verlegen worden door deze woorden en begon meteen allerlei vragen af te vuren op mijn buurvrouwen. Hierbij bukte ze iets voorover en kon ik nog dieper tussen haar borsten kijken dan zojuist bij de deur.

Lisette ruimde intussen de tafel helemaal leeg. Met ieder een kopje koffie gingen we op de bank zitten. Ik besefte dat ik nog nooit zo'n spannende avond mee had gemaakt, ik zou worden ontmaagd door 2 vrouwen, daar had ik nog nooit over durven fantaseren als ik 's avonds laat mn boekjes bekeek.

Lisette ging naast me zitten, Ingrid naast Lisette. Twee zoenende vrouwen naast me werd me teveel en ik voelde dat ik een flinke paal in mn broek had zitten. Ik keek toe hoe de vrouwen elkaar zoenden terwijl hun handen over elkaars lichaam wreven.

Ineens draaide Lisette zich om en kuste me op de mond, haar tong gleed in mijn mond en ik voelde haar handen over mijn rug heen strelen. Ik gleed met mijn handen over haar rug.

Ik voelde dat Ingrid van de bank af was gegaan en even later voelde ik nog 2 handen, die handen wreven over mijn benen en kropen in de richting van de bobbel in mijn broek. Even later waren de handen weer verdwenen en duwde Lisette me tegen de bank en stopte met zoenen. Snel werd ik volledig ontkleed terwijl ze me om de beurt zoenden. Uiteindelijk stond ik in mn blootje met een stijve pik tegen Ingrid aan te zoenen, haar hand legde ze om mn pik heen en pakte hem stevig beet "Ons nagerecht komt nu, ga maar lekker aan tafel zitten" Met mijn stijve paal in dr hand trok ze me richting de tafel en liet me plaats nemen op mn stoel.

Lisette had 3 bordjes ijs neergezet met een kom slagroom ernaast. Daar zat ik dan in mn blootje terwijl mijn buurvrouwen zo in een chique restaurant plaats hadden kunnen nemen. Wij aten ons ijs met wat slagroom vanuit de kom. Toen ik mn bord leeg had zei Lisette "jouw toetje is op, het onze nog niet, ga op tafel liggen" Dit was spannend zeg, ik kroop op de tafel en ging liggen.

Mijn buurvrouwen keken naar mijn pik die precies voor hen oprees. Ingrid pakte de kom met slagroom en Lisette trok de voorhuid weg van mijn eikel. Voorzichtig lepelde Ingrid wat slagroom bovenop mijn pik en pakte daarna mn ballen zodat ze daar ook slagroom op kon leggen. Daarna gingen ze allebei staan en bogen zich over de tafel, Lisette dr mond sloot zich om mijn eikel en ik voelde dat ze met haar tong de slagroom weglikte. Ingrid had mijn ballen nog in haar hand en likte de slagroom ervan af.

Lisette had intussen mijn pik wat verder in haar mond genomen en zoog nu lekker aan mijn eikel terwijl ze met haar tong over het randje likte. Na een paar likjes tilde ze haar hoofd op en liet Ingrid mijn pik in haar mond glijden terwijl ze mn ballen kneedde. Hierna kusten ze elkaar terwijl ik 1 hand mn pik voelde aftrekken en een andere hand met mn ballen speelden.

Ik voelde het sperma in mn ballen kloppen en begon te hijgen. Toen ze dit hoorden hielden ze op met strelen en bogen hun hoofden naar het mijne, eerst kuste Ingrid me en daarna Lisette. In de badkamer liep ik meteen onder de douche, mijn buurvrouwen pakten washandjes en begonnen me in te zepen.

Lisette deed er lang over om mn billen in te zepen, ik voelde dat ze een vinger op mn ster legde en die met washand en al langzaam naar binnen duwde, dat voelde lekker aan. Daarna spoelde ik me af terwijl ik naar hen keek, zij stonden beiden met een fonkeling in hun ogen te kijken hoe t water over mijn lichaam vloeide. Ik zette de kraan uit en stapte onder de douche vandaan.

Ik wilde een handoek pakken, maar Lisette hield me tegen "Daar zijn andere manieren voor" zei ze en likte me over mn kin. Ingrid ging achter me staan en begon mn rug droog te likken, Lisette likte intussen mijn borst droog en zo werd ik helemaal droog gelikt door de 2 vrouwen.

Als laatste likte Lisette mijn kloppende ballen en stijve pik droog terwijl Ingrid mijn billen drooglikte, ik voelde haar tong over mijn ster heen glijden. Zij stond weer op en pakte mijn pik en begon me eraan mee te trekken naar de slaapkamer.

In de slaapkamer moest ik op het bed gaan zitten, dit deed ik en de vrouwen gingen voor me staan. Ik keek nu recht naar hun borsten die tegen de strakke stof van hun jurken geplakt leken te zitten.

De tepels van Lisette staken er bijna doorheen. Tegelijkertijd haalden ze hun bandjes van hun schouders en lieten hun jurken naar beneden glijden. Eva had hen uitgenodigd voor aanstaande zaterdagavond. De kinderen waren naar hun grootouders gebracht zodat we de gelegenheid hadden om eens lekker met elkaar te kunnen vrijen.

Jet en Ronald werden hartelijk ontvangen met veel zoenen en kneepjes op de daar voor geschikte plaatsen. Beide meiden waren al voorbereid op een vurige sex-avond in sexy jurkjes zonder bh en slip. Na de koffie lieten ze als bij afspraak hun jurkjes vallen en begonnen op de bank hevig met elkaar te zoenen. Onmiddellijk ontdeden wij ons ook van onze kleding en keken met stijve lullen naar de vrijende meiden. Eva lag half op de bank en werd door Jet, die op haar knieen voor haar lag, hevig gebeft.

Haar lekkere kontje stak achteruit en ik streek mijn eikel voorzichtig tussen de openstaande kutlipjes en kneedde haar lekkere tietjes. Ik sloeg mijn arm om de schouder van Jet en we liepen snel naar de logeerkamer. Met open mond dook ik op haar geopende schaamlippen en zoog ze naar mijn mond binnen. Met mijn tong neukte ik haar holletje en tussen twee vingers rolde ik haar clitje en terwijl ze trillend en kreunend klaar kwam spoot ze mijn mond vol met haar sappen.

Ik was zo geil geworden dat ik binnen enkele minuten als een brandspuit haar buikje volspoot. Mijn lul bleef nog steeds hard dus ging ik door tot ook Jet met een gil haar orgasme bereikte. Hijgend lagen we met onze monden op elkaar en ze drukte met haar handen op mijn billen.

Jullie zien er super gelukkig en bevredigd uit. Op de afgesproken avond zei ik Eva gedag met een dikke zoen en wenste haar ontzettend veel neukplezier met haar vaste minnaar. Jet ontving me in haar badjas en trok me gelijk mee naar de slaapkamer. Mijn kleren vlogen achter haar badjas aan en we stortten ons op het bed en begonnen hevig te tongen.

Alsjeblieft geen voorspel maar neuk me gelijk de zevende hemel in met je geweldige lul”. Haar kut was drijfnat, mijn lul gleed moeiteloos naar binnen we begonnen te neuken als beesten en kwamen na enkele minuten nagenoeg gelijk en spuitend klaar. Met onze monden op elkaar en onze armen stijf om elkaar bleven we zo geruime tijd liggen tot mijn verschrompelde lul vanzelf uit haar kutje floepte.

Ik rolde van haar af en we vielen in een korte slaap. Ik werd wakker doordat Jet was begonnen mij te verwennen met een heerlijke pijpbeurt. Op mijn rug gelegen liet ze zich met haar openstaande schaamlippen op mijn lul zakken en begon me als een amazone te bereiden. Eerst kneedde ik haar dansende tieten en legde later mijn handen op haar billen en drukte haar zodat mijn lul zo diep mogelijk in haar stak Zo waren we geruime tijd bezig tot ze zich voorover boog en me begon te tongen.

Ik kietelde met een van kutsap voorziene vinger in haar kontgaatje en ze kwam klaar spuitend als een waterval. Ik voelde mijn hele onderlijf nat worden en ook ik kwam als een vulkaan in haar lekkere geile lijf. Maar het deed al pijn toen zijn eikel er nog maar in zat dus heb ik verdere pogingen maar geweigerd.

Met jou wil ik nog wel eens proberen als jij ook wilt natuurlijk ” Op een gegeven ogenblik ging de kamerdeur open en kwam Ronald binnen. Het was al drie uur. Mijn kut doet er zeer van. Ik hou van jou maar van Ronald wil ik iedere week wel een beurt hebben” “Dat komt dan goed uit want ik wil dan wel naar Jet. Ronald moest een paar dagen naar het buitenland en Jet zou dan de eerste nacht bij ons logeren. Eva en Jet gingen vroeg naar bed en ik zou nog wat TV kijken.

Ik kwam boven en trof de dames aan in een hartstochtelijke omhelzing. Beide kutjes waren goed nat, ze waren super geil en hadden besloten om Jet door mij anaal te laten ontmaagden. Ik was inmiddels uitgekleed en ze waren bezig mij om het hardst te pijpen. Jet had glijmiddel aangeschaft en haar aarsje en mijn lul werden door Eva rijkelijk voorzien van dat spul. Ze ging op haar knieen en ik knielde achter haar. Eva begon met haar vingers het aarsje van Jet voor te bereiden door steeds meer vingers naar binnen te steken.

Op een gegeven moment nam ze mijn lul en bracht deze voor het gaatje. Voorzichtig duwde ik mijn lul verder haar endeldarm in. Evan lag de tieten de clit en de kut van Jet te verwennen zodat ze goed ontspannen haar ontmaagding onderging. Ze kreunde maar duwde even later haar kont naar achteren en zei: Op dat moment spoot ik haar darm vol met mijn sperma.

Eva zoende haar mond en ik haar nek tot mijn lul uit haar gaatje glipte gevolgd door een stroom sperma. De volgende avond was Eva niet lekker en zei tegen mij “Thomas lieve schat ga maar naar m’n beste vriendin Jet en verwen haar maar flink ook uit mijn naam en blijf de hele nacht maar bij haar. Na een geweldig orgasme van ons beiden sliepen we in, zo dicht mogelijk tegen elkaar.

Zo hebben we elkaar drie keer een orgasme bezorgd dus zagen we er niet uit toen we de volgende morgen opstonden. De volgende avond vertrok Eva om eens lekkere los te gaan met haar beste vriendin Jet. Ze kwam midden in de nacht thuis en was nog net zo geil als eerst. Haar hele gezicht proefde en rook naar de bekende sappen van Jet “Ik wil dat je mij net zo lekkere anaal ontmaagd als je Jet hebt gedaan. Ik heb het glijmiddel meegebracht en Jet heeft mijn aarsje al flink opgerekt.

Nadat we onze geslachtsdelen lekker hadden ingesmeerd. Ze trok haar knieen tegen haar borsten pakte mijn lul en stak hem in haar kontgat.

Onze monden vonden elkaar en ze kreunde: Ik wil er klaar voor zijn als Ronald terug is. Ronald kwam terug zo geil als een beer en wilde gelijk een hele nacht met Eva naar bed.Sappig spleetje aziatische lesbo


Ze zoende me, ik pakte haar borst weer en kneep in de tepel, ze kreunde tegen mn mond. Ze zei "nu even opletten, voel rustig aan het kutje van Lisette, wrijf over de lippen en duw ze maar open" Ze wreef over de schaamlippen van Lisette en opende ze. Met een vinger draaide ze op de clit van Lisette en stopte 2 vingers van haar andere hand in de openliggende kut en begon die te vingeren. Opeens deed ze haar mond op de clit van Lisette en begon die te likken met snelle bewegingen van haar tong terwijl ze steeds sneller vingerde.

Lisette kreunde en hijgde, haar kut werd nog natter en van zo dichtbij zag ik druppels vocht van de vingers van Ingrid afvallen op de benen van Lisette. Lisette hijgde nog hanger, haar lichaam spande zich en even later ontspande het zich helemaal.

Met haar handen om het hoofd van Ingrid geslagen trok ze haar omhoog en kuste haar wild "Oooooooh lieverd, dat was heeeeerlijk" zuchtte ze en keek mij aan. Meteen voelde ik Lisette verstrakken en haar handen om mijn hoofd die me goed tegen haar aan drukten "geweldig jongen, geweldig, zuig die clit van mij flink, vinger mijn kutje tot ie leegloopt" Ik hoorde hoe mijn buurvrouwen elkaar zoenden terwijl ik een aan het beffen was.

Ik schoof nog een vinger in haar vochtige kut en trok met de andere hand haar lippen zover open dat ik goed bij haar clit kon, met hernieuwde energie viel ik deze aan en zoog er heerlijk aan. Ik voelde hoe haar lichaam verstrakte en mijn vingers zeiknat werden. Nu mocht ik wel naar boven kruipen en lag tussen mijn buurvrouwen in, Lisette likte het vocht van haar eigen kut van mijn vingers af en zoende me heerlijk "Goed gedaan, nu moeten we Ingrid eens lekker gaan verwennen met die stijve pik van jou" Ik draaide me om naar Ingrid en pakte een borst, met mn tong gleed ik erover heen tot de tepel waar ik aan ging zuigen.

Ingrids hand had zich om mijn inmiddels iets verslapte pik gelegd en speelde er lekker mee. Bij haar eerste aanraking werd mijn pik weer stijf. Ritmisch trok Ingrid me af terwijl ik aan haar tepel zoog. Lisette was uit bed gestapt en haalde een grote vibrator en een buttplug uit haar nachtkastje.

Geboeid keek ik toe hoe Ingrid langzaam geneukt werd met een vibrator, haar lippen sloten zich af en toe om de vingers van Lisette om daarna weer te openen voor achterkant van de vibrator. Kreunend van genot bleef ze me aftrekken terwijl haar andere hand naar haar clitje ging en hier wild overheen begon te wrijven. Ik ging op mn knieen naast haar zitten zodat ze met mijn pik kon blijven spelen en duwde haar andere hand van haar kutje weg en vingerde haar clit. De stoten van Lisette werden sneller en harder, haar hand ging steeds dieper tussen Ingrids lippen door naar binnen.

Haar kutsap spoot uit haar kut, over de hand van Lisette en op het bed. Ingrid liet mijn pik los en ik ging tussen haar benen zitten. Met een lange haal duwde ik mijn lul in haar kut, wat was dit een hemels gevoel.

Ik liet me op haar zakken en duwde mijn pik zo diep mogelijk in haar. Zo bleef ik even liggen, met mn hoofd op haar rechter borst. Voorzichtig begon ik mn lul op en neer te schuiven door haar kut, na 2 langzame halen hield ik het niet meer en begon ik haar zo snel mogelijk en zo diep mogelijk te stoten. Haar benen schoten omhoog en spreidden zich nog iets verder. Met haar benen in de lucht zette ze zich af tegen het matras om mijn pik tegemoet te komen. Hijgend pompten we tegen elkaar aan tot ik het niet meer kon houden en mijn warme zaad naar buiten spoot.

Ik voelde haar verstrakken en voelde dat zij ook gekomen was, uitgeput bleven we zo op elkaar liggen tot ik voelde dat mijn pik slap was geworden. Ik haalde mijn slappe pik uit Ingrids kutje en Lisette likte hem af "Mmmmmmm, ik kan jullie allebei proeven" zei ze. Ze zette haar mond tussen de benen van Ingrid en begon haar te likken. Ingrid intussen bijgekomen van de neukbeurt ervoor plaatste haar handen op de billen van Lisette en trok ze van elkaar zodat ze de ster van haar vriendin kon zien.

Ze wenkte mij en zei "Sommige vrouwen vinden het fijn als je met hun kont speelt" en drukte heel langzaam haar duim het kontje in van Lisette. Nu likte ze de kut die bijna tegen haar mond aanlag en duwde haar andere duim ook het kontje in van Lisette en trok haar duimen van elkaar. Lisette was intussen gaan verzitten en kantelde haar kont omhoog zodat het zover mogelijk open kon worden getrokken.

Ik pakte de buttplug en schoof die tussen de duimen van Ingrid door de reet van Lisette in, Ingrid haalde haar duimen weer uit de ster en likte de billen van Lisette, steeds dichter tot aan het einde van de buttplug die een klein stukje naar buiten stak, haar tong gleed over de openstaande ster tegen de buttplug aan die ze met haar tong heen en weer probeerde te duwen.

Ingrid had haar hand tussen mijn benen gelegd en zat met haar middelvinger tegen mijn ster aangedrukt de achterkant van mn balzak te kriebelen.

Nu was lang genoeg, ik trok heel voorzichtig de plug uit Lisettes kont, ik trok mn knieen iets dichter bij elkaar zodat mn stijve pik tegen het iets geopende sterretje van Lisette rustte en duwde hem voorzichtig naar binnen.

Ik voelde om Lisettes kont zich strak trok tegen mijn eikel, ik duwde verder en voelde dat mijn eikel meer ruimte had. Langzaam begon ik te stoten, mijn buik tegen de billen van Lisette aan. Ik trok mijn pik zover uit haar kont dat ik de knelling van haar aars weer kon voelen op mijn eikel en ramde hem weer terug. Lisette slaakte een kreet van genot, waardoor ik dit bleef herhalen tot ik voelde dat ik bijna ging komen.

Ik trok mijn pik uit Lisettes strakke gaatje en zakte naar beneden door mn knieen, Ingrids hoofd kwam omhoog en ze zoog gulzig aan mijn pik. Een straal zaad schoot in haar mond, ik haalde mijn pik uit haar mond en spoot de rest van mn sperma over de billen van Lisette, ik verzamelde er wat van op mn vinger en vingerde haar kont ermee. Moe maar voldaan ging ik naast Ingrid liggen, mn pik slap tegen mn been aan.

Lisette kwam aan de andere kant naast me liggen en fluisterde in mijn oor dat ze nog nooit zo lekker in haar kont was geneukt. Ze zoende me en legde haar hand op mijn slappe lul "ik denk dat die wel wat rust heeft verdiend" zei ze. Af en toe voelde Lisette aan mn lul of kneep zachtjes in mijn ballen.

Ingrid aaide af en toe over mijn ballen en tikte dan zachtjes tegen mijn ster aan. Ingrid vroeg of ik op mn zij wilde gaan liggen met mn billen naar haar toe. Dit deed ik en voelde hoe haar hand met mijn billen begonnen te spelen, ze streelde ze en kneep er af en toe zachtjes in. Lisette was ook op dr zij gaan liggen en deed een been omhoog, ik streelde de binnenkant van haar dijen tot bij haar kut en begon haar te vingeren. Lisette pakte mijn langzaam stijver wordende pik en begon me heel langzaam af te trekken, ze kneep me zachtjes in mn ballen en zei "hier zit nog genoeg in om nog lekker te kunnen spuiten in mijn kutje".

Mijn pik stond bij haar bemoedigende woorden weer stijf. Ingrid stak een vinger in haar mond, maakte hem goed nat en stak hem in mijn ster. Het voelde aan alsof ik op de wc zat, maar dan net even anders. Ze vroeg of ik dit lekker genoeg vond voor meer, ik antwoordde dat ik wel iets meer wilde proberen.

Ze pakte de buttplug en schoof die in mn kont, de druk op mn aars was best lekker, maar ik wist niet hoelang ik dit vol kon houden vertelde ik de dames. Ze ging rechtop zitten en begon me te berijden, haar spieren kut trok af en toe heerlijk strak om mn pik heen terwijl ze me bereed.

Ineens zag ik boven me het kutje van Ingrid, zij was over me heen gekropen en zat nu gehurkt boven mijn hoofd, ik boog mijn hoofd naar voren en kon haar pefect beffen zo.

Lisette bereed me steeds wilder en wilder, ik voelde dat ze al een keer was klaargekomen, haar vocht druipte langs mijn benen naar het matras. Ingrid wreef haar kutje tegen mijn gezicht waardoor ik met mijn tong over haar hele kutje kwam. Alsjeblieft geen voorspel maar neuk me gelijk de zevende hemel in met je geweldige lul”. Haar kut was drijfnat, mijn lul gleed moeiteloos naar binnen we begonnen te neuken als beesten en kwamen na enkele minuten nagenoeg gelijk en spuitend klaar.

Met onze monden op elkaar en onze armen stijf om elkaar bleven we zo geruime tijd liggen tot mijn verschrompelde lul vanzelf uit haar kutje floepte.

Ik rolde van haar af en we vielen in een korte slaap. Ik werd wakker doordat Jet was begonnen mij te verwennen met een heerlijke pijpbeurt. Op mijn rug gelegen liet ze zich met haar openstaande schaamlippen op mijn lul zakken en begon me als een amazone te bereiden.

Eerst kneedde ik haar dansende tieten en legde later mijn handen op haar billen en drukte haar zodat mijn lul zo diep mogelijk in haar stak Zo waren we geruime tijd bezig tot ze zich voorover boog en me begon te tongen. Ik kietelde met een van kutsap voorziene vinger in haar kontgaatje en ze kwam klaar spuitend als een waterval. Ik voelde mijn hele onderlijf nat worden en ook ik kwam als een vulkaan in haar lekkere geile lijf. Maar het deed al pijn toen zijn eikel er nog maar in zat dus heb ik verdere pogingen maar geweigerd.

Met jou wil ik nog wel eens proberen als jij ook wilt natuurlijk ” Op een gegeven ogenblik ging de kamerdeur open en kwam Ronald binnen. Het was al drie uur. Mijn kut doet er zeer van. Ik hou van jou maar van Ronald wil ik iedere week wel een beurt hebben” “Dat komt dan goed uit want ik wil dan wel naar Jet. Ronald moest een paar dagen naar het buitenland en Jet zou dan de eerste nacht bij ons logeren. Eva en Jet gingen vroeg naar bed en ik zou nog wat TV kijken. Ik kwam boven en trof de dames aan in een hartstochtelijke omhelzing.

Beide kutjes waren goed nat, ze waren super geil en hadden besloten om Jet door mij anaal te laten ontmaagden. Ik was inmiddels uitgekleed en ze waren bezig mij om het hardst te pijpen. Jet had glijmiddel aangeschaft en haar aarsje en mijn lul werden door Eva rijkelijk voorzien van dat spul. Ze ging op haar knieen en ik knielde achter haar. Eva begon met haar vingers het aarsje van Jet voor te bereiden door steeds meer vingers naar binnen te steken. Op een gegeven moment nam ze mijn lul en bracht deze voor het gaatje.

Voorzichtig duwde ik mijn lul verder haar endeldarm in. Evan lag de tieten de clit en de kut van Jet te verwennen zodat ze goed ontspannen haar ontmaagding onderging. Ze kreunde maar duwde even later haar kont naar achteren en zei: Op dat moment spoot ik haar darm vol met mijn sperma. Eva zoende haar mond en ik haar nek tot mijn lul uit haar gaatje glipte gevolgd door een stroom sperma.

De volgende avond was Eva niet lekker en zei tegen mij “Thomas lieve schat ga maar naar m’n beste vriendin Jet en verwen haar maar flink ook uit mijn naam en blijf de hele nacht maar bij haar. Na een geweldig orgasme van ons beiden sliepen we in, zo dicht mogelijk tegen elkaar. Zo hebben we elkaar drie keer een orgasme bezorgd dus zagen we er niet uit toen we de volgende morgen opstonden.

De volgende avond vertrok Eva om eens lekkere los te gaan met haar beste vriendin Jet. Ze kwam midden in de nacht thuis en was nog net zo geil als eerst.

Haar hele gezicht proefde en rook naar de bekende sappen van Jet “Ik wil dat je mij net zo lekkere anaal ontmaagd als je Jet hebt gedaan. Ik heb het glijmiddel meegebracht en Jet heeft mijn aarsje al flink opgerekt. Nadat we onze geslachtsdelen lekker hadden ingesmeerd. Ze trok haar knieen tegen haar borsten pakte mijn lul en stak hem in haar kontgat. Onze monden vonden elkaar en ze kreunde: Die gaan wij lekker verwennen zei Henk tegen mij en hij wreef over mijn rug, ik lag lang uit en liet Henk lekker zijn gang gaan.

Zijn ene hand ging over mijn billen en zijn ander hand ging onderwater en wreef hij over mijn buik en borst. Ik voelde zijn vingers tussen mijn billen gaan en ik spreide mij benen, ik voelde hij achterlangs mijn ballen en pik masseerde en ik kreeg gelijk een stijve. Hij draaide mij om en ik zag door het water heen dat hij ook een stijve had, hij kwam naar mij toe en ging op zijn knieen zitten, zijn grote lul hing recht voor me, ik pakte hem vast en begon zachtjes te trekken, ik voelde zijn lul steeds harder worden en Henk kreunde zacht en voor ik het door had drukte hij zijn eikel tegen mijn mond, ik deed mijn mond open en begon voorzichtig te pijpen.

Op dat moment kwam Debby binnen en riep betrapt en lachte. Ik schrok maar Henk zei dat het goed was, Ik ging door met pijpen en Debby keek toe, Ik ging door met pijpen en al snel kwam Henk klaar, mijn gezicht zat onder het zaad.

Henk vroeg aan ons of we mee gingen naar de slaapkamer. Ik ging op bed liggen,Debby begon mij te pijpen, ik zag hoe Henk zich aftrok en weer en stijve kreeg en Debby van achteren begon te neuken. Debby stopte met pijpen en liet zich lekker klaar neuken door Henk en terwijl ik toe keek voelde ik de hand van henk tussen mijn benen en zijn vinger drukte tegen mijn anus.

Er zat olie aan zijn vingers en al snel had ik eerst 1 en toe 2 vingers in mijn kont zitten, het deed even pijn maar al snel kreunde ik van genot. Henk kwam tussen mijn benen zitten en trok mij een beetje omhoog en stak weer twee vingers in mijn kont en begon mij ook te pijpen, steeds sneller en dieper ging hij in mij terwijl hij mij pijpte, ik gilde het uit van genot toen ik klaarkwam, ik was gewoon duizelig, terwijl ik nog in een roes lag voelde ik Henk zijn eikel tegen mijn anus en hij drukte hem naar binnen, hij was heel voorzichtig maar toch deed het pijn maar dat duurde niet lang, ik kon zijn lul in mijn zien verdwijnen en genoot er van, Henk ging me harder neuken en Debby keek toe en kuste me.

Ik moest op mijn knieen gaan zitten en Henk nam mijn van achteren, steeds sneller tot mij klaarkwam. Steeds vaker als we sex hadden neukte hij mij en ik genoot er van, Debby stak ook wel eens een dildo in mij en dan moest ik toekijken hoe zij met elkaar neukte,steeds meer van dat soort spelletjes deden we en ik vond alles geweldig. Toen ik 15 was gingen Debby en Henk een weekend weg naar een bungalow park en vroegen aan mijn ouders of ik mee mocht, dat mocht gelukkig.

In dat park hadden we een huisje met nog een stel, Sander en Mirjam dit waren vrienden van hun. Die avond kwam het gesprek snel uit op sex, Debby en Henk hadden over mij verteld en al snel kwam de vraag of ik met Sander en Mirjam en ik stemde toe.