Beffen en pijpen gay

beffen en pijpen gay

..

Jongneuktoud vrouw zoekt man strapon


beffen en pijpen gay

..

Erotische massage in brabant milf zoekt


Jullie liggen naast elkaar. Stimuleer met je mond de eikel en de rest van zijn penis. Hij streelt jouw billen, buik en rug. Dit is een goed standje voor deep throat.

Op zijn kop gaat een penis het makkelijkst diep in je keel. Neem zijn penis tot aan de basis in je mond en keel. Je kunt gaan kokhalzen. Als het niet lukt stop ermee en ga verder met iets anders, bijvoorbeeld aftrekken.

Jij zit op de rand van het bed of een stoel. Hij staat voor je. Lik eerst aan zijn ballen, beweeg dan met je tong langzaam naar de basis van zijn penis. Eindig bij zijn toompje en eikel. Sluit je lippen aan om zijn eikelrand. De smaak van sperma verschilt per jongen. Als een jongen zoete vruchten en groentes eet, smaakt zijn sperma zoeter. Als hij rookt en koffie en alcohol drinkt, dan smaakt zijn sperma bitter en zuur. Soa Aids Nederland gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid.

Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen. Pijpen Home Seks Sekstechnieken Pijpen. Snel naar Hoe werkt pijpen? Hoe moet je pijpen? Tips voor tijdens het pijpen Andere standjes Pijpen op je knieën Liggend pijpen Zittend pijpen Is sperma vies?

Maak eerst je tong en lippen nat. Zorg dat je geen droge mond hebt en gebruik veel spuug. Je kunt aan de penis en eikel likken of de penis in je mond nemen. Als je aan de penis likt kan je alleen de eikel of de hele penis likken.

Gebruik geen tanden bij het pijpen! Beweeg met lange halen of juist korte bewegingen. Wanneer je de penis in je mond neemt kun je zacht of harder zuigen of op en neer bewegen.

Beweeg langzaam of juist wat sneller. Houd de penis met 1 hand vast. Zo bepaal je zelf hoe diep je hem in je mond neemt. Vind je pijpen geen lekker idee? Pijpen hoeft natuurlijk niet als je dat niet wilt. Tips voor tijdens het pijpen Ga eerst samen onder de douche als jullie dat een schoner gevoel geeft.

Behandel de penis en ballen voorzichtig. Vraag je vriend wat hij lekker vindt. Zo leer je hem kennen en kun je hem lekker verwennen. Of stop ermee en ga door met iets anders, bijvoorbeeld aftrekken. Voel jij je naar door het kokhalzen? Mogelijk heb je dan helemaal geen zin om verder te gaan. Ook dat kan gebeuren.

De ander kan zichzelf dan aftrekken als hij per se verder wilt gaan. Vraag hem het aan te geven als hij bijna klaarkomt. Laat geen sperma in je mond komen. Anders loop je risico op een hiv-infectie. Of gebruik een condoom met een smaakje. Komt hij toch klaar in je mond?

Spuug het sperma uit. Je kunt hem ook over je borst en , buik of in je handen laten klaarkomen. Was het pijpen niet fijn voor één van jullie of voor allebei?

Geef elkaar in ieder geval niet de schuld dat dit gebeurde. Neem de tijd om uit te vinden hoe jullie het pijpen allebei lekker vinden. Let op zijn lichaamstaal. Je kunt gratis bij de GGD terecht. Wij testen alleen op Chlamydia en Gonorroe. Dag Ankie, dit kan niet. Er zullen zich op die locatie geen bacteriën bevinden om over te kunnen dragen. Ik heb op internet gelezen dat als je bloedend tandvlees hebt er kans is op hiv, ik heb wel eens dat mijn tandvlees bloed na het poetsen. Heb ik nu kans op hiv of een soa?

De kans op HIV neemt toe zodra er bloedcontact is. Dat wil niet zeggen dat die kans op overdracht nu opeens groot is. Had je bloedend tandsvlees ten tijde van de orale seks? De kans op een SOA bestaat bij orale seks altijd. Ik kan je onmogelijk een kansberekening geven. Ja, er is een kans. Maar die kans is niet groot.

Testen is enige manier om zekerheid te krijgen. Hoe groot is de kans om HIV op te lopen als je iemand pijpt zonder condoom? Die kans is erg klein. Door sperma en wondjes wordt de kans groter. Maar in dit geval is de kans gewoon minimaal. Maar het risico is dermate klein dat dit niet aangeraden wordt. Jij bent uiteraard degene die hier over beslist. Nee, dit kan niet. Een SOA kan niet ontstaan op het moment dat beide partners de infectie niet hebben.

Als jullie beiden clean zijn, is er geen risico op overdracht. Dag, een korte vraag die deels hierboven al is beantwoord. De kans om chlamydia over te dragen via eenmalig contact van mond naar penis is verwaarloosbaar? Stel, ik pijp iemand zonder condoom en krijg geen sperma in de mond. Maar heb mogelijks wel een wondje, aftje. Hoe groot is de kans op hiv? Ik voelde me een weekje na het contact minder lekker: Dag Tom, die vraag is niet te beantwoorden.

De kans op HIV door orale seks is erg klein sommigen zeggen zelfs minuscuul. Bloed en sperma verhogen die kans, maar daarmee is de kans niet opeens groot. Jouw symptomen kunnen gewoon een griepje zijn.

Maar uiteraard kun je testen om zekerheid te krijgen. Ik weet dat een HIV test laten afnemen enkel na oraal contact wordt afgeraden, toch? Maar ervanuit gaande wat u nu weet: Binnen 5 weken laten testen of niet echt nodig?

Ik kan je geen advies gaan geven op basis van deze info. Als je je zorgen maakt raden we altijd de huisarts of GGD aan. Als het het gemoedsrust oplevert zou ik persoonlijk altijd testen. Het risico lijkt in dit geval niet groot, maar daar heb je weinig aan. Ik kan je simpelweg geen zekerheid geven. Ik heb contact opgenomen met het GGD.

Aangezien ze weten dat ik ongerust ben, raden ze testen voorlopig ook nog niet echt aan. Dat het risico laag is klopt sowieso. Het testen durf ik niets over te zeggen. Maar als de GGD testen nog niet aanraadt is dat kennelijk het protocol. Hallo, ik heb een vraag wat betreft mond-vagina contact. Stel een man heeft chlamydia in zijn keel, hoe groot is de kans dat dit via beffen wordt overgebracht op de vrouw?

Deze kans is erg klein. Als de infectie zich in de keel bevindt is het door mond-vagina contact erg moeilijk over te brengen. Paar weken geleden hetzelfde meegemaakt als Tom hierboven. Ik nam contact op met soaaids. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wat HIV betreft. Maar wat denken jullie Testalize. Bedankt voor je opmerking. Dat orale seks onder veilige seks valt wil ik niet zeggen. Maar het risico op HIV is inderdaad minuscuul. Ik ben homo en heb altijd aan veilige seks gedaan.

Neuken en pijpen met condoom. Nu hoor ik van anderen die daten dat ze pijpen zonder condoom maar niet slikken. En ze doen ieder half jaar een soa test. Een op tien, een op duizend? Ik kan online geen prevalentiecijfers vinden. Die cijfers heb ik niet paraat. Als ze er überhaupt al zijn.

Je zou eigenlijk per SOA moeten kijken. De kans is HIV wordt minuscuul geacht. Dit verandert zodra er sperma en bloed bij komen kijken. Dus wondjes in de mond of bloedend tandvlees. De kans op een orale Gonorroe- of Chlamydia-infectie is groter. Wij vinden geregeld Gonorroe-infecties in de keel. De kans is moeilijk te bepalen en van meer factoren afhankelijk. Het risico op een orale SOA is kleiner dan op een genitale of anale variant maar er is wel degelijk risico.

Hopelijk heb je hier wat aan. Stel ik heb chlamydia genital , we vrijen met condoom. Maar ik heb met mijn vingers aan mijn vagina gevreven Ben niet echt naar binnen gegaan en vervolgens heeft mijn partner mijn vocht van mijn vingers afgelikt en daarna ik zelf ook. Hoe groot is dan de kans van besmetting?

Ik breng overigens op dit moment altijd een soft tampon in omdat ik last heb van kontaktbloedingen. Die kans is erg klein om op deze manier Chlamydia over te dragen. Hoe groot precies is niet te zeggen maar er lijkt geen contact te zijn met slijmvliezen in de situatie die je hier beschrijft.

Op dat moment neemt de kans op besmetting af. Stel ik heb chlamydia. Ik heb sex gehad met condoom en ik heb ook een soft tampon ingehad, wegen dat ik nogal snel last van kontaktbloedingen heb, en die dan mijn baarmoedermond beschermt. Ik heb wel met mijn vingers aan mijn vagina gevreven. Niet echt erin geweest. Daarna hebben mijn partner en ik beiden het vocht van mijn vingers afgelikt. Stel ik zou chlamydia hebben, kan het zo door gegeven zijn? En wat als ik hem daarna pijp?

Chlamydia wordt vooral doorgegeven door contact met de slijmvliezen. Deze bevinden zich in penis, vagina, anus en mond. Op dat moment is Chlamydia zeer besmettelijk 50 procent kans op genitale of anale besmetting als je met iemand seks hebt die het heeft. De situatie die jij hier beschrijft is niet erg risicovol.

Er bestaat wel eens kansje dat je elkaar zo besmet maar die kans is zeker niet groot. Weet je of je Chlamydia hebt? Want misschien maak je je ongerust om niets.

Ons advies is altijd om eerst te testen voordat je conclusies trekt. Testen kan uiteraard ook via huisarts of GGD als je dit prettiger vindt.

Als jij Chlamydia genitaal hebt dus in de vagina kun je dit niet doorgeven door alleen orale seks. Om Chlamydia oraal door te geven moet jij de infectie in de keel hebben. En ook dit moet je testen. Ik kan je op basis van dit verhaal eigenlijk geen enkele zekerheid geven. Ik kan hooguit zeggen dat de kans klein is. Als je je zorgen maakt raad ik je aan contact op te nemen met je huisarts. De vragen die je hebt krijgt een huisarts veel vaker.

Hier kan je ook direct getest worden. Ik heb onlangs gevreeen met mn vriendin ik die ik een maand kende. We hebben naakt gevreeën maar er is GEEN penetratie geweest, eikel was wel ontbloot, maar ze had wel haar regels. Ik wil weten wat de kans is om HIV te krijgen, mocht zij seropositief zijn.

En mocht er een kans zijn, hoe kan ik dan hiv dan toch overkrijgen? Dag Danny, zoals ik het nu lees is er geen kans op HIV. Is er een specifieke reden dat je je juist zorgen maakt over HIV? Of ik een reden heb? Eigenlijk weet ik weinig van de achtergrond van mn vriendin. Ze zegt wel dat ze geen hiv heeft, maar echt test hebben we nooit gedaan. Dat besef ik nu pas. Heb alleen een beetje schrik dat, mocht zij seropositief zijn, haar menstrutatie bloed op een of andere manier in contact is gekomen mn ontblote eikel.

Nogmaals, penetratie of beffen is nooit gebeurd. HIV komt gelukkig relatief weinig voor. In sommige risicogroepen vind je het meer, denk hierbij aan groepen als mannen die seks hebben met mannen, mensen uit Sub-Sahara landen en sekswerkers. Bij hetero mannen en vrouwen gebeurt dit vaak niet, tenzij ze bepaald risico hebben gelopen. In dit geval zie ik geen echt risico. Mocht jouw vrienden HIV hebben dan is de kans op overdracht nog steeds heel klein zoals je nu beschrijft.

Weet je zeker dat er bloed in het spel was? Bedankt voor je reactie. Nee ik weet niet zeker of er wel bloed bij aan te pas kwam. Ik heb toch alvast niets gezien op mn penis. Maar ze zei wel dat ze haar maandstonden had. Maar er is zeker geen penetratie geweest. Ik weet gewoon niet wat dekans is om hiv over te krijgen buiten penetratie om.

De kans op HIV lijkt me in dit geval gewoon nul. De kans dat jouw vriendin het heeft puur statistisch is al heel erg klein en gezien de situatie die je hier beschrijft is de kans op overdracht er niet. Ik ga er dan vanuit dat eventueel bloed je wat opgevallen. Voor de goede orde ik kan je nooit zekerheid geven op basis van deze gegevens maar met dit verhaal zou je in Nederland bij huisarts of GGD nooit op HIV getest worden.

Daarvoor is er eigenlijk gewoon geen risico. Ik zit met een dringende vraag. Ik heb sinds gisteren last van mijn keel wat duidt op een keelontsteking, maar de symptomen van een orale soa zijn daar identiek aan: Is het mogelijk dat ik een asymptotische, vaginale soa heb en door het pijpen na de seks deze ook in mijn keel heb gekregen? Ik zie jullie reactie met belangstelling tegemoet! De symptomen van een SOA zijn vaak algemeen en kunnen daarom vertekend werken.

De symptomen die jij beschrijft hoeven absoluut niet op een SOA te duiden. Koorts is bijvoorbeeld niet direct een symptoom van Chlamydia of Gonorroe.

Pijn in de keel dan weer wel, maar dit kan vele andere oorzaken hebben. Als je twijfelt of je een SOA hebt vaginaal raad ik aan daar zeker te testen. Dit kan uiteraard via huisarts. De route die je nu beschrijft zou tot een orale SOA kunnen leiden.

Maar als jij vaginaal een SOA hebt, is de kans groot dat jouw partner die ook al heeft. Of hebben jullie altijd veilig seks? Zeker Chlamydia is zeer besmettelijk en komt veel voor. Door überhaupt onveilige orale seks te hebben — ongeacht of je er seks voor hebt gehad — loop je risico.

Omdat ik flink in de war was ben ik 4 jaar geleden vreemdgegaan. Ik heb 2 mannen gepijpt, vermoedelijk ook geslikt weet ik niet meer. Waarvan ik bij 1 vermoedt dat de kans dat hij een soa had wel aannemelijk is, playboy typ in Turkije hem heb ik alleen gezoend en onveilig gepijpt. De ander heeft mij nog gebeft en is met condoom bij mij binnen geweest. Ik heb nooit klachten gehad.

Nu door uitblijvende zwangerschap er pas op gefocust, periode eisprong tm menstruatie heb ik vaak een zeurderige pijn in onderbuik en steekjes meestal rechts, soms links. Is dit omdat ik bezig ben met zwanger worden? Of zou het na jaren toch een symptoom kunnen zijn?

Dat een oraal opgelopen chlamydia in de afgelopen 4 jaar toch schade aan mijn eierstokken heeft gegeven? Kan het zijn dat ik al 4 jaar met oraal opgelopen soa rondloop? Pijpen vriend gebeurt nauwelijks, pas 2 jaar doen wij het zonder condoom, hij heeft geen klachten.

Binnenkort worden we getest, middels een CAT test… maar zou mij graag geestelijk voorbereiden. Een orale SOA kan geen eileiderontsteking een veelvoorkomende oorzaak van onvruchtbaarheid met zich meebrengen. Je kunt onvruchtbaar worden als de infectie zich in de vagina bevindt.

Vanuit daar kunnen eileider ontstoken raken. Het is dus niet zo dat de SOA door het lichaam gaat. De infectie beperkt zich tot een regio in je lichaam keel, vagina, anus. Is de behandeling hetzelfde voor iemand die net chlamydia heeft en iemand die al jaren ermee heeft rondgelopen? Of kost het meer antibiotica om dat weg te krijgen? Dit durf ik niet te zeggen. Niet iedere huisarts behandelt Chlamydia op precies dezelfde manier.

Ik raad je aan bij klachten altijd naar huisarts te gaan. De infectie bij jou is genitaal vastgesteld denk ik? Als de infectie zich alleen genitaal in penis of vagina bevindt kan ie niet via orale seks worden overgedragen. Ben je ook oraal getest? Ik heb alleen een urinetest gedaan, dat was wat de huisarts me meegaf… had ik dan ook oraal getest moeten worden? Ik begrijp je twijfel. Om een orale SOA op te sporen moet je oraal testen. Dit houdt een wattenstaafje in de keel in.

Jouw huisarts heeft je waarschijnlijk niet getest omdat het risico beperkt is. We horen dit vaker, en ergens is dit terecht. Maar als jij zeker wil zijn dat je SOA niet ook in de keel hebt, moet je testen. Dat testen kan ook via huisarts natuurlijk. Ik kan zeggen dat de kans dat jij via orale seks een orale SOA overbrengt naar een vrouw gering is. Via vaginale seks is de kans al veel groter. Twee echtparen …altijd samen geweest …. Heb je dan ook kans op een soa?

Beste G, dat zoenen levert geen risico op. Orale seks heel weinig in dit geval. Als beide nooit een ander hebben gehad is de kans op een SOA sowieso minuscuul.

De vraag is wel altijd, weet je zeker dat hij of zij nooit een ander heeft gehad? Ik heb enige tijd geleden een afspraakje gehad met een dame van kinky. Haar kort gebeft en zij mij zonder condoom gepijpt dom dom. Hierna diverse vreemde symptomen gehad. Mij laten testen op gonorroe en chlamydia urine test via de huisarts. In hoe verre kan ik alsnog een soa hebben opgelopen?

Ik maak me namelijk toch ernstige zorgen! Alvast bedankt voor het advies. Het risico bestaat, maar is klein. Had je de incubatietijd wel afgewacht? Dus minimaal 10 dagen na het contact getest? En wat zijn je symptomen? Ja na 15 dagen is de test uitgevoerd! Kan het zijn dat je naast de test alsnog een keel soa oploopt of is dit uitgesloten na de uitgevoerde urine test?

De symptomen was een opgezette teelbal en soms een kleurloze afscheiding. Volgens de huisarts komt dit door stress want de test was negatief. Dan is de test betrouwbaar. Een eventuele keelinfectie spoor je niet op door urine te testen.

De symptomen die je beschrijft hebben niets met een orale infectie maken. En inderdaad kan stress voor symptomen zorgen. We zien dit veel vaker. Mocht je echt blijven twijfelen dan kun je nogmaals testen. Dit kan uiteraard via je huisarts. Wellicht geeft dit gemoedsrust maar persoonlijk zou ik er van uit durven gaan dat de eerste test gewoon betrouwbaar is. Er is bij mij chlamydia vastgesteld na een test via een uitstrijkje.

Mijn vriend is schoon, we hebben nog geen sex gehad maar ik heb hem wel gepijpt zonder condoom. Ik heb geen orale test gehad. In hoeverre heb ik hem nu besmet? Je bent positief getest. Ben je ook direct behandeld? In dat geval is een mogelijk orale infectie ook verholpen. De antibiotica werkt voor het hele lichaam. Ik ben idd meteen behandeld, alleen 1 dag nadat ik de antibiotica heb ingenomen is dat gebeurd vandaar mijn vraag. De kans is klein maar als je een orale SOA had kan je het nog doorgegeven hebben in deze periode.

Na 1 dag is de infectie zeer waarschijnlijk nog niet weg. Ik wil geen angst zaaien, de kans op een orale SOA is vrij klein. Maar alleen met testen krijg je zekerheid. Het risico is dan minuscuul.

Bloed en sperma worden als hoger risico beschouwd. Had je geen wondjes in de mond aften, bloedend tandvlees? Dat verhoogt namelijk ook het risico. Bij dragers kan HIV worden gevonden in speeksel, voorvocht en sperma.

Het oraal slijmvlies heeft echter een goede barrièrefunctie en waarschijnlijk bevat speeksel HIV-remmende factoren. Ik had wel een aftje, maar dat was niet open dus geen wondje en het was de dag na het contact al weg.

Raadt u me dan aan om een hiv-test te doen of lijkt dit je niet nodig? Dag Max, als het geen wondje is geldt dat er voldoende barrièrefunctie in de mond is. Op basis van deze info zou testen niet nodig zijn.

Het liefst zonder condoom. Nu heeft ze Herpes type 2 en ben ik bang dat zij mij misschien ook kan gaan besmetten. Ze heeft sinds 2 weken geen aanval meer en ga over 2 weken naar haar toe dus er zit een maand tussen.

Is de kans hoog dat ik besmet raak? Dag John, het gaat om genitale herpes? De kans op de besmetting is het hoogst rondom de periode dat er symptomen zichtbaar zijn maar er is altijd een kans op besmetting. Hallo, mijn vriend heeft enige tijd terug onveilige sex gehad met iemand die positief is getest op syfilis. Nu is hij onlangs getest oraal genitaal en anaal maar dat was allemaal negatief.

De arts had hem gezegd dat hij toch nog een keer terug moest komen om dat de incubatietijd 3 maanden is. Stel als hij straks positief wordt getest is hij nu dan al besmettelijk ondanks dat de testen negatief zijn. En zo ja hoe groot is dan de kans op besmetting bij orale sex want dat hebben we wel gehad. Hoe groot die kans op besmetting is kan ik niet zeggen. Door orale seks is de kans vaak klein. Wij testen niet of Syfilis, dus ik raad je aan contact op te nemen met huisarts of GGD.

Bij mijn weten is de incubatietijd voor Syfilis korter dan 3 maanden. Ik maak mij ontzettend zorgen, om het feit dat ik heb een jongen heb gepijpt zonder condoom, dom dom hij klaar gekomen in mijn mond vervolgens meteen uitgespuugd. Verder heb ik nooit in mijn leven vaginaal sex gehad. Wel is er een week daarna krentebaard geconstanteerd door de huisarts. Ik zelf denk dat een huisarts niet zomaar iets constateerd. Dag anoniem, als je je zorgen maakt raden we altijd aan naar de huisarts te gaan.

Krentenbaard is overigens geen SOA maar wordt wel veroorzaakt door een bacterie. Jouw huisarts kan meer vertellen over het mogelijk risico en kan je natuurlijk ook testen. Ik ben al naar de huisarts geweest en de huisarts wees erop dat het krentebaard is en kreeg daarvoor een antibiotica zalf. Kan je mij misschien vertellen hoe groot de kans is op een soa als er oraal bevredigd word bij een man als dame zijnde en hij in een mond klaar komt graag hoor ik.

De kans op een orale SOA is klein, bij contact met sperma wordt dit risico wel groter. Het is lastig hier een cijfer aan te hangen. Alleen testen geeft zekerheid. Laatst heb ik iemand alleen oraal bevredigd.

De dag daarna had ik gelijk veel last van mijn keel pijn bij het slikken, branderig gevoel in de keel, gewoon keelpijn. Ik zocht er eerst niks achter, dacht misschien wordt ik wel verkouden.

Zou dit een soa kunnen zijn en zo ja, wat zou dit kunnen zijn? De jongen is bi-seksueel en heeft zo ver ik weet eerder last gehad van chlamydia. Dag anoniem, de symptomen die je beschrijft zijn algemeen en betekenen vaak gewoon een griepje. Het vervelende is dat dit ook de symptomen zijn van een orale SOA. Ik kan je geen enkel advies geven of dit nu een SOA of een griepje is.

Testen is de enige manier. Mocht je je echt zorgen maken dan raden we altijd de huisarts aan. Ik heb toch nog een vraag. Enige tijd geleden heb ik kort een dame van kinky. Hoe groot is de kans op een soa als Syfilis of Hiv?

Ik maak mij toch enigszins zorgen en heb stress hiervan! Dag Chris, die kans is over het algemeen erg klein. Maar weet dat sekswerkers als hoog risico worden beschouwd. Wondjes in mond verhogen het risico. Dank en enigszins geruststellend. Maar ik laat mij voor de zekerheid alsnog op syfilis en hiv testen over 2 weken. Dan is het echt zeker. Even geduurd maar bloed onderzoek is verricht, uitkomst geen hiv of syfilis.

Geen bloed of sperma in de mond maar misschien wel wat voorvocht, geen idee. Drie dagen nadien heb ik keelpijn. Is dit een soa? Er kan Chlamydia of Gonorroe worden overgedragen. Die keelpijn die je beschrijft kan veel oorzaken hebben.

In 3 dagen symptomen is vrij snel, het kan wel. Ik kan je onmogelijk zeggen of dit een SOA betreft. Testen is de enige manier op zekerheid te krijgen. Sinds een half jaar heb ik een vriendin. Wij hebben ons nooit katen testen en recent maakte ik mij zorgen. Ik ben toen een test gaan doen bij de GGD en had inderdaad Chlamydia.

Hiervoor ben ik behandeld. Mijn vriendin grote kans dat ze het ook heeft ivm onveilige sex moet nog een afspraak maken bij de GGD. Na mijn behandeling heeft ze mij even kort gepijpt. Hoe groot is de kans dat ik nu weer chlamydia heb? Dag anoniem, ik begrijp je zorgen. Ik acht de kans niet groot. Jouw vriendin loopt het meest risico om de SOA vaginaal op te lopen. Oraal is de kans kleiner. Zij moet de SOA oraal hebben om hem via orale seks weer bij jou te brengen.

Die kans is klein. Maar wij hebben hiervoor ook onveilig orale sex gehad. Niet klaargekomen in beide richtingen.. Er is een kans bij orale seks, maar die kans is kleiner dan op een genitale SOA. Als je zekerheid wil hebben moet je testen. Zo simpel is het gewoon. Maar de kans op een SOA door orale seks bij de man van haar mond naar jouw penis is zeer beperkt. Hallo, Ik heb sinds een tijdje een nieuwe vriend. Wij hebben alleen nog maar veilige seks gehad met condoom ik slik daarnaast ook nog de pil , maar orale seks zonder condoom.

Ik vertrouw mijn vriend in dat hij zegt dat hij het hiervoor altijd veilig heeft gedaan met andere bedpartners. Toch heb ik heel toevallig sinds een paar dagen keelpijn, hoewel ik ook een verstopte neus heb, dus dit kan ook gewoon een verkoudheid zijn. Nu is mijn vraag, hoe groot is de kans dat ik toch een soa heb opgelopen in mijn keel? Ik vind het moeilijk om hier met mijn vriend over te praten omdat ik hem niet wil beledigen of het gevoel geven dat ik hem niet vertrouw.

Ik begrijp je situatie volledig. Dit zou ik ook hebben. De kans is klein, dat kan ik je direct meedelen. Ik acht — gezien de tijd van het jaar — de kans groot dat het om een reguliere verkoudheid gaat. Maar ik kan je nooit zekerheid geven op deze manier. Mijn vriend en ik hebben een trio gehad met een andere man zonder condoom. Alle 3 zijn we schoon geen soas. Die andere man heeft ook een vriendin waar die het regelmatig mee doet onveilig. Bestaat er dan nog een kans op een soa.

Dag anoniem, bij onveilige seks loop je risico op een SOA. Als je zeker weet dat niemand een SOA heeft is er geen risico. Maar weet je dit echt zeker? Hallo, ik heb onlangs onveilige sex gehad met iemand. Na een dag of twee kreeg ik krampscheuten in onderbuik en ballen. De vrouw heeft nav de klachten een vaginale test gedaan maar was niet positief. Ik heb haar echter ook gerimt..

Dag anoniem, bij klachten raden we altijd de huisarts aan. Testen is daarom aan te raden. Een eventuele anale infectie wordt inderdaad niet aangetoond met een vaginale test. Het is alleen niet voor de hand liggend dat je van alleen rimmen een genitale infectie oploopt. Je zou dan eventueel oraal besmet kunnen raken. Maar nogmaals, ga met deze klachten naar de huisarts. Ook even een vraagje, loop een beetje te stressen, laatst heeft een man mij gepijpt , en ben in zijn mond klaar gekomen.

Na 2 weken dingen ontdek aan me penis, mijn toompje is dik en ook wel beetje pijnlijk, ook zweertje er bij. Plasbuis ook gevoelig, geen afscheiding, ben bang voor syfilis, zou dat kunnen? Hij had het nooit eerder gedaan. Wel eens een vrouw gebeft.

Kan ik daar door ook hiv door op lopen? Mocht het syfilis zijn, hoe lang duurd dan zo n kuur.. Dan antwoorden op jouw vragen. Als de man in kwestie alleen ooit orale seks met een vrouw gehad heeft is de kans op een SOA zeer klein bij hem. En dus is de kans ook zeer klein bij jou. Dankje wel voor je antwoord, sorry voor mijn ongeduld, beetje gestrest , nogmaals sorry!!.

Ik ben al naar de arts geweest. Voor afname bloed en urine vorige week. Hallo, ik ben getest op chlamydia in overleg met huisarts omdat ik reden had aan te nemen dat mijn man was vreemdgegaan.

Nu ben ik zelf schaam mij diep ook een tijd geleden vreemdgegaan. Hierbij wel een condoom gebruikt, maar wel onbeschermde orale seks.

Ik heb de man gepijpt. Kan ik deze man besmet hebben of hij mij? Ik ben positief getest op genitiale chlamydia. Bij jou bevond de infectie zich genitaal in de vagina. Door orale seks te geven is jouw genitale infectie niet over te brengen. Ik denk dus niet dat jij hem besmet kunt hebben, tenzij je ook een orale infectie had. De vaginale seks was veilig, daar lopen jullie dus geen risico.

Wellicht kan een orale test zekerheid bieden als je dit prettig vindt. Kan via huisarts maar uiteraard ook via ons. Hallo, Ik heb de vele vragen hier doorgelezen maar kwam deze situatie nog niet tegen. Als je als man een vrouw beft, dan kan je daardoor oraal een SOA oplopen.

Is deze SOA dan ook door te geven door de man als de man vervolgens door een andere vrouw wordt gepijpt? De kans is klein, maar je kunt als man inderdaad een orale SOA oplopen als je een vrouw beft. Op dat moment kun je de SOA niet doorgeven als een vrouw jouw orale seks geeft. Daarvoor moet de SOA zich in de penis bevinden. Een SOA de infectie bevindt zich altijd op een bepaalde anatomische locatie penis, anus, keel. Er moet seksueel contact zijn met die locatie om de SOA door te geven.

Hi, ik ben een jongen van 22 jaar en heb een oudere man van 35 gepijpt. Hij zegt dat hij geen HIV heeft. Hij kwam klaar in mijn mond maar ik heb alles uitgespuugd. Zonder door te slikken. Maar ik ben zoo bang. Dat ik hiv heb of iets of ik dood ga? De kans op HIV bij orale is erg klein. Bloed en sperma verhogen die kans wel. Ik kan je helaas geen zekerheid geven, we raden altijd aan te testen. Hallo, Een tijd geleden ben ik onbeschermd oraal bevredigd door een vrouw.

Aantal maanden later ontdek ik kleine wratten genitale wratten vermoed ik. Kan het zijn dat zij een SOA heeft overgebracht? En zo ja, hoe kan ik mij hierop laten testen? De overdracht van genitale wratten door orale seks is erg zeldzaam. Weet jij zeker dat het genitale wratten zijn? Ik raad je aan dit eerst te testen.

Dit testen kan via huisarts, wij bieden een dergelijke test niet aan. Een huisarts zal het kunnen zien en eventueel overgaan tot diagnostiek. Ik heb een tijdje geleden oraal contact gehad met een jongen. Ik heb me 42 dagen na het contact exact 6 weken dus laten testen via een klassieke bloedtest bij de huisarts. Ook heb ik een urinetest gedaan. Het risico is klein, maar dat beetje risico zit hem vooral in Chlamydia en Gonorroe.

Ik denk dat je daar op getest bent. Daar ben ik inderdaad op getest, maar ook op HIV. Is een periode van 42 dagen 6 weken hiervoor ook genoeg? Ik raad je aan dit bij de huisarts na te vragen.

HIV kent een incubatietijd van 90 dagen, maar er zijn testen die het eerder kunnen opsporen. Maar nogmaals, vraag dit na bij je huisarts. Wij hebben geen zicht op jouw test. Na het lezen van al vragen en reacties vroeg ik mij het volgende af: Is het mogelijk wanneer je oraal een soa oploopt, dat dit kan resulteren in vaginale klachten.

Of dat die soa zich enkel dan bevind in je keel. Daarbij komt dan ook de vraag of je je oraal opgelopen soa vaginaal kan doorgeven bij onveilige seks. Dag Babs, wanneer je oraal een SOA oploopt staat dit los van een vaginale infectie. Je zult van een orale SOA geen vaginale klachten krijgen. Ook kan je een orale SOA niet doorgeven door vaginale seks.

Hoi is het mogelijk een soa te krijgen door te kussen? Vooral syfilis zou besmetting geven en herpes? Hoe groot is die kans? En kan je een soa krijgen van aanraking geslachtsdelen en wat spelen maar ondergoed aan en geen sex? Syfilis loop je niet op door te kussen. Syfilis wordt sowieso gelukkig relatief weinig gevonden.

Herpes zou met kussen kunnen worden overgebracht. Het gaat dan om het virus wat ook een koortslip veroorzaakt. In de regel zien we dit niet als SOA. Een SOA loop je op door onbeschermde seks. Met aanraking geslachtsdelen is besmetting erg lastig.

Het kan met besmette handen maar ook dan is de kans klein. Als ik jouw verhaal lees lijkt mij het risico eigenlijk gewoon nul. Ik heb mij toen ik vijftig werd is getrakteerd op een prostituée een erg lieve dame, ik heb Toen ongeveer een minuut onbeschermd vaginale sex gehad, ik heb wel is gehoord dat je bij kort onbeschermd contact de kans niet groot is om een soa op te krijgen wat is hier van waar?

BV dank, groeten Ab. Ook met heel even onbeschermde seks is er gewoon risico op een SOA. Er is contact geweest met slijmvliezen waardoor er besmettingsgevaar is. Heey, mijn vriend is kortgeleden positief getest op genitale chlamydia en ik ben negatief getest. Dit zit al de hele tijd te knagen over hoe dat kan. Ik heb veel onveilige seks met hem aangezien hij men vaste partner is. Daarnaast ben ik niet altijd trouw geweest in de relatie en ik weet haast zeker hij wel.

Is het dan mogelijk dat ik orale of anale chlamydia heb en heeft het zin om me ook daarop te gaan testen? Goedemiddag, het zou kunnen dat je anaal positief test. Dat zien we wel eens. Je kunt genitaal negatief testen en anaal positief. In dat geval moet er anaal getest worden. Maar — zonder je op ideeën te brengen — het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw partner de infectie niet van jou heeft.

Ik ken de situatie niet maar ik moet het vermelden. Ze heeft me ook gepijpt, ze had kortgeleden wel keelontsteking gehad. Kan dat er iets mee te maken hebben? Dag anoniem, je bent nog niet getest toch? We raden altijd aan eerst te testen, daarna kan gekeken worden naar een oorzaak.

Maar voor nu lijkt testen het belangrijkst. Dit kan via ons maar ook via huisarts of GGD. Ik heb 3 weken geleden orale seks gehad met een jongen en ik ben er later achter gekomen dat hij vaak onveilige seks heeft met meisjes dus sneller kans op een SOA. Nu heb ik van de week weer orale seks maar ook gemeenschap gehad met een andere jongen.

Kan er een eventuele SOA op deze manier worden overgedragen? Een SOA kan inderdaad op deze manier worden doorgegeven. Een orale SOA is zeldzamer dan een genitale variant maar jij kunt een SOA oplopen en die ook weer doorgeven door orale seks. Hallo, mijn vriendin is er laatst achter gekomen dat ze van haar vorige relatie een SOA heeft opgelopen chlamydia. In de tijd dat ze er nog niet achter was gekomen hebben wij orale seks gehad.

Ik zelf heb niet gebeft alleen gevingerd. We vinden het verstandig om ook mij te laten testen. Welke test moet ik nu nemen? Dag anoniem, jij loopt genitaal risico. Zij kan eventueel oraal ook nog testen.

Maar wellicht is dit al gedaan. Hallo, Ik heb onveilige seks gehad met een vrouw die ik verder niet ken. Ik heb haar gebeft en we hebben onveilig gevreeën. Ik heb nu een genitale test laten doen maar geen orale test.

En het lijkt er sowieso op dat beffen een lager risico met zich meebrengt in vergelijking met pijpen. We gaan er eigenlijk vanuit dat het risico hier nul is. Het risico wordt hoger als er bloedcontact is geweest. Dag anoniem, dit is mogelijk. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt. Kun je een SOA krijgen van orale seks? De klachten Klachten die je kunt oplopen van een SOA in je keel of mond zijn een pijnlijke, opgezette keel en wondjes in je mond.

Dag Sas, Alleen Herpes kan op deze manier worden overgedragen. Is zo je vraag beantwoord? Met vriendelijke groet, testalize. Heb ik zo je vraag beantwoord? Kan je een soa oplopen door speeksel, bijvoorbeeld dat je penis nat wordt gemaakt met speeksel. Dag Kees, Chlamydia en Gonorroe bijvoorbeeld.

Maar de kans is heel erg klein. Hai Ik heb tijdje last van mijn keel en toevallig een blaasje op mijn wang.. Kan iemand mij duidelijkheid geven wat de symptomen zijn? Dag Daan, Alleen Herpes kan op deze manier worden overgedragen.

Heb ik zo jouw vraag beantwoord? Dag anoniem, Een orale SOA is zeldzamer dan een genitale. Dag anoniem, Allereerst is een orale SOA stukken zeldzamer dan een genitale. Heb ik je zo wat duidelijkheid kunnen verschaffen? Dag anoniem, Als iemand een orale SOA heeft, zit deze bijna altijd diep in de keel. Dag Piet, Het is lastig om op basis van jeuk te vertellen of je iets hebt.

Hey, Ik heb nu sinds een paar maandjes een relatie. Ik ga er dan wel vanuit dat je de afgelopen 2 jaar niet opnieuw besmet bent. Beste, De kans dat dit een SOA is, is klein. Dag Femke, De kans is niet heel groot maar ik wil je ook geen schijnveiligheid meegeven. Onveilige orale seks dat is als ik onveilig bef? En loop ik kans op hiv op?

Hallo, Bedankt voor de reactie! Ik vraag mij een ding af. Hoi, Als de vrouw een chlamydia infectie heeft en de man op haar ligt met een onderbroek aan. Dag anoniem, De kans is nul als een man met onderbroek aan op de vrouw ligt. Hi, Laat ik mn verhaal vertellen, well ik heb met verschillende mannen sex gehad, onveilig in korte tijd dus. Beste, Onlangs heb ik onveilige orale sex gehad met een jongen die mij vertelde pas genezen te zijn van Genitale Wratten.

Bedankt voor uw antwoord! Hopelijk heb ik je toch iets verder geholpen. Dag Jenny, De kans is erg klein. Hallo, Ik heb mij onlangs laten testen voor een orale soa keeltest chlamidya en gonorroe omdat ik een man onveilig had gepijpt maar wel veilig met condoom gevreeën.

beffen en pijpen gay