Ballen afbinden schuddende borsten

ballen afbinden schuddende borsten

Er volgde een korte demonstratie waarbij de armen van de hardbody boven haar werden vastgemaakt en een regen van slagen neerdaalde op haar rug, buik, borsten en zelfs tussen haar benen werd haar kut niet gespaard. Slechts enkele kreunen en schreeuwen kwamen over haar lippen en ze hield haar benen zelfs zonder vast te maken uit elkaar. De hardbody bleef verder zo hangen. De volgende hoer werd naar buiten gedreven door een andere meester, ze hadden allemaal kennelijk hun specialiteit.

Deze hoer had stevige afmetingen en was geheel en al afgebonden waarbij haar grote borsten met dikke touwen waren afgebonden zodat deze stijf en paars naar voren staken en uiterst gevoelig waren want bij de minste aanraking kreunde ze. Inmiddels kwam Richard naar zijn kuthoer Lisa toe en goot wat champagne in haar geopende bek, verder sprenkelde hij wat over haar tieten en botergeile gladde kut.

Dat deed de hitte trouwens wat afnemen. De volgende meester was inmiddels zijn lustslavin gaan ophalen, ze liep aan een lederen hals band achter hem aan. Lisa zag dat ook deze hoer een gladde kut had en bovendien geringde tepels en geringde kutlippen. Goed te zien waren ook de gewichten die aan haar tepels hingen en ook aan de ringen van haar kutlippen hingen gewichten.

Richard die naast Lisa stond vertelde haar dat ook zij deze folteringen zou moeten ondergaan, en bij die gedachte kronkelde zij zich op het gestoelte. De pikken stonden allemaal stijf en er werd schunnige taal naar Lisa geroepen en wat er met haar zou gaan gebeuren. Niet zo maar een dienster, deze was een voorbeeld van needle-queen piercing, het diensterschortje bestond alleen maar uit een voorstuk dat met naalden aan haar borsten en buik was vastgezet.

Om het glas aan Lisa aan te bieden plantte ze haar linker voet op een van de stoelsteunen waarbij ze haar knie naar buiten draaide. Lisa nam het glas aan en nam een teugje en schokte bij al die geile taferelen, dit zou zij dus ook moeten ondergaan en ze huiverde.

De meesters verzamelden zich in een halve cirkel en verwijderde de leren koker van hun pik, ze begonnen zich in het aangezicht van Lisa de nieuwe af te trekken en de needle-queen liep naar de heersers toe en knielde om het geil van de meesters op te vangen.

Met grove taal en kreten kwamen ze klaar en storten het geil in het zilveren dienblad. Op dat teken kwam de dienster met de naalden en hardbody 2 naar Lisa toe en kantelde de stoel zodanig dat haar kut omhoog kwam en haar kut als een trechter klaar lag om te ontvangen.

De zware hoer met afgebonden tieten hield vervolgens een grote spiegel omhoog zodat Lisa zelf kon zien wat er gebeurde.

De schaal met het neuksap van alle mannelijke aanwezige werd in haar kut gegoten door de dienster en twee meesters trokken daarbij haar kutlippen open, ze voelde nu het glibberige goedje in haar scheur lopen. Er was teveel en de rest werd over haar buik en borsten uit gestrooid. De stoel werd weer meer horizontaal geplaatst en nu voelde ze haar geopende kut leeglopen, waarbij de geile hardbody 2 op haar knieen voor haar ging liggen en de lekkende kut begon leeg te zuigen.

Lisa heild het bijna niet meer, maar de goed afgerichte hardbody 2 hield op tijd op. De meesters dronken veel champagne en andere na enige tijd van geile praat over haar geopende kut werd de ontvangst beeindigt. Door de vele drank moesten de meesten hun blaas legen, waarop op inititief van meester Richard de meesters rondom Lisa de nieuwe kuthoer kwamen staan. Hij commandeerde haar alles open te houden, ook haar pijpmond en even later werd ze door alle mannen afgezeikt over haar hele lichaam, in haar kut en in haar mond.

Ongelooflijk wat zij meemaakte, ze hield het echt niet meer uit en in een wilde schreeuw ontlaadde zich haar geilheid in een super orgasme. Door een zacht zoemend geluid ontwaakte Lisa en keek een ogenblijk verdwaasd in het rond. Het was een ruime witte kamer met enkel een bed en wat kleine meubeltjes. Ze wilde net haar zwarte satijnen terugslaan toen de deur openging en meester Richard tesamen met een bijna geheel naakte hardbody binnenkwam. Ze murmelde wat onverstaanbaars en werd getroffen door een strakke blik van de meester.

Sta maar eens op". Lisa gooide nu het laken weg en liet zich naast het bed glijden. Inderdaad haar gehele lichaam plakte en ze stonk een uur in de wind. Ook de halve cup bh zat onder de vlekken evenals haar tieten en ze merkte dat ze een vreemde smaak in haar mond had. Richard liep op haar af en verwijderde de bh en bevestigde vervolgens een 6 cm brede halsband om haar nek. Aan de grote ring aan de voorkant bevestigde hij een lange dunne lederen leidsel en met een ruk gaf hij te kennen dat ze moest volgen.

Geheel naakt op haar hoge highheels was de meester bijna niet bij te houden waardoor de leiband strak stond. Door enkele gangen kwamen ze bij een grote ruimte met veel zwarte glanzende tegels en goudvergulde douches met op een groot aantal plaatsen verwarmde spiegels. In deze ruimte waren geen individuele douches en op diverse plaatsen hingen kettingen van het plafond neer en waren op de vloer ankerpunten. Waar die voor dienden merkte ze al rap. Op commando van de meester moest ze mooi gaan staan, met haar benen ver uit elkaar zodat haar gladde kut weer optimaal bereikbaar werd en haar armen werden vastgemaakt aan de omlaag hangende kettingen die strak werden getrokken waardoor haar armen ook gespreid waren.

En deze zette met een druk op de knop een sproei-installatie in werking. Van alle kanten spatte nu stralen lekker warm water over haar heen en het voelde weldadig aan. Na de eerste ronde nam de hardbody een soort hogedrukspuit ter hand en begon alle plekjes in detail af te spuiten met een krachtige waterstraal.

Ze verwisselde de spuitkop en stak die vervolgens in de kut van de kuthoer die nu een interne douche kreeg. De hardbody liep vervolgens naar de achterkant en begon de reet te reinigen, met haar hand streek ze wat zeep rondom de kont-roset en stak toen voorzichtig de straalpijp in de kont van Lisa. Bij het openen van de watertoevoer begon Lisa de druk in haar darmen te voelen en op commando van de meester ontspande ze zich zo goed mogelijk.

Afwisseld moest ze haar sluitspier knijpen waardoor ze de druk stevig voelde oplopen en daarna weer verslappen waardoor de vulling van haar darmen leegliep. Dit werd enige malen herhaald waarna haar reet en haar kontkut ook schoon waren. Ze voelde zich door deze behandeling al weer heel wat fitter en de hardbody begon haar ketenen weer los te maken.

De inwerking van de massageolie op haar hele naakte lichaam gaf haar een zalig gevoel. Na een korte rustperiode mocht ze van de tafel opstaan en begaven ze zich naar de dressroom.

Lisa keek haar ogen uit naar de hoerige kledingstukken die hier aan de rekken hingen. Om dit duidelijk te maken voor alle meesters krijg je een gele band om je hoofd waardoor kenbaar wordt gemaakt dat er nog geen gebruik van jouw lichaam mag plaats vinden".

Vervolgens kreeg Lisa weer eenzelfde lederen halve-cup bh aangemeten die haar tieten ondersteunde en aan haar pootjes kreeg ze weer schone zwarte highheels. Meester Richard had nu de rijzweep in zijn hand die op haar hoedenplank in de auto had gelegen, en met een kleine tik gaf hij aan dat ze in beweging moest komen, waarna het gezelschap naar de filmkamer liep en daar op een paar confortabele stoelen plaats nam.

De hardbody werd weggestuurd en meester Richard startte de film die begon met een kort stukje van haar eigen introductie van die middag. Lisa zag nu weer haar eigen geile lijf en de opgesperde kut. Meester Richard gaf haar vervolgens instructies over de wijze waarop ze altijd moest zitten en commandeerde haar "poten uit elkaar kuthoer".

Zo zat ze weer met optimaal opengesperde kut naar haar eigen intro-video te kijken en voelde een geile kriebel in haar kut en kont opkomen.

Daarna startte de video met de voorspelde behandeling, ze zag hoe in een soort klein theater omgeven door draadhekwerk een hardbody met de zweep werd binnengevoerd, deze sputterde af en toe tegen en werd dan op haar tieten en kont flink afgerost. Toen ze eenmaal in de ruime kooi was aangekomen moest ze in een stellage gaan staan die wel wat van een turnrek weg had, haar enkels werden vastgezet evenals haar armen en de meester die de mishandeling uitvoerde pakte nu een soort grote kwast uit een gereedstaande emmer en sauste haar kut en kont flink in.

Het onderlijf droop van het goedje. Plotseling schreeuwde de meester een naam en vanuit een voor de slavin onzichtbare hoek stoof een grote zwarte teef te voorschijn die zonder mankeren een geweldige likbeurt begon te geven aan de kont van de slavin.

De reactie was navenant, en de zwarte teef likte naar hartelust haar reet leeg. De tijd was niet stil blijven staan en het moment dat de sessie ging beginnen naderde. Als extra kreeg Lisa nu leren polsbanden aan en een brede leren ceintuur die heel strak om haar middel werd gesnoerd.

Doordat de ceintuur ook het bovendeel van haar buik bedekte werd alles goed naar beneden geperst. Door de vetersluiting aan de achterkant werd de insnoering nog versterkt. Het effekt was dat haar kut en reet nu zeer goed uitkwamen, het zat niet echt confortabel maar het voelde uiteindelijk wel lekker strak aan. In de spiegels zag ze zichzelf staan op highheels en met een stevige kont en grote melkbollen. Ze geilde van zichzelf. Hij gooide een grote zwarte cape over haar heen en de stof hing over haar tepels zwaar naar beneden.

Je dient ten allen tijden aan alle grillen van de heersers te voldoen, voorlopig zul je nog niet misbruikt worden. Verder wordt je wellicht opgevorderd om te assisteren bij de behandelingen van vanavond. Volg dan ook goed de aanwijzingen op want voor wat niet goed gaat wordt je later deze week streng gestraft.

Ze voelde onder de cape dat deze instructies de nodige uitwerking hadden want haar kut begon te lekken. Met een duw in de rug werd ze in beweging gezet en nu ging het richting sessiezaal.

Bij het binnentreden moest ze even wennen aan het schaarse licht, vrijwel alles was zwart zoals de meubels e. Gewoon lampenlicht was er niet enkele grote kaarsen kandelaars verlichten een deel van de ruimte, en aan de pilaren en wanden waren brandende toortsen geplaatst.

Dit alles verleende het geheel een bizarre sfeer, wat ook de bedoeling was. Meester Richard liep met haar naar een kleine getraliede kooi en plaatste haar op een soort hang- zit stoeltje met de voeten uitelkaar. Hij drapeerde de cape goed en plaatste toen een zwarte leren kap over haar hoofd waardoor ze niets meer zag. Nu kon ze alleen nog maar afgaan op geluiden, wat de spanning in haar kut, kont en buik zeer sterk verhoogde. Plotseling hoorde ze een zware gongslag en onmiddellijk daarna een heleboel geschuifel en gemompel.

Kennelijk liep de ruimte nu vol mensen, en ook een zachte achtergrond muziek werd hoorbaar. Allengs werden de stemmen harder en vanonder haar kap kon ze opmaken dat er een groot aantal mannen heersers aanwezig waren. Lisa had het moeilijk om niet in paniek te raken, wie zouden haar straks in deze hoerige slavinnen outfit allemaal kunnen zien, en zouden die zich wel allemaal aan de afspraken houden.

Ze had het moeilijk met het kalm blijven, maar "ja STOP" zeggen wilde ze in geen geval. Een zware stem riep: Het ging er hardhandig toe met schreeuwen en knallen van zwepen. De arme lustslavin werd dus nu al niet gespaard. Weer kon Lisa alleen maar vermoeden dat het er stevig aan toeging, ze huiverde.

Daarna hoorde ze aan het geroezemoes dat men aan het drinken was, en dat plotseling een der heerser tegen meester Richard riep,"Richard jij zou toch voor een nieuwe geile lustslavin zorgen, die we flink aan kunnen pakken? Lisa hoorde nu duidelijk dat Richard naar haar toeliep en de trillingen in haar lichaam namen sterk toe, ze hoorde het ijzeren hek van de kooi nu open en dichtgaan.

Er was dus geen ontkomen aan. Meester Richard riep nu naar de aanwezigen: Ze voelde dat het stof van de cape aan de achterzijde werd opengesneden en gescheurd en Lisa besefte dat ze nu tentoongesteld werd voor de heersers, maar doordat de kap nog over haar hoofd zat kon ze niets zien van het tafereel.

Met een ruk trok meester Richard de kap weg en zag dat ze nu omgeven werd ,welliswaar nog buiten de kooi, door tien naar lust hongerende meesters.

Grove woorden en verwensingen werden naar haar toegegooid en men voorspelde haar de meest zware folteringen en zelfs kontneuken. Met hun zwepen en stokken sloegen de heersers dreigend op de spijlen van de kooi hetgeen de spanning en angst bij Lisa behoorlijk deden toenemen. De heersers trokken zich nu morrend terug en richten vervolgens hun aandacht op de ongelukkige lustslavin die geketend tussen de pilaren stond vastgeklonken.

Een hing ondersteboven opgehangen aan haar enkels tegen de muur, en de andere stond gespreid tegen een soort wiel gebonden. Beide hadden een zwart leren harnas aan dat enkel hun middel bedekte, waardoor de borsten kut en kont goed zichtbaar waren en aan hun benen waren ze gehuld in lange lederen veter-laarzen.

Wat een supergeil gezicht was dat. Richard beval haar Lisa recht te staan, opende de kooi en duwde haar naar buiten, het "veilige" hek was nu weg. Ze liep naar de bar, nam het dienblad op en liep naar de eerste meester. Zoals ze geinstrueerd was zette ze een voet op de stang van de stoel draaide haar knie naar buiten en gaf de heerser gelegenheid om goed in haar kale neukkut te kijken. Met het handvat van zijn zweep duwde deze de kutlippen van Lisa wat uit elkaar en pompte enkele keren in haar kut op en neer.

Lisa overhandigde nu het glas en de meester dronk het in een keer leeg waarna hij het glas in de brandende openhaard kapot gooide. Op gelijkaardige wijze presenteerde Lisa de champagne aan de anderen en ging toen op aanwijzing van meester Richard mooi staan op een aangewezen plek. Inmiddels hadden de bruten een kandelaar met brandende kaarsen tussen de benen van de lustslavin Bianca gezet en vrij snel zag Lisa hoe deze door de hitte begon te kronkelen, kennelijk was het bloedheet onder haar kut en reet.

Op bevel moest ze stil blijven staan maar dat duurde slechts heel even en als straf werd de slavin door vier heersers met strokenzwepen op alle delen van haar body bewerkt, zelfs onderlangs over haar kut en kont. Bianca bleef nu kermend hangen en zat vol rode striemen van haar tieten tot aan haar kont. Lisa durfde eigenlijk niet te kijken maar was door Richard verplicht om goed toe te zien.

De heersers lastten nu een pauze in om Bianca weer wat op adem te laten komen en richten hun aandacht op de hardbody die ondersteboven aan de muur hing. Hierbij duwde hij Lisa een kandelaar in de hand en gedwee liep zij naar de erker waar het arme kind hing. Richard vond het een prachtig gezicht en met zijn handen trok hij de kutlippen van de hoer ver uitelkaar. Deze kronkelde en Richard zei: Het was alsof Lisa ze in haar kut kreeg, Richard greep een kaars van de kandelaar en zei tegen Lisa: En tegelijk liet hij vele klonders heet kaarsvet in en om de scheur van de hardbody druppelen, die dit wel behoorlijk voelde gezien haar kreunen en kronkelen.

Maar zonder genade plantte hij de kaars in de kut van de hardbody. Vanuit haar standpunt gezien zag Lisa nu dat de druipkaars flink in en om de kut van de hardbody knoeide. De meester van Bianca stond nu op en vroeg de aandacht van zijn mede-heersers, "mede-heersers, deze onderdanige hoerenslet moet stevig gebonden worden vanavond en de novice, Lisa dus, moet alles aandachtig volgen Ik ga haar onwaarschijnlijk binden. En in een mum van tijd hadden de anderen het arme kind losgemaakt van de pilaren en opgesteld op een kleine verhoging.

Een grote container met koorden werd aangesleept en de meester begon met het afbinden. De touwen werden om de buik getrokken, en niet zachtzinnig, en verder onderlangs door haar kale gleuf en bilnaad en strak aangetrokken.

Daarna werd Bianca opgedragen een split te maken en werd een lange staaf langs haar benen gebonden met in het midden een oog, waardoor haar kut bereikbaar bleef. Toen richtte de meester zijn aandacht op haar bovenlichaam en haar armen werden op de rug in een leren zak gestoken en zo gefixeerd. Door deze binding staken haar tieten nu stevig en recht vooruit. De bindingen werden nu rondom haar tieten aangelegd en deze werden zeer stevig afgebonden waardoor ze staalhard werden en stijf vooruit staken.

Elke aanraking werd nu een pijnlijke zaak, maar op de vraag of ze wilde stoppen schudde ze ontkennend haar hoofd. Bianca die dit ook hoorde kronkelde en riep verschrikt om genade. De meester vroeg nu expliciet of ze al wilde stoppen, maar weer schudde ze ontkennend haar hoofd. Op zijn commando liet men een katrol zakken en bevestigde die eerst aan de bindingen om haar schouders. De touwen trokken strak en daar ging ze de hoogte in met haar opengesperde kut en afgebonden borsten.

Wat een geil gezicht Lisa voelde de tintelingen in haar eigen kut en kont omhoogschieten en was al met haar eigen foltering bezig. Zo werd Bianca een poosje tentoongesteld en werd haar goed bereikbare kut met grote kunstpenissen bewerkt. De meester bevestigde nu de haak aan de touwen aan de afgebonden borsten en sommeerde Bianca om zeer stil te blijven.

Al snel praten we over koetjes en kalfjes. Al snel kwam er het onderwerp seks boven. Kathy zei dat ze al een tijdje droog stond. Ik was ook al even vrijgezel dus was het bij mij de laatste tijd in bed ook maar stilletjes geweest. Ze vroeg me welk mijn gevoeligste plekje was. Ik antwoordde eerlijk en zei dat dat mijn tepels waren. Toen ik dezelfde vraag aan haar stelde werd ze verlegen.

Ze zei "Ga je me niet uitlachen? Hopelijk merkte ze dit niet. Op zo n moment smeek ik om op te houden met likken, maar eigenlijk wil ik wel eens op die manier klaarkomen. Het zal een fantasie blijven. Ze keek me verbaasd aan. En wat je ook roept, ik zou blijven likken tot je klaarkomt.

Natuurlijk stemde ik direct toe. Een kleine 5 minuten later waren we bij haar thuis. Zonder 1 woord te zeggen stak ze haar tong in mijn mond. Al snel deed ze mijn hemd los en trok ze van mijn lichaam. Zo gleed Kathy heel langzaam met haar tong naar mijn tepel. Ze begon eraan te sabberen. Ik werd al snel gek en dat merkte ze. Telkens ik haar hoofd wegduwde nam ze meteen mijn tepel terug in haar mond.

Daarna ging ze langzaam naar beneden terwijl ze mijn broek losknoopte. Meteen nam ze mijn stijve penis in haar mond. Ijverig begon ze me te pijpen. Met haar rechterhand hield ze mijn penis in haar mond en met haar linkerhand kriebelde ze mijn ballen. Telkens Kathy met haar tong over mijn eikel wreef kleunde ik.

Dit had ze snel door en deed dit dus meermaals. Na een paar minuten kwam ik klaar in haar mond. We gingen na de zalige pijp beurt naar haar slaapkamer. Ik ontdeed haar van haar topje en bh. Ik legde Kathy op haar bed en nam een paar sjaaltjes. Daarmee bond ik haar vast aan bed.

Ze kon geen kant meer uit. Ik nam haar tepels in mijn mond.

..

Nauw kutje gangbang zeeland

Met grove taal en kreten kwamen ze klaar en storten het geil in het zilveren dienblad. Op dat teken kwam de dienster met de naalden en hardbody 2 naar Lisa toe en kantelde de stoel zodanig dat haar kut omhoog kwam en haar kut als een trechter klaar lag om te ontvangen.

De zware hoer met afgebonden tieten hield vervolgens een grote spiegel omhoog zodat Lisa zelf kon zien wat er gebeurde. De schaal met het neuksap van alle mannelijke aanwezige werd in haar kut gegoten door de dienster en twee meesters trokken daarbij haar kutlippen open, ze voelde nu het glibberige goedje in haar scheur lopen.

Er was teveel en de rest werd over haar buik en borsten uit gestrooid. De stoel werd weer meer horizontaal geplaatst en nu voelde ze haar geopende kut leeglopen, waarbij de geile hardbody 2 op haar knieen voor haar ging liggen en de lekkende kut begon leeg te zuigen. Lisa heild het bijna niet meer, maar de goed afgerichte hardbody 2 hield op tijd op.

De meesters dronken veel champagne en andere na enige tijd van geile praat over haar geopende kut werd de ontvangst beeindigt. Door de vele drank moesten de meesten hun blaas legen, waarop op inititief van meester Richard de meesters rondom Lisa de nieuwe kuthoer kwamen staan.

Hij commandeerde haar alles open te houden, ook haar pijpmond en even later werd ze door alle mannen afgezeikt over haar hele lichaam, in haar kut en in haar mond. Ongelooflijk wat zij meemaakte, ze hield het echt niet meer uit en in een wilde schreeuw ontlaadde zich haar geilheid in een super orgasme.

Door een zacht zoemend geluid ontwaakte Lisa en keek een ogenblijk verdwaasd in het rond. Het was een ruime witte kamer met enkel een bed en wat kleine meubeltjes. Ze wilde net haar zwarte satijnen terugslaan toen de deur openging en meester Richard tesamen met een bijna geheel naakte hardbody binnenkwam.

Ze murmelde wat onverstaanbaars en werd getroffen door een strakke blik van de meester. Sta maar eens op". Lisa gooide nu het laken weg en liet zich naast het bed glijden. Inderdaad haar gehele lichaam plakte en ze stonk een uur in de wind.

Ook de halve cup bh zat onder de vlekken evenals haar tieten en ze merkte dat ze een vreemde smaak in haar mond had. Richard liep op haar af en verwijderde de bh en bevestigde vervolgens een 6 cm brede halsband om haar nek. Aan de grote ring aan de voorkant bevestigde hij een lange dunne lederen leidsel en met een ruk gaf hij te kennen dat ze moest volgen. Geheel naakt op haar hoge highheels was de meester bijna niet bij te houden waardoor de leiband strak stond.

Door enkele gangen kwamen ze bij een grote ruimte met veel zwarte glanzende tegels en goudvergulde douches met op een groot aantal plaatsen verwarmde spiegels. In deze ruimte waren geen individuele douches en op diverse plaatsen hingen kettingen van het plafond neer en waren op de vloer ankerpunten. Waar die voor dienden merkte ze al rap. Op commando van de meester moest ze mooi gaan staan, met haar benen ver uit elkaar zodat haar gladde kut weer optimaal bereikbaar werd en haar armen werden vastgemaakt aan de omlaag hangende kettingen die strak werden getrokken waardoor haar armen ook gespreid waren.

En deze zette met een druk op de knop een sproei-installatie in werking. Van alle kanten spatte nu stralen lekker warm water over haar heen en het voelde weldadig aan.

Na de eerste ronde nam de hardbody een soort hogedrukspuit ter hand en begon alle plekjes in detail af te spuiten met een krachtige waterstraal. Ze verwisselde de spuitkop en stak die vervolgens in de kut van de kuthoer die nu een interne douche kreeg. De hardbody liep vervolgens naar de achterkant en begon de reet te reinigen, met haar hand streek ze wat zeep rondom de kont-roset en stak toen voorzichtig de straalpijp in de kont van Lisa.

Bij het openen van de watertoevoer begon Lisa de druk in haar darmen te voelen en op commando van de meester ontspande ze zich zo goed mogelijk. Afwisseld moest ze haar sluitspier knijpen waardoor ze de druk stevig voelde oplopen en daarna weer verslappen waardoor de vulling van haar darmen leegliep.

Dit werd enige malen herhaald waarna haar reet en haar kontkut ook schoon waren. Ze voelde zich door deze behandeling al weer heel wat fitter en de hardbody begon haar ketenen weer los te maken. De inwerking van de massageolie op haar hele naakte lichaam gaf haar een zalig gevoel. Na een korte rustperiode mocht ze van de tafel opstaan en begaven ze zich naar de dressroom. Lisa keek haar ogen uit naar de hoerige kledingstukken die hier aan de rekken hingen. Om dit duidelijk te maken voor alle meesters krijg je een gele band om je hoofd waardoor kenbaar wordt gemaakt dat er nog geen gebruik van jouw lichaam mag plaats vinden".

Vervolgens kreeg Lisa weer eenzelfde lederen halve-cup bh aangemeten die haar tieten ondersteunde en aan haar pootjes kreeg ze weer schone zwarte highheels. Meester Richard had nu de rijzweep in zijn hand die op haar hoedenplank in de auto had gelegen, en met een kleine tik gaf hij aan dat ze in beweging moest komen, waarna het gezelschap naar de filmkamer liep en daar op een paar confortabele stoelen plaats nam.

De hardbody werd weggestuurd en meester Richard startte de film die begon met een kort stukje van haar eigen introductie van die middag. Lisa zag nu weer haar eigen geile lijf en de opgesperde kut. Meester Richard gaf haar vervolgens instructies over de wijze waarop ze altijd moest zitten en commandeerde haar "poten uit elkaar kuthoer".

Zo zat ze weer met optimaal opengesperde kut naar haar eigen intro-video te kijken en voelde een geile kriebel in haar kut en kont opkomen. Daarna startte de video met de voorspelde behandeling, ze zag hoe in een soort klein theater omgeven door draadhekwerk een hardbody met de zweep werd binnengevoerd, deze sputterde af en toe tegen en werd dan op haar tieten en kont flink afgerost.

Toen ze eenmaal in de ruime kooi was aangekomen moest ze in een stellage gaan staan die wel wat van een turnrek weg had, haar enkels werden vastgezet evenals haar armen en de meester die de mishandeling uitvoerde pakte nu een soort grote kwast uit een gereedstaande emmer en sauste haar kut en kont flink in. Het onderlijf droop van het goedje. Plotseling schreeuwde de meester een naam en vanuit een voor de slavin onzichtbare hoek stoof een grote zwarte teef te voorschijn die zonder mankeren een geweldige likbeurt begon te geven aan de kont van de slavin.

De reactie was navenant, en de zwarte teef likte naar hartelust haar reet leeg. De tijd was niet stil blijven staan en het moment dat de sessie ging beginnen naderde. Als extra kreeg Lisa nu leren polsbanden aan en een brede leren ceintuur die heel strak om haar middel werd gesnoerd. Doordat de ceintuur ook het bovendeel van haar buik bedekte werd alles goed naar beneden geperst. Door de vetersluiting aan de achterkant werd de insnoering nog versterkt. Het effekt was dat haar kut en reet nu zeer goed uitkwamen, het zat niet echt confortabel maar het voelde uiteindelijk wel lekker strak aan.

In de spiegels zag ze zichzelf staan op highheels en met een stevige kont en grote melkbollen. Ze geilde van zichzelf. Hij gooide een grote zwarte cape over haar heen en de stof hing over haar tepels zwaar naar beneden.

Je dient ten allen tijden aan alle grillen van de heersers te voldoen, voorlopig zul je nog niet misbruikt worden. Verder wordt je wellicht opgevorderd om te assisteren bij de behandelingen van vanavond. Volg dan ook goed de aanwijzingen op want voor wat niet goed gaat wordt je later deze week streng gestraft.

Ze voelde onder de cape dat deze instructies de nodige uitwerking hadden want haar kut begon te lekken. Met een duw in de rug werd ze in beweging gezet en nu ging het richting sessiezaal. Bij het binnentreden moest ze even wennen aan het schaarse licht, vrijwel alles was zwart zoals de meubels e. Gewoon lampenlicht was er niet enkele grote kaarsen kandelaars verlichten een deel van de ruimte, en aan de pilaren en wanden waren brandende toortsen geplaatst.

Dit alles verleende het geheel een bizarre sfeer, wat ook de bedoeling was. Meester Richard liep met haar naar een kleine getraliede kooi en plaatste haar op een soort hang- zit stoeltje met de voeten uitelkaar. Hij drapeerde de cape goed en plaatste toen een zwarte leren kap over haar hoofd waardoor ze niets meer zag. Nu kon ze alleen nog maar afgaan op geluiden, wat de spanning in haar kut, kont en buik zeer sterk verhoogde.

Plotseling hoorde ze een zware gongslag en onmiddellijk daarna een heleboel geschuifel en gemompel. Kennelijk liep de ruimte nu vol mensen, en ook een zachte achtergrond muziek werd hoorbaar. Allengs werden de stemmen harder en vanonder haar kap kon ze opmaken dat er een groot aantal mannen heersers aanwezig waren. Lisa had het moeilijk om niet in paniek te raken, wie zouden haar straks in deze hoerige slavinnen outfit allemaal kunnen zien, en zouden die zich wel allemaal aan de afspraken houden.

Ze had het moeilijk met het kalm blijven, maar "ja STOP" zeggen wilde ze in geen geval. Een zware stem riep: Het ging er hardhandig toe met schreeuwen en knallen van zwepen. De arme lustslavin werd dus nu al niet gespaard. Weer kon Lisa alleen maar vermoeden dat het er stevig aan toeging, ze huiverde. Daarna hoorde ze aan het geroezemoes dat men aan het drinken was, en dat plotseling een der heerser tegen meester Richard riep,"Richard jij zou toch voor een nieuwe geile lustslavin zorgen, die we flink aan kunnen pakken?

Lisa hoorde nu duidelijk dat Richard naar haar toeliep en de trillingen in haar lichaam namen sterk toe, ze hoorde het ijzeren hek van de kooi nu open en dichtgaan. Er was dus geen ontkomen aan. Meester Richard riep nu naar de aanwezigen: Ze voelde dat het stof van de cape aan de achterzijde werd opengesneden en gescheurd en Lisa besefte dat ze nu tentoongesteld werd voor de heersers, maar doordat de kap nog over haar hoofd zat kon ze niets zien van het tafereel.

Met een ruk trok meester Richard de kap weg en zag dat ze nu omgeven werd ,welliswaar nog buiten de kooi, door tien naar lust hongerende meesters. Grove woorden en verwensingen werden naar haar toegegooid en men voorspelde haar de meest zware folteringen en zelfs kontneuken. Met hun zwepen en stokken sloegen de heersers dreigend op de spijlen van de kooi hetgeen de spanning en angst bij Lisa behoorlijk deden toenemen.

De heersers trokken zich nu morrend terug en richten vervolgens hun aandacht op de ongelukkige lustslavin die geketend tussen de pilaren stond vastgeklonken. Een hing ondersteboven opgehangen aan haar enkels tegen de muur, en de andere stond gespreid tegen een soort wiel gebonden.

Beide hadden een zwart leren harnas aan dat enkel hun middel bedekte, waardoor de borsten kut en kont goed zichtbaar waren en aan hun benen waren ze gehuld in lange lederen veter-laarzen. Wat een supergeil gezicht was dat. Richard beval haar Lisa recht te staan, opende de kooi en duwde haar naar buiten, het "veilige" hek was nu weg. Ze liep naar de bar, nam het dienblad op en liep naar de eerste meester. Zoals ze geinstrueerd was zette ze een voet op de stang van de stoel draaide haar knie naar buiten en gaf de heerser gelegenheid om goed in haar kale neukkut te kijken.

Met het handvat van zijn zweep duwde deze de kutlippen van Lisa wat uit elkaar en pompte enkele keren in haar kut op en neer. Lisa overhandigde nu het glas en de meester dronk het in een keer leeg waarna hij het glas in de brandende openhaard kapot gooide.

Op gelijkaardige wijze presenteerde Lisa de champagne aan de anderen en ging toen op aanwijzing van meester Richard mooi staan op een aangewezen plek.

Inmiddels hadden de bruten een kandelaar met brandende kaarsen tussen de benen van de lustslavin Bianca gezet en vrij snel zag Lisa hoe deze door de hitte begon te kronkelen, kennelijk was het bloedheet onder haar kut en reet. Op bevel moest ze stil blijven staan maar dat duurde slechts heel even en als straf werd de slavin door vier heersers met strokenzwepen op alle delen van haar body bewerkt, zelfs onderlangs over haar kut en kont.

Bianca bleef nu kermend hangen en zat vol rode striemen van haar tieten tot aan haar kont. Lisa durfde eigenlijk niet te kijken maar was door Richard verplicht om goed toe te zien. De heersers lastten nu een pauze in om Bianca weer wat op adem te laten komen en richten hun aandacht op de hardbody die ondersteboven aan de muur hing. Hierbij duwde hij Lisa een kandelaar in de hand en gedwee liep zij naar de erker waar het arme kind hing. Richard vond het een prachtig gezicht en met zijn handen trok hij de kutlippen van de hoer ver uitelkaar.

Deze kronkelde en Richard zei: Het was alsof Lisa ze in haar kut kreeg, Richard greep een kaars van de kandelaar en zei tegen Lisa: En tegelijk liet hij vele klonders heet kaarsvet in en om de scheur van de hardbody druppelen, die dit wel behoorlijk voelde gezien haar kreunen en kronkelen.

Maar zonder genade plantte hij de kaars in de kut van de hardbody. Vanuit haar standpunt gezien zag Lisa nu dat de druipkaars flink in en om de kut van de hardbody knoeide.

De meester van Bianca stond nu op en vroeg de aandacht van zijn mede-heersers, "mede-heersers, deze onderdanige hoerenslet moet stevig gebonden worden vanavond en de novice, Lisa dus, moet alles aandachtig volgen Ik ga haar onwaarschijnlijk binden. En in een mum van tijd hadden de anderen het arme kind losgemaakt van de pilaren en opgesteld op een kleine verhoging.

Een grote container met koorden werd aangesleept en de meester begon met het afbinden. De touwen werden om de buik getrokken, en niet zachtzinnig, en verder onderlangs door haar kale gleuf en bilnaad en strak aangetrokken. Daarna werd Bianca opgedragen een split te maken en werd een lange staaf langs haar benen gebonden met in het midden een oog, waardoor haar kut bereikbaar bleef.

Toen richtte de meester zijn aandacht op haar bovenlichaam en haar armen werden op de rug in een leren zak gestoken en zo gefixeerd. Door deze binding staken haar tieten nu stevig en recht vooruit. De bindingen werden nu rondom haar tieten aangelegd en deze werden zeer stevig afgebonden waardoor ze staalhard werden en stijf vooruit staken. Elke aanraking werd nu een pijnlijke zaak, maar op de vraag of ze wilde stoppen schudde ze ontkennend haar hoofd. Bianca die dit ook hoorde kronkelde en riep verschrikt om genade.

De meester vroeg nu expliciet of ze al wilde stoppen, maar weer schudde ze ontkennend haar hoofd. Op zijn commando liet men een katrol zakken en bevestigde die eerst aan de bindingen om haar schouders. De touwen trokken strak en daar ging ze de hoogte in met haar opengesperde kut en afgebonden borsten. Wat een geil gezicht Lisa voelde de tintelingen in haar eigen kut en kont omhoogschieten en was al met haar eigen foltering bezig.

Zo werd Bianca een poosje tentoongesteld en werd haar goed bereikbare kut met grote kunstpenissen bewerkt. De meester bevestigde nu de haak aan de touwen aan de afgebonden borsten en sommeerde Bianca om zeer stil te blijven.

Met enkele anderen werd zij rechtstandig opgetild en de meester trok de katrol strak. Haar benen leunden nu op twee verhogingen en langszaam werden de touwen strakker getrokken tot Bianca geheel los kwam van de verhogingen.

Twee secundanten haalde nu de verhogingen weg en daar hing de hoer opgetakeld aan haar strakke tieten te bungelen. Het was een supergeil gezicht en enkele meesters haalden hun pik tevoorschijn en begonnen zich af te trekken. Zie je dat, dat staat jouw ook te wachten. Pijp de meesters" riep Richard tegen mij, "ze blijft hangen tot jij ze allemaal in je mondkut hebt gehad". Lisa begon als een razende de meesters af te zuigen en kreeg menig klodder in haar gezicht en haar haren.

Toen was de rek eruit en werd Bianca snel uit haar lijden verlost. Wat een ongelofelijke scene had dat opgeleverd. Opgehanden worden aan je eigen borsten. Het feest voor de heersers werd met drank en eten voortgezet en ook Lisa kreeg de nodige ladingen champagne naar binnen. Toen moest zij op aandringen van meester Richard twee keer een hele liter water opdrinken.

Het was zoveel dat ze het maar met moeite naar binnen kreeg. De meesters bedekten ook haar tepels met kaarsvet en raakten stevig op temperatuur van het gekreun en gekronkel. Lisa voelde even later de aandrang op te zeiken komen, maar herinnerde zich de opdracht van meester Richard goed, dat ze eerst om toestemming moest vragen. Toen hij in haar buurt kwam vroeg ze zachtje: Ze kwam al snel tot de conclusie hij niet de mannelijke kerel was die zij zich had voorgesteld.

Wel een beetje jammer, maar misschien moest ze het er maar mee doen. Terwijl Anke hem aandachtig in zich opnam, deed Anton hetzelfde met haar. Hij zag een kleine maar prachtige, slanke meid met schitterend rood haar. Door het zonlicht, dat door haar prachtige rode haar scheen, leek het alsof er een Fenix in de deuropening stond. Haar verschijning zorgde er voor dat hij spontaan 'n erectie kreeg.

Maar zij had dit niet door. Anke had eigenlijk niet verwacht Anton ooit in haar schuur aan te treffen, want de instelling zou een van de veiligste van het land zijn. En nu hij er was moest ze even nadenken hoe ze dit aan zou aanpakken.

Toen zei ze “Ik haal een slaapzak voor je en in de tussentijd kun jij je vast uitkleden. Nadat ik de slaapzak heb gebracht neem ik je kleren en doe ze in de wasmachine.

Je zal hier eerst de nacht door moeten brengen”. En toen liepen zij en Truus de herder de schuur uit. Nadat Anton even een tijdje alles op zich had laten inwerken begon hij zich maar uit te kleden.

Het bloed was werkelijk helemaal door zijn kleding heen gegaan. En toen hij helemaal naakt was bleek dat hij zelf ook onder het opgedroogde bloed te zitten. Even later was Anke alweer terug. Ze had de slaapzak en 'n kussen bij zich. En toen hoorde hij haar de deur op slot doen. En terwijl ze wegliep hoorde hij Anke mopperen tegen Truus "Godver ik zoek een vent, en wat vind ik, deze vieze zwerver in mijn schuur".

Even later opende ze de schuurdeur weer en smeet een metalen emmer met veel kabaal op de grond. Ze snauwde "Dit is voor als je moet zeiken en niet bijdehand proberen te doen want de hond blijft buiten vannacht". Ze smeet de deur dicht en draaide demonstratief de sleutel een paar keer rond.

Op een afstand hoorde hij haar de hond wegsturen "Oppleuren nou, je mag niet naar binnen want je moet op die vent letten". Binnen bekeek Anke de kleding en besloot ze die gewoon in de brandende kachel te gooien.

Ze vroeg zich af of ze Anton nog wel wou gebruiken voor wat ze eigenlijk met hem in petto had. Ze was nou niet bepaald onder de indruk van zijn blote verschijning. Maar het feit dat hij een voortvluchtige zedendelinquent was kwam haar wel heel goed uit. Het was namelijk heel goed mogelijk dat ze hem een hele tijd moest gebruiken.

De volgende ochtend zou ze Anton expres opgesloten laten zitten en ze dacht er over om even naar de Action en de Kringloopwinkel te gaan om wat kleding voor hem te halen. Anton vroeg zich serieus af wat hij nu weer gedaan had. Dit was nou niet bepaald wat hij had verwacht. Dit was vele malen erger dan de Instelling. Maar hij was moe en rolde de slaapzak uit. Er zat niets anders op dan op de betonnen vloer te liggen.

Hij deed z'n cockring af en kroop in de slaapzak. Zo lag hij daar uren na te denken voor hij eindelijk in slaap viel. Hij sliep heel slecht door de fretten en het ongemak van de betonnen vloer. Hij was dan ook de volgende ochtend al vroeg wakker omdat alles pijn deed van het liggen op de harde vloer.

De uren kropen voorbij maar alles wat er kwam Het moest al ver na de middag zijn geweest toen hij gerommel in de tuin hoorde en even later Anke hoorde praten tegen Truus. Anton was zich er van bewust dat hij volledig ter beschikking van deze meid stond. Dat zij volledig de controle had. Hij begon zich ineens ook te bedenken dat het slachtafval wel eens menselijke resten kon bevatten Dat hij binnenkort misschien ook wel, in ieder geval deels in zo'n jutezak kon belanden.

Nou ja, in ieder geval deels dan want hij verwachtte wel dat zijn testikels binnenkort bij het slachtafval belandden. Door de weinige slaap, de penetrante stank in de schuur en de pijn in z'n ledematen van het liggen op beton was Anton al zo goed als gebroken.

Niet veel later ging de schuurdeur op een kier en werden er handboeien naar binnen gegooid. Hij realiseerde zich dat hij haar gevangene was, pakte de handboeien op en deed zo om. Hij deed braaf wat hem was opgedragen en Anke pakte de tuinslang, draaide de kraan open en stelde de slang in tot de hardste straal die ze vervolgens op Anton richtte.

Hij kon bijna geen adem meer krijgen toen hij het ijskoude water op z'n rug voelde. Nadat zijn achterzijde was afgespoeld moest hij zich omdraaien en zette ze de keiharde waterstraal op zijn gezicht. Ze moest lachen van zijn gezichtsuitdrukking en spoelde zijn voorkant verder af, waarbij ze de straal ook op zijn pik en ballen zette.

Maar door het ijskoude water was Antons pik zo gekrompen dat er alleen een klein besneden eikeltje uit z'n onderbuik stak. En zijn balletjes zaten zo strak tegen lichaam dat zijn scrotum meer op schaamlippen leek. Anke zag dit en merkte op "En jij wil gecastreerd worden? Man je hebt ja maar amper ballen. Je lijkt wel een meid". Toen zette ze de kraan uit en pakte een fles douchezeep en spoot een klodder zeep tegen hem aan. Vervolgens pakte ze een bezem en begon hem de schrobben.

Toen alle bloed en vuil van de vorige dag weg was gaf ze hem een wegwerpscheermesje en liet hem zich scheren. Ook lette ze goed op dat hij de intieme zone niet vergat. Toen Anton klaar was met scheren ging de kraan weer open en spoelde ze hem met de harde ijskoude waterstraal af. Anton stond nu te trillen van de kou en z'n testikels popten bijna in zijn buik.

Anke keek met verbazing hoe klein een pikkie kon zijn, zelfs bij een volwassen man. Ze droogde zijn achterkant en liet hem zich verder zelf afdrogen, waarna ze hem sommeerde terug in de schuur te gaan. Ze zei "Zo, nu ben je in ieder geval geen vieze zwerver meer", deed de deur weer op slot en verdween. Anton zat, met nog steeds de handboeien om, alweer een paar uur in de slaapzak op de grond toen hij de sleutel in het slot hoorde draaien.

Anke stond in de deuropening. Ze gooide een plastic tas van de Action naar binnen en zei “Ondergoed”. En daarna iets van stof. Toen verdween ze weer en ging de schuurdeur weer op slot.

Anton keek in de plastic zak en geloofde eerst niet wat hij zag. Maar toen hij het er uit haalde waren het toch echt damesslips en hemdjes die hij in z'n handen had. En de lap stof die hij van de vloer opraapte bleek een jurkje te zijn. Nu had hij er geen probleem mee om bloot te zijn, maar iets van warme kleding kon hij nu wel waarderen, dus deed hij een van de slipjes aan.

Veel warmte zou dat niet geven want het rode slipje was zo goed als doorzichtig. Toen hij een hemdje aan wou doen kwam hij er achter dat dit niet ging met de handboeien om. Om een beetje warm te blijven ging hij in de slaapzak op de grond zitten. Na een uurtje of zo hoorde Anton de sleutel weer in het slot en verscheen Anke weer in de schuurdeur. Anton kroop uit de slaapzak en ging voor haar staan.

Klaar om gecastreerd te worden? Dat hij al vanaf zijn 12e exhibitioneerde en hij wou dat het stopte. Dat het hem rust in z'n hoofd en leven zou geven, zonder die constante drang, en de maatschappij zijn exhibitionisme bespaard werd. Ze deed een paar stappen naar hem toe en nam z'n zak in haar hand. Anke zei "Ik zal eerlijk tegen je zijn. Toen ik je oproepje op het internet zag, over je castratiewens en je roep om hulp, werd ik helemaal gek.

Wat, je ballen er af? No way, want ik heb je ballen nog nodig en ze gaan er pas af als ik geraakt ben Je huisarts neemt jou al die jaren al niet serieus. Niemand eigenlijk die jou serieus neemt. Ik wil je wel helpen, en omdat ik ervaring heb met het castreren van varkens, door middel van afbinden, gaan we het doen met mijn elastrator. Dat is een tang waarmee ik een rubber ringetje om de basis van je zak plaats.

De elastrator zit zo strak dat de bloedtoevoer naar je ballen onmiddellijk zal worden geblokkeerd waardoor ze snel en mooi afsterven”. Maar toen Anton erg blij werd van haar voorstel kwam ze wel met de voorwaarde dat ze een tegenprestatie wou. Terwijl Anke sprak hield ze Anton net boven zijn ballen vast, zijn zaadstrengen deden best wel pijn in de stevige grip van haar duim en wijsvinger. Maar door haar aanraking begon hij wel een stijve te krijgen.

Ze fluisterde "Wees maar niet bang hoor, ik zoek geen waardeloze vader, maar wil een kind. Anke liet even haar grip los zodat de pijn minder werd. Terwijl Anton naar lucht hapte stelde Anke hem gerust "Als je eenmaal gepresteerd hebt gaan we ze er afhalen want ze zitten je toch maar in de weg hè..? Anke had een bijna ziekelijke kinderwens en Anton werd gek van de drang om zich overal in het openbaar te trekken en zichzelf naakt te laten zien.

Hoewel Anke veel kleiner was had ze hem helemaal in haar greep. Hij, haar gevangene, helemaal bloot voor haar staand en zij gewoon gekleed, gaf Anke een heerlijk gevoel van macht. En tegelijkertijd genoot Anton best wel van zijn machteloosheid. Hier stond hij, bloot en met een erectie voor een meid van Hij wist dat ze momenteel de enige in de wereld was die hem serieus zou kunnen helpen. Haar ogen waren gericht op zijn stijve pik, maar het was geen pure lust die hij bij haar voelde en zag.

Haar gezichtsuitdrukking verraadde een soort grimmige verbetenheid waardoor het leek alsof zij ook ontsnapt was uit een of andere instelling. Haar hand gleed onder zijn ballen, alsof zij ze aan het wegen was. Niet alleen haar gelaat maar haar hele voorkomen straalde een strakheid uit. Er was bij haar totaal geen spoor van tederheid of erotische gevoelens te bekennen. Meer een opgewonden bijna gefrustreerde dierlijke sfeer van seks moeten hebben om haar ei bevrucht te krijgen. Haar hand was klein en bijna keurend kneedde ze zachtjes zijn ballen en voelde aan zijn stijve pik.

Daarbij leek het, aan de strenge blik in haar ogen te zien, alsof ze aan het gewicht van zijn ballen kon voelen hoe vol ze waren. Even ontspanden de harde lijnen van haar kaken en zei ze rustig en beheerst "Komt allemaal goed hoor, zodra ze hun werk gedaan hebben gaan ze er af en ben jij helemaal vrij". Anton slikte want hij kreeg het idee dat het nu wel erg dichtbij kwam en vond dat toch wel eng. Liever had hij een operatie gehad, maar daar kreeg hij geen toestemming voor.

Hij had ook in het buitenland gezocht naar mogelijkheden maar nul als antwoord gekregen. Terwijl Anke zijn ballen nog steeds vasthield schoof ze met haar vrije hand een driedubbel elastiek van haar pols, dat vervolgens met een klap tegen zijn zaadstrengen aan sprong. Dat deed flink pijn, maar de pijn duurde maar even en toen Anke even later met haar armen over elkaar naar hem keek was die pijn al voorbij.

Anke keek naar de afgebonden ballen en zei luchtig "En hoe voelt dat? Het echte werk zit vele malen strakker maar dit voelt ongeveer hetzelfde aan hoor". Anton moest zijn stijve pik even opzij duwen om het resultaat te bekijken.

Hij vond het wel een geil gezicht, zijn ballen zo afgebonden te zien. Z'n zak leek wel een blauw ballonnetje. Anke vervolgde luchtig "Zoals ik je al vertelde, zo doen we het al jaren bij de varkens hoor. Ook met de staartjes bij bepaalde hondenrassen en paarden en zo". Anton was onzeker en wist niet zeker of hij in een zwak moment het ringetje er toch af ging halen. Maar Anke beantwoordde die vraag al voor hem want ze zei "En denk maar niet dat je het ringetje er zelf af kunt halen, want dat kan alleen met een speciale tang.

Maar ook dat het verwijderen van de elastrator niet mag en zelfs gevaarlijk is omdat het de bloedtoevoer, zaadleiders en zenuwen direct volledig afknelt en ernstig beschadigd. Je ballen zijn binnen een paar seconden gevoelloos en beginnen gelijk af te sterven. Je zak zal van blauw, via paars steeds donkerder kleuren en na een paar dagen zwart zijn. En op een gegeven moment zal de zak, samen met je ballen er af vallen”. En terwijl ze dit allemaal vertelde kneep ze af en toe even extra stevig in z'n ballen.

Anke was diep van binnen toch wel een beetje opgelucht. De eerste indruk van de avond ervoor was nou niet bepaald positief. En ook tijdens het afspoelen en schrobben die ochtend was ze niet bepaald onder de indruk. Maar ja, weet wat voor invloed kou op het mannelijk geslachtsorgaan kan hebben. En nu ze hem eens heel goed had kunnen bekijken was ze 'n stuk positiever. Hij was slank, ze schatte 80 kg maar wel redelijk gespierd, meer een beetje pezig.

Ze dacht zo'n 1 meter 80 groot, kort donkerblond haar met helder blauwe ogen. Oké, hij had nou niet bepaald stierenkloten en z'n pikkie was stijf niet meer dan, ze schatte 13 cm. Maar hij zag er verder eigenlijk heel normaal uit en kon er als zaaddonor wel mee door. Het feit dat ze hem in deze schuur had gevangen en opgesloten zorgde er voor dat, toen ze zijn ballen losliet, haar kut kletsnat was. Ze had er al langer over gefantaseerd om een man te vangen om haar kinderwens in vervulling te laten gaan.

Nu was haar fantasie werkelijkheid geworden. Haar jachtinstinct had ervoor gezorgd dat ze op Anton z’n oproep had gereageerd en nu was hij als het ware in haar "vangkooi", de schuur gelopen. Hij was van haar! Voor Anke hem alleen liet zei ze "We gaan je verplaatsen en morgen ga je dus op reis". Ze bedacht zich dat hij ook niet veel later uit de Instelling had moeten ontsnappen. Het huis werd namelijk bij toerbeurt gebruikt door jagers en zij moest voor het gebruik ervan ook een financiële bijdrage leveren.

Het lag aan de rand van de stad, maar ook bijna aan de rand van de duinen en een schitterend gebied voor de jacht. Maar haar tijd zat er voor dit jaar weer op. Anke liet hem weer alleen voor de nacht.

Opgesloten in de schuur ging Anton weer in de slaapzak, waar hij zijn cockring ook weer tegenkwam.


ballen afbinden schuddende borsten

Er volgde een korte demonstratie waarbij de armen van de hardbody boven haar werden vastgemaakt en een regen van slagen neerdaalde op haar rug, buik, borsten en zelfs tussen haar benen werd haar kut niet gespaard. Slechts enkele kreunen en schreeuwen kwamen over haar lippen en ze hield haar benen zelfs zonder vast te maken uit elkaar. De hardbody bleef verder zo hangen.

De volgende hoer werd naar buiten gedreven door een andere meester, ze hadden allemaal kennelijk hun specialiteit. Deze hoer had stevige afmetingen en was geheel en al afgebonden waarbij haar grote borsten met dikke touwen waren afgebonden zodat deze stijf en paars naar voren staken en uiterst gevoelig waren want bij de minste aanraking kreunde ze.

Inmiddels kwam Richard naar zijn kuthoer Lisa toe en goot wat champagne in haar geopende bek, verder sprenkelde hij wat over haar tieten en botergeile gladde kut. Dat deed de hitte trouwens wat afnemen. De volgende meester was inmiddels zijn lustslavin gaan ophalen, ze liep aan een lederen hals band achter hem aan. Lisa zag dat ook deze hoer een gladde kut had en bovendien geringde tepels en geringde kutlippen. Goed te zien waren ook de gewichten die aan haar tepels hingen en ook aan de ringen van haar kutlippen hingen gewichten.

Richard die naast Lisa stond vertelde haar dat ook zij deze folteringen zou moeten ondergaan, en bij die gedachte kronkelde zij zich op het gestoelte. De pikken stonden allemaal stijf en er werd schunnige taal naar Lisa geroepen en wat er met haar zou gaan gebeuren. Niet zo maar een dienster, deze was een voorbeeld van needle-queen piercing, het diensterschortje bestond alleen maar uit een voorstuk dat met naalden aan haar borsten en buik was vastgezet.

Om het glas aan Lisa aan te bieden plantte ze haar linker voet op een van de stoelsteunen waarbij ze haar knie naar buiten draaide. Lisa nam het glas aan en nam een teugje en schokte bij al die geile taferelen, dit zou zij dus ook moeten ondergaan en ze huiverde.

De meesters verzamelden zich in een halve cirkel en verwijderde de leren koker van hun pik, ze begonnen zich in het aangezicht van Lisa de nieuwe af te trekken en de needle-queen liep naar de heersers toe en knielde om het geil van de meesters op te vangen. Met grove taal en kreten kwamen ze klaar en storten het geil in het zilveren dienblad.

Op dat teken kwam de dienster met de naalden en hardbody 2 naar Lisa toe en kantelde de stoel zodanig dat haar kut omhoog kwam en haar kut als een trechter klaar lag om te ontvangen. De zware hoer met afgebonden tieten hield vervolgens een grote spiegel omhoog zodat Lisa zelf kon zien wat er gebeurde. De schaal met het neuksap van alle mannelijke aanwezige werd in haar kut gegoten door de dienster en twee meesters trokken daarbij haar kutlippen open, ze voelde nu het glibberige goedje in haar scheur lopen.

Er was teveel en de rest werd over haar buik en borsten uit gestrooid. De stoel werd weer meer horizontaal geplaatst en nu voelde ze haar geopende kut leeglopen, waarbij de geile hardbody 2 op haar knieen voor haar ging liggen en de lekkende kut begon leeg te zuigen. Lisa heild het bijna niet meer, maar de goed afgerichte hardbody 2 hield op tijd op.

De meesters dronken veel champagne en andere na enige tijd van geile praat over haar geopende kut werd de ontvangst beeindigt. Door de vele drank moesten de meesten hun blaas legen, waarop op inititief van meester Richard de meesters rondom Lisa de nieuwe kuthoer kwamen staan. Hij commandeerde haar alles open te houden, ook haar pijpmond en even later werd ze door alle mannen afgezeikt over haar hele lichaam, in haar kut en in haar mond.

Ongelooflijk wat zij meemaakte, ze hield het echt niet meer uit en in een wilde schreeuw ontlaadde zich haar geilheid in een super orgasme. Door een zacht zoemend geluid ontwaakte Lisa en keek een ogenblijk verdwaasd in het rond. Het was een ruime witte kamer met enkel een bed en wat kleine meubeltjes. Ze wilde net haar zwarte satijnen terugslaan toen de deur openging en meester Richard tesamen met een bijna geheel naakte hardbody binnenkwam.

Ze murmelde wat onverstaanbaars en werd getroffen door een strakke blik van de meester. Sta maar eens op". Lisa gooide nu het laken weg en liet zich naast het bed glijden. Inderdaad haar gehele lichaam plakte en ze stonk een uur in de wind.

Ook de halve cup bh zat onder de vlekken evenals haar tieten en ze merkte dat ze een vreemde smaak in haar mond had. Richard liep op haar af en verwijderde de bh en bevestigde vervolgens een 6 cm brede halsband om haar nek.

Aan de grote ring aan de voorkant bevestigde hij een lange dunne lederen leidsel en met een ruk gaf hij te kennen dat ze moest volgen. Geheel naakt op haar hoge highheels was de meester bijna niet bij te houden waardoor de leiband strak stond.

Door enkele gangen kwamen ze bij een grote ruimte met veel zwarte glanzende tegels en goudvergulde douches met op een groot aantal plaatsen verwarmde spiegels.

In deze ruimte waren geen individuele douches en op diverse plaatsen hingen kettingen van het plafond neer en waren op de vloer ankerpunten. Waar die voor dienden merkte ze al rap. Op commando van de meester moest ze mooi gaan staan, met haar benen ver uit elkaar zodat haar gladde kut weer optimaal bereikbaar werd en haar armen werden vastgemaakt aan de omlaag hangende kettingen die strak werden getrokken waardoor haar armen ook gespreid waren.

En deze zette met een druk op de knop een sproei-installatie in werking. Van alle kanten spatte nu stralen lekker warm water over haar heen en het voelde weldadig aan.

Na de eerste ronde nam de hardbody een soort hogedrukspuit ter hand en begon alle plekjes in detail af te spuiten met een krachtige waterstraal. Ze verwisselde de spuitkop en stak die vervolgens in de kut van de kuthoer die nu een interne douche kreeg. De hardbody liep vervolgens naar de achterkant en begon de reet te reinigen, met haar hand streek ze wat zeep rondom de kont-roset en stak toen voorzichtig de straalpijp in de kont van Lisa.

Bij het openen van de watertoevoer begon Lisa de druk in haar darmen te voelen en op commando van de meester ontspande ze zich zo goed mogelijk. Afwisseld moest ze haar sluitspier knijpen waardoor ze de druk stevig voelde oplopen en daarna weer verslappen waardoor de vulling van haar darmen leegliep. Dit werd enige malen herhaald waarna haar reet en haar kontkut ook schoon waren. Ze voelde zich door deze behandeling al weer heel wat fitter en de hardbody begon haar ketenen weer los te maken.

De inwerking van de massageolie op haar hele naakte lichaam gaf haar een zalig gevoel. Na een korte rustperiode mocht ze van de tafel opstaan en begaven ze zich naar de dressroom.

Lisa keek haar ogen uit naar de hoerige kledingstukken die hier aan de rekken hingen. Om dit duidelijk te maken voor alle meesters krijg je een gele band om je hoofd waardoor kenbaar wordt gemaakt dat er nog geen gebruik van jouw lichaam mag plaats vinden". Vervolgens kreeg Lisa weer eenzelfde lederen halve-cup bh aangemeten die haar tieten ondersteunde en aan haar pootjes kreeg ze weer schone zwarte highheels. Meester Richard had nu de rijzweep in zijn hand die op haar hoedenplank in de auto had gelegen, en met een kleine tik gaf hij aan dat ze in beweging moest komen, waarna het gezelschap naar de filmkamer liep en daar op een paar confortabele stoelen plaats nam.

De hardbody werd weggestuurd en meester Richard startte de film die begon met een kort stukje van haar eigen introductie van die middag. Lisa zag nu weer haar eigen geile lijf en de opgesperde kut. Meester Richard gaf haar vervolgens instructies over de wijze waarop ze altijd moest zitten en commandeerde haar "poten uit elkaar kuthoer".

Zo zat ze weer met optimaal opengesperde kut naar haar eigen intro-video te kijken en voelde een geile kriebel in haar kut en kont opkomen. Daarna startte de video met de voorspelde behandeling, ze zag hoe in een soort klein theater omgeven door draadhekwerk een hardbody met de zweep werd binnengevoerd, deze sputterde af en toe tegen en werd dan op haar tieten en kont flink afgerost.

Toen ze eenmaal in de ruime kooi was aangekomen moest ze in een stellage gaan staan die wel wat van een turnrek weg had, haar enkels werden vastgezet evenals haar armen en de meester die de mishandeling uitvoerde pakte nu een soort grote kwast uit een gereedstaande emmer en sauste haar kut en kont flink in.

Het onderlijf droop van het goedje. Plotseling schreeuwde de meester een naam en vanuit een voor de slavin onzichtbare hoek stoof een grote zwarte teef te voorschijn die zonder mankeren een geweldige likbeurt begon te geven aan de kont van de slavin. De reactie was navenant, en de zwarte teef likte naar hartelust haar reet leeg.

De tijd was niet stil blijven staan en het moment dat de sessie ging beginnen naderde. Als extra kreeg Lisa nu leren polsbanden aan en een brede leren ceintuur die heel strak om haar middel werd gesnoerd. Doordat de ceintuur ook het bovendeel van haar buik bedekte werd alles goed naar beneden geperst.

Door de vetersluiting aan de achterkant werd de insnoering nog versterkt. Het effekt was dat haar kut en reet nu zeer goed uitkwamen, het zat niet echt confortabel maar het voelde uiteindelijk wel lekker strak aan. In de spiegels zag ze zichzelf staan op highheels en met een stevige kont en grote melkbollen. Ze geilde van zichzelf. Hij gooide een grote zwarte cape over haar heen en de stof hing over haar tepels zwaar naar beneden.

Je dient ten allen tijden aan alle grillen van de heersers te voldoen, voorlopig zul je nog niet misbruikt worden. Verder wordt je wellicht opgevorderd om te assisteren bij de behandelingen van vanavond.

Volg dan ook goed de aanwijzingen op want voor wat niet goed gaat wordt je later deze week streng gestraft. Ze voelde onder de cape dat deze instructies de nodige uitwerking hadden want haar kut begon te lekken.

Met een duw in de rug werd ze in beweging gezet en nu ging het richting sessiezaal. Bij het binnentreden moest ze even wennen aan het schaarse licht, vrijwel alles was zwart zoals de meubels e. Gewoon lampenlicht was er niet enkele grote kaarsen kandelaars verlichten een deel van de ruimte, en aan de pilaren en wanden waren brandende toortsen geplaatst.

Dit alles verleende het geheel een bizarre sfeer, wat ook de bedoeling was. Meester Richard liep met haar naar een kleine getraliede kooi en plaatste haar op een soort hang- zit stoeltje met de voeten uitelkaar.

Hij drapeerde de cape goed en plaatste toen een zwarte leren kap over haar hoofd waardoor ze niets meer zag. Nu kon ze alleen nog maar afgaan op geluiden, wat de spanning in haar kut, kont en buik zeer sterk verhoogde.

Plotseling hoorde ze een zware gongslag en onmiddellijk daarna een heleboel geschuifel en gemompel. Kennelijk liep de ruimte nu vol mensen, en ook een zachte achtergrond muziek werd hoorbaar. Allengs werden de stemmen harder en vanonder haar kap kon ze opmaken dat er een groot aantal mannen heersers aanwezig waren.

Lisa had het moeilijk om niet in paniek te raken, wie zouden haar straks in deze hoerige slavinnen outfit allemaal kunnen zien, en zouden die zich wel allemaal aan de afspraken houden.

Ze had het moeilijk met het kalm blijven, maar "ja STOP" zeggen wilde ze in geen geval. Een zware stem riep: Het ging er hardhandig toe met schreeuwen en knallen van zwepen. De arme lustslavin werd dus nu al niet gespaard. Weer kon Lisa alleen maar vermoeden dat het er stevig aan toeging, ze huiverde.

Daarna hoorde ze aan het geroezemoes dat men aan het drinken was, en dat plotseling een der heerser tegen meester Richard riep,"Richard jij zou toch voor een nieuwe geile lustslavin zorgen, die we flink aan kunnen pakken? Lisa hoorde nu duidelijk dat Richard naar haar toeliep en de trillingen in haar lichaam namen sterk toe, ze hoorde het ijzeren hek van de kooi nu open en dichtgaan. Er was dus geen ontkomen aan. Meester Richard riep nu naar de aanwezigen: Ze voelde dat het stof van de cape aan de achterzijde werd opengesneden en gescheurd en Lisa besefte dat ze nu tentoongesteld werd voor de heersers, maar doordat de kap nog over haar hoofd zat kon ze niets zien van het tafereel.

Met een ruk trok meester Richard de kap weg en zag dat ze nu omgeven werd ,welliswaar nog buiten de kooi, door tien naar lust hongerende meesters. Grove woorden en verwensingen werden naar haar toegegooid en men voorspelde haar de meest zware folteringen en zelfs kontneuken.

Met hun zwepen en stokken sloegen de heersers dreigend op de spijlen van de kooi hetgeen de spanning en angst bij Lisa behoorlijk deden toenemen. De heersers trokken zich nu morrend terug en richten vervolgens hun aandacht op de ongelukkige lustslavin die geketend tussen de pilaren stond vastgeklonken.

Een hing ondersteboven opgehangen aan haar enkels tegen de muur, en de andere stond gespreid tegen een soort wiel gebonden. Beide hadden een zwart leren harnas aan dat enkel hun middel bedekte, waardoor de borsten kut en kont goed zichtbaar waren en aan hun benen waren ze gehuld in lange lederen veter-laarzen. Wat een supergeil gezicht was dat. Richard beval haar Lisa recht te staan, opende de kooi en duwde haar naar buiten, het "veilige" hek was nu weg.

Ze liep naar de bar, nam het dienblad op en liep naar de eerste meester. Zoals ze geinstrueerd was zette ze een voet op de stang van de stoel draaide haar knie naar buiten en gaf de heerser gelegenheid om goed in haar kale neukkut te kijken. Met het handvat van zijn zweep duwde deze de kutlippen van Lisa wat uit elkaar en pompte enkele keren in haar kut op en neer.

Lisa overhandigde nu het glas en de meester dronk het in een keer leeg waarna hij het glas in de brandende openhaard kapot gooide. Op gelijkaardige wijze presenteerde Lisa de champagne aan de anderen en ging toen op aanwijzing van meester Richard mooi staan op een aangewezen plek.

Inmiddels hadden de bruten een kandelaar met brandende kaarsen tussen de benen van de lustslavin Bianca gezet en vrij snel zag Lisa hoe deze door de hitte begon te kronkelen, kennelijk was het bloedheet onder haar kut en reet.

Op bevel moest ze stil blijven staan maar dat duurde slechts heel even en als straf werd de slavin door vier heersers met strokenzwepen op alle delen van haar body bewerkt, zelfs onderlangs over haar kut en kont.

Bianca bleef nu kermend hangen en zat vol rode striemen van haar tieten tot aan haar kont. Lisa durfde eigenlijk niet te kijken maar was door Richard verplicht om goed toe te zien. De heersers lastten nu een pauze in om Bianca weer wat op adem te laten komen en richten hun aandacht op de hardbody die ondersteboven aan de muur hing.

Hierbij duwde hij Lisa een kandelaar in de hand en gedwee liep zij naar de erker waar het arme kind hing. Richard vond het een prachtig gezicht en met zijn handen trok hij de kutlippen van de hoer ver uitelkaar.

Deze kronkelde en Richard zei: Het was alsof Lisa ze in haar kut kreeg, Richard greep een kaars van de kandelaar en zei tegen Lisa: En tegelijk liet hij vele klonders heet kaarsvet in en om de scheur van de hardbody druppelen, die dit wel behoorlijk voelde gezien haar kreunen en kronkelen. Maar zonder genade plantte hij de kaars in de kut van de hardbody. Vanuit haar standpunt gezien zag Lisa nu dat de druipkaars flink in en om de kut van de hardbody knoeide.

De meester van Bianca stond nu op en vroeg de aandacht van zijn mede-heersers, "mede-heersers, deze onderdanige hoerenslet moet stevig gebonden worden vanavond en de novice, Lisa dus, moet alles aandachtig volgen Ik ga haar onwaarschijnlijk binden. En in een mum van tijd hadden de anderen het arme kind losgemaakt van de pilaren en opgesteld op een kleine verhoging. Een grote container met koorden werd aangesleept en de meester begon met het afbinden.

De touwen werden om de buik getrokken, en niet zachtzinnig, en verder onderlangs door haar kale gleuf en bilnaad en strak aangetrokken. Daarna werd Bianca opgedragen een split te maken en werd een lange staaf langs haar benen gebonden met in het midden een oog, waardoor haar kut bereikbaar bleef.

Toen richtte de meester zijn aandacht op haar bovenlichaam en haar armen werden op de rug in een leren zak gestoken en zo gefixeerd. Door deze binding staken haar tieten nu stevig en recht vooruit.

De bindingen werden nu rondom haar tieten aangelegd en deze werden zeer stevig afgebonden waardoor ze staalhard werden en stijf vooruit staken. Elke aanraking werd nu een pijnlijke zaak, maar op de vraag of ze wilde stoppen schudde ze ontkennend haar hoofd.

Bianca die dit ook hoorde kronkelde en riep verschrikt om genade. De meester vroeg nu expliciet of ze al wilde stoppen, maar weer schudde ze ontkennend haar hoofd. Op zijn commando liet men een katrol zakken en bevestigde die eerst aan de bindingen om haar schouders. De touwen trokken strak en daar ging ze de hoogte in met haar opengesperde kut en afgebonden borsten. Wat een geil gezicht Lisa voelde de tintelingen in haar eigen kut en kont omhoogschieten en was al met haar eigen foltering bezig.

Zo werd Bianca een poosje tentoongesteld en werd haar goed bereikbare kut met grote kunstpenissen bewerkt. De meester bevestigde nu de haak aan de touwen aan de afgebonden borsten en sommeerde Bianca om zeer stil te blijven.

Al snel praten we over koetjes en kalfjes. Al snel kwam er het onderwerp seks boven. Kathy zei dat ze al een tijdje droog stond. Ik was ook al even vrijgezel dus was het bij mij de laatste tijd in bed ook maar stilletjes geweest. Ze vroeg me welk mijn gevoeligste plekje was. Ik antwoordde eerlijk en zei dat dat mijn tepels waren. Toen ik dezelfde vraag aan haar stelde werd ze verlegen. Ze zei "Ga je me niet uitlachen? Hopelijk merkte ze dit niet. Op zo n moment smeek ik om op te houden met likken, maar eigenlijk wil ik wel eens op die manier klaarkomen.

Het zal een fantasie blijven. Ze keek me verbaasd aan. En wat je ook roept, ik zou blijven likken tot je klaarkomt. Natuurlijk stemde ik direct toe. Een kleine 5 minuten later waren we bij haar thuis. Zonder 1 woord te zeggen stak ze haar tong in mijn mond. Al snel deed ze mijn hemd los en trok ze van mijn lichaam. Zo gleed Kathy heel langzaam met haar tong naar mijn tepel. Ze begon eraan te sabberen. Ik werd al snel gek en dat merkte ze.

Telkens ik haar hoofd wegduwde nam ze meteen mijn tepel terug in haar mond. Daarna ging ze langzaam naar beneden terwijl ze mijn broek losknoopte. Meteen nam ze mijn stijve penis in haar mond. Ijverig begon ze me te pijpen. Met haar rechterhand hield ze mijn penis in haar mond en met haar linkerhand kriebelde ze mijn ballen.

Telkens Kathy met haar tong over mijn eikel wreef kleunde ik. Dit had ze snel door en deed dit dus meermaals. Na een paar minuten kwam ik klaar in haar mond.

We gingen na de zalige pijp beurt naar haar slaapkamer. Ik ontdeed haar van haar topje en bh. Ik legde Kathy op haar bed en nam een paar sjaaltjes. Daarmee bond ik haar vast aan bed. Ze kon geen kant meer uit. Ik nam haar tepels in mijn mond.

..

Tantra massage limburg sex contact amersfoort

  • Ballen afbinden schuddende borsten
  • SHEMALE DATE NL POEPSEX NL
  • Grote dildo in kut neukende mensen
Amateur beffen sos pik


Sm meesteressen gaan slaaf zijn poepgat fisten meesteres is slaaf met gasmasker aan het martelen. Meesteres slaat met strengenzweep op billen van vastgebonden slavin met een chirurgisch mes bewerkt deze meesteres de tepels van haar slaaf.

Gratis sexfilm met Meesteres denise gaat piemel van slaaf afbinden. Meesteres denise gaat piemel van slaaf afbinden. Ik maak schokkerige bewegingen als de tong dieper in mijn poes dringt en ik begin vocht te produceren. Meesteres joke gaat los.

De meesteres bewerkt haar slavin! Hoe wordt je een slavin? Slavinnen behandeling meesteres gaat kale slaaf spanken en martelen.

Aziatische sm meesteres gaat tepels pijnigen van slaaf. Meesteres gaat slaaf neuken met dikke voorbindlul. Onderdanige brunette in latex stoeipakje vastgebonden met bondage touwen. Klik hier voor jouw XXX keuze: Tienerslet pijpt een paal klaar.

Meester bewerkt de kut van zijn geketende slavin. Slaaf moet even slikken als hij hoort wat de meesteres gaat doen met zijn aars! Tiener meisje krijgt sm les van de meesteres. Kale kut gaat afgebonden ballen martelen. Tiener meisje laat haar tietjes oppompen en afbinden.

Blonde hoer met dikke tieten neukt met gehandicapte man. Blonde pijpslet gaat ballen afbinden en lul van vriend pijpen. Laat me graag leiden door mijn meesteres. Meesteres is trots op haar slaaf. Fetish meesteresse straft slaaf. Slaaf lekgeprikt door meesteres! Sm meesteres heeft slaaf opgesloten als een beest.

Hete scenes in de sm kelder amateurs krijgen sm ontmaagding. Sm slaaf drinkt lading zaad. Slavin zit vastgebonden op een karretje rijpe meesteres straft haar slaaf. Slavinnen hangen aan andreaskruis in sm kelder. Meesteres is anus en ballen aan het martelen van slaaf.

Vette lesbo slaaf likt de voeten van de meesteres. Naakt meisje massage naakt meisje douchen uitgelopen mascara. Slaaf door meesteres aan de ketting gezet. Man heeft vrouw op bed vastgebonden met mondknevel.

Lekker pijpen naalden in piemel van vastgebonden slaaf. Naald door tepel bij gestoorde slaaf 2. Meesteres lacht sadistisch om slaaf. Ze slikte nog eens en zette toen haar handtekening onder het document. Ook dat deed ze en ze slaakte een gedempte kreet toen het gebeurd was, alsof ze bevrijd was en de spanning vloeide weer iets weg.

Ze keek naar buiten maar herkende de omgeving in het geheel niet meer, dat was ook de opzet, voorlopig moest de ligging van het centre ombekend blijven. Richard onderbraak haar gedachte en zei "Zo, we gaan de voorbereidingen treffen voor de aankomst en de ontvangst op de lusthof. Ik ga van nu af aan je duidelijke opdrachten geven die je exact moet nakomen. Ze antwoordde niet, hij herhaalde de vraag en zei er bij " duidelijk ja of nee zeggen en altijd antwoorden met meester, begrepen!

Meester Richard klapte de tafel weg en ging in het midden van de bank zitten en commandeerde haar ook in het midden gaan te zitten.

Vanaf nu wordt je enkel nog aangesproken met jouw voorlopige titel, kuthoer. Dus hoe heet je vanaf nu? Ze pakten de handgrepen vast en plaatste haar voeten zover mogelijk uit elkaar. Hij nam vervolgens een schaar en zette die in het wat omhoog gekropen rokje. Met een paar ferme knippen ging de rok open tot aan haar buik, toen zetten hij de schaar op de onderste knoopjes van haar deux-piece en trok met de andere hand het bh-tje naar zich toe met een knip was die ook weg.

Haar onderkant, de door het halfdoorzichtige minuscule slipje bedekte kut, was in volheid zichtbaar en daardoor ook de natte plek die haar kutsap reeds gemaakt had.

Richard vervolgde de uitpel operatie en knipte de mauwen van het jasje aan de bovenkant open daarna volgde de zijkanten ervan en stilaan kwam ze meer en meer naakter te zitten Het jasje werd op de schouders geheel opengeknipt en viel nu naar beneden.

Richard hielp haar het na het losknippen van de laatste knoop onderlangs afstropen. Hij gooide de schaar aan de kant en nam een gevaarlijk uitziend mes, de schouderbandjes van haar bh werden doorgesneden en de resten werden achterlangs weggetrokken. Daar zat ze nu met haar tieten bloot, handen omhoog en alleen nog de kapotte rok en kutbroek aan. Lang duurde dat niet want Richard zette het mes achter de rokband en met een haal ritste hij die door waardoor enkel haar slipje nog in de weg zat.

De zijkantjes werden doorgesneden en rok en broekje vlogen het raam uit. De bh had halve cups, die allen dienden om de melkbollen te ondersteunen. Ze zat de lederen bank nat te maken met haar kutsap. De kousen zullen we ook verwijderen en die schoenen ook". Alles werd naar buiten gegooid en ze kreeg zwarte high heels met enkelbanden aan haar voeten.

Richard bevestigde aan elke schoen- enkelband een hangslotje. De kuthoer zei "Ja meester, begrepen meester". De auto volgde de weg en na een flauwe bocht naderde ze een groot hek dat automatisch openzwaaide, de auto reed de weg naar rechts volgend nog een honderd tal meters verder op en stopte toen.

Hier zat ze nu met een opengesperde scheur die door de opwinding al lekte van het kutsap en de handjes nog keurig aan de handgrepen.

Ze keek rond en het zag eruit als een groot park met een mooie oprijlaan en groene weiden met bosages erlangs. In de verte zag ze schapen in het groen. Richard nam het woord, "opletten, ik zeg alles maar eenmaal teef, we gaan je nu het domein laten zien met straks de ontvangst, je stapt nu uit de auto en gaat met opgeheven hoofd midden op de laan voor de auto uit lopen totdat ik een teken geef om te stoppen, begrepen!

Binnen het domein worden niet uitgevoerde opdrachten meteen met een klap van de strolenzweep gestraft. De frise wind deed haar wel een beetje huiveren, of was het het onbekende.

Ze stapte in haar volle naaktheid uit de auto, en had eerst wel even moeite met de hoge highheels. Op haar highheels wiegelde ze naar voren en de chauffeur en Richard hadden een prachtig uitzicht op de machtig deinende reet van de aspirant lustslavin.

De kuthoer liep nu voor de auto uit, nog een beetje onzeker op haar hoge stelten en keek schielijk links en rechts rond, maar buiten wat dieren was er niet veel te zien.

Daar liep ze nu en het kriebelde duidelijk in haar kut en aars, ze voelde dat ze bijna lopend zou kunnen klaarkomen. Op dat moment werd haar gedachten onderbroken door een bevel uit de auto om te stoppen. Ze bleef staan en de auto naderde tot dichtbij. Richard en Bob waren nu uit de auto gekomen en Richard zei haar even te wachten en inspecteerde haar tieten op de halve cups. Verder voelde hij aan haar pruim en gelastte haar met haar benen uit elkaar te gaan staan.

Ongelofelijk dacht ze dat ik dit blindelings doe. Haar gedachten werden verstoord door het geluid van een jeep die Bob had opgehaald. Klim voor op de stellage bij de bumper en hou je goed vast". Richard hielp haar haar voeten op de steunplaten te zetten en gaf aan waar ze haar uitgestrekte handen kon vasthouden. Om haar middel bevestigde hij een brede leren riem die aan de stellage vastzat en evenzeer werden de enkelbanden vastgezet.

Met twee stukken touw werden vervolgens haar polsen vastgemaakt, en toen stond de kuthoer vastgesnoerd met lekkende kut goed zichtbaar tentoon voor op de Jeep. Jeetje ze hield het bijna niet meer uit, wat was dat lekker om volledig in de macht van iemand anders te zijn.

Nooit had ze dit kunnen vermoeden. En dit was nog maar het begin, alleen al het dreigen van Richard maakte haar super geil. De Jeep zette zich in beweging en vervolgde de slingerende oprijlaan en in de verte zag ze de kudde schapen in het aangrenzende weiland. De schapen maakte aanstalten om over te steken en de Jeep moest even halt houden, Plotseling schrok ze van een ruwe kreet, achter de kudde liep een schaapsherder met zijn hond, ze kronkelde onwillekeurig maar ze kon haar blootheid niet verbergen en de mannen in de auto groeten de ongure figuur met veel enthousiasme.

Hij kwam dichterbij en ging recht voor de tentoon gestelde kuthoer staan met zijn handen in zijn zij. Hij kwam onguur over met zijn grote ruwe baard en het lange haar. Hij rommelde wat ik zijn veel te grote jas en haalde een scheermes en schaar te voorschijn. Ze hield haar adem in en voelde de ruwe handen over en in haar kut graaien. Daar zat zeker geen plukje haar, hij maakte duidelijk van de gelegenheid gebruik om eens lekker in het zachte kutvlees te grijpen.

Daar nog een beetje en het plukje boven de kut laten. Nu is het perfekt, de bilnaad en de oksels komen straks wel aan de beurt" zei Richard. De auto meerderde vaart en door de hobbelige weg voelde ze hoe haar tieten schokten bij de bewegingen van het voertuig.

Geil sloeg door haar lijf. Enkele schuren werden voorbij gereden en ze reden nog enkele wandelaars, die schaars gekleed waren voorbij, waarbij Bob met de claxon hen een sein gaf. De kuthoer werd duidelijk gezien. De rit eidigde na een kwartier bij de hoofdingang waar het ontvangst-comite reeds stond te wachten. De Jeep stopte met een ruk. Een van de mannen in het gezelschap verwelkomde Richard en zei in klare taal dat de ceremonie voor de ontvangst van het kutwijf kon starten. Richard en Bob maakten de bindingen los en hielpen Lisa van de stellage, waarbij Bob zijn in leren handschoen gestoken hand vol in haar kruis plantte.

In haar volle naaktheid werd de kuthoer naar een klein podium gevoerd en Lisa mocht plaats nemen op een zeer speciale stoel,waarbij haar benen zover mogelijk naar buiten werden geplaatst waardoor haar lekkende kale neukscheur volledig geopend werd.

Haar armen kon ze helemaal uitstrekken en aan de uiteinden zaten handgrepen in de vorm van een opgerichte paardenlul. Je hebt je volledig accoord verklaard in deze akte, dus luister goed en volbreng alle opdrachten ogenblikkelijk anders zal de straf niet mals zijn. Kijk nu naar de taferelen die als welkomst zich voor je af zullen spelen.

Dit is de laatste keer dat jij toeschouwer bent, hierna zul jij het slachtoffer worden van onze lusten, zoals grove vernedering, bondage, geseling. Alleen in het uiterste geval mag je door STOP te roepen je behandeling onderbreken. Geniet er nog maar even van. Alle mannen, de meesters ontdeden zich van hun kleding zodanig dat alleen hun in leer gestoken pik bedekt bleef.

Ze kreeg een paar flinke striemen over haar rug. Er volgde een korte demonstratie waarbij de armen van de hardbody boven haar werden vastgemaakt en een regen van slagen neerdaalde op haar rug, buik, borsten en zelfs tussen haar benen werd haar kut niet gespaard. Slechts enkele kreunen en schreeuwen kwamen over haar lippen en ze hield haar benen zelfs zonder vast te maken uit elkaar.

De hardbody bleef verder zo hangen. De volgende hoer werd naar buiten gedreven door een andere meester, ze hadden allemaal kennelijk hun specialiteit. Deze hoer had stevige afmetingen en was geheel en al afgebonden waarbij haar grote borsten met dikke touwen waren afgebonden zodat deze stijf en paars naar voren staken en uiterst gevoelig waren want bij de minste aanraking kreunde ze.

Inmiddels kwam Richard naar zijn kuthoer Lisa toe en goot wat champagne in haar geopende bek, verder sprenkelde hij wat over haar tieten en botergeile gladde kut.

Dat deed de hitte trouwens wat afnemen. De volgende meester was inmiddels zijn lustslavin gaan ophalen, ze liep aan een lederen hals band achter hem aan. Lisa zag dat ook deze hoer een gladde kut had en bovendien geringde tepels en geringde kutlippen. Goed te zien waren ook de gewichten die aan haar tepels hingen en ook aan de ringen van haar kutlippen hingen gewichten. Richard die naast Lisa stond vertelde haar dat ook zij deze folteringen zou moeten ondergaan, en bij die gedachte kronkelde zij zich op het gestoelte.

De pikken stonden allemaal stijf en er werd schunnige taal naar Lisa geroepen en wat er met haar zou gaan gebeuren. Niet zo maar een dienster, deze was een voorbeeld van needle-queen piercing, het diensterschortje bestond alleen maar uit een voorstuk dat met naalden aan haar borsten en buik was vastgezet. Om het glas aan Lisa aan te bieden plantte ze haar linker voet op een van de stoelsteunen waarbij ze haar knie naar buiten draaide.

Lisa nam het glas aan en nam een teugje en schokte bij al die geile taferelen, dit zou zij dus ook moeten ondergaan en ze huiverde. De meesters verzamelden zich in een halve cirkel en verwijderde de leren koker van hun pik, ze begonnen zich in het aangezicht van Lisa de nieuwe af te trekken en de needle-queen liep naar de heersers toe en knielde om het geil van de meesters op te vangen.

Met grove taal en kreten kwamen ze klaar en storten het geil in het zilveren dienblad. Op dat teken kwam de dienster met de naalden en hardbody 2 naar Lisa toe en kantelde de stoel zodanig dat haar kut omhoog kwam en haar kut als een trechter klaar lag om te ontvangen. De zware hoer met afgebonden tieten hield vervolgens een grote spiegel omhoog zodat Lisa zelf kon zien wat er gebeurde.

De schaal met het neuksap van alle mannelijke aanwezige werd in haar kut gegoten door de dienster en twee meesters trokken daarbij haar kutlippen open, ze voelde nu het glibberige goedje in haar scheur lopen. Er was teveel en de rest werd over haar buik en borsten uit gestrooid. De stoel werd weer meer horizontaal geplaatst en nu voelde ze haar geopende kut leeglopen, waarbij de geile hardbody 2 op haar knieen voor haar ging liggen en de lekkende kut begon leeg te zuigen.

Lisa heild het bijna niet meer, maar de goed afgerichte hardbody 2 hield op tijd op. De meesters dronken veel champagne en andere na enige tijd van geile praat over haar geopende kut werd de ontvangst beeindigt. Door de vele drank moesten de meesten hun blaas legen, waarop op inititief van meester Richard de meesters rondom Lisa de nieuwe kuthoer kwamen staan. Hij commandeerde haar alles open te houden, ook haar pijpmond en even later werd ze door alle mannen afgezeikt over haar hele lichaam, in haar kut en in haar mond.

Ongelooflijk wat zij meemaakte, ze hield het echt niet meer uit en in een wilde schreeuw ontlaadde zich haar geilheid in een super orgasme. Door een zacht zoemend geluid ontwaakte Lisa en keek een ogenblijk verdwaasd in het rond. Het was een ruime witte kamer met enkel een bed en wat kleine meubeltjes. Ze wilde net haar zwarte satijnen terugslaan toen de deur openging en meester Richard tesamen met een bijna geheel naakte hardbody binnenkwam. Ze murmelde wat onverstaanbaars en werd getroffen door een strakke blik van de meester.

Sta maar eens op". Lisa gooide nu het laken weg en liet zich naast het bed glijden. Inderdaad haar gehele lichaam plakte en ze stonk een uur in de wind. Ook de halve cup bh zat onder de vlekken evenals haar tieten en ze merkte dat ze een vreemde smaak in haar mond had. Richard liep op haar af en verwijderde de bh en bevestigde vervolgens een 6 cm brede halsband om haar nek.

Aan de grote ring aan de voorkant bevestigde hij een lange dunne lederen leidsel en met een ruk gaf hij te kennen dat ze moest volgen. Geheel naakt op haar hoge highheels was de meester bijna niet bij te houden waardoor de leiband strak stond. Door enkele gangen kwamen ze bij een grote ruimte met veel zwarte glanzende tegels en goudvergulde douches met op een groot aantal plaatsen verwarmde spiegels. In deze ruimte waren geen individuele douches en op diverse plaatsen hingen kettingen van het plafond neer en waren op de vloer ankerpunten.

Waar die voor dienden merkte ze al rap. Op commando van de meester moest ze mooi gaan staan, met haar benen ver uit elkaar zodat haar gladde kut weer optimaal bereikbaar werd en haar armen werden vastgemaakt aan de omlaag hangende kettingen die strak werden getrokken waardoor haar armen ook gespreid waren. En deze zette met een druk op de knop een sproei-installatie in werking.

Van alle kanten spatte nu stralen lekker warm water over haar heen en het voelde weldadig aan. Na de eerste ronde nam de hardbody een soort hogedrukspuit ter hand en begon alle plekjes in detail af te spuiten met een krachtige waterstraal. Ze verwisselde de spuitkop en stak die vervolgens in de kut van de kuthoer die nu een interne douche kreeg. De hardbody liep vervolgens naar de achterkant en begon de reet te reinigen, met haar hand streek ze wat zeep rondom de kont-roset en stak toen voorzichtig de straalpijp in de kont van Lisa.

Bij het openen van de watertoevoer begon Lisa de druk in haar darmen te voelen en op commando van de meester ontspande ze zich zo goed mogelijk. Afwisseld moest ze haar sluitspier knijpen waardoor ze de druk stevig voelde oplopen en daarna weer verslappen waardoor de vulling van haar darmen leegliep.

Dit werd enige malen herhaald waarna haar reet en haar kontkut ook schoon waren. Ze voelde zich door deze behandeling al weer heel wat fitter en de hardbody begon haar ketenen weer los te maken.

De inwerking van de massageolie op haar hele naakte lichaam gaf haar een zalig gevoel. Na een korte rustperiode mocht ze van de tafel opstaan en begaven ze zich naar de dressroom.

Lisa keek haar ogen uit naar de hoerige kledingstukken die hier aan de rekken hingen. Om dit duidelijk te maken voor alle meesters krijg je een gele band om je hoofd waardoor kenbaar wordt gemaakt dat er nog geen gebruik van jouw lichaam mag plaats vinden". Vervolgens kreeg Lisa weer eenzelfde lederen halve-cup bh aangemeten die haar tieten ondersteunde en aan haar pootjes kreeg ze weer schone zwarte highheels.

Meester Richard had nu de rijzweep in zijn hand die op haar hoedenplank in de auto had gelegen, en met een kleine tik gaf hij aan dat ze in beweging moest komen, waarna het gezelschap naar de filmkamer liep en daar op een paar confortabele stoelen plaats nam. De hardbody werd weggestuurd en meester Richard startte de film die begon met een kort stukje van haar eigen introductie van die middag.

Lisa zag nu weer haar eigen geile lijf en de opgesperde kut. Meester Richard gaf haar vervolgens instructies over de wijze waarop ze altijd moest zitten en commandeerde haar "poten uit elkaar kuthoer". Zo zat ze weer met optimaal opengesperde kut naar haar eigen intro-video te kijken en voelde een geile kriebel in haar kut en kont opkomen. Daarna startte de video met de voorspelde behandeling, ze zag hoe in een soort klein theater omgeven door draadhekwerk een hardbody met de zweep werd binnengevoerd, deze sputterde af en toe tegen en werd dan op haar tieten en kont flink afgerost.

Toen ze eenmaal in de ruime kooi was aangekomen moest ze in een stellage gaan staan die wel wat van een turnrek weg had, haar enkels werden vastgezet evenals haar armen en de meester die de mishandeling uitvoerde pakte nu een soort grote kwast uit een gereedstaande emmer en sauste haar kut en kont flink in. Het onderlijf droop van het goedje. Plotseling schreeuwde de meester een naam en vanuit een voor de slavin onzichtbare hoek stoof een grote zwarte teef te voorschijn die zonder mankeren een geweldige likbeurt begon te geven aan de kont van de slavin.

ballen afbinden schuddende borsten

Aftrekken met voeten super geile kut


Maar hij was moe en rolde de slaapzak uit. Er zat niets anders op dan op de betonnen vloer te liggen. Hij deed z'n cockring af en kroop in de slaapzak. Zo lag hij daar uren na te denken voor hij eindelijk in slaap viel. Hij sliep heel slecht door de fretten en het ongemak van de betonnen vloer. Hij was dan ook de volgende ochtend al vroeg wakker omdat alles pijn deed van het liggen op de harde vloer. De uren kropen voorbij maar alles wat er kwam Het moest al ver na de middag zijn geweest toen hij gerommel in de tuin hoorde en even later Anke hoorde praten tegen Truus.

Anton was zich er van bewust dat hij volledig ter beschikking van deze meid stond. Dat zij volledig de controle had. Hij begon zich ineens ook te bedenken dat het slachtafval wel eens menselijke resten kon bevatten Dat hij binnenkort misschien ook wel, in ieder geval deels in zo'n jutezak kon belanden.

Nou ja, in ieder geval deels dan want hij verwachtte wel dat zijn testikels binnenkort bij het slachtafval belandden. Door de weinige slaap, de penetrante stank in de schuur en de pijn in z'n ledematen van het liggen op beton was Anton al zo goed als gebroken.

Niet veel later ging de schuurdeur op een kier en werden er handboeien naar binnen gegooid. Hij realiseerde zich dat hij haar gevangene was, pakte de handboeien op en deed zo om. Hij deed braaf wat hem was opgedragen en Anke pakte de tuinslang, draaide de kraan open en stelde de slang in tot de hardste straal die ze vervolgens op Anton richtte.

Hij kon bijna geen adem meer krijgen toen hij het ijskoude water op z'n rug voelde. Nadat zijn achterzijde was afgespoeld moest hij zich omdraaien en zette ze de keiharde waterstraal op zijn gezicht.

Ze moest lachen van zijn gezichtsuitdrukking en spoelde zijn voorkant verder af, waarbij ze de straal ook op zijn pik en ballen zette. Maar door het ijskoude water was Antons pik zo gekrompen dat er alleen een klein besneden eikeltje uit z'n onderbuik stak. En zijn balletjes zaten zo strak tegen lichaam dat zijn scrotum meer op schaamlippen leek. Anke zag dit en merkte op "En jij wil gecastreerd worden? Man je hebt ja maar amper ballen. Je lijkt wel een meid". Toen zette ze de kraan uit en pakte een fles douchezeep en spoot een klodder zeep tegen hem aan.

Vervolgens pakte ze een bezem en begon hem de schrobben. Toen alle bloed en vuil van de vorige dag weg was gaf ze hem een wegwerpscheermesje en liet hem zich scheren. Ook lette ze goed op dat hij de intieme zone niet vergat. Toen Anton klaar was met scheren ging de kraan weer open en spoelde ze hem met de harde ijskoude waterstraal af.

Anton stond nu te trillen van de kou en z'n testikels popten bijna in zijn buik. Anke keek met verbazing hoe klein een pikkie kon zijn, zelfs bij een volwassen man. Ze droogde zijn achterkant en liet hem zich verder zelf afdrogen, waarna ze hem sommeerde terug in de schuur te gaan. Ze zei "Zo, nu ben je in ieder geval geen vieze zwerver meer", deed de deur weer op slot en verdween.

Anton zat, met nog steeds de handboeien om, alweer een paar uur in de slaapzak op de grond toen hij de sleutel in het slot hoorde draaien. Anke stond in de deuropening. Ze gooide een plastic tas van de Action naar binnen en zei “Ondergoed”. En daarna iets van stof. Toen verdween ze weer en ging de schuurdeur weer op slot. Anton keek in de plastic zak en geloofde eerst niet wat hij zag. Maar toen hij het er uit haalde waren het toch echt damesslips en hemdjes die hij in z'n handen had.

En de lap stof die hij van de vloer opraapte bleek een jurkje te zijn. Nu had hij er geen probleem mee om bloot te zijn, maar iets van warme kleding kon hij nu wel waarderen, dus deed hij een van de slipjes aan.

Veel warmte zou dat niet geven want het rode slipje was zo goed als doorzichtig. Toen hij een hemdje aan wou doen kwam hij er achter dat dit niet ging met de handboeien om. Om een beetje warm te blijven ging hij in de slaapzak op de grond zitten.

Na een uurtje of zo hoorde Anton de sleutel weer in het slot en verscheen Anke weer in de schuurdeur. Anton kroop uit de slaapzak en ging voor haar staan. Klaar om gecastreerd te worden? Dat hij al vanaf zijn 12e exhibitioneerde en hij wou dat het stopte.

Dat het hem rust in z'n hoofd en leven zou geven, zonder die constante drang, en de maatschappij zijn exhibitionisme bespaard werd. Ze deed een paar stappen naar hem toe en nam z'n zak in haar hand. Anke zei "Ik zal eerlijk tegen je zijn. Toen ik je oproepje op het internet zag, over je castratiewens en je roep om hulp, werd ik helemaal gek.

Wat, je ballen er af? No way, want ik heb je ballen nog nodig en ze gaan er pas af als ik geraakt ben Je huisarts neemt jou al die jaren al niet serieus. Niemand eigenlijk die jou serieus neemt.

Ik wil je wel helpen, en omdat ik ervaring heb met het castreren van varkens, door middel van afbinden, gaan we het doen met mijn elastrator. Dat is een tang waarmee ik een rubber ringetje om de basis van je zak plaats. De elastrator zit zo strak dat de bloedtoevoer naar je ballen onmiddellijk zal worden geblokkeerd waardoor ze snel en mooi afsterven”.

Maar toen Anton erg blij werd van haar voorstel kwam ze wel met de voorwaarde dat ze een tegenprestatie wou. Terwijl Anke sprak hield ze Anton net boven zijn ballen vast, zijn zaadstrengen deden best wel pijn in de stevige grip van haar duim en wijsvinger.

Maar door haar aanraking begon hij wel een stijve te krijgen. Ze fluisterde "Wees maar niet bang hoor, ik zoek geen waardeloze vader, maar wil een kind. Anke liet even haar grip los zodat de pijn minder werd. Terwijl Anton naar lucht hapte stelde Anke hem gerust "Als je eenmaal gepresteerd hebt gaan we ze er afhalen want ze zitten je toch maar in de weg hè..? Anke had een bijna ziekelijke kinderwens en Anton werd gek van de drang om zich overal in het openbaar te trekken en zichzelf naakt te laten zien.

Hoewel Anke veel kleiner was had ze hem helemaal in haar greep. Hij, haar gevangene, helemaal bloot voor haar staand en zij gewoon gekleed, gaf Anke een heerlijk gevoel van macht. En tegelijkertijd genoot Anton best wel van zijn machteloosheid. Hier stond hij, bloot en met een erectie voor een meid van Hij wist dat ze momenteel de enige in de wereld was die hem serieus zou kunnen helpen. Haar ogen waren gericht op zijn stijve pik, maar het was geen pure lust die hij bij haar voelde en zag.

Haar gezichtsuitdrukking verraadde een soort grimmige verbetenheid waardoor het leek alsof zij ook ontsnapt was uit een of andere instelling. Haar hand gleed onder zijn ballen, alsof zij ze aan het wegen was. Niet alleen haar gelaat maar haar hele voorkomen straalde een strakheid uit.

Er was bij haar totaal geen spoor van tederheid of erotische gevoelens te bekennen. Meer een opgewonden bijna gefrustreerde dierlijke sfeer van seks moeten hebben om haar ei bevrucht te krijgen. Haar hand was klein en bijna keurend kneedde ze zachtjes zijn ballen en voelde aan zijn stijve pik.

Daarbij leek het, aan de strenge blik in haar ogen te zien, alsof ze aan het gewicht van zijn ballen kon voelen hoe vol ze waren. Even ontspanden de harde lijnen van haar kaken en zei ze rustig en beheerst "Komt allemaal goed hoor, zodra ze hun werk gedaan hebben gaan ze er af en ben jij helemaal vrij". Anton slikte want hij kreeg het idee dat het nu wel erg dichtbij kwam en vond dat toch wel eng. Liever had hij een operatie gehad, maar daar kreeg hij geen toestemming voor. Hij had ook in het buitenland gezocht naar mogelijkheden maar nul als antwoord gekregen.

Terwijl Anke zijn ballen nog steeds vasthield schoof ze met haar vrije hand een driedubbel elastiek van haar pols, dat vervolgens met een klap tegen zijn zaadstrengen aan sprong.

Dat deed flink pijn, maar de pijn duurde maar even en toen Anke even later met haar armen over elkaar naar hem keek was die pijn al voorbij.

Anke keek naar de afgebonden ballen en zei luchtig "En hoe voelt dat? Het echte werk zit vele malen strakker maar dit voelt ongeveer hetzelfde aan hoor". Anton moest zijn stijve pik even opzij duwen om het resultaat te bekijken. Hij vond het wel een geil gezicht, zijn ballen zo afgebonden te zien. Z'n zak leek wel een blauw ballonnetje. Anke vervolgde luchtig "Zoals ik je al vertelde, zo doen we het al jaren bij de varkens hoor.

Ook met de staartjes bij bepaalde hondenrassen en paarden en zo". Anton was onzeker en wist niet zeker of hij in een zwak moment het ringetje er toch af ging halen. Maar Anke beantwoordde die vraag al voor hem want ze zei "En denk maar niet dat je het ringetje er zelf af kunt halen, want dat kan alleen met een speciale tang. Maar ook dat het verwijderen van de elastrator niet mag en zelfs gevaarlijk is omdat het de bloedtoevoer, zaadleiders en zenuwen direct volledig afknelt en ernstig beschadigd.

Je ballen zijn binnen een paar seconden gevoelloos en beginnen gelijk af te sterven. Je zak zal van blauw, via paars steeds donkerder kleuren en na een paar dagen zwart zijn.

En op een gegeven moment zal de zak, samen met je ballen er af vallen”. En terwijl ze dit allemaal vertelde kneep ze af en toe even extra stevig in z'n ballen. Anke was diep van binnen toch wel een beetje opgelucht. De eerste indruk van de avond ervoor was nou niet bepaald positief. Binnen het domein worden niet uitgevoerde opdrachten meteen met een klap van de strolenzweep gestraft.

De frise wind deed haar wel een beetje huiveren, of was het het onbekende. Ze stapte in haar volle naaktheid uit de auto, en had eerst wel even moeite met de hoge highheels. Op haar highheels wiegelde ze naar voren en de chauffeur en Richard hadden een prachtig uitzicht op de machtig deinende reet van de aspirant lustslavin. De kuthoer liep nu voor de auto uit, nog een beetje onzeker op haar hoge stelten en keek schielijk links en rechts rond, maar buiten wat dieren was er niet veel te zien.

Daar liep ze nu en het kriebelde duidelijk in haar kut en aars, ze voelde dat ze bijna lopend zou kunnen klaarkomen. Op dat moment werd haar gedachten onderbroken door een bevel uit de auto om te stoppen. Ze bleef staan en de auto naderde tot dichtbij. Richard en Bob waren nu uit de auto gekomen en Richard zei haar even te wachten en inspecteerde haar tieten op de halve cups. Verder voelde hij aan haar pruim en gelastte haar met haar benen uit elkaar te gaan staan.

Ongelofelijk dacht ze dat ik dit blindelings doe. Haar gedachten werden verstoord door het geluid van een jeep die Bob had opgehaald. Klim voor op de stellage bij de bumper en hou je goed vast".

Richard hielp haar haar voeten op de steunplaten te zetten en gaf aan waar ze haar uitgestrekte handen kon vasthouden. Om haar middel bevestigde hij een brede leren riem die aan de stellage vastzat en evenzeer werden de enkelbanden vastgezet.

Met twee stukken touw werden vervolgens haar polsen vastgemaakt, en toen stond de kuthoer vastgesnoerd met lekkende kut goed zichtbaar tentoon voor op de Jeep. Jeetje ze hield het bijna niet meer uit, wat was dat lekker om volledig in de macht van iemand anders te zijn. Nooit had ze dit kunnen vermoeden. En dit was nog maar het begin, alleen al het dreigen van Richard maakte haar super geil. De Jeep zette zich in beweging en vervolgde de slingerende oprijlaan en in de verte zag ze de kudde schapen in het aangrenzende weiland.

De schapen maakte aanstalten om over te steken en de Jeep moest even halt houden, Plotseling schrok ze van een ruwe kreet, achter de kudde liep een schaapsherder met zijn hond, ze kronkelde onwillekeurig maar ze kon haar blootheid niet verbergen en de mannen in de auto groeten de ongure figuur met veel enthousiasme. Hij kwam dichterbij en ging recht voor de tentoon gestelde kuthoer staan met zijn handen in zijn zij.

Hij kwam onguur over met zijn grote ruwe baard en het lange haar. Hij rommelde wat ik zijn veel te grote jas en haalde een scheermes en schaar te voorschijn. Ze hield haar adem in en voelde de ruwe handen over en in haar kut graaien. Daar zat zeker geen plukje haar, hij maakte duidelijk van de gelegenheid gebruik om eens lekker in het zachte kutvlees te grijpen. Daar nog een beetje en het plukje boven de kut laten. Nu is het perfekt, de bilnaad en de oksels komen straks wel aan de beurt" zei Richard.

De auto meerderde vaart en door de hobbelige weg voelde ze hoe haar tieten schokten bij de bewegingen van het voertuig. Geil sloeg door haar lijf. Enkele schuren werden voorbij gereden en ze reden nog enkele wandelaars, die schaars gekleed waren voorbij, waarbij Bob met de claxon hen een sein gaf.

De kuthoer werd duidelijk gezien. De rit eidigde na een kwartier bij de hoofdingang waar het ontvangst-comite reeds stond te wachten. De Jeep stopte met een ruk. Een van de mannen in het gezelschap verwelkomde Richard en zei in klare taal dat de ceremonie voor de ontvangst van het kutwijf kon starten.

Richard en Bob maakten de bindingen los en hielpen Lisa van de stellage, waarbij Bob zijn in leren handschoen gestoken hand vol in haar kruis plantte. In haar volle naaktheid werd de kuthoer naar een klein podium gevoerd en Lisa mocht plaats nemen op een zeer speciale stoel,waarbij haar benen zover mogelijk naar buiten werden geplaatst waardoor haar lekkende kale neukscheur volledig geopend werd. Haar armen kon ze helemaal uitstrekken en aan de uiteinden zaten handgrepen in de vorm van een opgerichte paardenlul.

Je hebt je volledig accoord verklaard in deze akte, dus luister goed en volbreng alle opdrachten ogenblikkelijk anders zal de straf niet mals zijn. Kijk nu naar de taferelen die als welkomst zich voor je af zullen spelen. Dit is de laatste keer dat jij toeschouwer bent, hierna zul jij het slachtoffer worden van onze lusten, zoals grove vernedering, bondage, geseling.

Alleen in het uiterste geval mag je door STOP te roepen je behandeling onderbreken. Geniet er nog maar even van. Alle mannen, de meesters ontdeden zich van hun kleding zodanig dat alleen hun in leer gestoken pik bedekt bleef. Ze kreeg een paar flinke striemen over haar rug. Er volgde een korte demonstratie waarbij de armen van de hardbody boven haar werden vastgemaakt en een regen van slagen neerdaalde op haar rug, buik, borsten en zelfs tussen haar benen werd haar kut niet gespaard.

Slechts enkele kreunen en schreeuwen kwamen over haar lippen en ze hield haar benen zelfs zonder vast te maken uit elkaar. De hardbody bleef verder zo hangen. De volgende hoer werd naar buiten gedreven door een andere meester, ze hadden allemaal kennelijk hun specialiteit.

Deze hoer had stevige afmetingen en was geheel en al afgebonden waarbij haar grote borsten met dikke touwen waren afgebonden zodat deze stijf en paars naar voren staken en uiterst gevoelig waren want bij de minste aanraking kreunde ze.

Inmiddels kwam Richard naar zijn kuthoer Lisa toe en goot wat champagne in haar geopende bek, verder sprenkelde hij wat over haar tieten en botergeile gladde kut. Dat deed de hitte trouwens wat afnemen. De volgende meester was inmiddels zijn lustslavin gaan ophalen, ze liep aan een lederen hals band achter hem aan. Lisa zag dat ook deze hoer een gladde kut had en bovendien geringde tepels en geringde kutlippen. Goed te zien waren ook de gewichten die aan haar tepels hingen en ook aan de ringen van haar kutlippen hingen gewichten.

Richard die naast Lisa stond vertelde haar dat ook zij deze folteringen zou moeten ondergaan, en bij die gedachte kronkelde zij zich op het gestoelte.

De pikken stonden allemaal stijf en er werd schunnige taal naar Lisa geroepen en wat er met haar zou gaan gebeuren. Niet zo maar een dienster, deze was een voorbeeld van needle-queen piercing, het diensterschortje bestond alleen maar uit een voorstuk dat met naalden aan haar borsten en buik was vastgezet. Om het glas aan Lisa aan te bieden plantte ze haar linker voet op een van de stoelsteunen waarbij ze haar knie naar buiten draaide.

Lisa nam het glas aan en nam een teugje en schokte bij al die geile taferelen, dit zou zij dus ook moeten ondergaan en ze huiverde. De meesters verzamelden zich in een halve cirkel en verwijderde de leren koker van hun pik, ze begonnen zich in het aangezicht van Lisa de nieuwe af te trekken en de needle-queen liep naar de heersers toe en knielde om het geil van de meesters op te vangen.

Met grove taal en kreten kwamen ze klaar en storten het geil in het zilveren dienblad. Op dat teken kwam de dienster met de naalden en hardbody 2 naar Lisa toe en kantelde de stoel zodanig dat haar kut omhoog kwam en haar kut als een trechter klaar lag om te ontvangen. De zware hoer met afgebonden tieten hield vervolgens een grote spiegel omhoog zodat Lisa zelf kon zien wat er gebeurde.

De schaal met het neuksap van alle mannelijke aanwezige werd in haar kut gegoten door de dienster en twee meesters trokken daarbij haar kutlippen open, ze voelde nu het glibberige goedje in haar scheur lopen.

Er was teveel en de rest werd over haar buik en borsten uit gestrooid. De stoel werd weer meer horizontaal geplaatst en nu voelde ze haar geopende kut leeglopen, waarbij de geile hardbody 2 op haar knieen voor haar ging liggen en de lekkende kut begon leeg te zuigen. Lisa heild het bijna niet meer, maar de goed afgerichte hardbody 2 hield op tijd op.

De meesters dronken veel champagne en andere na enige tijd van geile praat over haar geopende kut werd de ontvangst beeindigt. Door de vele drank moesten de meesten hun blaas legen, waarop op inititief van meester Richard de meesters rondom Lisa de nieuwe kuthoer kwamen staan. Hij commandeerde haar alles open te houden, ook haar pijpmond en even later werd ze door alle mannen afgezeikt over haar hele lichaam, in haar kut en in haar mond.

Ongelooflijk wat zij meemaakte, ze hield het echt niet meer uit en in een wilde schreeuw ontlaadde zich haar geilheid in een super orgasme. Door een zacht zoemend geluid ontwaakte Lisa en keek een ogenblijk verdwaasd in het rond. Het was een ruime witte kamer met enkel een bed en wat kleine meubeltjes. Ze wilde net haar zwarte satijnen terugslaan toen de deur openging en meester Richard tesamen met een bijna geheel naakte hardbody binnenkwam. Ze murmelde wat onverstaanbaars en werd getroffen door een strakke blik van de meester.

Sta maar eens op". Lisa gooide nu het laken weg en liet zich naast het bed glijden. Inderdaad haar gehele lichaam plakte en ze stonk een uur in de wind. Ook de halve cup bh zat onder de vlekken evenals haar tieten en ze merkte dat ze een vreemde smaak in haar mond had.

Richard liep op haar af en verwijderde de bh en bevestigde vervolgens een 6 cm brede halsband om haar nek. Aan de grote ring aan de voorkant bevestigde hij een lange dunne lederen leidsel en met een ruk gaf hij te kennen dat ze moest volgen. Geheel naakt op haar hoge highheels was de meester bijna niet bij te houden waardoor de leiband strak stond. Door enkele gangen kwamen ze bij een grote ruimte met veel zwarte glanzende tegels en goudvergulde douches met op een groot aantal plaatsen verwarmde spiegels.

In deze ruimte waren geen individuele douches en op diverse plaatsen hingen kettingen van het plafond neer en waren op de vloer ankerpunten. Waar die voor dienden merkte ze al rap.

Op commando van de meester moest ze mooi gaan staan, met haar benen ver uit elkaar zodat haar gladde kut weer optimaal bereikbaar werd en haar armen werden vastgemaakt aan de omlaag hangende kettingen die strak werden getrokken waardoor haar armen ook gespreid waren. En deze zette met een druk op de knop een sproei-installatie in werking.

Van alle kanten spatte nu stralen lekker warm water over haar heen en het voelde weldadig aan. Na de eerste ronde nam de hardbody een soort hogedrukspuit ter hand en begon alle plekjes in detail af te spuiten met een krachtige waterstraal. Ze verwisselde de spuitkop en stak die vervolgens in de kut van de kuthoer die nu een interne douche kreeg. De hardbody liep vervolgens naar de achterkant en begon de reet te reinigen, met haar hand streek ze wat zeep rondom de kont-roset en stak toen voorzichtig de straalpijp in de kont van Lisa.

Bij het openen van de watertoevoer begon Lisa de druk in haar darmen te voelen en op commando van de meester ontspande ze zich zo goed mogelijk. Kelli Provocateur grote clitoris! Jasmine Mendez vernietigt de bal van Andrea Jasmine Mendez vernietigt de Bashing spier kerel's enorme ballen Mysterieus meisje houdt voor ballen Andrea Knijpen 7 shots van cum outta mijn bbc Knijpen de cum uit mij met een strakke handjob Gelooid blonde MILF slet knijpen cum uit Squirtys NIP en knijpen drippys lul hard Knijpen een tweede Electro Cum Vrouw knijpen elke laatste druppel sperma Vrouw neuken me echt goed, knijpen elke Pt1 Wanking Zuigen Plagen Knijpen pre cum Knijpen je ballen totdat je het niet kunt Knijpen je ballen tot je smeken om genade Uitpersen van de laatste druppel sperma Sex homoseksuele mannen leuke tiener Knijpen Hoe moeilijk kan je me behandelen knijpen Mmmm knijpen die nutts als ik cum Me Cumming - Knijpen Meer Juice Uitpersen van een belasting van cum met Understall actie knijpen zijn ballen en Verpletterende ballen bodybuilder in mijn Stud krijgt ballen geplet met houten klem.

CGT ik knijp ballen mijn billen van het 0: Schoppen en knijpen je kleine balletjes Knijpen ballen enorme bodybuilder. Jim Roberts krijgt zijn ballen gehamerd.

Ik verpletteren jonge HUNG dudes ballen Gebouwd beer straft zijn eigen ballen. CBT geschorst kont Ik bash zijn ballen. CBT Hunk knijpt zijn ballen zoals ik bash 0: CBT Hung kerel aansluitingen zoals ik bash 0: Homo Ballen Knijpen En pik zuigen Ponsen en knijpen mijn eigen ballen Pik in gloryhole lijdt kloppend en ballen Aziatische Meesteres Knijpen Balls Latijns-shemale wordt uitpersen van het

ballen afbinden schuddende borsten